Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 319
Érdekes a Barcásokat Harsányi Levente egyszer nem zavarta, tele van az FB a sírásukkal.
KeyG
Az a Realosokat zavarta
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
Xabi Alonsohoz közel álló források három játékost neveztek meg, akik nem voltak hajlandók elfogadni az elképzeléseit: Vinícius Jr.-t, Jude Bellinghamet és Fede Valverdét.

Bellingham vonakodott elfogadni az edző vízióját, de Vinícius Jr.-ral ellentétben ez nem zajlott le a nyilvánosság előtt”

Forrásmegjelölések: @Rodra10_97, @ESPN
ozibozi
Mondjuk Valverdèn meglepődöm, ő normális palinak tűnik, nem mellesleg nagyon jó játékos...
3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 504
Xabi Alonsohoz közel álló források három játékost neveztek meg, akik nem voltak hajlandók elfogadni az elképzeléseit: Vinícius Jr.-t, Jude Bellinghamet és Fede Valverdét.

Bellingham vonakodott elfogadni az edző vízióját, de Vinícius Jr.-ral ellentétben ez nem zajlott le a nyilvánosság előtt”

Forrásmegjelölések: @Rodra10_97, @ESPN
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
A Bilbao meccsen a spori over 5-re tett az első félidőben
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 882 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az megvan, hogy Gera Dánielnek most sikerült Iránba (!!) szerződnie?

Koman Vladimir is megfordult ott, de ő legalább nem forradalom közben
r.baggio
Legalább nem a Traktorba ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Az megvan, hogy Gera Dánielnek most sikerült Iránba (!!) szerződnie?

Koman Vladimir is megfordult ott, de ő legalább nem forradalom közben

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 333
Arbeloa Klopp gegenpressingjét csodálja és azt tervezi játszatni.
Adok neki 2-3 hónapot.
KeyG
BREAKING: Jürgen Kloppot komolyan vonzza a Real Madrid.

Ha a nyáron megkeresnék, komolyan elgondolkodna azon, hogy visszatérjen az edzői pályára a Bernabéuban.
@Plettigoal
ozibozi
Ne zavarjon senkit hogy Alonso kirúgása-lemondása után saját maga írta le hogy nem érdekli a dolog. 😊
Mikey
igen most néztem én is vele egy interjút és csak röhögött a lehetőségen. Meg mondta, hogy bajok vannak a Real háza táján. 😀
3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 613
Wow a jónevű Amaimouni-Echghouyab az első meccsén gólt szerez.

A végén még hamar meg kell tanulni a nevét.

A mai meccsen is megvan a négyes gólátlag. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Adok neki 2-3 hónapot.
KeyG

Ha a nyáron megkeresnék, komolyan elgondolkodna azon, hogy visszatérjen az edzői pályára a Bernabéuban.
@Plettigoal
ozibozi
Ne zavarjon senkit hogy Alonso kirúgása-lemondása után saját maga írta le hogy nem érdekli a dolog. 😊

3 hónapja
Ebnoutalib első meccsén gól, második meccsén 20 perc után csere mert megsérült. Nice.

Szerkesztette: Mikey

3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 504
Adok neki 2-3 hónapot.
KeyG

@Plettigoal
3 hónapja
Négy perc után már vezet is a Frankfurt. 😊

3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 352
Adok neki 2-3 hónapot.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 hónapja
Érdekes a Barcásokat Harsányi Levente egyszer nem zavarta, tele van az FB a sírásukkal.
KeyG
Egyébként én nem értem azokat, akik a félidőben vagy a meccs vége után okoskodást hallgat. Elpocsékolt idő.
Matthew99
Nem hallgattam én se Hegyi Ivánt, de ha Real-Barca van beszoktam kapcsolni oda a felvezetőre, Ganxta a másik kedvencem, de én elfogadok mindenkit olyannak amilyen. De Hegyi Iván hozzájuk képest szakértő, nem tudom mit mondott és nem is érdekel, de a Barca tegnap jobb volt.

We are just the Ravens!
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 882 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Wooo, megcsaptunk 4-0-ra valami kirgiz csapatot a török edzőtáborban, csempiöncsippp!!
warr_b
1-0 lett. De legalább elismered, hogy Jordán vagy.

Sixo
Ha Kampman lehet szaúdi, én is lehetek jordán.

3 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 420 — Invisible man
KeyG
Egyébként én nem értem azokat, akik a félidőben vagy a meccs vége után okoskodást hallgat. Elpocsékolt idő.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 494 — LIGHTS OUT!
Wooo, megcsaptunk 4-0-ra valami kirgiz csapatot a török edzőtáborban, csempiöncsippp!!
warr_b
1-0 lett. De legalább elismered, hogy Jordán vagy.

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 985 — Kinek mit intézett a kormánya
warr_b
De még milyen kirgiz csapatot:
Az FC Asia Talas egy teljesen újonnan létrehozott, 2025-ös alapítású klub

Poloska vagyok.
3 hónapja

3 hónapja

We are just the Ravens!
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 191 — The Mathematician
PL VAR hibák

www.bbc.co.uk/sport/football/articles/cvgrx8ml7m0o

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 494 — LIGHTS OUT!
◉ Giacomo Raspadori to Atalanta for €23/25m total fee from Atléti ⚫️🔵
◉ Robinio Vaz to AS Roma from OM for €25m 🟡🔴
◉ Jack Harrison from #LUFC to Fiorentina on loan with €10m buy clause.

