Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Jota b+, elvetted Szobo első gólját
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
A Chelsea-nek nincs mezszponzora?
Jughead
Az majd akkor kell, ha jön az első FFP vizsgálat, akkor majd a szaúdi jégkorongliga fizet érte évi 50 millát.
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Olyan ez a kezdo mint amikor Fifaban mindenkinek is lehetoseget akarok adni...
Kivancsi vagyok hanyszor fog ugyan az a kezdo kifutni a palyara.

Kezdoben egy 19, egy 20, meg ketto 22 eves.
Padon:
19, 19, 20, 20, 20, 21, 21, 22, 25

Kemeny melo lesz Pochnak az biztos.

Vicces belegondolni h Thiago Silva a fel brigad apja lehetne kis tulzassal 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 541
A Chelsea-nek nincs mezszponzora?
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Buzi térdelés, sokat értek vele
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 466 — LIGHTS OUT!
Macallister a szűrő, az nice lesz. 0-0t visszavonom.

több mint 2 éve
Na gyerünk Szobó!!!!
Tony Adams
Egy Dani Olmot neki.

több mint 2 éve
Na gyerünk Szobó!!!!
több mint 2 éve
Nah akkor egy jó 0-0ra fel.

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
spíeler upc-n hanyason van? nem találom 😮
Sixo
73 😀
több mint 2 éve
spíeler upc-n hanyason van? nem találom 😮

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 594
Jó-jó, de a Chelsea kezdője is meredek, ebből egy vicces meccs lesz, minimum 4-4.
Tony Adams
A Chelsea keretében lévők feléről nem is hallottam ezidáig, az a durva. Persze az én szegénységi bizonyítványom. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Sallai nagyon jól játszott az egész meccsen, jött is a gól 😉
több mint 2 éve
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.
Duff
Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.
Duff
Perisic ő támadó, nem tud 4 védős rendszerben szélső hátvédet játszani. De rengeteg csere van a szélre, Ben Davies, Pedro Porro, ha felépül majd Sessegnon, Djed SPence.

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 944 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
azért valamennyire érdekelne ez a meccs, de persze most kell felvezetnem Pestre 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Jó-jó, de a Chelsea kezdője is meredek, ebből egy vicces meccs lesz, minimum 4-4.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Nagyon szarul vedekezik a Spurs a kontrak ellen. Attol fuggetlenul ezt a meccset nyerni kene, a brentford ket golja egy soft 11es es egy ongol eddig.
Duff
Royal borzalmas lassú, konkrétan labda nélkül lassabb volt, mint a csatár...a letámadás nagyon tetszik, de sok hibalehetőség van benne(főleg ezekkel a játékosokkal, akik sokszor 1-1 könnyebb labdát sem tudnak levenni)
Ricsi teljesen életidegen ebben a csapatban, de Kulusevski és Son sem tud kibontakozni.
Maddison baromi jó.
Sajnos Sanchez beállása nagyon nem kellett volna, félek kiállítják, vagy kapunk róla gólt ma még.
Klaci79
A tamadoharmas ennel csak jobb lesz majd a szezon soran, sztem még nekik is szokatlan, h nincs Kane 😀. Maddison mellett meg Bissouma is nagyon kiraly eddig szerintem. Hol volt ő eddig tavaly? Nagyon tomorul a brentford, behoznam Lo Celsot Kulu helyere, illetve talan meg perisicet valamely szelsohatved helyere.
Duff
sérült is volt, meg őszintén szólva a Spurs edzői évek óta abból éltek, hogy majd Kane megoldja...
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 639 — Sworn to the Dark
Mac Allister kezd DM-ként, Szoboszlai és Gakpo lesz a két másik középpályás. Elől Díaz, Salah és Jota kezd. Ez így azért elég merész. Meglepne ha jönne az ötödik 0-0 egymás után.
Mikey
akkor Szoboszlaira elsősorban védekező szerep jut majd, támadásban nem sokat látjuk majd.

built for this shit

több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 500
Duff
Maddison baromi jó.
Klaci79
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 594
Mac Allister kezd DM-ként, Szoboszlai és Gakpo lesz a két másik középpályás. Elől Díaz, Salah és Jota kezd. Ez így azért elég merész. Meglepne ha jönne az ötödik 0-0 egymás után.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Duff
Maddison baromi jó.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
Duff
Spurs így hogy elment Kane szerintem nagyon a tabella alsó részében lesz idén, szóval nem biztos hogy lesz egyértelműen esélyes meccsük...

több mint 2 éve
Mondjuk az vicces, hogy mar mindent belekalkulalnak a hosszabbitasba (pl. golorom ideje is), de azt mar nem adjak hozza, ami a hosszabbitas alatt tortenik allasido (pl golorom a hosszabbitasban, mint most)🤣
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 330
Militao helyére Sergio Ramos? Nagyon adnám. 😁
Személyes kedvencem Zidane visszavonulása óta.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve