Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Steve Cooper OUT
Nuno Espirito Santo jön majd
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 964
 www.youtube.com/watch?v=ci55PL1SxIo
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 593 — Lucas Scott
Nem tudom miért, de ezen nagyon felnevettem.

Sixo
mondjuk epp Bellingham kapcsan azert megint csak a kevesbe megerdemelt szemely kapott dijat szoval nem annyira vicces ez. a donto erv, hogy megkapta a dijat az volt, hogy a Realba igazolt. ahogy elotte levo evben meg az, hogy a jatekos a Barcaban jatszik.
megneztem a szavazo lapokat is most Bellingham eseten, azert kb a lapok fele nevetseges volt.
csebi
Nem hinném hogy érdemes ilyeneken rágódni, egy full jelentéktelen díj ez a Golden boy. De akkor gondolom szerinted Musiala érdemelte volna meg?😁
kapitnono
amugy sztem igen. en azert ugy gondolom, hogy nem szabad ezt igy felfogni, hogy full jelentektelen a dij. persze, mi leszolhatjuk joggal, hogy csak marketing fogas meg ilyenek. azonban a jatekosoknak ez igen is szamit. sajat tapasztalatbol is mondom (egy 'szaros' felkeszulesi kupan azert nem lettem a legjobb kapus, mert tolunk jott a legtobb golt lovo, egy kutyauto kuvaiti kapus lett. raadasul nagyon sokat ert volna nekem eszmeileg, mert annak az elhunyt edzomnek volt az emlektornaja, aki anno atcsabitott vizilabdazni, es elinditott kapusnak). raadasul errol Ribery es Lewa is sokat beszeltek, hogy mennyire csalodottak mikor jogos dijakat nem kaptak meg, csupan marketing szempontok alapjan.
epp multkor atneztem, hogy egy ideje elkepesztoen nehez olyan jatekosnak egyeni dijat szereznie, aki nem jatszik/jatszott elotte a Barcaban-Realban vagy epp nem volt bejelentve, hogy oda igazol at. de ugyanez megy a vb-ken is ld 2014 VB.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 583 — WHO DAT!!!!

Sixo
mondjuk epp Bellingham kapcsan azert megint csak a kevesbe megerdemelt szemely kapott dijat szoval nem annyira vicces ez. a donto erv, hogy megkapta a dijat az volt, hogy a Realba igazolt. ahogy elotte levo evben meg az, hogy a jatekos a Barcaban jatszik.
megneztem a szavazo lapokat is most Bellingham eseten, azert kb a lapok fele nevetseges volt.
csebi
Nem hinném hogy érdemes ilyeneken rágódni, egy full jelentéktelen díj ez a Golden boy. De akkor gondolom szerinted Musiala érdemelte volna meg?😁

több mint 2 éve

Sixo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 077 — #NoStress
Löfli, Sixo, warr, JC mekkora kispályás csapat! Sobri a kapus.
JC6 - a zsidó
Ebbe beletaláltál.
Kispályán, gimiben, Húsos Kupán (belvárosi gimisválogatottak csúcsrendezvénye a Vágóhíd utcában) voltam torna gólkirály - kapusként.

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 828 — Csodabogár
tavaszra az a kérdés maradt, hogy a Vidit Paks-ot le tudják-e nyomni. Görögök ellen ez a csapat, ezzel az edzövel ki fog esni.
Toto21
javítva

több mint 2 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Pepe piros a portugál partin!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stuani, és Tsygankov nélkül, "állatok" ezek
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 969
Girona
ozibozi
2
zacknorb
3 lesz az
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Girona
ozibozi
2
több mint 2 éve
És Girona
több mint 2 éve
Girona
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
32 csapatos klub-vb 😀
Mondjuk kaphatnánk 2 helyet az nb1 és nb2 bajnokának. Hogy valami színvonal is legyen.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 175 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
JC6 - a zsidó
majd a kirgiz harmadosztályú futsal bajnokságra benevezünk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"
PSV 16-ból 16.
Zsellér van de Vrij
6 kapott góllal összesen és szinte vègig kiváló játékkal egész ősszel.
Mult héten szerencséjük is volt Rotterdamban de most az sem kellett. Nem örültem amikor van Nistelrooy elment de a nyári erősítés kiválóan sikerült és az új edző is nagyon jó.
davemayer
Egyébként ő miért lépett le 2 (?) meccsel a szezon vége előtt májusban?
rob3r7o
Összebalhézott a vezetőséggel

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Amúgy miért nincs még ág? Lesz még 1 húzás ezen kör után?
Sixo
igen ugy szokott lenni, hogy a legjobb 8-tol van agrajz. ugye most meg vannak szabalyok (egy nemzet ket csapata nem talalkozhat), ezert sztem az agrajz is tul iranyitott lenne.
csebi
Kíváncsi leszek, hogy most is egy ágra sorsolják-e majd a 3 olasz csapatot, vagy idén olasz házi döntő lesz.

több mint 2 éve
Sixo
igen ugy szokott lenni, hogy a legjobb 8-tol van agrajz. ugye most meg vannak szabalyok (egy nemzet ket csapata nem talalkozhat), ezert sztem az agrajz is tul iranyitott lenne.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Lett volna jobb ellenfél 😀
Kenny
en most sajnalom, hogy nem otthon elunk ahonnan viszonylag konnyen el tudnek ugrani Munchenbe.
3 kedvenc kulfoldi csapatombol mar lattam Bayern-Atleticon kettot, most kipipalhatnam a harmadikat is.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 360
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 960
tavaszra az a kérdés maradt, hogy a Paks-ot le tudják-e nyomni. Görögök ellen ez a csapat, ezzel az edzövel ki fog esni.
Toto21
A Paks a végén kb 7-10 ponttal lesz a Fradi mögött. Nem azért mert kurva jók leszünk, hanem, mert a Paks szokás szerint el fogja engedni.
Kenny
sajnos igen, bár most télen felépülhetnek a sérültek. Meglátjuk mi lesz.
több mint 2 éve
Warrrrrr
Még nem jozanodtam ki
KUPAGYŐZTES!!!!4444!!!!
JC6 - a zsidó
Jóvanna, ez csak ligakupa volt, nem a "rendes' kupa 😀
warr_b
Viccelsz? A skót ligakupa fölött presztízsben már csak a BL van, indokolt az ivás.

(Van, aki néz ilyeneket amúgy? 😀)
Bálesz
Szerinted? 😀
Löfli, Sixo, JC, meg én is.
warr_b
Na de várjá'. Hogy fér meg a mongol másodosztály, meg a suriname-i háztömb-körüli bajnokság mellett a skót Ligakupa? 😀
Bálesz
Simán 😊
A karibi mindenféléket amúgy kifelejtetted, meg persze az óceániai szereplőket, és Dél-Szudánt 😊
warr_b
Amíg volt a Djibuti első osztály volt a legjobb. Volt ott egy csapat ahol full top európai bajnokságból kiöregedett keret volt, pl Alex Song vagy Kameni. De sajnos megszűnt.

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 833 — Omar's Coming Yo!
tavaszra az a kérdés maradt, hogy a Paks-ot le tudják-e nyomni. Görögök ellen ez a csapat, ezzel az edzövel ki fog esni.
Toto21
A Paks a végén kb 7-10 ponttal lesz a Fradi mögött. Nem azért mert kurva jók leszünk, hanem, mert a Paks szokás szerint el fogja engedni.