Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Nagyon nincsenek a Spurs játékosok fejben a meccsen.
11 perc!!!! 😂😂😂😂😂😂
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És a Brentford már vezet is. Nagyon fura meccs.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 500
Erre büntetőt baszki 🤣
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Romero gólt fejel, aztán a következő percben agyrázkódás gyanújával lecserélik. Érdekes meccs ezt a Brenford - Spurs.

Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.

Sixo
Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
steelwolf
Csak el ne vigyék a mi Rossinkat. 😀
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 830 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fuh gecc, RIP. Az okok nem nyilvánosak egyenlőre. A két fő jelölt de Rossi és Fabio Cannavaro. Mind2en tavaly kiesésbe vezették csapataikat a Serie B-ben.

Sixo
Fuck, én igen szeretem. Csatár nélkül nehéz eredmènyt elérni..remélem nem betegség miatt mond le.
Sajnos 2 jó barátjànak is cipelte a koporsójàt, remélem nem hasonló cipőben jár!
Ha már edző kéne, akkor Conte elvállalhatná EB-ig! Amúgy De Rossinak nagyon örülnék!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 466 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
RIP Warrb, mondj már egy játékost aki még tavaly is ott volt a keretben és maradt.

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 330

Beki
Sajnos szinte tény volt, abból ami látszott.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Kuznyecov egy paraszt, de amíg ő a Diósgyőr edzője, nem lesznek kiesési gondjaink. az új légiósok között is van pár kifejezetten ügyes arc, Pozeg Vancas pl. nagy kedvenc lesz.
törölt kristof
Mien kiesés? Haver itt a cél a nemzetközi kupa szereplés. Vasast, Honvédot, MTK-t, Fradit, Újpestet mind kenterbe verjük. Milyen csapat van még ? Őket is.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szánalmas, undorító bohócok
több mint 2 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 353 — Browns GM
Kuznyecov egy paraszt, de amíg ő a Diósgyőr edzője, nem lesznek kiesési gondjaink. az új légiósok között is van pár kifejezetten ügyes arc, Pozeg Vancas pl. nagy kedvenc lesz.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 594
Nem követem a soccert, csak az itteni kommenteket, de azok alapján - "csóró real, a barcának nincs játékosa, a psg meg a bayern nem tud gólt lőni" - lassan tényleg azt hihetném, hogy itt a szaudi liga, amit nézni kellene
r.baggio
El vannak kényeztetve, az a baj.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nem követem a soccert, csak az itteni kommenteket, de azok alapján - "csóró real, a barcának nincs játékosa, a psg meg a bayern nem tud gólt lőni" - lassan tényleg azt hihetném, hogy itt a szaudi liga, amit nézni kellene

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26
Bayern Münchenben új a csatár,
friss trackernek nincsen határ.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!
Klaci79
Amennyire balszerencsés átjött a Bayernbe, de pont most kezdődik majd az egész klub összeomlása és nem nyernek semmit évekig hiába lesz 30 gólja minden szezonban.
Sixo
Na ettől nem féltem se a Bayern-t, se Kane-t.
A játék-inteligenciája óriási a faszinak, ő nem csak kizárólag egy Lewa féle gólfosógép, ő kb 2 hét alatt úgy fog belesimulni ebbe a csapatba, hogy öröm lesz nézni. Én benne azt tartom zseniálisnak, hogy nem csak a saját számait hozza, hanem feljebb tolja minden támadónak a "végtermékét".
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 594
A legdurvább név lenne ha összejönne az üzlet? Vagy már a kora ellenére kiégett?

Sixo
Mondjuk engem az ő Szaúd-Arábiába igazolása lepne meg a legkevésbé, elég kis odsszal lehetett volna fogadni erre nálam. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
A legdurvább név lenne ha összejönne az üzlet? Vagy már a kora ellenére kiégett?

több mint 2 éve
De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!
Klaci79
Amennyire balszerencsés átjött a Bayernbe, de pont most kezdődik majd az egész klub összeomlása és nem nyernek semmit évekig hiába lesz 30 gólja minden szezonban.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 572 — Lucas Scott
Amúgy én nem akartam Tel-t savazni, csak kicsit vicces/szomorú (bár a vicces nem a legjobb szó), amikor valaki egy ilyen spiralba kerül egy meccsen, hogy mindent kihagy.