3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 501
Conor Gallagher to Tottenham, here we go! The player has just informed Atléti about his decision to joinSixo
Egy ujabb jatekos, aki inkabb taszitja a labdat, mintsem vonzza, ha jol sejtem. Nem ertem... No mindegy, cafoljon ram. Legalabb angol, es nem a non-homegrown listat boviti, ami amugy is tulzsufolt mar.
Duff
Gallagher? Kicsit sem taszitja a labdat, sot, egy baromira kreativ es jatekintelligens kozeppalyas. A Palace-ban es a Chelsea-ben is kifejezetten jo volt huzamosabb ideig, csak egyreszt utobbiban pont abban az idoszakban jatszott, amikor hiaba hozott 5 golos + 7 golpasszos PL-idenyt, nem 70 millios volt az erteke, ezert a klub nyilvan ujabb es ujabb nagyobb nevu jatekosokat hozott a posztjara csillardokert, majd 2024 nyaran elkovette azt a hibat, hogy elment az Atletihez, ahol meg aztan a kozeppalyasnak daralnia kell es labda nelkul kell megolnie mindenkit, meg tordelnie kell a jatekot.

De nem, Gallagher egy abszolut under the radar jatekos, aki tobbszor is kerult rossz helyre, es amikor ok nelkul kiraktak a kezdobol, akkor megcsappant a motivacioja, ami hanyagsagot okozott a jatekaban, volt egy idoszak, amikor tobbet hibazott, mint kellett volna, ezert megbelyegeztek, hogy o egy szar mentalitasu, nemtorodom jatekos, aki rossz. Pedig nem rossz. Ha megkapja a bizalmat es formaba tud lendulni (ha valaki, akkor egyebkent szerintem Frank pont olyan, aki jo pedagogus es kepes az ilyen jatekosokat osszerakni fejben, ujra motivalni es felepiteni), akkor egy nagyon hasznos plusz lehet tamadasban, kozepso kozeppalyaskent jo szeme van, zsenialis passzokra kepes. A 2023-2024-es szezonban peldaul meccsenkent 1.6 kulcspassza volt (ez kozepso kozeppalyasent baromi jo szam), ami egy nagyon jo szemleltetes, hogy egyebkent mire kepes, hogyan tudja hatravontan mozgatni a tamadosort. Meg az is erdekes adat, hogy meccsenkent atlagosan 55 passza volt, ugyhogy boven kepes ra, hogy kozponti figuraja legyen a kozeppalyanak, aktivan reszt vesz a tamadasok felepiteseben, minden labda atmegy rajta. Es a faszi 92 szazalekkal passzolt, mikozben nem Nagy Adam szinten hatra passzolgatott, hanem elore epitkezett. Szoval nem, o amugy nagyon nem taszitja a labdat. 😊
Stez
Koszi a valaszt, nekem teljesen ugy remlett meg a Chelsea-bol, hogy neki is a progressziv jatek a gyengeje, de akkor maris sokkal pozitivabban allok hozza.
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 381 — Whoops, looks like something went wrong.
Conor Gallagher to Tottenham, here we go! The player has just informed Atléti about his decision to joinSixo
Egy ujabb jatekos, aki inkabb taszitja a labdat, mintsem vonzza, ha jol sejtem. Nem ertem... No mindegy, cafoljon ram. Legalabb angol, es nem a non-homegrown listat boviti, ami amugy is tulzsufolt mar.
Duff
Gallagher? Kicsit sem taszitja a labdat, sot, egy baromira kreativ es jatekintelligens kozeppalyas. A Palace-ban es a Chelsea-ben is kifejezetten jo volt huzamosabb ideig, csak egyreszt utobbiban pont abban az idoszakban jatszott, amikor hiaba hozott 5 golos + 7 golpasszos PL-idenyt, nem 70 millios volt az erteke, ezert a klub nyilvan ujabb es ujabb nagyobb nevu jatekosokat hozott a posztjara csillardokert, majd 2024 nyaran elkovette azt a hibat, hogy elment az Atletihez, ahol meg aztan a kozeppalyasnak daralnia kell es labda nelkul kell megolnie mindenkit, meg tordelnie kell a jatekot.

De nem, Gallagher egy abszolut under the radar jatekos, aki tobbszor is kerult rossz helyre, es amikor ok nelkul kiraktak a kezdobol, akkor megcsappant a motivacioja, ami hanyagsagot okozott a jatekaban, volt egy idoszak, amikor tobbet hibazott, mint kellett volna, ezert megbelyegeztek, hogy o egy szar mentalitasu, nemtorodom jatekos, aki rossz. Pedig nem rossz. Ha megkapja a bizalmat es formaba tud lendulni (ha valaki, akkor egyebkent szerintem Frank pont olyan, aki jo pedagogus es kepes az ilyen jatekosokat osszerakni fejben, ujra motivalni es felepiteni), akkor egy nagyon hasznos plusz lehet tamadasban, kozepso kozeppalyaskent jo szeme van, zsenialis passzokra kepes. A 2023-2024-es szezonban peldaul meccsenkent 1.6 kulcspassza volt (ez kozepso kozeppalyasent baromi jo szam), ami egy nagyon jo szemleltetes, hogy egyebkent mire kepes, hogyan tudja hatravontan mozgatni a tamadosort. Meg az is erdekes adat, hogy meccsenkent atlagosan 55 passza volt, ugyhogy boven kepes ra, hogy kozponti figuraja legyen a kozeppalyanak, aktivan reszt vesz a tamadasok felepiteseben, minden labda atmegy rajta. Es a faszi 92 szazalekkal passzolt, mikozben nem Nagy Adam szinten hatra passzolgatott, hanem elore epitkezett. Szoval nem, o amugy nagyon nem taszitja a labdat. 😊

Szerkesztette: Stez

3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 501