Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Skócia, Wales, és Írország is ki-ki meccset játszik a továbbjutásértÉs van olyan forgatókönyv, hogy Olaszország, Németország, Portugália, Dánia és Ausztria is pótselejtezős lesz 🤣
ozibozi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Skócia, Wales, és Írország is ki-ki meccset játszik a továbbjutásért
3 hónapja
A román, észak-ír és a svéd válogatt fixen negyedik kalap, és a walesi észak-macedón duóból aki hátrébb végez.
3 hónapja
Utolsó fordulóban a skót dán izgi lesz, ha így marad
3 hónapja
Nem lenne baj ha a nyuscsuk nem lennének másodikok.
3 hónapja
Moldávok VB reményei tovaszállnak.
3 hónapja
az nem volt kis gól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Román csávó mire gondolt...
3 hónapja
Fuh, egész nap meló volt meg családlátogatás és most olvasom, mi a szitu.Egy percig nem tudom sajnálni a CB-t.
Azt a CB-t, akiknek több ezer jegyet tesz félre az MLSZ minden válogatott meccsen, legyen az itthon, idegenben, az EB-n.
Az a CB, akiknek MINDENBEN az MLSZ segít, nem csak itthon, külföldön is. Lásd szervezett vonulás.. gondolom nem az ő IQ-harcos vezetőségük szervezi le az utakat, repülőket és kommunikál a rendőrséggel, adott országban.
2025-ben még mindig ott tartunk, hogy nem lehet NORMÁLIS, szervezett szurkolást csinálni, szidalmazás, ugatás, sztrájkolás nélkül, minden válogatott meccsen. Persze, ez csak egy rétegre érvényes, akik azt hiszik minden felett állnak.
A legviccesebb az egészben az, hogy álltólag nekik a válogatott az első, erre minden második meccsen szopatják a válogatottat a viselkedésükkel 😀 😀 😀
Szánalom
3 hónapja
Jol fel is haborodott a cb, hogy nem erinthetetlenek ezek a kedves tagjai es konkretan osszedobtak a buntetesuket, meg kulonbozo adomanyokat kertek a mezei szurkoloktol, hogy ugyan mar, segitsetek legyszi az artatlan drukkertarsaitokon.Kellene egy precedens ítélet arról, h az MLSZ-re a szurkolói közösség magatartása miatt kirótt büntetést egyetemlegesen a CB, mint jogi személy tagjai fizetik meg, akik az adott meccsen jelen voltak.Konkrétan ez történt, az angolok elleni büntit kiszámlázták azoknak, akiket kamerafelvétel alapján beazonosítottak. Nyilván azóta sincs buzizás a stadionokban, oh wait...
Ha nem az ő tagjuk volt, akkor bizonyíthatják, h ki volt és nyilván visszaperelhetik.
Szerintem nem nagyon lenne buzizás, ha megy 400 embernek mondjuk egy 150000 euros csekk.
Willie Parker
gabokocka
Hat igy mondjuk persze, hogy telibe se fostak a buntetest.
3 hónapja
Egy tízmilliós országban mindig lesz 50ezer ember aki megtölti a stadiont és szurkol is. És nem náci. Ha a cigányozó, buzizó, nácikat/agyhalott ultrákat akárhogy kibasznák a meccsekről, azzal egy (futball)társadalomcsak jól járhat. És akkor majd idővel lesznek nemnáci szurkolói csoportok, akik koreóznak, pyróznak, üvöltenek, szurkolnak. Ilyen egyszerű ez.
3 hónapja
Ez a román bosnyák jó lesz a második félidőben
3 hónapja
a CB szerintem nincs is 100 ember, a többiek csak hozzájuk csapódnak
3 hónapja
Kellene egy precedens ítélet arról, h az MLSZ-re a szurkolói közösség magatartása miatt kirótt büntetést egyetemlegesen a CB, mint jogi személy tagjai fizetik meg, akik az adott meccsen jelen voltak.Kubatov így kezdte annak idején a fradi tábor szétszedését, youtube-ra tett ki videókat, ahol a tettesek jelentkezését várta 24-48 órán belül, és ha nem jelentkeznek név szerint, mindenféle passzív agresszív megfogalmazással terelte a büntit kollektívre. Persze akkor a stadion kamerarendszere más volt, és jelentkezni nem jelentkeztek, szóval jöttek az olyan intézkedések ami miatt úgy nézett ki a népliget 2 éven nonstop, ahogy kinézett... (semmi közöm a fradihoz, szimpla katasztrófaturizmus miatt követtem ezeket, meg mert a népligeten át közlekedtem)
Ha nem az ő tagjuk volt, akkor bizonyíthatják, h ki volt és nyilván visszaperelhetik.
Szerintem nem nagyon lenne buzizás, ha megy 400 embernek mondjuk egy 150000 euros csekk.
Willie Parker
3 hónapja
Kellene egy precedens ítélet arról, h az MLSZ-re a szurkolói közösség magatartása miatt kirótt büntetést egyetemlegesen a CB, mint jogi személy tagjai fizetik meg, akik az adott meccsen jelen voltak.Konkrétan ez történt, az angolok elleni büntit kiszámlázták azoknak, akiket kamerafelvétel alapján beazonosítottak. Nyilván azóta sincs buzizás a stadionokban, oh wait...
Willie Parker
gabokocka
Azok már nem buziznak, sőt kettőjük éppen ül.
A tizedik ilyen után sztem megunják majd
3 hónapja
Kellene egy precedens ítélet arról, h az MLSZ-re a szurkolói közösség magatartása miatt kirótt büntetést egyetemlegesen a CB, mint jogi személy tagjai fizetik meg, akik az adott meccsen jelen voltak.Konkrétan ez történt, az angolok elleni büntit kiszámlázták azoknak, akiket kamerafelvétel alapján beazonosítottak. Nyilván azóta sincs buzizás a stadionokban, oh wait...
Willie Parker
3 hónapja
Kellene egy precedens ítélet arról, h az MLSZ-re a szurkolói közösség magatartása miatt kirótt büntetést egyetemlegesen a CB, mint jogi személy tagjai fizetik meg, akik az adott meccsen jelen voltak.Ha nem az ő tagjuk volt, akkor bizonyíthatják, h ki volt és nyilván visszaperelhetik.
3 hónapja
szerintem le kéne szokni arról, hogy a válogatott fodbalt valami nagyon különleges eseménynek állítjuk be, ahol kötelező telefingani náciknak a b-közepet, mert máskülönben nem lehet megküzdeni az ellenséggel. 2010 környékén és az azt követő években számolt le az európai klubfutball elitje és középmezőnye az ultracsoportjaikkal. tökéletesen megvannak azóta is.szerintem idegenbeli meccseken ahol a cb-nek / egyéb magyar ultracsoportnak van hangja, az mind olyan szinten áll, ahol nélkülük is kötelező nyerni. hazai pályán meg érdemi meccseken max közeli állapotokban pörög a stadion és a koreora rengeteg jelentkező lenne, akár ilyen diákmunka/pályázat szinten is el lehet pörgetni minőségi eredménnyel. abban nem akarok belemenni, hogy a szurkolásnak milyen faktora van egy csapat teljesítményébe. nyilván egy hazai zártkapu be tud tenni, meg az is ha kong a lelátó. de a cb idegenbeli teljesítményeit én nem számolnak faktornak. de ez szubjektív.Sztem te életben nem voltál táborban, mert ilyen faszságokat akkor nem írnál. Fogalmad nincs, hogy működik a lelátó élete. Bazmeg, diákmunka/pályázat, anyám borogass....
Cruyffista
És itt amúgy nem csak a cb-ről van szó, mert az összes hazai szurkolói csoport összefogva szót emelt az mlsz ellen, még a vasas 14 ultrája is.
gabokocka
3 hónapja
szerintem idegenbeli meccseken ahol a cb-nek / egyéb magyar ultracsoportnak van hangja, az mind olyan szinten áll, ahol nélkülük is kötelező nyerni. hazai pályán meg érdemi meccseken max közeli állapotokban pörög a stadion és a koreora rengeteg jelentkező lenne, akár ilyen diákmunka/pályázat szinten is el lehet pörgetni minőségi eredménnyel. abban nem akarok belemenni, hogy a szurkolásnak milyen faktora van egy csapat teljesítményébe. nyilván egy hazai zártkapu be tud tenni, meg az is ha kong a lelátó. de a cb idegenbeli teljesítményeit én nem számolnak faktornak. de ez szubjektív.Sztem te életben nem voltál táborban, mert ilyen faszságokat akkor nem írnál. Fogalmad nincs, hogy működik a lelátó élete. Bazmeg, diákmunka/pályázat, anyám borogass....
Cruyffista
És itt amúgy nem csak a cb-ről van szó, mert az összes hazai szurkolói csoport összefogva szót emelt az mlsz ellen, még a vasas 14 ultrája is.
3 hónapja
szerintem idegenbeli meccseken ahol a cb-nek / egyéb magyar ultracsoportnak van hangja, az mind olyan szinten áll, ahol nélkülük is kötelező nyerni. hazai pályán meg érdemi meccseken max közeli állapotokban pörög a stadion és a koreora rengeteg jelentkező lenne, akár ilyen diákmunka/pályázat szinten is el lehet pörgetni minőségi eredménnyel. abban nem akarok belemenni, hogy a szurkolásnak milyen faktora van egy csapat teljesítményébe. nyilván egy hazai zártkapu be tud tenni, meg az is ha kong a lelátó. de a cb idegenbeli teljesítményeit én nem számolnak faktornak. de ez szubjektív.
3 hónapja
Most sem arrol van szo szerintem, hogy az MLSZ a semmibol kozolte, hogy bocs, nincs koreo mert csak, hanem gondolom a cb sem arul el mindent, feltetelezem mar az elmult idoszakban tobbszor kerte a szovetseg oket, hogy ha mar kivetelezettek, ok mindig kapnak jegyet es egyeb segitseget, akkor fejezzek be a buzizast, ciganyozast es tarsait. Hat, gondolom nem fejeztek be, amire az MLSZ meg igy valaszolt. Nem tudom sajnalni egyik oldalt sem igazabol. Lehet mutogatni a szovetsegre is, hogy mekkora kocsog, de ez egy ok-okozat dolog szerintem, es ide fajult. Faszkalap mindket fel, a cb semmivel sem jobb, hosoknek vannak beallitva, kozben az ultra jo resze igazi troger, aki akkor vihog, amikor kezhez kapja a jegyet, amire sok ezer vagy tizezer sima hetkoznapi szurkolo tobb esetben sem palyazik esellyel, peldaul az Eb-kre, de amikor tenni kellene valamit az engedmenyert es segitsegert, egybol fel vannak haborodva. Mindezt ugy, hogy Csanyiek nem varnak egy elkepesztoen durva dolgot, csak azt, hogy ne ciganyozzanak es balhezzanak. Aztan valahogy megis minden selejtezosorozatban bunteteseket kapunk, es megy a cirkusz, hogy a kocsog UEFA, mert nyilvan a mi hos szurkoloink egy rossz szot nem ejtenek ki a szajukon, csak vadasznak rajuk az ellenorok. A mocskok.akartam épp írni, hogy addig jó volt az mlsz amíg a világversenyekre előre lefoglalt nekik 2-3000 jegyet amit elosztottak maguk között, amíg az átlagszurkolók órákat álltak sorban az mlsz kutyaszar jegyrendszerében 😀
Stez
És hozzáteszem semmi bajon a CB-vel, de most kicsit átültek a ló túloldalára. De persze kell a koreó és kell a pyro is szerintem egy meccsre mert hozzá tartozik.
Szerkesztette: Kenny
3 hónapja
Most sem arrol van szo szerintem, hogy az MLSZ a semmibol kozolte, hogy bocs, nincs koreo mert csak, hanem gondolom a cb sem arul el mindent, feltetelezem mar az elmult idoszakban tobbszor kerte a szovetseg oket, hogy ha mar kivetelezettek, ok mindig kapnak jegyet es egyeb segitseget, akkor fejezzek be a buzizast, ciganyozast es tarsait. Hat, gondolom nem fejeztek be, amire az MLSZ meg igy valaszolt. Nem tudom sajnalni egyik oldalt sem igazabol. Lehet mutogatni a szovetsegre is, hogy mekkora kocsog, de ez egy ok-okozat dolog szerintem, es ide fajult. Faszkalap mindket fel, a cb semmivel sem jobb, hosoknek vannak beallitva, kozben az ultra jo resze igazi troger, aki akkor vihog, amikor kezhez kapja a jegyet, amire sok ezer vagy tizezer sima hetkoznapi szurkolo tobb esetben sem palyazik esellyel, peldaul az Eb-kre, de amikor tenni kellene valamit az engedmenyert es segitsegert, egybol fel vannak haborodva. Mindezt ugy, hogy Csanyiek nem varnak egy elkepesztoen durva dolgot, csak azt, hogy ne ciganyozzanak es balhezzanak. Aztan valahogy megis minden selejtezosorozatban bunteteseket kapunk, es megy a cirkusz, hogy a kocsog UEFA, mert nyilvan a mi hos szurkoloink egy rossz szot nem ejtenek ki a szajukon, csak vadasznak rajuk az ellenorok. A mocskok.
