Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 672 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Csernus összefoglalta az elmúlt oldalak szófosását röviden, plasztikusan:

kephost.net/p/MjE3NjE5NA.jpg
Őszentsége Sobri Jóska
kibaszná és ki játszana helyettük? úgy általában a magyar sportolókra jellemző ez a mental makeup, és ebben benne van az is, hogy Magyarországon szocializálódtak. kb. ahhoz hogy egy magyar sportoló ne ilyen legyen, nyugaton kell felnőnie, lásd Márton Viviana. az ő mentalitása ég és föld a legtöbb magyar sportolóhoz képest, nem véletlenül lett 18 évesen olimpiai bajnok.
deyell
Plusz világbajnok....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
Amúgy ezeken jót röhögök, de amikor mi fordítottunk Izland ellen, egyenlítettünk a bolgárok ellen, vertük meg a skótokat az utolsó percben, akkor nem voltak kudarckerülők? Vagy egy hónapja Portugáliában?

Ilyenkor mindenkinek kell vmi okosat írni, miközben ilyen a sport, néha veszítesz, néha nyersz. Tegnap pont a szopóroller jött ki, ami csak azért idegesítő nagyon, mert egy játékban fogalmatlan csapat fordított ellenünk. Ha az elején találnak egy gólt, majd végigtámadod a meccset, de nem sikerül, könyebb elfogadni, mint amikor egy 75-80 percig szarrá dominált meccset engedsz ki a kezeid közül.
gabokocka
ennyi, a labda igazságos, hosszútávon visszakéri amit adott.

3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 001
🏁 Az UEFA Nemzetek Ligája 26-27-es szezon sorsolását 2026. február 12.-én rendezik 🇧🇪 Brüsszelben.

🏁 Az NL helyezés határozza meg a 2028-as EB selejtezők kalapjait:

1. kalap - Az A-ligás csapatok az egyes csoportok 1-3. helyén végeztek
2. kalap - Az A liga 4. helyezettjei, a B liga 1-2. helyezettjei az egyes csoportokban
3. kalap - A B liga csapatai a csoportok 3-4. helyén végeztek, a C liga csoportgyőztesei
4. kalap - A C ligás csapatok a csoportok 2-4. helyén végeztek
5. kalap- : D ligás csapatok

👉 Az NL csoportgyőzteseinek is van esélyük a 2028-as Eb rájátszásába jutni, ha nem sikerül a selejtezőkben.
3 hónapja
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Én nem értek a focihoz, csak a faterom miatt követem, amúgy néha kimegyek 1860 meccsekre. Nagyon személyes az alábbi, szóval nyugodtan ugord át.

Szóval a meccs után vittem haza a 80 éves apukámat, aki nagyon várta a meccset, 2 éve vagy online nézünk focit, vagy hazamegyek hozzá, és kiviszem a hazaiakra. Ez egy nagyon jó apa fiú program. Jó volt 6-14 évesen is, amikor jártunk Diósgyőr meccsre, és fel a fővárosba kettős rangadóra, és az estivel hazazötykölődtünk.

Szóval apám hazafelé a könnyeivel küzdött- majd annyit mondott, hogy: "Nagyon köszönöm, hogy nézel velem focit most, hogy az összes cimbora már az égi lelátóról nézi. Köszönöm, hogy kivittél meccsre. Végülis annyi jó van, hogy most még 4-5 évig mindenképpen maradnom kell, hogy lássam a csapatot VB-n. De azért tavasszal menjünk ki Bayern meccsre" 😊

Szóval, ahogy mindig most is megtalálta a jót. Rossz szót nem szólt senkire - lenne mit tanulnom még Tőle. Ilyen csávó az én öregem 😊 😊 😊
Helmut Zimmer
egyébként a Löwenbrau FC nem akar feljutni bundeszkettőbe? csak nekem sikerült a fifában? (mondjuk ott továbbvitt a lendület, már az EL-ben nyomulok 😀)
slowmotion
Nem akarok ünneprontó lenni, de az a csoda, h nem esnek ki a regionalligába. Elég jól belelatok a csapat dolgaiba és nagyon komoly problémák vannak ott.
rob3r7o
Vannak!
3 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 932
Én nem értek a focihoz, csak a faterom miatt követem, amúgy néha kimegyek 1860 meccsekre. Nagyon személyes az alábbi, szóval nyugodtan ugord át.

Szóval a meccs után vittem haza a 80 éves apukámat, aki nagyon várta a meccset, 2 éve vagy online nézünk focit, vagy hazamegyek hozzá, és kiviszem a hazaiakra. Ez egy nagyon jó apa fiú program. Jó volt 6-14 évesen is, amikor jártunk Diósgyőr meccsre, és fel a fővárosba kettős rangadóra, és az estivel hazazötykölődtünk.

