Soccer
42 feliratkozó
4 hónapja
Írek meg a Wales is szív az ucsó percben?
4 hónapja
Az albán B és C válogatott is nagyot küzd a kijutásért.Én ha kijut Kosovo és a VB előttig beleolvad Albániába, akkor az albánok mehetnek ki a VB-re?
Kampman
Sixo
4 hónapja
Úgy nèzem az írek csak mennek egy kört aztán egy meccsen bármi lehet....a fenèbe hogy nem bírtunk bele állni abba a nyomorult felívelèsbe. 🥺😡😰
4 hónapja
Nagy lengyel dugó
4 hónapja
Az albán B és C válogatott is nagyot küzd a kijutásért.
4 hónapja
Esposito mekkora passzt adott te jó ég. Kár, hogy Kean belevágta a kapusba.
4 hónapja
Hopp Kosovo
4 hónapja
Gyökeres kiüti az ukránokat, igaz szittya hazafi, Viktorunk biztos mosolyog a csülkös pacal fölött!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Nem néztek ki jól az olaszok az első félidőben. Nem voltak veszélyesek az ír kapura.
4 hónapja
Ezek csak 1 meccses párharcok?Igen.
Sixo

4 hónapja
Polákok is égnek otthon Szkanderbégék ellen

4 hónapja
U21 nagyot megy
4 hónapja
Csehek még nálunk is balfaszabbak
4 hónapja
Hopp hopp, vezetünk a csehek ellen.| igen, tudom hogy nem velük játszanánk ha máshogy alakultak volna a dolgok |
4 hónapja
Pffff, szögletből érintés nélkül gólt kapni...Így hogy DeGabriele sérült biztos voltam benne h bukó lesz. Hibs is megszenvedi a hiányát …
Csebi, tegyél rendet
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Pffff, szögletből érintés nélkül gólt kapni...Csebi, tegyél rendet

4 hónapja
Baszki csebi, egy Luxemburgot nem tudtok otthon lenyomni? Hát ennek még akkor is mennie kéne, ha te meg én vagyunk a pályán...Azt hittem ezt JC vagy Sixo írta, 3szor le kellett csekkolnom, hogy mégsem.
warr_b
Szerkesztette: zacknorb
4 hónapja
Baszki csebi, egy Luxemburgot nem tudtok otthon lenyomni? Hát ennek még akkor is mennie kéne, ha te meg én vagyunk a pályán...