Soccer
És akkor már pár éve megkérdeztem ugyanezt, akkor mindenki irreálisnak minősítette a kérdést, érdemi válasz nem jött rá:nem ebben az évtizedben
Mikor lesz az első 1 milliárd eurós játékos?
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Mikor lesz az első 1 milliárd eurós játékos?
Lehet szidni az arabokat/amcsikat, de ha az üzbég bajnokság érné meg nekik gazdaságilag/politikailag, akkor oda fektetnének be.
asszem 2 évig kapnak amúgy, hogy a feljutás utáni költekezések ne vigyék csődbesőt, a kieső Norwich még a következő évben is kap pénzt, ha nem jut egyből visszaAkarod írni h angol és arab kluboknak nem tétel csak? 😀amíg nincs betartatva rendesen az FFP addig nem fog kiderülni, de sztem nem csak ők tehetik meg
Beki
www.statista.com/statistics/1231497/revenue-of-football-clubs-in-2021/
www.planetfootball.com/quick-reads/premier-league-prize-money-2021-22-club-by-club-breakdown-man-city-liverpool-chelsea/
a kieső norwich is 100 milliót kapott a PL-től, szóval sztem nem meglepő ez
hogy lehetne okosabban? persze
Negritis, a vajda
slowmotion
sőt, a kieső Norwich még a következő évben is kap pénzt, ha nem jut egyből visszaAkarod írni h angol és arab kluboknak nem tétel csak? 😀amíg nincs betartatva rendesen az FFP addig nem fog kiderülni, de sztem nem csak ők tehetik meg
Beki
www.planetfootball.com/quick-reads/premier-league-prize-money-2021-22-club-by-club-breakdown-man-city-liverpool-chelsea/
Negritis, a vajda
Akarod írni h angol és arab kluboknak nem tétel csak? 😀amíg nincs betartatva rendesen az FFP addig nem fog kiderülni, de sztem nem csak ők tehetik meg
Beki
Akarod írni h angol és arab kluboknak nem tétel csak? 😀Értem én ,hogy a foci megmenekült meg a modern Xg-re rejszoló focit Angliában játsszák de ez már teljesen komolytalan ami itt megy. Minden ütődött 100 milliókat költ el ész nélkül bárkire aki mozdítható és az FM-ben azt látta valamiben éppen jó pontokat kapott. Hányinger, hogy ugyan ezek a újgazdag sznob stricik prédikáltak korábban az egyenlő küzdelemről és a foci mindenkié szlogenről....el kell fogadni hogy a 100 millió az nem igazán tétel már játékosért
FLZOLI
a TV-s, BL pénzek ezt jelentik jelenleg
minden sportban megvannak ezek az inflációs dolgok
Negritis, a vajda
Értem én ,hogy a foci megmenekült meg a modern Xg-re rejszoló focit Angliában játsszák de ez már teljesen komolytalan ami itt megy. Minden ütődött 100 milliókat költ el ész nélkül bárkire aki mozdítható és az FM-ben azt látta valamiben éppen jó pontokat kapott. Hányinger, hogy ugyan ezek a újgazdag sznob stricik prédikáltak korábban az egyenlő küzdelemről és a foci mindenkié szlogenről....el kell fogadni hogy a 100 millió az nem igazán tétel már játékosért
FLZOLI
a TV-s, BL pénzek ezt jelentik jelenleg
minden sportban megvannak ezek az inflációs dolgok
Pedro Porro 🚨⚪️ #THFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 30, 2023
Tottenham had medical tests booked today in order to complete the deal, agreed on Saturday as player said goodbye to the fans.
Sporting changed details/conditions of the deal right before signing documents.
Talks continue today to resolve the issues. pic.twitter.com/Fx4cuRSmsw
🚨 Tottenham move for Pedro Porro is off after Sporting Lisbon reneged on terms of proposed deal. 23yo distraught after #SportingCP president told right wing-back that following Saturday’s League Cup final he would be allowed to leave @TheAthleticFC #THFC https://t.co/K7iBJUBNmj
— David Ornstein (@David_Ornstein) January 30, 2023
Három éve meg még a takarítókat is ki akarták rúgni.Understand Arsenal second bid for Moises Caicedo worth £70m fee with add ons included has been immediately rejected by Brighton tonight. 🚨🔵🇪🇨 #AFC #BHAFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 29, 2023
Should Arsenal make a new proposal in the next 48 hours, it’d be a potential record fee for the club. pic.twitter.com/6mXNfsKI64
Sixo
Akárki akármit mond, azért kezd lassan nemszimpi lenni a csúzlis bajnoki cím, értem én, hogy csak 5-8 pont az előny, de baszki ez olyan, mint az MLB...
Understand Arsenal second bid for Moises Caicedo worth £70m fee with add ons included has been immediately rejected by Brighton tonight. 🚨🔵🇪🇨 #AFC #BHAFC
Should Arsenal make a new proposal in the next 48 hours, it’d be a potential record fee for the club. pic.twitter.com/6mXNfsKI64
Chris Smalling could be on his way out of Romahttps://t.co/WgZruj0nbI
— talkSPORT (@talkSPORT) January 29, 2023
🚨 Chelsea are back in direct talks with Benfica for Enzo Fernández. They want the player at all costs — Chelsea would be prepared to pay €120m fee. 🔵🇦🇷 #CFC
Benfica president Rui Costa has still no intention to accept — but Chelsea will insist to get the deal done now. pic.twitter.com/CFhiVsv9no
Ryan Reynoldsék közben kiejtik a Sheffield Unitedet az FA kupából.jinxtriad strikes again 😀
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Mekkora meccs volt ez.A Wrexham - Sheffield United? Az volt.
Kenny
Ryan Reynoldsék közben kiejtik a Sheffield Unitedet az FA kupából.És erre egál. 😀
iktriad
Ok, hogy nálunk a maximális cél a bennmaradás de basszus Fehérváron ennyi pénzből ugyanitt tartanak?Ugyanitt nagyon jó kis feel good story a Kecskemété idén.
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
Azért még mindig nagyobb bizodalmam lenne benne mint ebben a kopasz, Thaiföldet megjárt gólkirályban.ezt értem. fehérváron is ment neki, aztán látványosan kezdett beleszarni, meg megsértődni, hogy lett mellé hozva még 1 csatár. utána meg tett érte bőven, hogy kiutáltassa magát. nálatok is ez lett volna egy idő után. hiába kezdették nemzetköziben is. fura az egész ember.A. Tavaly benn tartott minket.Mi ez a nagy szerelem Budu felé Újpesten? Sosem értettem. Ott is ugyanezt csinàlta volna egy idő után.Én megmondtam a haveroknak év végén. 2 játékos kell január végére, hogy benn maradjunk: croissant, meg budu...sehol senkiJó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
A luxemburgi csodavédő is remekül mutatkozik be.
Bazzani
Stoki
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Mondjuk a Samp kb meg is szűnik.
Bazzani
Stoki
petey
B. Vissza az A-ra.
Bazzani
petey
Budut már láttuk jól játszani.