Szóval apám hazafelé a könnyeivel küzdött- majd annyit mondott, hogy: "Nagyon köszönöm, hogy nézel velem focit most, hogy az összes cimbora már az égi lelátóról nézi. Köszönöm, hogy kivittél meccsre. Végülis annyi jó van, hogy most még 4-5 évig mindenképpen maradnom kell, hogy lássam a csapatot VB-n. De azért tavasszal menjünk ki Bayern meccsre" 😊

Szóval, ahogy mindig most is megtalálta a jót. Rossz szót nem szólt senkire - lenne mit tanulnom még Tőle. Ilyen csávó az én öregem 😊 😊 😊
Helmut Zimmer
egyébként a Löwenbrau FC nem akar feljutni bundeszkettőbe? csak nekem sikerült a fifában? (mondjuk ott továbbvitt a lendület, már az EL-ben nyomulok 😀)
slowmotion
Nem akarok ünneprontó lenni, de az a csoda, h nem esnek ki a regionalligába. Elég jól belelatok a csapat dolgaiba és nagyon komoly problémák vannak ott.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
3 hónapja
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Helmut Zimmer
slowmotion
😊 Kéne 😊 Összehozlak Himmie cimborámmal ez a kérdés nála at 5 db 200-as zenelejátszóba- trigger pont.
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 323 — Cowboys fan

Helmut Zimmer

Szerkesztette: slowmotion
3 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 253 — Keep pounding
Amúgy ezeken jót röhögök, de amikor mi fordítottunk Izland ellen, egyenlítettünk a bolgárok ellen, vertük meg a skótokat az utolsó percben, akkor nem voltak kudarckerülők? Vagy egy hónapja Portugáliában?

Ilyenkor mindenkinek kell vmi okosat írni, miközben ilyen a sport, néha veszítesz, néha nyersz. Tegnap pont a szopóroller jött ki, ami csak azért idegesítő nagyon, mert egy játékban fogalmatlan csapat fordított ellenünk. Ha az elején találnak egy gólt, majd végigtámadod a meccset, de nem sikerül, könyebb elfogadni, mint amikor egy 75-80 percig szarrá dominált meccset engedsz ki a kezeid közül.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja

3 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117

Őszentsége Sobri Jóska
Csernus hiaba okoskodik, ezt az Irek basztak el. A magyarok visszavettek, nyugiba szepen lemehetett volna ez a meccs egy dontetlennel. De ok csak erolkodtek, csak nyomtak tovabb, mi meg ertelemszeruen nem vagyunk ahhoz szokva hogy az utolso percekben valaki fullba nyomja. Sajnos megint a hanyatlo nyugat aldozata lettunk.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 hónapja
 www.facebook.com/photo/?fbid=122227548926101188&set=a.122096126366101188
Nomac
akkor lett volna viccesebb, ha nem a fordulók végét kötik össze, hanem a meccsek eredményeit is figyelembe véve ugrált volna a vonal ide-oda
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 191 — Chiefs GM
A mazochistaknak ma este 20:45-töl M4 Sporton Magyar-Ir ismetles fog menni.
Toto21
Tekintettel a királyi TV valóság-hajlításaira, remélem, csak a 95. percig adják, aztán megünnepeljük a továbbjutást. 😀

3 hónapja
Számunkra nincs jobb opció akármennyire hihetetlen. Lehet itt Dárdaizni aki ugyanez a kategória mint Rossi ahogy le is írta valaki. Lőw Zsolt jöhetne talán szóba de azt is mindenki lehurrogta itt. Értelmes opció senkitől se hangzott el csak hogy ki kell baszni a kopaszt de mi lesz utána arra nincs válasz.
remontada
Mi lehet a rosszabb kimenetel? Megkapjuk Jerevánban a jól megérdemelt egyenlítő gólt, kiröhögtetjük magunkat és pont ugyanúgy nem jutunk sehova?
somoskovig
mondjuk lehet jobb lett volna, ha nem bentről indulunk, hanem kintről, mert akkor egy percre nem lehet belekényelmesedni a helyzetbe. ha az írek lekontráznak, akkor lekontráznak, de azt nem lehet mondani, hogy ne próbáltunk volna meg mindent.
3 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 388 — Sworn to the Dark

kephost.net/p/MjE3NjE5NA.jpg
Őszentsége Sobri Jóska
kibaszná és ki játszana helyettük? úgy általában a magyar sportolókra jellemző ez a mental makeup, és ebben benne van az is, hogy Magyarországon szocializálódtak. kb. ahhoz hogy egy magyar sportoló ne ilyen legyen, nyugaton kell felnőnie, lásd Márton Viviana. az ő mentalitása ég és föld a legtöbb magyar sportolóhoz képest, nem véletlenül lett 18 évesen olimpiai bajnok.

