Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Japán simán megnyerte az U17-es Ázsia-bajnokságot, Löfli boldog.féknyúz!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Japán simán megnyerte az U17-es Ázsia-bajnokságot, Löfli boldog.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Pár éve ennyibe kerül már. 😊Lehet is válogatni:40 ezer forint :o
store.liverpoolfc.com/players/men-s-team/8-dominik-szoboszlai
Matthew99
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Lehet is válogatni:40 ezer forint :o
store.liverpoolfc.com/players/men-s-team/8-dominik-szoboszlai
Matthew99
Ha valaki 20 fontért venne egy international membership pakkot, akkor 7 mezt 10%-os kedvezménnyel lehetne megrendelni 😊
store.liverpoolfc.com/lfc-official-international-member-pack-2324-74831
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Lehet is válogatni:store.liverpoolfc.com/players/men-s-team/8-dominik-szoboszlai

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Hajrá Szobó drukkolok🙏🏻
több mint 2 éve
Hát a hivatalos bemutató videóban is abban van, szóval szerintem vehetjük annak. 😉akkor fix a 8as mezszám?— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 2, 2023
Tony Adams
Sixo
több mint 2 éve
Mostmár igen. Utalhatnák már a fizetést 😀akkor fix a 8as mezszám?— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 2, 2023
Tony Adams
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szoboszlai leigazolasat bejentette a Pool
több mint 2 éve
— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 2, 2023
több mint 2 éve
Ettől még mehet oda, MTK-ban már nem is játszott az utolsó meccsen. Zsóri azóta lövöldözi a gólokatBezzeg a Honvéd 3-0-ra megverte az Ajkát. És a belengetett Futács és/vagy Bobál még nem is játszott. 😀Futácsra ne alapozz, tropa a térde..
iktriad
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
A hivatalos shopon amúgy a sima mez 110 font...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ajánlom ezt a topikot majd megbeszélésre 😊Érdekelne+1Én is!Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio
nagir
vpi
Bálesz
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Érdekelne+1Én is!Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio
nagir
vpi
Bálesz
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Guadeloupe! ❤️😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Bezzeg a Honvéd 3-0-ra megverte az Ajkát. És a belengetett Futács és/vagy Bobál még nem is játszott. 😀Futácsra ne alapozz, tropa a térde..
iktriad
több mint 2 éve
+1Én is!Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio
nagir
vpi

több mint 2 éve
Én is!Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio
nagir
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Here we go since yesterday. Agyam eldobom. 😂😂😂 Elvileg felvették a bemutatkozó interjút is már, és ma hivatalosan is bejelenti a csapat.Még mindig nehéz elhinni, nagyon kíváncsian várom hogy fog teljesíteni és fejlődni. Ami biztos hogy ha valaki ki tudja hozni belőle azt ami benne van, akkor az Klopp.
több mint 2 éve
Nagyon remélem, hogy ez jól sül el! Jó lenne látni egy magyar játékost a Premier League egyik top csapatának alapembereként! És igen tudom. Gera Zoli anno meghatározó ember volt a WBA-ban és Fulham-ben, de ez egy másik kávéház.Dominik Szoboszlai has just signed the official contract. 🔴🔒 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 1, 2023
He’s new Liverpool player on long term deal valid until June 2028 — no option included.
€70m release clause triggered on Friday.
Medical tests successfully completed.
Here we go since yesterday, confirmed ✅ pic.twitter.com/7r4rMLBKof
Vidi - DAC 0-5...Bezzeg a Honvéd 3-0-ra megverte az Ajkát. És a belengetett Futács és/vagy Bobál még nem is játszott. 😀
A 4. gól előtt a szerdahelyi támadás a saját térfélről indult, 8-9 jó passz elég volt teljesen széthúzni a Vidit, akik az ember közelében sem voltak, majd egy gyönyörű átlövés után már 0-4. Siralmas egyelőre a Fehérvár.
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Nézem a Flamengo Fortaleza mérkőzést. Először van egy olyan nevű játékos, hogy Yago Pikachú 😀Ami érdekesség van egy Pochettino nevű játékos is, amit a brazil kommentátorok rosszul ejtenek ki, ugyanis Pocsettinó helyett azt mondják hogy Pokeccsinó. Mintha egy kávé lenne 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Vidi - DAC 0-5...A 4. gól előtt a szerdahelyi támadás a saját térfélről indult, 8-9 jó passz elég volt teljesen széthúzni a Vidit, akik az ember közelében sem voltak, majd egy gyönyörű átlövés után már 0-4. Siralmas egyelőre a Fehérvár.
több mint 2 éve
U21 spanyolok mekkora benak 😂