Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Na a Realban meg lassan kiszáll a fel csapat. Ez megint elég súlyosnak tűnik Militao-nal. Jól kezdődik a szezon.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Ez igaz, de alig volt a pályán és volt 3 nagy helyzete.Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.Azért ez egy szétesett védekezésu Bayern, középpálya átjáróház, Upa pályán van és meg igyis kihagyja az összes ziccert.
iktriad
csebi
több mint 2 éve
Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.Azért ez egy szétesett védekezésu Bayern, középpálya átjáróház, Upa pályán van és meg igyis kihagyja az összes ziccert.
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez a Sesko gyerek jó lesz a Lipcsében.
több mint 2 éve
Psg is alaposan megváltozott…se Messi, se Neymar, se Mbappe. Nem is jön a gól nekik.
több mint 2 éve
Naja. Igazi FIFA meccs a haverral.Van ilyen h nem jön össze semmi. Inkább augusztusban mint tavasszalSzerintem nem rossz. Elsőre ocsmánynak tűnt, de most tetszik.De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amúgy nem tudom eldönteni h ez a mez kurva szar vagy állati menő
Klaci79
csebi
Amúgy ha holnap reggelig játszanak se rúg ma gólt a Bayern. Hihetetlen.
roberto23
csebi
Na nyilván ez is kimarad. 😀
több mint 2 éve
Van ilyen h nem jön össze semmi. Inkább augusztusban mint tavasszalSzerintem nem rossz. Elsőre ocsmánynak tűnt, de most tetszik.De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amúgy nem tudom eldönteni h ez a mez kurva szar vagy állati menő
Klaci79
csebi
roberto23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Szerintem nem rossz. Elsőre ocsmánynak tűnt, de most tetszik.De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amúgy nem tudom eldönteni h ez a mez kurva szar vagy állati menő
Klaci79
csebi
több mint 2 éve
Én is azt hittem h a Gnabry kezd elől kb az egyetlen játékos aki előzi szezon hajrájában jó volt.Igen, kb mindenki Kim - De Light kettőst várta, de Tuchel okosabb akart lenni mindenkinél. Tel helyett is Gnabry-t tettem be volna előre, mint hamis 9-es.Upamecano még mindig hülye. Lappal így beleszállni valakibe. Örülhet, hogy még pályán van. Kim mekkora mentés. Kapus már verve volt.De az végül les volt. Nem is értem h miért kezdett eleve Upa. Vhogy nem bírja el a Bayern terhet.
Toto21
csebi
Toto21
több mint 2 éve
Igen, kb mindenki Kim - De Light kettőst várta, de Tuchel okosabb akart lenni mindenkinél. Tel helyett is Gnabry-t tettem be volna előre, mint hamis 9-es.Upamecano még mindig hülye. Lappal így beleszállni valakibe. Örülhet, hogy még pályán van. Kim mekkora mentés. Kapus már verve volt.De az végül les volt. Nem is értem h miért kezdett eleve Upa. Vhogy nem bírja el a Bayern terhet.
Toto21
csebi
több mint 2 éve
De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!Amúgy nem tudom eldönteni h ez a mez kurva szar vagy állati menő
Klaci79
több mint 2 éve
Naja, mondjuk inkább ma balfaszkodjanak, mint a lényegesebb meccseken. 😀Hat ezen a meccsen kb minden összejött negatív szempontból a Bayern-nek.Letudják a preseasonban, és a regularban agyonvernek megint mindenkit. Vagy a Dortmund/Lipcse elbalfaszkodja. 😀
roberto23
iktriad
több mint 2 éve
Upamecano még mindig hülye. Lappal így beleszállni valakibe. Örülhet, hogy még pályán van. Kim mekkora mentés. Kapus már verve volt.De az végül les volt. Nem is értem h miért kezdett eleve Upa. Vhogy nem bírja el a Bayern terhet.
Toto21
több mint 2 éve
Hat ezen a meccsen kb minden összejött negatív szempontból a Bayern-nek.Letudják a preseasonban, és a regularban agyonvernek megint mindenkit. Vagy a Dortmund/Lipcse elbalfaszkodja. 😀
roberto23
több mint 2 éve
Upamecano még mindig hülye. Lappal így beleszállni valakibe. Örülhet, hogy még pályán van. Kim mekkora mentés. Kapus már verve volt.
több mint 2 éve
Ez egy piros lap volt Upanal
több mint 2 éve
Hat ezen a meccsen kb minden összejött negatív szempontból a Bayern-nek.
több mint 2 éve
Kar Mazra pedig jól szállt be a meccsbe
több mint 2 éve
Real meccset adja valamelyikSpíler 2. mint mindig.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Real meccset adja valamelyik
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Elvileg eddig fel sem merült. Meglátjuk h a tegnapi igazolással ez változik e vagy tanulni foghát kb mindent kihagyot amit lehetett. Nem való még a kezdőbe sajnos. Kölcsön kéne adni, mondjuk Frankfurtba, ha ott Muani elmegy PSG-be.Lehetne egy ivos játék, hogy minden Tel kihagyott helyzet egy feles. Mindjárt jobb lenne a helyzet. 😀Ne bántsátok őt. Fiatal hatalmas potenciállal
roberto23
csebi
Toto21
több mint 2 éve
Oda kell adni a Klasviknak. Akkor elmehetne TelKi-be is.hát kb mindent kihagyot amit lehetett. Nem való még a kezdőbe sajnos. Kölcsön kéne adni, mondjuk Frankfurtba, ha ott Muani elmegy PSG-be.Lehetne egy ivos játék, hogy minden Tel kihagyott helyzet egy feles. Mindjárt jobb lenne a helyzet. 😀Ne bántsátok őt. Fiatal hatalmas potenciállal
roberto23
csebi
Toto21
több mint 2 éve
hát kb mindent kihagyot amit lehetett. Nem való még a kezdőbe sajnos. Kölcsön kéne adni, mondjuk Frankfurtba, ha ott Muani elmegy PSG-be.Lehetne egy ivos játék, hogy minden Tel kihagyott helyzet egy feles. Mindjárt jobb lenne a helyzet. 😀Ne bántsátok őt. Fiatal hatalmas potenciállal
roberto23
csebi
több mint 2 éve
De furcsa (rossz) Kane-t ilyen mezben látni! De sok sikert neki!