Kicsit nekem olyan volt, mint Vinicius pár éve, hogy tökéletesen helyzetbe kerül de pocsékul fejez be. Leszámítva, hogy Tel-nek szerintem százszor több esze van a focihoz, mint Vininek.

Amúgy ha egyszer ezen atlendul Tel és elkapja a gepszij szerintem jó lesz, csak ehhez sok jatekperc kene, így meg Kane mellett ez nem tudom mennyire lesz meg.
roberto23
Én ettől nem felek. Ez egy meccs.

Srácnak elképesztő érzéke, osztone van a tizenhatoson belül, vhogy a labda mindig megtalálja. Előző szezonban megmutatta h nagyon jó átlag percenként lő gólt.
Lehet picit sok volt most ez így neki h ő a kezdő csatár egy trófeát eldöntő meccsen miközben kb 2 napja arról szól minden h idejön erre a helyre egy világsztár elképesztő pénzért. Lehet ez az egész hajcihő nem tett jót az egész csapatnak sem amúgy. Vagy csak szimplán Kanen van az átok nem a spurson és itt sem lesz trófea.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.
iktriad
Azért ez egy szétesett védekezésu Bayern, középpálya átjáróház, Upa pályán van és meg igyis kihagyja az összes ziccert.
csebi
Ez igaz, de alig volt a pályán és volt 3 nagy helyzete.
iktriad
Csak amíg itt ment Tel savazasa h kihagyja a helyzeteket, nekem fura h ugyanazon a meccsen ugyanígy kihagyja a ziccereket vki másik csapatból és őt dicsérnenk h jó játékos lesz.
Amúgy ne érts félre, Sesko sztem baromi jó igazolás és 2-3 év múlva simán lehet h érte all sorba majd a PL, de még addig sokat kell tanulnia. (Ahogy Telnek is.)
csebi
Ahogy TELnek-múlnak az évek, úgy lesz egyre érdekesebb a Sesko-jedno. Na ezt a hsz-t még sutianap is megirigyelné. 😀

És biztos vagyok benne, hogy a Bayern-es srác is sokszor fogja még TELibe találni a kaput.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Csoro Real, harom napon belul ket kulcsjatekosunk esik ki velhetoen egesz szezonra az amugyis rovid keretbol.

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Amúgy én nem akartam Tel-t savazni, csak kicsit vicces/szomorú (bár a vicces nem a legjobb szó), amikor valaki egy ilyen spiralba kerül egy meccsen, hogy mindent kihagy.

Kicsit nekem olyan volt, mint Vinicius pár éve, hogy tökéletesen helyzetbe kerül de pocsékul fejez be. Leszámítva, hogy Tel-nek szerintem százszor több esze van a focihoz, mint Vininek.

Amúgy ha egyszer ezen atlendul Tel és elkapja a gepszij szerintem jó lesz, csak ehhez sok jatekperc kene, így meg Kane mellett ez nem tudom mennyire lesz meg.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 572 — Lucas Scott
Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.
iktriad
Azért ez egy szétesett védekezésu Bayern, középpálya átjáróház, Upa pályán van és meg igyis kihagyja az összes ziccert.
csebi
Ez igaz, de alig volt a pályán és volt 3 nagy helyzete.
iktriad
Csak amíg itt ment Tel savazasa h kihagyja a helyzeteket, nekem fura h ugyanazon a meccsen ugyanígy kihagyja a ziccereket vki másik csapatból és őt dicsérnenk h jó játékos lesz.
Amúgy ne érts félre, Sesko sztem baromi jó igazolás és 2-3 év múlva simán lehet h érte all sorba majd a PL, de még addig sokat kell tanulnia. (Ahogy Telnek is.)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.