Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 358 — beers & Packers
Hihetetlen! 2-0.
4 hónapja
Ír kapufa.
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 734 — Whoops, looks like something went wrong.
A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄
SBL
Akartam írni pont, hogy picit nagy volt az arc, aztán taktika semmi, kevesebb elképzeléssel adogatnak a tízes fal előtt, mint a kora kloppi Liverpool
slowmotion
Mondjuk egy valogatott eseteben, ahol Martinez a kapitany, az lenne varatlan, ha lenne taktika.

4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 344 — Cowboys fan
A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄
SBL
Akartam írni pont, hogy picit nagy volt az arc, aztán taktika semmi, kevesebb elképzeléssel adogatnak a tízes fal előtt, mint a kora kloppi Liverpool
4 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 739
4 hónapja
Baj van Béláim
remontada
Nagyon sok van még hátra.
nagylaza, főpohárnok
Cr fosik tőlünk, inkább kiakar ejteni
remontada
Erre nem gondoltam.
4 hónapja
remontada San Francisco 49ers 977
Baj van Béláim
remontada
nagylaza, főpohárnok
Cr fosik tőlünk, inkább kiakar ejteni
4 hónapja
Baj van Béláim
remontada
4 hónapja
Baj van Béláim
4 hónapja
Vezetnek az írek.
4 hónapja
Majd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…
JC6 (Mr. Miele)
Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
Stez
Azért várjuk ki a vègét

Eb-n se számíthattunk cérékre
remontada
De ez nem toluk fugg, hanem a tobbi csoporttol, ha masodikok leszunk, masodik kalaposkent kb csak vak ellenfelet kaphatunk majd. 😃
Stez
Arra értettem hogy még nincs meg a második hely amíg na nem verik meg nekünk az íreket
remontada
Akkor sem kapunk ki az irektol vasarnap, nem latom jonni ezt a verziot, hogy ne legyunk masodikok.
Stez
Én se de a labda gömbölyű. Legyen 2 óra múlva fix a 2.hely!
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
Stez
Azért várjuk ki a vègét

remontada
De ez nem toluk fugg, hanem a tobbi csoporttol, ha masodikok leszunk, masodik kalaposkent kb csak vak ellenfelet kaphatunk majd. 😃
Stez
Arra értettem hogy még nincs meg a második hely amíg na nem verik meg nekünk az íreket
remontada
Akkor sem kapunk ki az irektol vasarnap, nem latom jonni ezt a verziot, hogy ne legyunk masodikok.

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Azért várjuk ki a vègét

remontada
Stez
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 803 — Lucas Scott
Akkor ha Portugália kikap kétszer és mi verjük az íreket akkor csoportelsők vagyunk?
csebi
A kezed meg könyögig szaros
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Csak szamolgattam ha már ti nem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 138 — LIGHTS OUT!
Mekkora meccs volt ez a Bangladesh vs Nepál. Te jó ég.

4 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 255 — Keep pounding
Azért ez a Lukács, Vitális, Nagy, Tóth cseresor ez valami döbbenetesen gyenge volt.
somoskovig
Nagy Zsolt félelmetesen szar, az utolsó két labdaérintése priceless volt, a végén meg bedobta a 2 forintot a ringlispilbe, még mindig forog.

De mindegy, behúztuk, reméljük az írek ellen csak annyi lesz a tét, hogy hanyadik kalapba kerülünk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 680 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
HoleCarpenter is egyszerű mint 1x1

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 316 — Saturday Night Lights
Ilyen meccset is régen láttam, haverommal megbeszéltük az élet dolgait, fél szemmel odanéztünk, örömködtünk, no para.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 680 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lukács jó volt
JC6 (Mr. Miele)
HoleCarpenter?

Draft

4 hónapja
Dragóner meg Szögletból gólt kapok kapus jó nagy felszopást? Csinálnak

Draft

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 951
Lukács jó volt
4 hónapja
Azért ez a Lukács, Vitális, Nagy, Tóth cseresor ez valami döbbenetesen gyenge volt.
somoskovig
Lukacsot nem ereztem gyengenek, jol lehozta amiert bekuldtek. de a tobbi valoban ertekelhetetlen volt.
Alexnek pl tobb gyenge meccse volt a valogatottban, mint jo.
Kenny
Akkor azt mondod, ByeAlex?
#iktriading

4 hónapja
Akkor ha Portugália kikap kétszer és mi verjük az íreket akkor csoportelsők vagyunk?
csebi
A kezed meg könyögig szaros

Draft

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 803 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 558 — I like the Texans, I like who we are
Tóth Alex elintézte volna, rajta ez már nem múlott
ozibozi
Ezt is a csak közvélemény miatt—nem a teljesítménye—kellett betenni csere helyett kezdőnek y ennyi.
Cserének elmenne
ozibozi
Alex nem volt most kezdő. Vagy nem erre érted?