Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 601
Ami szimpatikus, hogy elvileg az egyik alkarjára van egy idézet tetoválva, amit Gerrard mondott, miszerint a tehetség mit sem ér belefektetett munka nélkül.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 137
Aludva egyet a hírre, piszkosul örülök Dominak.
Ez a gyerek annyit edzett, mint egy állat, beszéltem az egyik edzőjével tegnap. Amíg a többiek mentek bulizni, ő külön edzésen volt. Az egész életét így építette fel az apja, ami rengeteg lemondással járt... és most megvan a jutalma, hatalmas dolog ez!
Emberek bele sem tudnak gondolni, mennyire... olyan követelményeknek kell itt megfelelni, hiszen ez a világ egyik legjobb klubja, a világ egyik legjobb edzőjével, fanatikus és fantasztikus szurkolókkal, huh. Kegyetlen..
Nagyon bízom benne, hogy rengetegszer fogja hallani Domi a YNWA-t, nem a lelátón és nem a kispadon ülve, mint Bogdán vagy Simonék az edzőközpontban, hanem a pályán.
S kerüljék el a sérülések is!
Régen fikáztam, sokat, mert nem tetszett a hozzáállása a válogatottban... ami hiba volt és amit sajnálok... de hiszem, hogy lesz végre egy újabb klasszisunk, aki akár egy PL-szezon alatt szintet fog ugrani, fejlődés terén.
Tuti veszek egy mezt.. 😊
Hajrá!

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 2 éve
Cubehor Los Angeles Rams 327
Szobó még hamar elment a bohócligába levezetni.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Remélem nem jut Kozma Pista sorsára....
ThundersNFL a Jobbágy
Annál azért ő sokkal jobb alapokat kapott. Anno elhiszem hogy az akkori magyar első osztályból egy poolba igazolni túl nagy ugrás lehetett, Szoboszlai már beleszokott a nyugati körülményekbe. Én nem féltem egyáltalán, Gakpo baloldalt + Szobo középen/jobboldalt igen jó lesz.
davemayer
Gakpo, Szoboszlai, Salah trió, előttük Núñez vagy Jota... ez így mennyire szürreális már.
Mikey
Hányinger számomra, de nektek sok örömötök lesz benne - plane ha Salah egyszer elmegy.

Ez hogy fél éven belül a holland kedvencem is meg a magyar is hozzátok igazol, ezt nem hiszem hogy egy hamar meg fogom emészteni.
davemayer
Salah jelenti kb az egyetlen star powert jelenleg a csapatban támadásban, aki már villantott is hosszabb távon a top szinten. Hülyék lennének elengedni, max ha a PSG vagy egy szaudi csapat kopogtat egy irreális összeggel.

Sok jó játékos van most a Poolnál, akiből kijöhet az extra ami a top szinthez kell, de az egyiptomi kulcsember lesz jövőre is.

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Amúgy ha már felmerült a szalag, Henderson gondolom majd, Virgil meg előrelép 3. számúból helyettesnek (kvázi rajta lesz legtöbbet idén mert Henderson nem lesz az alapcsapat tagja). De ki lesz a 3, aki eddig van Dijk volt. Trent?
alatriste
Alisson. Rajta is volt emlékeim szerint többször már.
Mikey
A jelenleg "még" legfrissebb mezem Beckeré, na mondjuk ő megérdemli. 😊 De én Trent-nél vagy Robbonál is szívesen látom.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Amúgy ha már felmerült a szalag, Henderson gondolom majd, Virgil meg előrelép 3. számúból helyettesnek (kvázi rajta lesz legtöbbet idén mert Henderson nem lesz az alapcsapat tagja). De ki lesz a 3, aki eddig van Dijk volt. Trent?
alatriste
Alisson. Rajta is volt emlékeim szerint többször már.

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Őszintén megvallva, Fabinho vagy Thiago távozása sem lepne meg különösebben.
Mikey
Thiago (és Matip) szerzõdése lejár, és tárgyalás nincs. Ami jelent valamit.
Illetve Hendersonról olvastam többször a múlt hónapban, hogy távozhat.
ulpianus
Igen, jövőre biztosan távozni fog Thiago, de engem nem lepne meg ha már idén, főleg ha Thuram tényleg érkezni fog. Ott állítólag tényleg csak arra várunk hogy véget érjen az EB-je.
Henderson távozásának én nem örülnék, soha nem fogom megkedvelni már, de a rutinja nagyon sokat jelentene rotációs játékosként ennek a megfiatalodó középpályának.
Mikey
Szerintem Jordan távozása kizárt. A CSK helyettes távozott, nem fogjuk ugyan akkor eladni/kidobni a kapitányt is, akin 8 éve van ott a szalag. Henderson átalakul Millner szerpkörre, aminek amúgy tökéletesen alkalmas is lesz és valszeg a játékidőt is megbeszélik Kloppal. Mint vezető nagyon is sokat számít.
Thiago távozása engem sem lepne meg, Fabinho sokkal inkább, mert ha megy akkor nincs klasszikus 6-os. WM-be sokkal jobban is nézett már ki a brazil is az év végén, továbbá ha elővesszük időnként a régi 433-at, abban Fab az egyedüli 6-os (mégha szar is volt benne 23-ban). Szerintem ő idén tuti marad és HA jól tud be-be szálogatni Bajcetic max jövőre megy.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Mikey
ulpianus
Igen, jövőre biztosan távozni fog Thiago, de engem nem lepne meg ha már idén, főleg ha Thuram tényleg érkezni fog. Ott állítólag tényleg csak arra várunk hogy véget érjen az EB-je.
Henderson távozásának én nem örülnék, soha nem fogom megkedvelni már, de a rutinja nagyon sokat jelentene rotációs játékosként ennek a megfiatalodó középpályának.

