Soccer
More on Marcelo Brozović deal. Fee will be €18m, medical tests completed on Friday with Al Nassr as expected. 🟡🔵 #AlNassr
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 1, 2023
Documents being checked now with lawyers on both clubs and player side, then time to sign three-year deal for Brozović to Al Nassr.
Here we go confirmed. pic.twitter.com/MecV7wuYQK
Nekem ez a "túl sok" kategória, a kilencvenes évek tele voltak ilyen túlgondolt mezekkel.legjobb mezek a 98-as vébén voltak, pl. ez a mexikóiAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
deyell
legjobb mezek a 98-as vébén voltak, pl. ez a mexikóiAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
built for this shit
It is with great sadness that the time has come for me to hang up my playing boots.
— Cesc Fàbregas Soler (@cesc4official) July 1, 2023
From my first days at Barca, Arsenal, Barca again, Chelsea, Monaco and Como, I will treasure them all.
From lifting the World Cup, the Euros, to winning everything in England and Spain and… pic.twitter.com/Wuwj04WanB
Szerkesztette: Tony Adams
en ezt csiptemvolt egy ehhez hasonló mez az itteni felnőtt csapatnak Baranyában, imádtam pedig Barca fan vagyokEz mondjuk tényleg jól néz ki.All-time kedvenc nalam:Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Kampman
undisputedly
Sixo
DBook90
volt egy ehhez hasonló mez az itteni felnőtt csapatnak Baranyában, imádtam pedig Barca fan vagyokEz mondjuk tényleg jól néz ki.All-time kedvenc nalam:Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Kampman
undisputedly
Sixo
Ez mondjuk tényleg jól néz ki.All-time kedvenc nalam:Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Kampman
undisputedly
All-time kedvenc nalam:Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Kampman
Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Jo sokat fejlodott az analitika amiota nem kovetem a rendes focit.Mitol er ennyit Szoboszlai?theanalyst.com/eu/2023/07/how-good-is-dominik-szoboszlai/
Azokon a valogatott meccseken amiket lattam, nem tunt vilagsztarnak (rossz sem volt nyilvan).
Megneztem most eredmenyek.com-on, 44. volt a gollovolistan es “csak” 8 golpassza volt, ha minden igaz.
Ennyire jo, vagy elszalltak a transzferarak?
undisputedly
Hanni
…Cesc Fabregas will now become new head coach of Como B and Primavera teams, following the Italian club’s long term project. 🔵🪄 #Fabregas
“This is the perfect moment for me to start my career as a coach”, Fabregas says. pic.twitter.com/dLUscwB0C2
Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Mitol er ennyit Szoboszlai?theanalyst.com/eu/2023/07/how-good-is-dominik-szoboszlai/
Azokon a valogatott meccseken amiket lattam, nem tunt vilagsztarnak (rossz sem volt nyilvan).
Megneztem most eredmenyek.com-on, 44. volt a gollovolistan es “csak” 8 golpassza volt, ha minden igaz.
undisputedly
Mitol er ennyit Szoboszlai?ennyire talán nem jó, még, de ha kettőt tudsz dekázni már 30 milliót adnak érted szóval utóbbi, előbbire meg annyit hogy senki nem ér ennyit
undisputedly
Mitol er ennyit Szoboszlai?22 évesen középpályásként 6 gólt szerezni és 8 gólpasszt adni a Bundesligában, szerintem egész jó. Plusz a stat amit alatriste bemásolt. Nagyon fiatal és nagy a potenciál benne, ellenben már bizonyított is és igen, ennyire elszálltak az árak, főleg ha angol csapat vagy. A jó játékhoz csapattársak is kellenek, na mármost a válogatottban azért ennek híján van. A Leipzigben viszont a BL-ben is bizonyított már. Egy rebuildelő csapatnak minden pénzt is megér egy ilyen játékos.
undisputedly
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Mitol er ennyit Szoboszlai?Ha nincs a határidő/kivásárlási záradék a 70/ akkor olyan 50-60 között lett volna az ára most.
undisputedly
Jövőre, ha csak egy átlagos szezont fut pár jó meccsel, ez menne feljebb, mert akkor meg lehet a több kérő,még több pénz.
Így gyakorlatilag versenytárs nélkül igazolták le úgy, hogy ő is oda akart igazolni. Az a 10 millió plussz meg ezen a szinten nem túl nagy kockázat 22 éves Bundesligában kiemelkedő playáért, főleg ha az edző is őt akarja. 40-50 milkókért lassan balbunkókat igazolnak arrafelé.
Nagy húzás volt ez ucsó pár nap alatt a menedzsment részéről.
Gondolom az kellett hozzá, hogy tudják a háttérből hogy biztosra mennek.
Szerkesztette: ozibozi
Mitol er ennyit Szoboszlai?
undisputedly
Szoboszlai Dominik a top5 liga összes játékosa között a 14. legtöbb lövést előkészítő akcióval rendelkezett idén.
— Vályi Bence Z. (@cinikusfuz) June 30, 2023
/90 percre vetítve a 10. legjobb volt.
Ha kivesszük a pontrúgásokat belőle, akkor is a 18. legjobb.
1/3
A német bajnokság legtöbb helyzetet megteremtő passz előtti passza (secondary chances created).
— Vályi Bence Z. (@cinikusfuz) June 30, 2023
A 6. legtöbb magasan (az ellenfél kapuja előtti 40 méteren) megszerzett labda.
3/3
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
Szerkesztette: undisputedly

Liverpool Fc
Vajon megkapja a 8-as mezt?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Dominik Szoboszlai. ✅🔴✈️ #LFC
🎥 @DaveOCKOPpic.twitter.com/QuVhpAGi1R

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Dominik Szoboszlai. ✅🔴✈️ #LFC
🎥 @DaveOCKOPpic.twitter.com/QuVhpAGi1R