Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
“Menjetek és érezzétek jól magatokat, próbáljatok csinálni valamit”Kurva nagy féreg HahnAmúgy mi a Vidi taktikája? Semki nem látszik..
petey
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Kurva nagy féreg HahnAmúgy mi a Vidi taktikája? Semki nem látszik..
petey
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Jenőt honnan szedték elő? Kicsit mintha szurkolna 😊
több mint 3 éve
Harrison gól, gólpassz, öngól.Utolsó előtti hely... 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Harrison egyet ide, egyet oda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha ez segít, nem csak azon megy el úgy néz ki.Leeds mindent megtesz Dave mixéértJa, bayern el is vitte, utolso perces gollal... faszom az komolyan, 3 golt kapni, naná hogy -2.5et raktam.
Heisman nádor
davemayer
több mint 3 éve
Leeds mindent megtesz Dave mixéértJa, bayern el is vitte, utolso perces gollal... faszom az komolyan, 3 golt kapni, naná hogy -2.5et raktam.
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Leeds mindent megtesz Dave mixéért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ricsit is sajnálom, ezért elvenni az első idei PL gólját... — Tottenham Tiers (@TottenhamTiers) March 11, 2023
több mint 3 éve
Botrányos a játékvezetés a Leicester-Chelsea-n.Btw, Enzo egy szájbatekert zseni.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Utóbbinál azért jó esély van a vendégre, de Zerbi legényei eddig iskoláznak, a semmire kaptak egyet.Szegény Chelsea. Joao Felix gólját elveszi a VAR, 5 perccel később kiegyenlít a Leicester. Nem mintha győzelmet érdemelnének a kékek.Chelseat és brightont raktam, kb 1 perc volt a 2 egyenlítő gól között...
Bayern is cinkesen kezdett, aztán jött gyorsba 3 jobbhátvéd gól.
Sixo
davemayer
több mint 3 éve
Szegény Chelsea. Joao Felix gólját elveszi a VAR, 5 perccel később kiegyenlít a Leicester. Nem mintha győzelmet érdemelnének a kékek.Chelseat és brightont raktam, kb 1 perc volt a 2 egyenlítő gól között...
Bayern is cinkesen kezdett, aztán jött gyorsba 3 jobbhátvéd gól.
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szegény Chelsea. Joao Felix gólját elveszi a VAR, 5 perccel később kiegyenlít a Leicester. Nem mintha győzelmet érdemelnének a kékek. Bayern is cinkesen kezdett, aztán jött gyorsba 3 jobbhátvéd gól.
több mint 3 éve
Nem tusom ki nézi a lipcse meccset, de érdekes nekem ez a 11es. Ugyanis ha a csatár nem rúg bele a becsúszó védő lábába akkor a védő simán elrúgja a labdát és tiszta szerelés. Így meg ugye szabálytalanság holott kb a csatár rúg bele a védő becsúszó lábába, kierőszakolva a 11est.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Oké, ebben is van logika, bár nekem továbbra is életszerűtlen, hogy valaki előre direkt kitesz valamit, ami mindig nála van.Igen, pont akkor nem viszem magammal! Nálam is van mindíg kés kb. 25éve (vipera a kocsiban, meg paprikaspré, a kabátban). Koncertre, meccsre vagy bárhová ahol motozhatnak nem kell, mert abból csak a gond van...Szurkolás elengedhetetlen kelléke a kés ugyebár.Ez egy inverz megközelítés.
csebi
Nekem is mindig van a zsebemben egy szép, kicsi, kershaw bicska, vagy 25 éve.
Nem teszem ki, ha boltba megyek, plázába, orvoshoz, korházba, NAV-ba, rendőrségi épületbe, bíróságra, moziba, színházba, étterembe, akárhova.
Majd pont akkor veszem ki, ha vonatra szállok vagy meccsre megyek?
Elég illogikus lenne.
Azért maradjunk az életszerűség talaján.
(Olyan nyilván volt, hogy valami szórakozóhely bejáratánál biztonsági szolgálat észrevételezte, leadtam, kifelé felvettem, de mindig a zsebemben van.)
Őszentsége Sobri Jóska
nagir
Tény, én se vonattal nem utazom, se meccsre nem járok, de ha vonattal mennék egy többszáz kilométerre lévő eseményre, akkor biztos nem raknám ki előre a bicskám.
Legfeljebb ha biztosan tudom, hogy lesz motozás, majd egy haver kocsijában kint hagyom, vagy kifelé felveszem.
Illetve olyan is utazhat ilyenkor, akinek nincs is jegye a meccsre, ott próbál meg szerezni, aztán vagy sikerül, vagy nem, egyáltalán nem életszerű, hogy Pesten hagyja a kiskését, aztán majd lesz valami.