internal primates forever

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 218 — #NoStress

3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 971
ebben benne van minden
 www.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2025/11/az-irek-hose-a-magyar-valogatottrol-erthetetlen-hogy-miert-vettek-vissza-a-tempobol
YoungZeeZee
szóval jobbak voltunk, még az ír gyerek is elismeri...
NB2
Tehát Rossi a király. Maradhat
3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 203 — nabege2@yahoo.com
ebben benne van minden
 www.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2025/11/az-irek-hose-a-magyar-valogatottrol-erthetetlen-hogy-miert-vettek-vissza-a-tempobol
YoungZeeZee
szóval jobbak voltunk, még az ír gyerek is elismeri...
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 045
A mazochistaknak ma este 20:45-töl M4 Sporton Magyar-Ir ismetles fog menni.
3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
ebben benne van minden
YoungZeeZee
Azért vettünk vissza, mert kijött a magyar mentalitás, hiszen hát jó az X is nekünk, akkor minek támadjunk előnyben?

A meccs előtt (úgy tudom) az ír szövkap pont erről beszélt, hogy ő még örül is neki, hogy nekik nem jó az X, mert az szar tudatállapotba tudja vinni a csapatot, elkényelmesít, defenzívvé, túl óvatossá tesz...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 971
Tudjuk csak a kis csapatok vesznek komolyan mindent de a nagyok bezzeg leadogatják a meccseket. Az már mellékes hogy ezeknek a komolytalan meccseket eldobó nagy csapatoknak a Zs kerete is jobb mint egy magyar válogatott de sebaj. Az EB-n is komolytalanok voltak a franciák is és a németek is és társai természetesen. És megkora szégyen és gyalázat hogy kikaptunk egy ki ki meccsen Olaszországtól uram isten. Ha véletlenül kijutottunk volna most akkor az is szerencse, mák, isten fasza.. ja meg hogy 48 csapatos a VB, és az EB-n is csak azért vagyunk kint. Minden szar, minden fos. Szántsuk be az összes stadiont azt csókolom. Nem kell nézni. De itt mindig mindent mindenki jobban tud. Ki más mint mi tornából felmentettek. Tényleg nagyon remélem jön akkor valami félbolond Pintér szintű és akkor mindannyian boldogan járunk majd meccsre vagy ülünk le a TV elé.
remontada
Az a bajom ezzel, hogy ha például Csehországban költesz mondjuk el 10 év alatt EZER milliárd közpénzt a futballra, akkor jószerivel az lenne a cseh aranygeneracio, aki EB-t tuti nyerne és a VB legjobb 8 csapata között is ott lenne.
Náluk felismerték mizu, megcsinálták.
Baros-ék után jött egy nagy űr, gyorsan el is kezdték megreformálni az egész utánpótlást.
Most az összes európai kupában ott van 2-4 cseh csapat és szerepel kiválóan 8-10-14-18 saját nevelésű játékossal.
Amiből a válogatott is profitál.
Esetleg javaslom látogass el horvát up központokba, fele annyira sem csillivilli mint például Felcsút.
Egyszerűen fel nem foghatom hogy nem lehet ezt érteni.
Szép hogy itthon ikszelsz a franciákkal, de ez csak a probléma egyik elfedésére szolgál.
Értsd meg, az első akadémia 2001-ben alakult.
24 éve.
Hány válogatott jött ki onnan?
És nem ezer milliárdot szórtunk el, hanem sokkal többet…
JC6 (Mr. Miele)
Te most miről beszélsz? Semmi köze annak ahhoz amit én írtam mit nem lehet ezen érteni?
És mi köze ennek Rossihoz vagy hogy van 5 értékelhető játékosa? Az edző abból főz ami van. Ide jöhet Guardiola is ha az egész az alapoktól bűzlik. Én erről részéről beszélek. Vagy most már ez is Rossi hibája hogy ez a rühes ország össze vissza cseszi el a pénzt értelmetlen dolgokra?
3 hónapja
YoungZeeZee 9 511
ebben benne van minden
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 949
Tudjuk csak a kis csapatok vesznek komolyan mindent de a nagyok bezzeg leadogatják a meccseket. Az már mellékes hogy ezeknek a komolytalan meccseket eldobó nagy csapatoknak a Zs kerete is jobb mint egy magyar válogatott de sebaj. Az EB-n is komolytalanok voltak a franciák is és a németek is és társai természetesen. És megkora szégyen és gyalázat hogy kikaptunk egy ki ki meccsen Olaszországtól uram isten. Ha véletlenül kijutottunk volna most akkor az is szerencse, mák, isten fasza.. ja meg hogy 48 csapatos a VB, és az EB-n is csak azért vagyunk kint. Minden szar, minden fos. Szántsuk be az összes stadiont azt csókolom. Nem kell nézni. De itt mindig mindent mindenki jobban tud. Ki más mint mi tornából felmentettek. Tényleg nagyon remélem jön akkor valami félbolond Pintér szintű és akkor mindannyian boldogan járunk majd meccsre vagy ülünk le a TV elé.
remontada
Az a bajom ezzel, hogy ha például Csehországban költesz mondjuk el 10 év alatt EZER milliárd közpénzt a futballra, akkor jószerivel az lenne a cseh aranygeneracio, aki EB-t tuti nyerne és a VB legjobb 8 csapata között is ott lenne.
Náluk felismerték mizu, megcsinálták.
Baros-ék után jött egy nagy űr, gyorsan el is kezdték megreformálni az egész utánpótlást.
Most az összes európai kupában ott van 2-4 cseh csapat és szerepel kiválóan 8-10-14-18 saját nevelésű játékossal.
Amiből a válogatott is profitál.
Esetleg javaslom látogass el horvát up központokba, fele annyira sem csillivilli mint például Felcsút.
Egyszerűen fel nem foghatom hogy nem lehet ezt érteni.
Szép hogy itthon ikszelsz a franciákkal, de ez csak a probléma egyik elfedésére szolgál.
Értsd meg, az első akadémia 2001-ben alakult.
24 éve.
Hány válogatott jött ki onnan?
És nem ezer milliárdot szórtunk el, hanem sokkal többet…
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 694 — The Mathematician
Keane tegnap esti alkotása még nem jutott el ide? Igazi ír a csávó😃
Nemes samu09
Alig várom, hogy elárassza a netet 😀
peach
 www.youtube.com/watch?v=mTr3uDkwsh8
Matthew99
sztem nincs ezzel semmi gond, éltetik a saját játékost és nem hallom hogy bárkinek beszólnának

