Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Hihetetlen! 2-0.
4 hónapja
Ír kapufa.
4 hónapja
Mondjuk egy valogatott eseteben, ahol Martinez a kapitany, az lenne varatlan, ha lenne taktika.A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄Akartam írni pont, hogy picit nagy volt az arc, aztán taktika semmi, kevesebb elképzeléssel adogatnak a tízes fal előtt, mint a kora kloppi Liverpool
SBL
slowmotion
4 hónapja
A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄Akartam írni pont, hogy picit nagy volt az arc, aztán taktika semmi, kevesebb elképzeléssel adogatnak a tízes fal előtt, mint a kora kloppi Liverpool
SBL
4 hónapja
A luzitánok ma csak a szerelésüket küldték a pályára, mi elhitettük az örményekkel, hogy tudnak focizni. Alakul a csoportelsőségünk!😄
4 hónapja
Erre nem gondoltam.Cr fosik tőlünk, inkább kiakar ejteniBaj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
nagylaza, főpohárnok
remontada
4 hónapja
Cr fosik tőlünk, inkább kiakar ejteniBaj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Baj van BéláimNagyon sok van még hátra.
remontada
4 hónapja
Baj van Béláim
4 hónapja
Vezetnek az írek.
4 hónapja
Én se de a labda gömbölyű. Legyen 2 óra múlva fix a 2.hely!Akkor sem kapunk ki az irektol vasarnap, nem latom jonni ezt a verziot, hogy ne legyunk masodikok.Arra értettem hogy még nincs meg a második hely amíg na nem verik meg nekünk az íreketDe ez nem toluk fugg, hanem a tobbi csoporttol, ha masodikok leszunk, masodik kalaposkent kb csak vak ellenfelet kaphatunk majd. 😃Azért várjuk ki a vègétMajd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Eb-n se számíthattunk cérékre
remontada
Stez
remontada
Stez
4 hónapja
Akkor sem kapunk ki az irektol vasarnap, nem latom jonni ezt a verziot, hogy ne legyunk masodikok.Arra értettem hogy még nincs meg a második hely amíg na nem verik meg nekünk az íreketDe ez nem toluk fugg, hanem a tobbi csoporttol, ha masodikok leszunk, masodik kalaposkent kb csak vak ellenfelet kaphatunk majd. 😃Azért várjuk ki a vègétMajd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
JC6 (Mr. Miele)
Stez
remontada
Stez
remontada
4 hónapja
Arra értettem hogy még nincs meg a második hely amíg na nem verik meg nekünk az íreketDe ez nem toluk fugg, hanem a tobbi csoporttol, ha masodikok leszunk, masodik kalaposkent kb csak vak ellenfelet kaphatunk majd. 😃Azért várjuk ki a vègétMajd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
JC6 (Mr. Miele)
Stez
remontada
Stez
4 hónapja
Csak szamolgattam ha már ti nemAkkor ha Portugália kikap kétszer és mi verjük az íreket akkor csoportelsők vagyunk?A kezed meg könyögig szaros
csebi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Azért ez a Lukács, Vitális, Nagy, Tóth cseresor ez valami döbbenetesen gyenge volt.Nagy Zsolt félelmetesen szar, az utolsó két labdaérintése priceless volt, a végén meg bedobta a 2 forintot a ringlispilbe, még mindig forog.
somoskovig
De mindegy, behúztuk, reméljük az írek ellen csak annyi lesz a tét, hogy hanyadik kalapba kerülünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
HoleCarpenter is egyszerű mint 1x1
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Ilyen meccset is régen láttam, haverommal megbeszéltük az élet dolgait, fél szemmel odanéztünk, örömködtünk, no para.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Lukács jó voltHoleCarpenter?
JC6 (Mr. Miele)
Draft

4 hónapja
Dragóner meg Szögletból gólt kapok kapus jó nagy felszopást? Csinálnak
Draft

4 hónapja
Lukács jó volt
4 hónapja
Akkor azt mondod, ByeAlex?Azért ez a Lukács, Vitális, Nagy, Tóth cseresor ez valami döbbenetesen gyenge volt.Lukacsot nem ereztem gyengenek, jol lehozta amiert bekuldtek. de a tobbi valoban ertekelhetetlen volt.
somoskovig
Alexnek pl tobb gyenge meccse volt a valogatottban, mint jo.
Kenny
#iktriading
4 hónapja
Akkor ha Portugália kikap kétszer és mi verjük az íreket akkor csoportelsők vagyunk?A kezed meg könyögig szaros
csebi
Draft

4 hónapja
Akkor ha Portugália kikap kétszer és mi verjük az íreket akkor csoportelsők vagyunk?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Alex nem volt most kezdő. Vagy nem erre érted?Tóth Alex elintézte volna, rajta ez már nem múlottEzt is a csak közvélemény miatt—nem a teljesítménye—kellett betenni csere helyett kezdőnek y ennyi.
ozibozi
Cserének elmenne
ozibozi