Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
Eli bá kockáztat. Hova ez a kapkodás?
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 663
Ez mar megint mi a faszert piros??
Duff
Nem értem én se...

több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 502
Ez mar megint mi a faszert piros??
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 266
jajj ez a kamupiros MU meccsen..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 853 — "Montoya por favor!"
Eddig ez első helyezetthez méltó teljesítmény

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 021
Ez eddig bántóan sima. Ez a Robinson gyerek borzasztó vakon van. Simán benne lehet a kiütés.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Nem bánnék egy sima meccset, csak így tovább.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 640 — Omar's Coming Yo!
Ha valakit érdemes lenne kipróbálnia Rossinak, akkor az Tóth Barna a Kecskemétből.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Kurva nagy féreg Hahn
petey
Amúgy mi a Vidi taktikája? Semki nem látszik..
jobbágy#JC6
“Menjetek és érezzétek jól magatokat, próbáljatok csinálni valamit”
petey
De ha csúnyán, tényleg, rettentő csúnyán megég a Toldi-Huszti páros, akkor hogy a fenébe kapnak esélyt egy Debrecentől sokkal magasabb polcon levő csapatnál?
Értem én, hogy Juhásznak van ott szava, de ekkora? Az ő teljesítménye is egy kalap szar, nyugodtan ki lehetne dobni, mint macskát szarni. Csak hát jó kapcsolatai vannak…
Azt sem értem, hogy Huszti hogy a rákba nem képes 3 év alatt megszerezni a pro licence-t?
jobbágy#JC6
Azért mindig eltudok képedni, hogy te tudsz még csodálkozni ilyeneken ebben az ocsmány alja edzokeringoben ami nálunk megy.
Toca
Persze hogy csodálkozok, amikor egy Pinyőt, Kis Karcsit vagy Sisát meg simán félreállítanak, közben meg magyar viszonylatban ritka jó eredményeik vannak.
Huszti meg, Juhasszal egy büdös nagy kókler. És inkább vállalnák Garancsiék az NB2-t? Mindent a NER-ért? Azért nemár..
jobbágy#JC6
Garancsit kurvára nem érdekli az egész. gondolom megmondta neki a Dagadt, hogy Pista vedd meg a klubot és cserébe esetleg leesik pár tender(khm fehérvár aréna). ezen kívül megy kék túrázni és leszarja mi van. Nb2 lesz akkor meg továbbadja másnak. Ha Garancsinak és Hernádinak lenne bármi célja is velünk, akkor már Márton után jött volna egy Berg/Nikolics kaliberű edző, lenne 3 gólerős csatár a keretben, egy Lazo szintű kp és egy Calatayud szintű kapusunk.
Ehelyett van amit látunk immár a 3. sportigazgató alatt és eközben megy a röhögcsélés Istvánunk és Zsoltink között a VIP-ben. Alig várják, hogy kiessünk, aztán lépnek innen..egyébként is a hátuk közepére kívántak minket, csak vezérünk parancsolta őket ide.
Juhász meg kapott egy fos keretet, nem tud mit tenni egy téli átigazolással csak..

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 725 — Cowboys fan
Lineker nyugodtan uszíthat meg holokausztbagatellizálhat a szabadidejében, de akkor nem kell Match of the Dayt vezetni.
Cubehor
Mit bagatellizált, és mit uszított?
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
Kurva nagy féreg Hahn
petey
jobbágy#JC6
petey
De ha csúnyán, tényleg, rettentő csúnyán megég a Toldi-Huszti páros, akkor hogy a fenébe kapnak esélyt egy Debrecentől sokkal magasabb polcon levő csapatnál?
Értem én, hogy Juhásznak van ott szava, de ekkora? Az ő teljesítménye is egy kalap szar, nyugodtan ki lehetne dobni, mint macskát szarni. Csak hát jó kapcsolatai vannak…
Azt sem értem, hogy Huszti hogy a rákba nem képes 3 év alatt megszerezni a pro licence-t?
jobbágy#JC6
Azért mindig eltudok képedni, hogy te tudsz még csodálkozni ilyeneken ebben az ocsmány alja edzokeringoben ami nálunk megy.
Toca
Persze hogy csodálkozok, amikor egy Pinyőt, Kis Karcsit vagy Sisát meg simán félreállítanak, közben meg magyar viszonylatban ritka jó eredményeik vannak.
Huszti meg, Juhasszal egy büdös nagy kókler. És inkább vállalnák Garancsiék az NB2-t? Mindent a NER-ért? Azért nemár..
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 853 — "Montoya por favor!"
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/premier-league/all-a-bal-angliaban-lineker-felfuggesztese-utan-sorra-lepnek-vissza-a-bbc-musorvezetoi/2023031118003488532

Áll a bál Angliában Lineker felfüggesztése után.

Szombatra a BBC brit közszolgálati tévé- és rádiótársaság szinte összes sportműsora műsorvezető és stáb nélkül maradt, miután a munkatársak sorra visszaléptek a szerepléstől.

Azóta a BBC televízió- és rádiócsatornáinak szinte összes többi sportműsor-vezetője is közölte, hogy nem hajlandó szerepelni a szombati sportprogramokban.

Az 1964 óta futó MOTD a világ legrégebbi, ma is rendszeresen jelentkező televíziós sportműsora, Lineker pedig a program történetének leghosszabb ideje szolgáló műsorvezetője.

