Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Vagy oda-vissza kikapunk Albániától? Oh, wait...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 191 — Chiefs GM
Biztos jobb lesz megint majd félévente edzőt cserélni minden ország lerugótt kóklerére.. látom ez kell nektek
remontada
Ez egy fórum... Mindenkinek van véleménye.... Ez fáj neked?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nem nem ez fáj, hanem hogy megy az okoskodás ki a hibás, kit kell lecserélni. Ezek vagyunk mi, erre képes a csapat. Média faszságait sok ember beveszi azért megy az ami itt is. Egyetlen éppkézláb játékosunk van azt Dominiknek hívják. A többi fejben ideggyenge.. Rossit is lehet kulázni mert kurvára nem tökéletes, azért itt edző. Lehet osztani az észt mindenkinek mit hogy kellett csinálni, de legtöbb alkalommal neki volt igaza. Lemaradtunk egy újabb VB-ről? Le. Vele lefogunk 4 év múlva is? Sanszos. Van jobb opció? Nincs. Lehet nem szeretni őt vagy a válogatottat a racionalitás ez volt még ha el is hittük megint.
remontada
2 (azaz kettő) éve nem nyertünk tétmeccset normális csapat ellen, ellenben azóta volt hét olyan meccs, ami full gáz különféle okok miatt (törökök oda-vissza, holland es német NL idegenbeli meccsek 9-0 összesített gólkülönbséggel, svájciak elleni EB meccs, írek elleni két selejtező). Ha ennél nincs jobb opció, akkor szántsuk be a picsaba az egész profi focit, es jöjjenek a pékek meg a kéményseprők amatőrként.
somoskovig
Számunkra nincs jobb opció akármennyire hihetetlen. Lehet itt Dárdaizni aki ugyanez a kategória mint Rossi ahogy le is írta valaki. Lőw Zsolt jöhetne talán szóba de azt is mindenki lehurrogta itt. Értelmes opció senkitől se hangzott el csak hogy ki kell baszni a kopaszt de mi lesz utána arra nincs válasz.
remontada
Mi lehet a rosszabb kimenetel? Megkapjuk Jerevánban a jól megérdemelt egyenlítő gólt, kiröhögtetjük magunkat és pont ugyanúgy nem jutunk sehova?

3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 971
Biztos jobb lesz megint majd félévente edzőt cserélni minden ország lerugótt kóklerére.. látom ez kell nektek
remontada
Nem nem ez fáj, hanem hogy megy az okoskodás ki a hibás, kit kell lecserélni. Ezek vagyunk mi, erre képes a csapat. Média faszságait sok ember beveszi azért megy az ami itt is. Egyetlen éppkézláb játékosunk van azt Dominiknek hívják. A többi fejben ideggyenge.. Rossit is lehet kulázni mert kurvára nem tökéletes, azért itt edző. Lehet osztani az észt mindenkinek mit hogy kellett csinálni, de legtöbb alkalommal neki volt igaza. Lemaradtunk egy újabb VB-ről? Le. Vele lefogunk 4 év múlva is? Sanszos. Van jobb opció? Nincs. Lehet nem szeretni őt vagy a válogatottat a racionalitás ez volt még ha el is hittük megint.
remontada
2 (azaz kettő) éve nem nyertünk tétmeccset normális csapat ellen, ellenben azóta volt hét olyan meccs, ami full gáz különféle okok miatt (törökök oda-vissza, holland es német NL idegenbeli meccsek 9-0 összesített gólkülönbséggel, svájciak elleni EB meccs, írek elleni két selejtező). Ha ennél nincs jobb opció, akkor szántsuk be a picsaba az egész profi focit, es jöjjenek a pékek meg a kéményseprők amatőrként.
somoskovig
Számunkra nincs jobb opció akármennyire hihetetlen. Lehet itt Dárdaizni aki ugyanez a kategória mint Rossi ahogy le is írta valaki. Lőw Zsolt jöhetne talán szóba de azt is mindenki lehurrogta itt. Értelmes opció senkitől se hangzott el csak hogy ki kell baszni a kopaszt de mi lesz utána arra nincs válasz.

Szerkesztette: remontada
3 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 294
… szántsuk be a picsaba az egész profi focit, es jöjjenek a pékek meg a kéményseprők amatőrként.
somoskovig
Végre egy vélemény, amivel tudok azonosulni.
3 hónapja
remontada
remontada

3 hónapja
remontada

Szerkesztette: remontada
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 694 — The Mathematician
Rossival kapcsolatban: én nagyon szeretem az edzői filozófiáját. Úgy gondolom én látom is a munkáját, kellően szisztematikus, odarakja a részleteket, láthatóan egybe tudja fogni a keretet.

