Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Szó szerint idéztem 😊Változatlanul veretlenek vagyunk a portugálok elleni vereséget leszámítva 😀 😀 😀 😀Nem az örmények elleni veretlenségre gondolt?🤔
bobi0092
SBL
4 hónapja
Konkrétan Tóth Alexnek még nem volt jó meccse a válogatottbanAzért ez a Lukács, Vitális, Nagy, Tóth cseresor ez valami döbbenetesen gyenge volt.Lukacsot nem ereztem gyengenek, jol lehozta amiert bekuldtek. de a tobbi valoban ertekelhetetlen volt.
somoskovig
Alexnek pl tobb gyenge meccse volt a valogatottban, mint jo.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Azért ez a Lukács, Vitális, Nagy, Tóth cseresor ez valami döbbenetesen gyenge volt.Lukacsot nem ereztem gyengenek, jol lehozta amiert bekuldtek. de a tobbi valoban ertekelhetetlen volt.
somoskovig
Alexnek pl tobb gyenge meccse volt a valogatottban, mint jo.
4 hónapja
Változatlanul veretlenek vagyunk a portugálok elleni vereséget leszámítva 😀 😀 😀 😀Nem az örmények elleni veretlenségre gondolt?🤔
bobi0092
4 hónapja
A második körben gondolom már nem könnyű ellenfél jön..Majd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
JC6 (Mr. Miele)
Stez
4 hónapja
Azért ez a Lukács, Vitális, Nagy, Tóth cseresor ez valami döbbenetesen gyenge volt.
4 hónapja
De ez nem toluk fugg, hanem a tobbi csoporttol, ha masodikok leszunk, masodik kalaposkent kb csak vak ellenfelet kaphatunk majd. 😃Azért várjuk ki a vègétMajd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Eb-n se számíthattunk cérékre
remontada
4 hónapja
Első körben kivel játszhatunk a pótselejtezőben?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Azért várjuk ki a vègétMajd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Eb-n se számíthattunk cérékre
4 hónapja
ezt akartam irni, hogy innentol lassan muveszet lesz nem kijutniMajd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
JC6 (Mr. Miele)
Stez
4 hónapja
Változatlanul veretlenek vagyunk a portugálok elleni vereséget leszámítva 😀 😀 😀 😀Ilyet én is tudok.
bobi0092
A nemszép csajokat nem számítva csak gyönyörűeket varrtam le.
4 hónapja
Majd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…Mak? A jelenlegiek szerint olyan troger ellenfelek kozul kaphatunk, hogy kb nem veszithetunk. Xd
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Nagy bmeg.. fél perc alatt két labda az ellenfélnek ahelyett hogy már az elsőnél levitte volna szöglet zászlóig
remontada
Nagy bmeg.. fél perc alatt két labda az ellenfélnek ahelyett hogy már az elsőnél levitte volna szöglet zászlóigpont ezen dühöngtem...
remontada
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
Változatlanul veretlenek vagyunk a portugálok elleni vereséget leszámítva 😀 😀 😀 😀
4 hónapja
Nagy bmeg.. fél perc alatt két labda az ellenfélnek ahelyett hogy már az elsőnél levitte volna szöglet zászlóig
4 hónapja
Nem egy meccsen múlik, de itt a nulla per sok jó megoldás alapján a Rákócziba sem férne beNagy Zsolt mekkora idióta....Jól szállt be. Kb. csak rossz megmozdulása volt itt a végén
Bazzani
zinedine5
4 hónapja
Majd a szokásos mák kell a sorsoláskor a pótselejtezőre…
4 hónapja
B+ ez kemény volt. Szobo centerezhetett volna előtte
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Örüljünk a 3 pontnak kb...... A Fortuna megint kihúzta a szarból a kopaszt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Nagy Zsolt mekkora idióta....Jól szállt be. Kb. csak rossz megmozdulása volt itt a végén
Bazzani
4 hónapja
Huh