3 hónapja
Más sportágakban 500 néző van egy bajnokin, de lehet sokat mondok.ha másik sportban van fasza szurkolás meg minden anélkül hogy a cigányozás megy, akkor az nem azért van mert nincsenek olyan emberek akik ezt meg tudnák csinálniKik mások?mondjuk vajon miért csak ők csinálják?Hány néző volt kinn azon a meccsen?Azért ez qrva vicces sztori, ahol várható volt előbb-utóbb, hogy ki fog borulni a bili.Nem lehet úgy koreozni, szurkolni és hangulatot teremteni hogy közben nincsen “amúgy buzizás, cigányozás, huhogás, poharakat dobálás a.”
Első körben be kéne ismerni, hogy ugyanazok az emberek csinálják a hangulatot és kísérik el a válogatottat a világ végére is, akik amúgy buziznak, cigányoznak, huhognak, poharakat dobálnak. Nem az van, hogy egy szűk kisebbség elrontja a többség szórakozasát. Ez nettó hazugság, ez az a közeg, aki meccsekre jár. Mert ugye a koreók azok geci jól néznek ki, qrva jól mutatnak a TV-ben, de az emberek, akik csinálják nem kellenek, mert türhők.
Valóban le kéne ülni, az mlsz részéről engedményeket tenni a korábbi büntetések elengedése terén pl, miközben az ultráknak is elismerni, hogy 2025-ben vannak rigmusok, amik már nem férnek bele, mert magunkat szopatjuk.
De a legviccesebb ez a tegyük félre a meccsre az ellentétet kommunikáció az mlsz-től, miközben nem teszik lehetővé a koreográfia megvalósítását.
Az ultrák is félreteszik az ellenségeskedést, csak, nem fognak szervezetten szurkolni.
Remek lesz.
Ne adj isten leszopunk, garantált a lincshangulat.
gabokocka
Elmesélek egy történetet: tavaly egyedül mentem ki itt Máltán a vízilabda négyes elődöntőre így beultem a Fradi szektorba szurkolni. Ment a szurkolás minden. Volt itt pár random fradista arc akik nem szoktak vízilabdara járni ezért próbáltak razenditeni h mocskos lilák. Nyilván egy FTC - Belgrád meccsen alapból nincs sok értelme de a teljes vízilabdás Fradi B közép leállította őket h itt ilyen nincs. Vízilabda meccsen buzdítás van. Talán lehetne ez a példa …
csebi
Nyilván lehetne, sőt kellene is, viszont akik kijárnak minden körülmények között focimeccsre, elkísérik a válogatottat a tatuinra, szabadidejüket, pénzüket áldozzák arra, hogy koreók készüljenek, nem ilyen emberek. Ezt kéne belátni, amíg azt hazudják, hogy ez nem így van, addig nem lesz előrelépés. Mert Te vagy én, nem fogunk koreót gyártani, Örményországba elkísérni a válogatottat, akik ezt megteszik, azok bizony viszont cigányoznak. Itt jön a kérdés, hogyan lehet elérni, hogy a hangulat, a nézőszám megmaradjon, de cserébe tróger viselkedés se legyen.
Gondolom nem úgy, hogy a legfontosabb meccsen a sorozatban nem engeded, hogy megcsinálják az elkészített koreográfiát.
gabokocka
csinálnák mások is, csak hát ezek ugye már le vannak fixálva és amíg nincsenek kigyomlálva addig bizony maradni fog a söpredék
és pont hogy a legfontosabb meccsen kell példát statuálni, ha a csapat a közönség nélkül nem tudja megoldani a pontszerzést akkor mi a faszt akarunk utána?
Negritis, a vajda
gabokocka
hanem azért mert a mostani közeg kilöki őket, amit nyílván megtehet mert a seggük ki van nyalva a hatalom oldaláról
Negritis, a vajda
3 hónapja
Minek szurkolni?minek koreo?Kik mások?mondjuk vajon miért csak ők csinálják?Hány néző volt kinn azon a meccsen?Azért ez qrva vicces sztori, ahol várható volt előbb-utóbb, hogy ki fog borulni a bili.Nem lehet úgy koreozni, szurkolni és hangulatot teremteni hogy közben nincsen “amúgy buzizás, cigányozás, huhogás, poharakat dobálás a.”
