Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
20 inkább, és többek között a mi válogattunk megruházásávalAmúgy a szerencse faktor kérdéshez egy szép statisztika: a második szerb meccs után álltunk 13 ponttal miközben az expected points statunk vmi 7 körül volt. Az összes EB selejtezős csapat közül csak Albánia szerzett a mi +5 pontunknal több pontot mint az expected points alapján kellett volna.lettek jutottak ki hasonlóan kb 10 éve, nem?
csebi
Negritis, a vajda
built for this shit
több mint 2 éve
Amúgy a szerencse faktor kérdéshez egy szép statisztika: a második szerb meccs után álltunk 13 ponttal miközben az expected points statunk vmi 7 körül volt. Az összes EB selejtezős csapat közül csak Albánia szerzett a mi +5 pontunknal több pontot mint az expected points alapján kellett volna.lettek jutottak ki hasonlóan kb 10 éve, nem?
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Amúgy a szerencse faktor kérdéshez egy szép statisztika: a második szerb meccs után álltunk 13 ponttal miközben az expected points statunk vmi 7 körül volt. Az összes EB selejtezős csapat közül csak Albánia szerzett a mi +5 pontunknal több pontot mint az expected points alapján kellett volna.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nem adja a köztévé a felcsúti derbit? Tud valaki egy streamet dobni?match4 adja.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
több mint 2 éve
Nem adja a köztévé a felcsúti derbit? Tud valaki egy streamet dobni?
több mint 2 éve
Vagy kimenne a meccsre egy tucat Tomahawk és Kalibr megoldaná.....💥💥💥💥💥💥sőt ha Viktor hazamenne, akkor három legyet is üthetne egy csapásra a meteor... 😮Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?A meteoritnak, hogy pont meccs idején és pont abba a stadionba essen le.
nagylaza, főpohárnok
Mikey
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?Izraelnek, nyilván. velük nem rivalizálunk fociban de a románokkal igen.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
több mint 2 éve
sőt ha Viktor hazamenne, akkor három legyet is üthetne egy csapásra a meteor... 😮Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?A meteoritnak, hogy pont meccs idején és pont abba a stadionba essen le.
nagylaza, főpohárnok
Mikey
több mint 2 éve
Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?A meteoritnak, hogy pont meccs idején és pont abba a stadionba essen le.
nagylaza, főpohárnok
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Orbán bábja....megy a csapatnak és az ezt övező hurránhangulat elfed minden xart amit éppen főz....„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”Marco Rossi?
Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
JC6 - a zsidó
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?
több mint 2 éve
„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”Marco Rossi?
Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
JC6 - a zsidó
több mint 2 éve
„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
több mint 2 éve
Milyen fogadást vesztettel h követned kell 96iflowt?Nem, nem kamu. Követem instán és ez valóban megtörtént.Mindig van valami életcsászára hülye, aki benyög valami okosat. Persze lehet vicc, meg lehet oltás is, a válasz teljesen korrekt, stílusosan végrehajtott baráti hülyevagybazmegezés.ez nem kamu?Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.
Sixo
Csakhát a Liverpoolban ritkán jut el ilyen helyzetig Szoboszlai, úgyhogy még nem tudta cizellálni a megoldási folyamatábrát.
slowmotion
ilyenre sztem nem kene valaszolni
YoungZeeZee
slowmotion
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Oks, köszi.Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?vb-n 2006 óta nincs ilyen, eb-n korábban sem volt
Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
steelwolf
Löfli
több mint 2 éve
Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?vb-n 2006 óta nincs ilyen, eb-n korábban sem volt
Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
steelwolf

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Az örmények most vethetnek igazán magugra a lettek elleniért
több mint 2 éve
Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
több mint 2 éve
Nagyon jó a walesi mez, simán lehetne nálunk is 2. számú.
több mint 2 éve
Az mennyire hollywoodi sztori már, hogy Kolumbia Díaz duplájával 2-1-re megverte Brazíliát, és a szülei mindezt a lelátóról nézték végig?!El tudom képzelni, hányan vigyáztak rájuk...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 964
több mint 2 éve
Majd megint leigazolják az ügyvéd all-star válogatottat és nem lesz ebből se semmi mint mindig. De a foci újra megmenekült és ez a lényeg.Azt írják hogy a Man City és a Chelsea sorsa 30 pont levonás vagy akár kizárás is lehet ha elítélik őket.Mennyi a reális esélye hogy bármit is kapnak. Akkor lepődnék meg ha kapnánank bármit is.
Hú de röhögnék ha bedőlne az egész, amit Manchester kék felében csinálnak hosszú évek óta.
Mikey
Nomac
több mint 2 éve
Nem, nem kamu. Követem instán és ez valóban megtörtént.Mindig van valami életcsászára hülye, aki benyög valami okosat. Persze lehet vicc, meg lehet oltás is, a válasz teljesen korrekt, stílusosan végrehajtott baráti hülyevagybazmegezés.ez nem kamu?Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.
Sixo
Csakhát a Liverpoolban ritkán jut el ilyen helyzetig Szoboszlai, úgyhogy még nem tudta cizellálni a megoldási folyamatábrát.
slowmotion
ilyenre sztem nem kene valaszolni
YoungZeeZee
slowmotion