Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hogy ez a kméti pálya hogy kapott játékra alkalmas minősítést…megye 3 gec
több mint 3 éve
ezt értem. fehérváron is ment neki, aztán látványosan kezdett beleszarni, meg megsértődni, hogy lett mellé hozva még 1 csatár. utána meg tett érte bőven, hogy kiutáltassa magát. nálatok is ez lett volna egy idő után. hiába kezdették nemzetköziben is. fura az egész ember.A. Tavaly benn tartott minket.Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
A luxemburgi csodavédő is remekül mutatkozik be.
Bazzani
Stoki
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Mondjuk a Samp kb meg is szűnik.
Bazzani
Stoki
petey
B. Vissza az A-ra.
Bazzani
több mint 3 éve
Remélem igazak az öltözőfolyosói pletykák, hogy Szalai a Fradiba jön 1,5 évre.
több mint 3 éve
Fanni. Mondjuk csak a kapus kapott - megjegyzem: jogosan - sárgát, a rohamnéger nem🤣🤣🤣 pic.twitter.com/dtOFvVTr5Y
— EuroFoot (@eurofootcom) January 29, 2023
Sixo
több mint 3 éve
50perc és brutálisan időt húz a Honvéd. A bíró partner benne szóval minden rendben.Mondj egy bírót aki nem partner az időhúzásban?
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Csak felemelik a létszámot hogy ne a mádodosztályba kelljen az új stadionokba járni. VASAS /Kispest
Csak ciki, ráadásul mindkettőnél közpénz tolvaj tulajok.
Hátha kilobbizzàk ha már klubot vezetni tehetségtelenek
több mint 3 éve
A Honvéd az ősszel már az NB II-ben fog játszani. Semmi elképzelés. Nem sokkal több tehetség. Végre beérett a remek tulajdonosi/szakmai munka "gyümölcse".
több mint 3 éve
Nem azt írtam? 😊Kikaptunk... egy újabb 6 pontos, teljesen nyerhető meccsen.A jaxet eljinxelheted, ezt ne, itt mondj igazat 😊
iktriad
Stoki
több mint 3 éve
Kikaptunk... egy újabb 6 pontos, teljesen nyerhető meccsen.A jaxet eljinxelheted, ezt ne, itt mondj igazat 😊
iktriad
több mint 3 éve
Semmi elképzelés nincs nálunk elől, míg az Újpest lendületben van.Kikaptunk... egy újabb 6 pontos, teljesen nyerhető meccsen.nincs még 15-20 perc vissza?😊 De remélem marad így most már persze.😊
iktriad
zavi27
több mint 3 éve
Kikaptunk... egy újabb 6 pontos, teljesen nyerhető meccsen.nincs még 15-20 perc vissza?😊 De remélem marad így most már persze.😊
iktriad
több mint 3 éve
Kikaptunk... egy újabb 6 pontos, teljesen nyerhető meccsen.
több mint 3 éve
Elképesztően tragikus a magyar szurkolói "kultúra".A magyar futball az évtizedek alatt elüldözte a szurkolói bázis túlnyomó részét. A középosztályt, az értelmiséget, a családokat, stb. A válogatott meccsekre azért nagyrészt vissza-visszatérnek ezek a rétegek, de a klubfutballban leginkább a régi időkre még emlékező öreg bácsik, egy maroknyi, a fenti rétegeket még képviselő klasszikus nézőréteg, és persze a primitív thug kultúrát képviselő ultrák maradtak meg.
90percből 80 a trágár pocskondiázás.
Bazzani
több mint 3 éve
Gólokat lőtt, erre játszák a focit!Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Bazzani
Stoki
petey
több mint 3 éve
Elképesztően tragikus a magyar szurkolói "kultúra"."Ismételten megkérjük a szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsák a csapatokat!"
90percből 80 a trágár pocskondiázás.
Bazzani
több mint 3 éve
Elképesztően tragikus a magyar szurkolói "kultúra".90percből 80 a trágár pocskondiázás.
több mint 3 éve
A. Tavaly benn tartott minket.Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Bazzani
Stoki
petey
B. Vissza az A-ra.
több mint 3 éve
50perc és brutálisan időt húz a Honvéd. A bíró partner benne szóval minden rendben.
több mint 3 éve
Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Bazzani
Stoki
több mint 3 éve
Fú ez a Mitoma is micsoda focista.Mondjuk a gólját (ami tényleg szép volt) az elzárás tette lehetővé.
Tony Adams
De az utolsó 10 perc alapján tenyleg ne is menjünk tovább, fát vágni az erdőben kell, nem a focipályán.
több mint 3 éve
Fú ez a Mitoma is micsoda focista.
több mint 3 éve
Bezzeg a Honvéd igazolt 9-et. A saját akadémiájáról.. Meg visszahozta a ma nagyon aktív Benczenleitnert.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Bazzani
Stoki
több mint 3 éve
Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Bazzani