Ellenben... Az EB után is leírtam, most is tartom a véleményem: ez a kapcsolat megfáradt csapat és edző között. Talán mentálisan, lelkileg Rossi is kimerült. Minden tiszteletem és hálám mellett gondolkodás nélkül váltanék, hogy új impulzus érje a csapatot.
Szokol
az a baj hogy taktikában nem sikerült előrelépnie és ha dominálnunk kéne akkor túl sok a hiba
valamint bár menő hogy tud találni random hasznos játékosokat mert jár meccsekre
de túlságosan is ragaszkodik egy csomó lieblingjéhez
túl sokat foglalkozik a sajtóval és a bírókra hárítja a dolgokat, ráadásul a játékosokért se áll ki eléggé
ahogy írták, primadonnáskodik sajnos

ezen kívül tényleg megfáradt a kapcsolat, ha marad nem látom hogy újulna meg egy olyan közegben ahol sose volt önreflexió csak hárítás

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
remontada
tökre örülnék, ha visszajönne Leekens. Ő volt a tökéletes ember erre a kispadra.
resistance is futile
Nem látjátok a tökéletes megoldást, Viktor Viktorovics legyen a szöv.kap., örökre szóló kinevezéssel. Igazi win-win lenne mindenkinek.

3 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
Szerintem megérdemelték az írek: otthon verni kellett a portugálok, megcsinálták. Idegenben nyerni kellett a rivális tömött stadionjában, megcsinálták úgy, hogy 15 perccel a vége előtt még vesztésre álltak.

A végén sok apró hibából jött a gól. Az, hogy már fáradtan, nem tiszta fejjel csinálsz hibákat, az sajnos a foci része. Viszont Rossit nem tudom felmenteni, mert 2-1-nél elkezdtük lötyögni. Ti hány kontrára emlékeztek, amiket végig vittünk? Igazából meg se próbáltuk rárúgni a harmadikat és nekem ez fáj a legjobban.
Szokol
Annyi történt, hogy piszok jól használták ki az írek a helyzeteiket. Sem a portugálok, sem ellenünk nem játszottak jól, csak mázlijuk volt. Igen, mint a magyar válogatottnak 2015-2022 között többször. Játékban mi voltunk a jobbak, kár tagadni, csak picit túl korán álltunk vissza.
NB2
Ajjaj 😀 Amit te mázlinak hívsz, azt más nüansznak, amit a tervezés és a végrehajtás apró részletei okoznak...
3 hónapja
Rossival kapcsolatban: én nagyon szeretem az edzői filozófiáját. Úgy gondolom én látom is a munkáját, kellően szisztematikus, odarakja a részleteket, láthatóan egybe tudja fogni a keretet.

Ellenben... Az EB után is leírtam, most is tartom a véleményem: ez a kapcsolat megfáradt csapat és edző között. Talán mentálisan, lelkileg Rossi is kimerült. Minden tiszteletem és hálám mellett gondolkodás nélkül váltanék, hogy új impulzus érje a csapatot.
3 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
remontada
tökre örülnék, ha visszajönne Leekens. Ő volt a tökéletes ember erre a kispadra.
3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 204 — nabege2@yahoo.com
Szerintem megérdemelték az írek: otthon verni kellett a portugálok, megcsinálták. Idegenben nyerni kellett a rivális tömött stadionjában, megcsinálták úgy, hogy 15 perccel a vége előtt még vesztésre álltak.

A végén sok apró hibából jött a gól. Az, hogy már fáradtan, nem tiszta fejjel csinálsz hibákat, az sajnos a foci része. Viszont Rossit nem tudom felmenteni, mert 2-1-nél elkezdtük lötyögni. Ti hány kontrára emlékeztek, amiket végig vittünk? Igazából meg se próbáltuk rárúgni a harmadikat és nekem ez fáj a legjobban.
Szokol
Annyi történt, hogy piszok jól használták ki az írek a helyzeteiket. Sem a portugálok, sem ellenünk nem játszottak jól, csak mázlijuk volt. Igen, mint a magyar válogatottnak 2015-2022 között többször. Játékban mi voltunk a jobbak, kár tagadni, csak picit túl korán álltunk vissza.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 672 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
remontada

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 672 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Szokol
Sallainak volt egy elfutása
tök egyedül senki sehol és így ellőtte kiszorított helyzetből
Negritis, a vajda
Kelleher pedig védte...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
3 hónapja

