Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
az ilyen Franciao. - Gibraltár meccseknek is sok értelme van még mindig 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
20 inkább, és többek között a mi válogattunk megruházásávalAmúgy a szerencse faktor kérdéshez egy szép statisztika: a második szerb meccs után álltunk 13 ponttal miközben az expected points statunk vmi 7 körül volt. Az összes EB selejtezős csapat közül csak Albánia szerzett a mi +5 pontunknal több pontot mint az expected points alapján kellett volna.lettek jutottak ki hasonlóan kb 10 éve, nem?
csebi
Negritis, a vajda
built for this shit
több mint 2 éve
Amúgy a szerencse faktor kérdéshez egy szép statisztika: a második szerb meccs után álltunk 13 ponttal miközben az expected points statunk vmi 7 körül volt. Az összes EB selejtezős csapat közül csak Albánia szerzett a mi +5 pontunknal több pontot mint az expected points alapján kellett volna.lettek jutottak ki hasonlóan kb 10 éve, nem?
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Amúgy a szerencse faktor kérdéshez egy szép statisztika: a második szerb meccs után álltunk 13 ponttal miközben az expected points statunk vmi 7 körül volt. Az összes EB selejtezős csapat közül csak Albánia szerzett a mi +5 pontunknal több pontot mint az expected points alapján kellett volna.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nem adja a köztévé a felcsúti derbit? Tud valaki egy streamet dobni?match4 adja.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
több mint 2 éve
Nem adja a köztévé a felcsúti derbit? Tud valaki egy streamet dobni?
több mint 2 éve
Vagy kimenne a meccsre egy tucat Tomahawk és Kalibr megoldaná.....💥💥💥💥💥💥sőt ha Viktor hazamenne, akkor három legyet is üthetne egy csapásra a meteor... 😮Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?A meteoritnak, hogy pont meccs idején és pont abba a stadionba essen le.
nagylaza, főpohárnok
Mikey
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?Izraelnek, nyilván. velük nem rivalizálunk fociban de a románokkal igen.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
több mint 2 éve
sőt ha Viktor hazamenne, akkor három legyet is üthetne egy csapásra a meteor... 😮Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?A meteoritnak, hogy pont meccs idején és pont abba a stadionba essen le.
nagylaza, főpohárnok
Mikey
több mint 2 éve
Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?A meteoritnak, hogy pont meccs idején és pont abba a stadionba essen le.
nagylaza, főpohárnok
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Orbán bábja....megy a csapatnak és az ezt övező hurránhangulat elfed minden xart amit éppen főz....„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”Marco Rossi?
Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
JC6 - a zsidó
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Izrael-Románia... Nagy bajban lehet egy antiszemita irredenta. Kinek drukkoljon szegény?
több mint 2 éve
„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”Marco Rossi?
Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
JC6 - a zsidó
több mint 2 éve
„A Bulgária ellen megvívott mérkőzésünk után nem volt fordító, nem az anyanyelvemen szólalhattam meg, angolul kicsit félrement a mondanivalóm üzenete.”Amúgy olvas kommenteket és szóltak is neki, hogy morajlás van a háttérben az ominózus nyilatkozat után.
több mint 2 éve
Milyen fogadást vesztettel h követned kell 96iflowt?Nem, nem kamu. Követem instán és ez valóban megtörtént.Mindig van valami életcsászára hülye, aki benyög valami okosat. Persze lehet vicc, meg lehet oltás is, a válasz teljesen korrekt, stílusosan végrehajtott baráti hülyevagybazmegezés.ez nem kamu?Meg kellett volna nézni amúgy a hosszút, és visszahúzni rövidre. Ha a kapus elindul a hosszúra, akkor mire visszamozdulna, már szedheti ki a labdát a hálóból.
Sixo
Csakhát a Liverpoolban ritkán jut el ilyen helyzetig Szoboszlai, úgyhogy még nem tudta cizellálni a megoldási folyamatábrát.
slowmotion
ilyenre sztem nem kene valaszolni
YoungZeeZee
slowmotion
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Oks, köszi.Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?vb-n 2006 óta nincs ilyen, eb-n korábban sem volt
Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
steelwolf
Löfli
több mint 2 éve
Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?vb-n 2006 óta nincs ilyen, eb-n korábban sem volt
Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
steelwolf

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Az örmények most vethetnek igazán magugra a lettek elleniért
több mint 2 éve
Amúgy mióta van h a címvédő nincs ott az adott tornán?Most az Olaszokra gondolok. Persze ha egy Ukrajnát nem tudnak megverni(x) akkor mind1 is. De ha jól emlékszem régen automatikus résztvevő volt.
több mint 2 éve
Nagyon jó a walesi mez, simán lehetne nálunk is 2. számú.
több mint 2 éve
Az mennyire hollywoodi sztori már, hogy Kolumbia Díaz duplájával 2-1-re megverte Brazíliát, és a szülei mindezt a lelátóról nézték végig?!El tudom képzelni, hányan vigyáztak rájuk...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 964
több mint 2 éve
Majd megint leigazolják az ügyvéd all-star válogatottat és nem lesz ebből se semmi mint mindig. De a foci újra megmenekült és ez a lényeg.Azt írják hogy a Man City és a Chelsea sorsa 30 pont levonás vagy akár kizárás is lehet ha elítélik őket.Mennyi a reális esélye hogy bármit is kapnak. Akkor lepődnék meg ha kapnánank bármit is.
Hú de röhögnék ha bedőlne az egész, amit Manchester kék felében csinálnak hosszú évek óta.
Mikey
Nomac