Első körben be kéne ismerni, hogy ugyanazok az emberek csinálják a hangulatot és kísérik el a válogatottat a világ végére is, akik amúgy buziznak, cigányoznak, huhognak, poharakat dobálnak. Nem az van, hogy egy szűk kisebbség elrontja a többség szórakozasát. Ez nettó hazugság, ez az a közeg, aki meccsekre jár. Mert ugye a koreók azok geci jól néznek ki, qrva jól mutatnak a TV-ben, de az emberek, akik csinálják nem kellenek, mert türhők.
Valóban le kéne ülni, az mlsz részéről engedményeket tenni a korábbi büntetések elengedése terén pl, miközben az ultráknak is elismerni, hogy 2025-ben vannak rigmusok, amik már nem férnek bele, mert magunkat szopatjuk.
De a legviccesebb ez a tegyük félre a meccsre az ellentétet kommunikáció az mlsz-től, miközben nem teszik lehetővé a koreográfia megvalósítását.
Az ultrák is félreteszik az ellenségeskedést, csak, nem fognak szervezetten szurkolni.
Remek lesz.
Ne adj isten leszopunk, garantált a lincshangulat.
gabokocka
Elmesélek egy történetet: tavaly egyedül mentem ki itt Máltán a vízilabda négyes elődöntőre így beultem a Fradi szektorba szurkolni. Ment a szurkolás minden. Volt itt pár random fradista arc akik nem szoktak vízilabdara járni ezért próbáltak razenditeni h mocskos lilák. Nyilván egy FTC - Belgrád meccsen alapból nincs sok értelme de a teljes vízilabdás Fradi B közép leállította őket h itt ilyen nincs. Vízilabda meccsen buzdítás van. Talán lehetne ez a példa …
csebi
Nyilván lehetne, sőt kellene is, viszont akik kijárnak minden körülmények között focimeccsre, elkísérik a válogatottat a tatuinra, szabadidejüket, pénzüket áldozzák arra, hogy koreók készüljenek, nem ilyen emberek. Ezt kéne belátni, amíg azt hazudják, hogy ez nem így van, addig nem lesz előrelépés. Mert Te vagy én, nem fogunk koreót gyártani, Örményországba elkísérni a válogatottat, akik ezt megteszik, azok bizony viszont cigányoznak. Itt jön a kérdés, hogyan lehet elérni, hogy a hangulat, a nézőszám megmaradjon, de cserébe tróger viselkedés se legyen.
Gondolom nem úgy, hogy a legfontosabb meccsen a sorozatban nem engeded, hogy megcsinálják az elkészített koreográfiát.
gabokocka
csinálnák mások is, csak hát ezek ugye már le vannak fixálva és amíg nincsenek kigyomlálva addig bizony maradni fog a söpredék
és pont hogy a legfontosabb meccsen kell példát statuálni, ha a csapat a közönség nélkül nem tudja megoldani a pontszerzést akkor mi a faszt akarunk utána?
Negritis, a vajda
gabokocka
YoungZeeZee
Volt egy remek magyar-észt baratságos meccs 457 néző előtt.
Az is lement, nem lett utána drágább a kenyér.
Félreértés ne essék, én nem azokat védem, akik huhognak, dobálnak és társai, csak azt ítélem el, hogy ugyanazoknak az embereknek a jó tulajdonságai kellenek nekünk, döngetjük a mellünket, a rossz tulajdonságait meg elítéljük, akkor semmi közünk hozzájuk.
Sztem ez nem helyénvaló.
Csak ugye senki nem meri kimondani, hogy ugyanazok kísérik el a válogatottat az örményekhez, mint akik miatt büntetéseket kap a szövetség.
Amikor egy nb1es meccsen a kinn lévő háromezer néző kb egyszerre ordibálja a cigányok, cigányok rigmust, vagy a buzi mlsz-t, abból milyen következtetést lehet levonni?
3 hónapja
Igaz még sok van hátra, de ha az albán 2 nem üti a svédeket és Koszovó nyer akkor Koszovó egyeneságon VB résztvevő?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018