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 001
A fidesz is azzal érvel hogy ne cseréljük le őket mert nincs náluk jobb…miért? Mert ők ezt állítják, azzal érvelve, hogy volt már náluk rosszabb is/gyurcsák stb/

Rossi melletti legfőbb érv, hogy ne cseréljük már le, mert úgy sincs nála jobb. Miért is? Csak mert ezt mondják és mert volt nála rosszabb is /Pintér vagy a belga/

De azt senki nem vitatja, hogy kicsi a merítési lehetőség, van/volt/ kb 3-4 játékos akik nemzetközi átlag felettiek+a Szobó és ebből kell egy csapatot összerakni,
De ott is egyetértés van, hogy az edző és a csapat kapcsolata az elmúlt években láthatóan elfáradt és ez az eredményeken is látható.

Ami tény:Rossinak 5 éves szeződése van.
A következő meccs ami barátságos lesz az 4 hónap múlva lesz, utána meg júniusban a VB előtt.
Az első ‘tétmeccsek’ ősszel lesznek, azok is NL selejtezők.

Mi a jobb a válogatottnak?
most edzőt váltani, vagy hagyni ezt pár vereség után—majd az EB selejtezők előtt—
vagy valóban benne van ebben a Rossi kapcsolatban még 5 év biztosan—ebben az idegállapotban—mert akkor maradjon ő végig.
Ezt a kérdést kell megválaszolni.

Én nem látom hogy az 5 év ebben a kapcsolatban benne lenne, és ne azért maradjon mert nincs más, hanem azért mert végig is tudja csinálni ezt az 5 évet.
/Szobó már 30 éves lesz pl addigra/

… ugyancsak lehetséges forgatókönyv, ha esetleg kormányváltás lesz májusban, akkor ő a júniusi válogatott barátságos meccsekre a VB előtt lemond/megegyezik/ a pénzéről, ami nem kevés, és akkor kezdődik egy új időszámítás.
3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 287 — Invisible man
Keane tegnap esti alkotása még nem jutott el ide? Igazi ír a csávó😃
Nemes samu09
Alig várom, hogy elárassza a netet 😀
peach
 www.youtube.com/watch?v=mTr3uDkwsh8

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.