Mintha egy balatoni nyaralásra eleve nem vinnél telefont, mondván, hogy a vízbe úgyse tudod bevinni, akkor meg Pesten is hagyhatod. Remélem ez szerinted se életszerű így.
több mint 3 éve
Az Arthur Melot meg kell oda venni véglegesbe.Igen, a középpálya teljesen eltűnt a poolnál, komoly erősítés kell oda.Eltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.Nekem pl volt más dolgom.
davemayer
Egyébként el kellett volna engedni a BL-visszavágót, de Klopp nem az a típus. Gondolta a PL-ben több esély van a javításra, ha esetleg nem jön ki a lépés, BL-visszavágó után két hét szünet, úgyhogy majd ott szarrá hajtja a gálakezdőt. Nos, ez nem jött be. Nyilván innentől a bot szaros végét fogjuk.
Az meg innen nyilvánvaló, hogy két tinivel meg egy nyergesvontatóval felállni középpályán, pláne idegenben nem fér bele a PL-ben.
slowmotion
davemayer
több mint 3 éve
De ez csak utólag derül ki. Nekünk a pihentetés soha nem jött ki jól (mondjuk általában üldözők voltunk), inkább a "mindenhol a gálakezdő, aztán utolsó meccsre elfogyunk" volt a módi. Tizennyolcra húzott lapot Klopp, négyes jött. Szerdán úgy állunk fel, hogy nekünk tizenkilencet osztottak, a krupiénál meg két tízes áll. I don't like our chances, csak annyit akarok látni, hogy mindenki fossá széthajtva jön le a pályáról, hogy ha ki is esünk, akkor emelt fővel essünk ki.Lehet igaza van. A 4. helyért perpill criple fight megy, így is simán a pool a legesélyesebb a többieket elnézve, max ha Conte tudna egy tavalyi hajrát tolni.Eltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.Nekem pl volt más dolgom.
davemayer
Egyébként el kellett volna engedni a BL-visszavágót, de Klopp nem az a típus. Gondolta a PL-ben több esély van a javításra, ha esetleg nem jön ki a lépés, BL-visszavágó után két hét szünet, úgyhogy majd ott szarrá hajtja a gálakezdőt. Nos, ez nem jött be. Nyilván innentől a bot szaros végét fogjuk.
Az meg innen nyilvánvaló, hogy két tinivel meg egy nyergesvontatóval felállni középpályán, pláne idegenben nem fér bele a PL-ben.
slowmotion
Sixo
több mint 3 éve
Igen, a középpálya teljesen eltűnt a poolnál, komoly erősítés kell oda.Eltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.Nekem pl volt más dolgom.
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tipikus Liverpool, ezt ennél jobban felesleges is ragozni 😀

több mint 3 éve
Lehet igaza van. A 4. helyért perpill criple fight megy, így is simán a pool a legesélyesebb a többieket elnézve, max ha Conte tudna egy tavalyi hajrát tolni.Eltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.Nekem pl volt más dolgom.
davemayer
slowmotion
több mint 3 éve
Bournemouth nagyon nem akar kiesni, pedig nálam övék a leggyengébb keret, és ha jól emlékszem ők költenek a legkevesebbet a keretre. Mondjuk még nyári adatot láttam télen meg azért valamennyire bevásároltak.
több mint 3 éve
Eltűntek a pool szurkolók, pedig mindjárt vége. Vissza lehet olvasni, ezt írtam a mu meccs után vasárnap hogy mind1 ki ellen fogják nyomni tuti pontot vesztenek. Tipikus.Nekem pl volt más dolgom.
davemayer
több mint 3 éve
Szép, de itt nem nyert az Empoli, a Spezia nyert. A 0.95ös xGjükből 0.79 egy kamu 11es volt. Bár mondjuk az Internél is volt 2 11es, de azok legalább 11esek is voltak, ha Salva nem rúgja vesén Darmiant(?) akkor 1vs1be mehet a kapusra, nem értem miért csak sárgát kapott érte.Csóri Inter. Nem tudom láttam-e ennél már durvábbat, nem rémlik.Oh, Honey...
Spezia 2 : 1 Inter
— markstats bot (@markstatsbot) March 10, 2023
▪ xG: 0.95 - 3.72
▪ xThreat: 0.57 - 2.8
▪ Possession: 31.1% - 68.9%
▪ Field Tilt: 19.8% - 80.2%
▪ Def Action Height: 39.5 - 45.5#msbot_ita #seriea pic.twitter.com/iB81YVuV0i
Sixo
xG map for Atalanta - Empoli
— Caley Graphics (@Caley_graphics) April 15, 2019
HOLY SHIT pic.twitter.com/rD0zAystMK
ZERO_L