Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
linkelve van picit lejjebb.Sky sports (appon hallgattan) kijött a hanganyag. Nemtom az otthon elérhetõ vagy mi a helyzet. Akit érdekel és tud angolul, meg lehet hallgatni, miközben a felvételt is látjuk Amit néznek. tuti már valahol YouTube meg X en is fent van.ha már újrandult a játék, akkor nem lehet megállítani. evvan.Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Ott kellett volna megállítani a meccset, akár a gyakorlati szabályokat áthágva, és korrigálni a bekövetkezett hibát.
Úgy műhiba nélkül ment tovább volna a meccs, és a komplett bírói társaságot ugyanúgy eltiltották volna amiért az érvényben lévő irányelvek ellenére megálltak, és a szabályok ellenére, de a fair játék szellemében korrigáltak, de nem lett volna a részükről arcvesztés, hitelrontás, sőt, a szurkolók is pozitívabban álltak volna hozzá.
Tony Adams
slowmotion
Nekem is pont az volt a fejembe amikor hallgattam ,hogy valaki egyből észlelte amikor elbaszták ,hogy elbaszták, és kb egy támadás ment végig. Oldalról jött egy bedobás, akkor megállítják, és akkor azt mondják bocs elbasztuk ez gólt volt és akkor jobban kijönnek belőle.
Sixo
a replay operator a videoguru gondolom, a technikus, aki megálltja a képkockákat, lépteti, felteszi a csíkozást, satöbbi.
slowmotion
Szal ott õk vonalaztak is egybõl. Csak azt hitték onside az ítélet, szal akkor jól van. De az egyik mondja hogy "ez neked így jó ítélet??" Mert õ látja hogy offside az ítélet és nem érti hogy lenne jó így. Aztán ezen elvannak egy percig, a játék továbbmegy. Akkor mondja a (gondolom játékvezetõ), hogy elkúrtuk,de már nem tehetünk semmit. Ez a szabály. Most már késõ.
ulpianus
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Sky sports (appon hallgattan) kijött a hanganyag. Nemtom az otthon elérhetõ vagy mi a helyzet. Akit érdekel és tud angolul, meg lehet hallgatni, miközben a felvételt is látjuk Amit néznek. tuti már valahol YouTube meg X en is fent van.ha már újrandult a játék, akkor nem lehet megállítani. evvan.Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Ott kellett volna megállítani a meccset, akár a gyakorlati szabályokat áthágva, és korrigálni a bekövetkezett hibát.
Úgy műhiba nélkül ment tovább volna a meccs, és a komplett bírói társaságot ugyanúgy eltiltották volna amiért az érvényben lévő irányelvek ellenére megálltak, és a szabályok ellenére, de a fair játék szellemében korrigáltak, de nem lett volna a részükről arcvesztés, hitelrontás, sőt, a szurkolók is pozitívabban álltak volna hozzá.
Tony Adams
slowmotion
Nekem is pont az volt a fejembe amikor hallgattam ,hogy valaki egyből észlelte amikor elbaszták ,hogy elbaszták, és kb egy támadás ment végig. Oldalról jött egy bedobás, akkor megállítják, és akkor azt mondják bocs elbasztuk ez gólt volt és akkor jobban kijönnek belőle.
Sixo
a replay operator a videoguru gondolom, a technikus, aki megálltja a képkockákat, lépteti, felteszi a csíkozást, satöbbi.
slowmotion
Szal ott õk vonalaztak is egybõl. Csak azt hitték onside az ítélet, szal akkor jól van. De az egyik mondja hogy "ez neked így jó ítélet??" Mert õ látja hogy offside az ítélet és nem érti hogy lenne jó így. Aztán ezen elvannak egy percig, a játék továbbmegy. Akkor mondja a (gondolom játékvezetõ), hogy elkúrtuk,de már nem tehetünk semmit. Ez a szabály. Most már késõ.
A játékvezetõ megkapta tehàt a "check complete" jelzést. Csak õ azt hitte a lesre kapta. A VAR pedig azt hitte az érvényes gólra kéri. Mert õk nem látták a partjelzõ les jelzését. És fingom nincs hogyan nem értették hogy nem középkezdés van, és nem is oda mutat a birau.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
ha már újrandult a játék, akkor nem lehet megállítani. evvan.Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams
slowmotion
Sixo
több mint 2 éve
Hosszú idő után egyeltalán nem vagyok megelégedve a nyújtott teljesítménnyel, a szezon egyik legfontosabb meccse előtt. Nulla energia, fejetlenül nem lehet feltörni a low blockot.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Huh nemtudom mi tortent ETH unitedjevel, de mint egy amatőr csapat... Rossz nezni.
több mint 2 éve
odapasszolta az ellenfélnek (de úgy, h 3m-es körzetben nem volt senki), Casemiro meg felrúgta, tizi lett...de Icardi kihagyta 😀Onana 🤣Nah mi volt, megint benyelt egyet?
Duff
Sixo
ONANA OH MY GOD
— CF Comps (@CF_Compss) October 3, 2023
RETWEET THIS!!!!pic.twitter.com/b0Dgj4PAOo
Szerkesztette: bogjosi
több mint 2 éve
Oh faszom, olyan szavakat használsz. Mi a faszom az a replay operator meg assistant VAR ...Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams
slowmotion
több mint 2 éve
Onana 🤣
több mint 2 éve
Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen.egyedül a replay operatornak esett le. a VAR és az assistant VAR vakon, illetve félig vakon volt továbbra is.