Szokol
Sallainak volt egy elfutása
tök egyedül senki sehol és így ellőtte kiszorított helyzetből

3 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Boloni sem vicc. Ket hete nyilatkozta, hogy elkepzelheto, hogy visszaterne. Persze aranyos volt, mert az interjuban mar a szavakat is nehezen talalta, inkabb hasonlitott egy oregemberre, aki az auchanban elteved a sajtpultnal es tiz percig nezegeti, vajon merre van a hentespult. De tudvan, hogy Boloni mennyire korulrajongott figura itthon jelenleg (nem veletlenul keszult rola dokumentumfilm, amit jelenleg is jatszanak a magyar mozik hehe), igy o siman benne van a kalapban, ha netalantan valtani akar Csanyi (de szerintem nem fog ugysem). Mondjuk az vicces kinevezes lenne, csunnya veggel szvsz.
Stez
Mondjuk ez alapján Ákos is lehetne. Nem a Dobrádi, a másik. 😀
somoskovig
Csak Akos itthon szorakozgatott Magyarorszagon (oke, az a doksi is vicces ettol fuggetlenul), ellenben Boloni anno akarmilyen felkerest kapott itthonrol, az MLSZ-bol valami tiszteseggel vagy mikor szovetsegi kapitanynak kertek fel, minden egyes alkalommal elutasitotta a dolgot, helyette pedig Romaniaban maradt es roman csapatnal lett edzo, meg a roman valogatottat is elvallalta. Nagy magyarnak vallotta magat, de amikor a magyaroknal kellett volna a segitseg vagy a szerepvallalas, rohogve koszonte szepen es nemet mondott.
Stez
lehet rendszerben és profizmusban gondolkodott nem?
Josszi
Nem az en dolgom eldonteni igazabol, igaza volt-e vagy sem, meg o milyen ember, en nekem midenesetre SZUBJEKTIV velemenyem, hogy ha akkor smafu volt segiteni vagy szerepet vallalni, akkor viszont kesobb se jatsszuk az alszentet es nyomjuk, hogy amugy mekkora magyarok vagyunk, evek ota meg korbe van rajongva itthon, hogy mekkora magyar legenda. O meg caretaker managerkent sem vallalt el soha semmit, ami a magyar focihoz kotheto, mikozben peldaul meg Dardai is huzta a szajat, de hazajott azzal a kitetellel, hogy csak a kovetkezo X meccsen, megbizottkent vallalja, lehetoseget adva ezzel a szovetsegnek, hogy nem elsietve talaljon egy vegleges kapitanyt a helyere. Raadasul Dardai a legnagyobb szarban jott haza, Boloni idejen azert annyira nem is volt turha a valogatott.

3 hónapja

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 793 — Lucas Scott
Amikor a reggeli rádióműsorban az egyik multheti nyertes jelentkezik, hogy milyen volt tegnap a mérkőzés… és a végén hozzáteszi hogy a bíró miatt ment el a meccs, nincs ebben az országban semmi látnivaló, kérem.
😅
JC6 (Mr. Miele)
ok, ilyen tipikus koca szurkolónak tűnt a faszi. eljutott egy meccsre, élvezte, jól érezték magukat. a vereség belerondított a dologba, ő épp a bíron ventillált ki. igazából ezért van értelme az egész cirkusznak. nem volt gond vele.

egyébként gondolkodtam a dolgon kicsit és a kapott gólban a végén a 11 emberből legalább a fele benne volt valamilyen szinten.
dibusz kibassza oldalra a labdát és egyből vissza adja az íreknek.
orbán nem rúgja kapásból egy pattanás után seggbe a labdát és bikázza ki a stadionból hanem tol rajta egyet, az ír nyomás mellett csak éppen átmegy a labda a félpályán pont kelleherhez.
redzic behátrál ahelyett, hogy azonnal támadná a kapust, hogy ne tudjon indítani. ehelyett szabadon felrúgja kelleher a hail maryt.
dibusz az ötös vonalán áll amikor a labda a parabola csúcspontján van kb 40 méterre a kaputól. előre ugyanannyi utat kellett volna megtennie mint hátra mégis utóbbit választja és egészen a gól vonalra hátrál.
varga és szalai együtt ugrik fel az írrel, de az simán lefejeli kettejük között. ilyen normális esetben nincs, az egyik megtámasztja a másik lenyomja és elfejeli minden normális esetben. vagy felugrani sem engedik.
mocsi elalszik és lelép róla parrott.
dibusz megint katasztrófalis megoldást választ az egyetlen olyat amivel esélye sincs hárítani a veszélyt. ezt így 20 mp alatt sikerült összehozni. bohózat a javából.
peach
Milyen ír nyomás? Orban addig várt, amíg még komfortzónán belül tovább tudja tenni a labdát. Akár telibe kúrja, akár felpasszolja Redzicnek, az jó megoldás. A harmadikat választotta, teljesen önkéntesen.

