Soccer
A Fradi halasztást kért a Kövesd elleni meccsre 😀😀😀Dvilágszégyene komolyan.
Akkor mégis mi a retkes, görcsös lóf.szra tartalékolt tegnap Máté Csaba? Mert hogy nem a máltaiak elleni visszavágóra, az tuti.
Szánalom.
Bálesz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
1 szezon kölcsön
Poloska vagyok.
Akkor mégis mi a retkes, görcsös lóf.szra tartalékolt tegnap Máté Csaba? Mert hogy nem a máltaiak elleni visszavágóra, az tuti.
Szánalom.

Dejan Stankovic mint a Fradi új edzője??? Érdekes....Majd kétszer hangosan beszél a játékosokkal és a Kecsó ellen jól megbuktatják.
Tony Adams
Viszont ha nem lenne edző, akkor nem lenne kit megbuktatni, és mindig nyernének. A barmok erre még nem gyűttek rá 😉
🇭🇺 What a weekend for Hungarian national team players playing abroad:
— Bence Bocsák (@BenBocsak) August 14, 2023
- Dominik Szoboszlai with an excellent Premier League debut vs Chelsea.
- Milos Kerkez with an MOTM debut for Bournemouth.
- Willi Orbán winning the German Super Cup with RB Leipzig.
- Roland Sallai… pic.twitter.com/VHkivth7cE
Ha minden igaz, add on-okkal szorakozunk (+ hogy tobb reszletben fizetnenk ki az atigazolasi dijat), es a korabbi giga szerzodesek helyett osztonzokkel telirakott dealeket kapnak az uj jatekosok.Mindenki a Cityt szidja ,de a Chelseahez pénzest amatőr kezdők.Chelseat minek szidjuk már? még ígyis balfaszok, és én idén sem látom, hogy előrébb kerülnének mint Wenger kupa, kb ez a plafon nekik. ráadásul én keret összeállításban sem értek egyet velük, hogy bevásárolnak 15-20 fiatalt, aztán majd összeérnek. hát persze.
Sixo
csebi
Es 5 evre lehet meg mindig konyvelni az atigazolasi dijat, igy az iden alig tobb, mint 20 lesz Caicedonal. Az eladott jatekosok utani penzt viszont egyben lehet konyvelni idenre.
Plusz a rengeteg 18-20 evesnek fele/harmad annyit kell fizetni, mint Kovacicnak, Kantenek, Koulibalynak, Mountnak, Havertznek, Wernernek, kb mindenkinek aki tavozott, igy kozel ~100 millios nagysagrendben sporolunk csak a fizeteseken evente.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Mindenki a Cityt szidja ,de a Chelseahez pénzest amatőr kezdők.Chelseat minek szidjuk már? még ígyis balfaszok, és én idén sem látom, hogy előrébb kerülnének mint Wenger kupa, kb ez a plafon nekik. ráadásul én keret összeállításban sem értek egyet velük, hogy bevásárolnak 15-20 fiatalt, aztán majd összeérnek. hát persze.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Vigyázzatok lehet 10 évre szerződtették már verő legényeket 😀Warrb öltözz, hozzad a gyerekeket, megyünk meggallyazzuk Löflit, ez már tényleg pofátlanság amit csinálnak.Jaja, menjünk, kijár már nekik.
Sixo
warr_b
Warrb öltözz, hozzad a gyerekeket, megyünk meggallyazzuk Löflit, ez már tényleg pofátlanság amit csinálnak.Jaja, menjünk, kijár már nekik.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
“Mi voltunk a jobb csapat a pályán! Nem volt szerencsénk..” stb.
Az volt a kérdés, hány golt rúg a Kecsó…
Meggájver az állandó csk szalagot kapta meg egyből, ha jól emlékszem.Ezt értem, de szerintem elég gáz hogy a helyettes egy olyan játékos akinek 0 tétmeccse volt eddig a csapatában. Mi legalábbis nagyot néztünk hogy a hierarchiában (ezek szerint nem egy hanem mondjuk 2 van előtte) ilyen helyen tud végezni valaki aki még pályára sem lépett az adott csapatban.Amúgy azt láttatok hogy amikor Sont lecserélték a spursben akkor az a Maddison kapta a karszallagot akinek ez volt az első meccse a spursben? LooolLooool?!
davemayer
Nyilván annyira nem érdekelt téged, hogy utánanézz, de előzetesen leadják a kapitány és helyettesek nevét. És Son után Maddison/Romero a vice. Közülük Maddison volt a pályán.
Így csak azt lepett ez meg, aki meg akar lepődni valamin mindenképp.
Nyilván ezeket a srácokat választják kapitánynak, a helyetteseket is...úgyhogy lol
Klaci79
De ezek szerint ez tök normális, elnézést.
davemayer

Ezt értem, de szerintem elég gáz hogy a helyettes egy olyan játékos akinek 0 tétmeccse volt eddig a csapatában. Mi legalábbis nagyot néztünk hogy a hierarchiában (ezek szerint nem egy hanem mondjuk 2 van előtte) ilyen helyen tud végezni valaki aki még pályára sem lépett az adott csapatban.Amúgy azt láttatok hogy amikor Sont lecserélték a spursben akkor az a Maddison kapta a karszallagot akinek ez volt az első meccse a spursben? LooolLooool?!
davemayer
Nyilván annyira nem érdekelt téged, hogy utánanézz, de előzetesen leadják a kapitány és helyettesek nevét. És Son után Maddison/Romero a vice. Közülük Maddison volt a pályán.
Így csak azt lepett ez meg, aki meg akar lepődni valamin mindenképp.
Nyilván ezeket a srácokat választják kapitánynak, a helyetteseket is...úgyhogy lol
Klaci79
De ezek szerint ez tök normális, elnézést.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
De, hogy az istenbe van nekik még 145 millió eurós igazoláshoz hely. Az már 1 milliárd az idei naptári évben kb, egy Sobrinyi pénz. Hogy tudják ezt az FFP szabályain belülre elkönyvelni, amikor azt mondták, hogy már a retek sok évre elkönyvelős taktikájukat az idei nyártól lerombolták. Mindenki a Cityt szidja ,de a Chelseahez pénzest amatőr kezdők.KILENC ÉVES ??? Löfli a helyedben nagyon szégyelném magam.Boehly megint fentezi mlb-t játszik
🚨 Chelsea strike agreement with Brighton & Hove Albion to sign Moises Caicedo. British record £115m fee + sell-on clause to #BHAFC. Contract 8yrs & option of 9th. Medical booked for tomorrow + transfer expected to be completed same day @TheAthleticFC #CFC https://t.co/6p4ZjsMdno
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 13, 2023
Sixo
slowmotion
KILENC ÉVES ??? Löfli a helyedben nagyon szégyelném magam.Boehly megint fentezi mlb-t játszik
🚨 Chelsea strike agreement with Brighton & Hove Albion to sign Moises Caicedo. British record £115m fee + sell-on clause to #BHAFC. Contract 8yrs & option of 9th. Medical booked for tomorrow + transfer expected to be completed same day @TheAthleticFC #CFC https://t.co/6p4ZjsMdno
Sixo
Ez melyik bolygón volt kéz??azon amelyiken Suarez a pályán tudott maradni végig...
DBook90
egyébként a Barca csak magának köszönheti, Raphinha egy f@sz, már az elején be kellett volna lőnie az ordító helyzetet és sima lehetett volna...
mondjuk az is érdekes, hogy az ilyen csapatok ellen már 3 félidőre lehet készülni
Poloska vagyok.