Tony Adams
több mint 2 éve
Megint érdekes ez a VAR, eddig azt hajtották, hogy ha a védő lábáról pattan a kezére az nem tizi, mert nem arra irányult a mozdulata elsődlegesen. Itt meg csonk nélkül befújják

több mint 2 éve
Kobenhavn vezet a Bayern ellen
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez szánalmasde, leesett nekik, mert egyből rácsodálkoztak, h most mi történik...egy szép fck-ot is elmorzsolt vmelyik, mondta is az egyik, hogy állítsák meg a játékot, de ahogy lentebb már írták, szabályok szerint onnantól, hogy újraindult, már nem lehetett mit tenni...Hát de láttak azután, hogy nem középkezdés következik nem esett le nekik? Én nem hiszem el, hogy tényleg ennyire hülyék.Nem adták lesnek, azt hitték a pályán gólt itéltek és azt jóváhagyták, hisz nem volt les 😂Behúzták a 2D vonalat és annak ellenére lesnek adták. 🤣🚨 @PremierLeague release official VAR audio from Luis Diaz's disallowed goal vs Tottenham.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 3, 2023
Full statement: https://t.co/buvq5mG2q3 pic.twitter.com/a8zjGgcOCO
Jéééééééééééééééééééééééézzzzzzzzzzzzzzzusom bazeg!
Tony Adams
KeyG
vpi
KeyG
bogjosi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
nem,elbasztam. wise chelsea-s volt, a fickó lee dixon lesz. azóta ezen agyalok 😊Jobb alsó sarokban nem Peyton Manning? 😀keown-bergkamp-vieira-tengerférfi-anelka-adams25 years later. ⏩ pic.twitter.com/9HVsWzSVY5
— afcstuff (@afcstuff) October 3, 2023
Rohadt öreg vagyok, ők voltak akik megszerettették velem az Arsenalt....
Tony Adams
parlour-petit-?-overmars-wise(?)
pls help, amúgy ❤️
peach
Nomac
viszont a középső kérdőjel továbbra sincs meg, de nem akarom megnézni, jöhet a megfejtés 😊
szerk. mite bepötyögtem warrb lelőtte a poént 😀
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Dixon és Winterburnkeown-bergkamp-vieira-tengerférfi-anelka-adams25 years later. ⏩ pic.twitter.com/9HVsWzSVY5
Tony Adams
pls help, amúgy ❤️
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Jobb alsó sarokban nem Peyton Manning? 😀keown-bergkamp-vieira-tengerférfi-anelka-adams25 years later. ⏩ pic.twitter.com/9HVsWzSVY5
Tony Adams
pls help, amúgy ❤️
peach
több mint 2 éve
keown-bergkamp-vieira-tengerférfi-anelka-adams25 years later. ⏩ pic.twitter.com/9HVsWzSVY5
Tony Adams
pls help, amúgy ❤️
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Arteta Ben White nélkül a full kezdőt rakja ki a Lens ellen. Hétvégén City, lehetett volna rotálni, félek hogy valaki lesérül.Saka 33 percet bírt, kurva jó…
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
de, leesett nekik, mert egyből rácsodálkoztak, h most mi történik...egy szép fck-ot is elmorzsolt vmelyik, mondta is az egyik, hogy állítsák meg a játékot, de ahogy lentebb már írták, szabályok szerint onnantól, hogy újraindult, már nem lehetett mit tenni...Hát de láttak azután, hogy nem középkezdés következik nem esett le nekik? Én nem hiszem el, hogy tényleg ennyire hülyék.Nem adták lesnek, azt hitték a pályán gólt itéltek és azt jóváhagyták, hisz nem volt les 😂Behúzták a 2D vonalat és annak ellenére lesnek adták. 🤣🚨 @PremierLeague release official VAR audio from Luis Diaz's disallowed goal vs Tottenham.
Tony Adams
KeyG
vpi
KeyG
több mint 2 éve
25 years later. ⏩ pic.twitter.com/9HVsWzSVY5
több mint 2 éve
Az egészben nekem az a megdöbbentőbb, hogy azonnal leesett nekik hogy elbaszták, ahogy ment tovább a játék, és áhh már folytatódott a meccsel beleszartak, hagyták hogy nagyobb baj történjen. Ott kellett volna megállítani a meccset, akár a gyakorlati szabályokat áthágva, és korrigálni a bekövetkezett hibát.
több mint 2 éve
Arteta Ben White nélkül a full kezdőt rakja ki a Lens ellen. Hétvégén City, lehetett volna rotálni, félek hogy valaki lesérül.
több mint 2 éve
Hát de láttak azután, hogy nem középkezdés következik nem esett le nekik? Én nem hiszem el, hogy tényleg ennyire hülyék.Nem adták lesnek, azt hitték a pályán gólt itéltek és azt jóváhagyták, hisz nem volt les 😂Behúzták a 2D vonalat és annak ellenére lesnek adták. 🤣🚨 @PremierLeague release official VAR audio from Luis Diaz's disallowed goal vs Tottenham.
Tony Adams
KeyG
vpi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!