Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jó lesz ez a Szerbia-Montenegró meccs... csak kivel játszanak? 😀
warr_b
Nem a jugókkal?
Toca
Former Yugoslavian Republic of Macedonia 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 525 — Vikings fan
warr_b
Nem a jugókkal?
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
u19es válogatottnak az első selejtezőcsoportból se sikerült továbbjutni, Gibraltárt azért nagy nehezen megelőztük
Löfli
Ha a lettek csak 7-et lőnek Gibraltárnak 2. vagyunk...8-at lőttek
több mint 2 éve
Némi meglepetésre Tádszikisztáné a Merdeka-kupa.

több mint 2 éve
Történelmi siker, Pakisztán először nyert FIFA vb kvalifikációs meccset!
zacknorb
Bhután is több mint négy év után nyert tétmeccset, 11-szeres volt az odds. Persze a hong-kongi 4-0 után nem volt elég ez a 2-0...

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 936 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
u19es válogatottnak az első selejtezőcsoportból se sikerült továbbjutni, Gibraltárt azért nagy nehezen megelőztük

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
azt nem értem, hogy ha a meccs előtt volt a merénylet, akkor miért csak a félidőben szakították félbe a meccset?
peach
Gondolom akkor tudta meg a svéd csapat, hogy az áldozatok meccsre tartó svédek voltak...
Reggio1914
Igen én is ezt olvastam, hogy a félidőben tudták meg a csapatok, hogy mi történt és nem voltak hajlandóak kijönni az öltözőből. Ha a FIFAn múlott volna akkor végig megy a meccs.
Sixo
meg persze ha Bognar Gyurin akkor is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 908 — Kinek mit intézett a kormánya
Történelmi siker, Pakisztán először nyert FIFA vb kvalifikációs meccset!

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 610
 rangado.24.hu/magyar_foci/2023/10/15/kemenes-szabolcs-interju-spanyolorszag-edzoskodes-magyar-foci-fradi-honved-iii-kerulet/?_gl=1*1mard7j*_gcl_au*MTQzNTU2MDQ1Ni4xNjkzNzQxNDky
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 442 — LIGHTS OUT!
Tisztult a kép az olasz fogadási botránnyal kapcsolatban. Most úgy állnak a dolgok, hogy csak egy paparazzi fújta fel az egészet, egy bizonyos Fabrizio Corona. Most úgy állnak a dolgok, hogy egyedül Fagioli volt a 4 vádlott közül aki fogadott, de ő is csak ligán kívülre, az az ami egyedül tiltott. A baj ott volt vele és a többiekkel is, hogy nem az egyetlen hivatalos állami fogadó irodán keresztül játszottak. Valami online kaszinóban pokereztek meg black jackeztek meg kockáztak a többiek, nem is sport fogadtak.

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 442 — LIGHTS OUT!
azt nem értem, hogy ha a meccs előtt volt a merénylet, akkor miért csak a félidőben szakították félbe a meccset?
peach
Gondolom akkor tudta meg a svéd csapat, hogy az áldozatok meccsre tartó svédek voltak...
Reggio1914
Igen én is ezt olvastam, hogy a félidőben tudták meg a csapatok, hogy mi történt és nem voltak hajlandóak kijönni az öltözőből. Ha a FIFAn múlott volna akkor végig megy a meccs.

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
peach
több mint 2 éve
Majd megint mindenki jól elítéli a dolgot és közösen fel kell lépni a terrorizmus ellen a családtagoknak meg őszinte részvétet nyilvánítanak... Aztán megy minden ugyan úgy tovább... Ott a csodás nyugaton ezek már sajnos lassan mindennapos hírek és nem zavarja őket... A múlt heti tanárgyilkosság is már csak egy szösszenet hírecske...
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 629 — Omar's Coming Yo!
A belga-svéd félbeszakadt,
Nandito
 www.nemzetisport.hu/foci-eb-2024/eb-2024-lelottek-ket-sved-szurkolot-brusszelben-a-selejtezo-elott-2983941
Reggio1914
Az iszlám állam nevében visszatakarodhatnának a sivatagba ahonnan jöttek és élhetnék tovább a buckalakók életét, nem kell itt lenni siránkozva eljátszani pár európai hülyének, hogy őket veri a jó isten és békében akarnak élni itt.
KeyG
nem szoltak ezeknek az agyhalott kecskebaszo fergeknek, hogy pont a svedeket nem kene megtizedelni?

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 323
Nandito
 www.nemzetisport.hu/foci-eb-2024/eb-2024-lelottek-ket-sved-szurkolot-brusszelben-a-selejtezo-elott-2983941
Reggio1914
Az iszlám állam nevében visszatakarodhatnának a sivatagba ahonnan jöttek és élhetnék tovább a buckalakók életét, nem kell itt lenni siránkozva eljátszani pár európai hülyének, hogy őket veri a jó isten és békében akarnak élni itt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Nandito
több mint 2 éve
Nandito Tennessee Titans 3 334 — Titans fan

Music City Miracle
több mint 2 éve
Portugálok 41 perc alatt küldtek egy ötöst Boszniában, pedig ők már kijutottak...

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 457
Nem is értem az UEFA-t, az élethalál görög- holland meccsre egy szar spanyol bírót küldeni...🤐
Tony Adams
Vagy pont ezért 😉
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 634 — Sworn to the Dark
Nem is értem az UEFA-t, az élethalál görög- holland meccsre egy szar spanyol bírót küldeni...🤐
Tony Adams
a Luxemburg - Szlovákia is élethalál, és ott is spanyol bíró van.

built for this shit

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
több mint 2 éve
Osztrákok is kijutottak

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
De hisz Csebi kopasz😱
JC6 - a zsidó
Thomas Mullerert hajat ultettem be.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.