A BBC rádió 5 Live nevű népszerű csatornája szombaton a stábok visszalépése miatt lemondta a labdarúgó-mérkőzések közvetítését és előre rögzített programokat sugárzott.
ozibozi
Egyet lehet-e érteni Linekerrel, vagy hogy én egyetértek vele az számít? Az a baj hogy nem. A briteknél egy szabály van, nem lehet politikai véleményt állítani úgy, hogy a másik oldalt nem közlik le, különben megbüntet az OFCOM. Az a szabály, hogy egy példát mondjak, hogy "vitára" be lehet hívni egy oltást támogató politikust, de be kell hívni egy oltástagadót is. Ez van. Így esnek meg olyan anomáliák, hogy a Sky Sports-on Gary Neville kiáll a rasszizmus ellen (ő amúgy is munkáspárti ezért kapcsolódik a politikai szál a monológjához), majd a műsorvezetőnek be kell mondania hogy ez az ő saját véleménye, ehhez a Sky nem járul hozzá. Gondolhatja valaki azt, hogy Lineker ezzel a tweetel a BBC véleményét fejezi ki, mivel ott van a legnagyobb szerepe jelenleg a médiában? Sajnos igen. Ki lehet emiatt zárni? Sajnos igen. Más BBC-sek csináltak hasonlót és meglettek büntetve? A felsőbb vezetésben ebből volt több példa ahol ezt engedték, és ez az igazi baj.
De talán az igazi baj az, hogy az embereknek el kell fogadnia, hogy nem az ő vagy esetleg az én véleményem a mértékadó, és nem lehet leadni a TV-ben ahol az impartiality a legnagyobb étosz, akármilyen jogosnak is gondoljuk/gondolják az ügyet, főleg egy politikával nem foglalkozó műsorban. Ez nem az a hely, ahol az M4 sporton lemegy az 1 perces híradó a propagandával, nem a HírTV, nem az ATV. Alapvetően nehéz megkülönböztetni hogy most itt a jobb oldal próbál lesúlytani egy centralista elvre hivatkozva, vagy a pártatlanságot követjük mert ez az alap, én szeretném azt hinni hogy az utóbbi, de sajnos kilóg a lóláb.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 585 — Vikings fan
Kurva nagy féreg Hahn
petey
jobbágy#JC6
petey
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
Kurva nagy féreg Hahn
petey
jobbágy#JC6
petey
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 523 — LIGHTS OUT!
Nah jó ez azért túlzás

több mint 3 éve

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 510
Évtizedes hagyományokat rúgnak fel a tradíciók országában.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 653
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/premier-league/all-a-bal-angliaban-lineker-felfuggesztese-utan-sorra-lepnek-vissza-a-bbc-musorvezetoi/2023031118003488532

Szombatra a BBC brit közszolgálati tévé- és rádiótársaság szinte összes sportműsora műsorvezető és stáb nélkül maradt, miután a munkatársak sorra visszaléptek a szerepléstől.

Azóta a BBC televízió- és rádiócsatornáinak szinte összes többi sportműsor-vezetője is közölte, hogy nem hajlandó szerepelni a szombati sportprogramokban.

Az 1964 óta futó MOTD a világ legrégebbi, ma is rendszeresen jelentkező televíziós sportműsora, Lineker pedig a program történetének leghosszabb ideje szolgáló műsorvezetője.

A BBC rádió 5 Live nevű népszerű csatornája szombaton a stábok visszalépése miatt lemondta a labdarúgó-mérkőzések közvetítését és előre rögzített programokat sugárzott.
ozibozi
anno kurva sokat hallgattam a radio 5-ot.
munka kozben nalunk az irodaban nem mehetett a tv, pedig a customer supportnal vegig be voltak kapcsolva a keszulekek es ment nfl-tol kezdve minden
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 434 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És a Honvéd elkerült a kiesőzónából. Ahová szép lassan a ZTE is lecsúszhat, ha így folytatják. Jövő héten óriási kiesési rangadó lesz a Videoton ellen Fehérváron két olyan csapat között, aki 6 éve a bajnoki címért meccselt az utolsó héten...

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 510

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
A City ezt rendesen kicentizte.

több mint 3 éve
Azért ez már kijárt a Chelseanek. Borzalmas a helyzetkihasználásuk Potter alatt. Egy kicsi visszajött. Papírforma, hogy lesz még pár ilyen meccsük, hogy közeledjenek a 0 felé.

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 585 — Vikings fan
A madridi székhelyű Diário As februárban számolt be arról, hogy a Barcelona 2016 és 2018 között 1,4 millió eurót utalt át a spanyol szövetség játékvezetői bizottságának alelnöke, José Maria Enriquez Negreira egyik cégének. Az érintettek nem tagadják, hogy az átutalások megtörténtek, de állításuk szerint nem azért fizetett a katalán klub, hogy mérkőzéseket befolyásoljon, hanem azért, hogy a játékosokat felkészítsék játékvezetésből, illetve a játékvezetőkre.
Évi közel fél misi, hogy felkészítsék a játékosokat a bírókból.
Nem csoda, hogy csődközelben voltak 😛 😀
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 243 — The Mathematician
Eltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.
davemayer
Nekem pl volt más dolgom.

Egyébként el kellett volna engedni a BL-visszavágót, de Klopp nem az a típus. Gondolta a PL-ben több esély van a javításra, ha esetleg nem jön ki a lépés, BL-visszavágó után két hét szünet, úgyhogy majd ott szarrá hajtja a gálakezdőt. Nos, ez nem jött be. Nyilván innentől a bot szaros végét fogjuk.

Az meg innen nyilvánvaló, hogy két tinivel meg egy nyergesvontatóval felállni középpályán, pláne idegenben nem fér bele a PL-ben.
slowmotion
Nekem nincs netem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!