Kelleher letámadásán én is gondolkoztam, de igazából messze volt tőle, ha letámadja, akkor elpasszolja mellette a kapus, és tíz a kilenc ellen támad Írország. Az az előrepassz semmilyen elképzeléshez nem illett.

Én egyébként ha mindenáron be kell hozni Mocsit, akkor Varga helyett hoztam volna be, mert frissebb, fejelni csak tud ugyanúgy, letáborozott volna a tizenegyespont környékén, és minden beívelést megtámad.

Meg lehet nézni, Varga mekkorát emelkedett az utolsó fejesnél, és ez nem azért van, mert elnyomta a srác, egyszerűen már nem volt ereje. Ha meg védőt jászik, akkor játssza azt a védőt védő.
slowmotion
nyilvan amikor Redzic ugy dont, hogy megtamadja Kellehert, keso volt. de en ugy lattam, hogy boven lett volna ideje, eleve nem is igazan startolt el a labdara, amit elorekuldtek aztan lep hatra parat mire meglatja, hogy eselytelen visszaerni, es azutan tamadja meg. sztem meg tudta volna zavarni, ha friss erokent egybol felmeri, hogy a labdat tamadja. de nyilvan az egesz jelenetben ez a legkevesbe meghatarozo amugy de jol mutatja a mentalis kepessegeit egy teljesen friss cserenknek, es ezzel visszaterunk oda, hogy vekony a keret.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 509
Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor a szövetség pénteki közgyűlésén bejelentette, hogy 2030 júniusáig szerződést hosszabbítottak Marco Rossi szövetségi kapitánnyal. Közgyűlési felszólalásában Csányi Sándor – több más mellett – kitért a szövetségi kapitánnyal kapcsolatos döntésre is.

2025. máj. 9.

😃😃
JC6 (Mr. Miele)
persze már készülnek a 64csapatos vb-re, meg hát vezénylőtábornokúrunk is megmondta meló van, keserű kávéval de meló van

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 509
Boloni sem vicc. Ket hete nyilatkozta, hogy elkepzelheto, hogy visszaterne. Persze aranyos volt, mert az interjuban mar a szavakat is nehezen talalta, inkabb hasonlitott egy oregemberre, aki az auchanban elteved a sajtpultnal es tiz percig nezegeti, vajon merre van a hentespult. De tudvan, hogy Boloni mennyire korulrajongott figura itthon jelenleg (nem veletlenul keszult rola dokumentumfilm, amit jelenleg is jatszanak a magyar mozik hehe), igy o siman benne van a kalapban, ha netalantan valtani akar Csanyi (de szerintem nem fog ugysem). Mondjuk az vicces kinevezes lenne, csunnya veggel szvsz.
Stez
somoskovig
Csak Akos itthon szorakozgatott Magyarorszagon (oke, az a doksi is vicces ettol fuggetlenul), ellenben Boloni anno akarmilyen felkerest kapott itthonrol, az MLSZ-bol valami tiszteseggel vagy mikor szovetsegi kapitanynak kertek fel, minden egyes alkalommal elutasitotta a dolgot, helyette pedig Romaniaban maradt es roman csapatnal lett edzo, meg a roman valogatottat is elvallalta. Nagy magyarnak vallotta magat, de amikor a magyaroknal kellett volna a segitseg vagy a szerepvallalas, rohogve koszonte szepen es nemet mondott.
Stez
lehet rendszerben és profizmusban gondolkodott nem?

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Először azt nézegettem, hogy mi a bajotok Lőw Zsolttal, aztán rájöttem, hogy Jogi Löwről beszéltek
resistance is futile
Löw Zsolttal az a baj hogy nem akar és nem is alkalmas vezető edzői szerepet vállalni

3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 949
Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor a szövetség pénteki közgyűlésén bejelentette, hogy 2030 júniusáig szerződést hosszabbítottak Marco Rossi szövetségi kapitánnyal. Közgyűlési felszólalásában Csányi Sándor – több más mellett – kitért a szövetségi kapitánnyal kapcsolatos döntésre is.

2025. máj. 9.

😃😃
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
somoskovig

3 hónapja
Stez