Soccer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Vitor Roque to Barcelona, here we go! Brazilian gem born in 2005 will play for Barça. 🚨🔵🔴🇧🇷 #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 4, 2023
Understand documents are also done! Agreement fixed as Barça and Athletico Paranaense are checking all contracts.
❗️ Current plan is for Vitor to join Barça in January 2024. pic.twitter.com/yhH8gaBP5H
Poloska vagyok.
Mamardashvili, concrete name on the list of FC Bayern as revealed earlier. 🇬🇪
Personal terms, not an issues as player is keen on the move. Deal depends on the two clubs ⤵️ https://t.co/f3FUpJAMYS
nem volt rossz futballistaMilosevic, mint névrokon, bár ez ízlés dolgaKerkeznek ki volt az idolja?A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Remélem a család azért közben már hazajött Lisszabonból 😀😀😀
Bálesz
Heisman nádor
deyell
FLZOLI
steelwolf
FLZOLI
en.wikipedia.org/wiki/Savo_Milošević
built for this shit
Milosevic, mint névrokon, bár ez ízlés dolgaKerkeznek ki volt az idolja?A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Bálesz
Heisman nádor
deyell
FLZOLI
steelwolf
Sinisa MihajlovicKerkeznek ki volt az idolja?A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Bálesz
Heisman nádor
deyell
FLZOLI
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Hát banyek, engem is felültettek, nem voltam ott 😕
Bálesz
LehetKicsit megbízhatóbb források, mint amilyen a Telegraph, 150 ezret írtak egy hétre.Oké h Dominik menni Anglia.Heti 125k elvileg
De vmi fizetést is kap vagy hétköznaponként mosogat h megèljen?
Avagy há meni euro per év?
steelwolf
www.telegraph.co.uk/football/2023/07/02/dominik-szoboszlai-liverpool-signing-transfers-bellingham/
Negritis, a vajda
Mikey
Én mikor kerestem erre hivatkoztak
www.thisisanfield.com/2023/07/dominik-szoboszlai-wages-explained-with-mason-mount-contract-claim/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Kerkeznek ki volt az idolja?A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Bálesz
Heisman nádor
deyell
FLZOLI
Az havi 500/600, abból mèg adózik is.Kicsit megbízhatóbb források, mint amilyen a Telegraph, 150 ezret írtak egy hétre.Oké h Dominik menni Anglia.Heti 125k elvileg
De vmi fizetést is kap vagy hétköznaponként mosogat h megèljen?
Avagy há meni euro per év?
steelwolf
www.telegraph.co.uk/football/2023/07/02/dominik-szoboszlai-liverpool-signing-transfers-bellingham/
Negritis, a vajda
Mikey
Alig keres többet, mint én. Vagy ő nem forintban kapja? 😅
Bár nincs sok esély, de hajrá tengerimalacok!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Paris Saint-Germain will make several deals official 🔴🔵⏳
◉ Lucas Hernández on €45m deal;
◉ Manuel Ugarte on €60m deal;
◉ Kang-in Lee on €22m deal;
◉ Marco Asensio as free agent.
◉ Milan Škriniar as free agent;
◉ Cher Ndour as free agent;
🇪🇸 Luis Enrique, confirmed. pic.twitter.com/gDiV99wvkB

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Az eredetit nem találom, de ez is elmegyNéhány összefoglalót láttam csak belőle de aki követi az U21-es EB-t mondja már el, hogy tényleg ilyen hitvány a színvonal?A Lyon annyira van csődközelben h a napokban adott 25 millió EUR-s vételi ajánlatot Pulisicre a Chelseanek.
Cherki a franciáknál jónak tűnik. A Lyon úgyis csődközelben vergődik, simán le lehetne őt rabolni. A Real jobbszélén is tudna butítani rendesen.
FLZOLI
empty taxi
www.getfootballnewsfrance.com/2023/lyon-president-john-textor-needs-to-raise-e130m/
A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Bálesz
Heisman nádor
deyell
jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Bálesz
Heisman nádor
built for this shit
Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Néhány összefoglalót láttam csak belőle de aki követi az U21-es EB-t mondja már el, hogy tényleg ilyen hitvány a színvonal?Amiket láttam, abből a spanyoloknak volt rendes meccsterve, Sergio Gómez különösen jól tolja.
Cherki a franciáknál jónak tűnik. A Lyon úgyis csődközelben vergődik, simán le lehetne őt rabolni. A Real jobbszélén is tudna butítani rendesen.
FLZOLI

Néhány összefoglalót láttam csak belőle de aki követi az U21-es EB-t mondja már el, hogy tényleg ilyen hitvány a színvonal?A Lyon annyira van csődközelben h a napokban adott 25 millió EUR-s vételi ajánlatot Pulisicre a Chelseanek.
FLZOLI

Madden hates me.
Nem lehet annyira reggel, hogy ne frissüljön a tracker!Mármint én Liverpool drukker, vagy mire gondolsz? 😊Na nekem meg megjött a Bayern tagságom üdvözlő csomagja es brutális. Azt tudtam, hogy küldeni fognak valamit, de nekem frankon leesett az állam. 😀Na valaki Liverpool drukkert sikerült meggyőzni? 😊
Nyilván jött egy levél, egy repi cucc, hogy pontosan kikre vonatkozik a kedvezmenyem, a tagsági kártyám, egy kitűző es egy névre szóló, címzett szurkolói sál. Ezzel engem meg is vettek kilora. Álmomban sem gondoltam vna, h ennyire figyelmes lesz a csomag. Le a kalappal komolyan!
Csebinek ezer hála mégegyszer a tippert! Meg nagyon bele sem vetettem magam a dologba, de már ezért megérte az az 50€.
roberto23
r.baggio
Bocsi, nagyon reggel van meg. 😀
roberto23

Madden hates me.
Mármint én Liverpool drukker, vagy mire gondolsz? 😊Na nekem meg megjött a Bayern tagságom üdvözlő csomagja es brutális. Azt tudtam, hogy küldeni fognak valamit, de nekem frankon leesett az állam. 😀Na valaki Liverpool drukkert sikerült meggyőzni? 😊
Nyilván jött egy levél, egy repi cucc, hogy pontosan kikre vonatkozik a kedvezmenyem, a tagsági kártyám, egy kitűző es egy névre szóló, címzett szurkolói sál. Ezzel engem meg is vettek kilora. Álmomban sem gondoltam vna, h ennyire figyelmes lesz a csomag. Le a kalappal komolyan!
Csebinek ezer hála mégegyszer a tippert! Meg nagyon bele sem vetettem magam a dologba, de már ezért megérte az az 50€.
roberto23
r.baggio
Bocsi, nagyon reggel van meg. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Nana, mindenképpen! 😊 remelem hamar össze is jön az egyik meccs. Már az egész családot behulyitettem vele. 😀Na nekem meg megjött a Bayern tagságom üdvözlő csomagja es brutális. Azt tudtam, hogy küldeni fognak valamit, de nekem frankon leesett az állam. 😀Baszki a sálat el is felejtettem! Az faternal maradt az én esetemben 😊 örülök Mitglieder kolléga! Azért ha kimész meccsre kerek beszámolót akár pmben is!
roberto23
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”