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 645 — Sworn to the Dark
A kinti sajtóban és a kinti komment szekciókban is több mint pozitív az igazolás fogadása, jó hátszéllel indul.
Meglepően egységesnek tűnik a
szaksajtó is. A pénz sem lett túlemlítve,
Mert fiatal is. A Transfermarkt szerint csak 50 az értéke, de annyiért meg nem lehetett volna megvenni.
Szóval csak a sérülés az egyetlen ami közbe jöhet, mert az edző is akarta.
ozibozi
jókat írnak róla. nem egy oldalon láttam ahol konkrétan azt írták róla hogy a mai játékosok közül neki van a legjobb lövőtechnikája.

built for this shit

több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mikey

Arzenyál: ~80 millióért Moses Caicedo, a Sotonból Romeo Lavia célkeresztben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 500
A kinti sajtóban és a kinti komment szekciókban is több mint pozitív az igazolás fogadása, jó hátszéllel indul.
Meglepően egységesnek tűnik a
szaksajtó is. A pénz sem lett túlemlítve,
Mert fiatal is. A Transfermarkt szerint csak 50 az értéke, de annyiért meg nem lehetett volna megvenni.
Szóval csak a sérülés az egyetlen ami közbe jöhet, mert az edző is akarta.
több mint 2 éve
2 kp erősítést reméltem és jött is két nagyon szimpatikus igazolás.
Nem mondom, egy igazi fizikális vadállatot el tudtam volna képzelni még az egyik helyett de hát panaszkodni nem fogok. 😊

(Trent, WMet nézve), Fab, Mac, Domi, Thiago, Curtis, Elliot, Bajcetic és Hendo. Én ezzel ki tudok egyezni már.

Julian Ward utolsó munkája Allister volt. Schmadtke elsője Szoboszlai.
Well done.
alatriste
Szerintem az U21-es EB után Thuram is érkezni fog még.
Mikey
Kicsit soknak érezném már...
Akkor valakinek mennie kéne majd
alatriste

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
ThundersNFL a Jobbágy
Annál azért ő sokkal jobb alapokat kapott. Anno elhiszem hogy az akkori magyar első osztályból egy poolba igazolni túl nagy ugrás lehetett, Szoboszlai már beleszokott a nyugati körülményekbe. Én nem féltem egyáltalán, Gakpo baloldalt + Szobo középen/jobboldalt igen jó lesz.
davemayer
Gakpo, Szoboszlai, Salah trió, előttük Núñez vagy Jota... ez így mennyire szürreális már.
Mikey
Hányinger számomra, de nektek sok örömötök lesz benne - plane ha Salah egyszer elmegy.

Ez hogy fél éven belül a holland kedvencem is meg a magyar is hozzátok igazol, ezt nem hiszem hogy egy hamar meg fogom emészteni.
davemayer
Egyébként ismerős èrzès a Dallas folyamat draftolt olyan játèkosokat, akiket hozzánk szerettem volna, ráadásul volt olyan is akit kvázi mi engedtünk át nekik ès többè kevèsbè be is váltak, mègha az össz csapateredmènyen nem is látszott de ez inkább az edzők hibája már... talán hosszú èvek óta először idèn nincs ilyen draftoltjuk.

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Nem mondom, egy igazi fizikális vadállatot el tudtam volna képzelni még az egyik helyett de hát panaszkodni nem fogok. 😊

(Trent, WMet nézve), Fab, Mac, Domi, Thiago, Curtis, Elliot, Bajcetic és Hendo. Én ezzel ki tudok egyezni már.

Well done.
alatriste
Mikey
Kicsit soknak érezném már...
Akkor valakinek mennie kéne majd

Liverpool Fc
több mint 2 éve

Well done.
alatriste

több mint 2 éve

Well done.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
Mikey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 137
Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.
Matthew99
bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
YoungZeeZee
Jah, szerepelt is kettő meccsen náluk a PL-ben (meg ugye lejáró szerződés után ingyen került oda). Mondjuk korábban a Boltonnal volt huszonpár meccse az élvonalban, de az azért ugye más kávéház. Meg ki is estek ugye.
warr_b
"egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. "

halmosi air sanyi nem ment nagy klubba.
YoungZeeZee
A Palack azért nem kicsi, még ha a Csampóban is volt akkor. Még Király Gabi is odament asszem.
slowmotion
Jaja, kint is voltam a Palace-Birmingham meccsen, jó kis roncsderbi volt, Kiraly védett, Sanyi kapott 20 percet, volt egy helyzete😃
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gyerünk Guinea, meg kell fordítani, ne Ghána jusson már tovább

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 542 — Vikings fan
ThundersNFL a Jobbágy
Mindig szomorú Liverpool worst signing lista élén látni, főleg mert egy városban születtünk
zacknorb
Majd elmúlik!
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
amíg nincs benne empty docjában én nem hiszem el Szobit 😀
NB2
Bárcsak ezen múlna...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
ThundersNFL a Jobbágy
Mindig szomorú Liverpool worst signing lista élén látni, főleg mert egy városban születtünk

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben Azpilicueta Atleti HWG

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
amíg nincs benne empty docjában én nem hiszem el Szobit 😀
NB2
Emptyzio Romano