Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 530 — LIGHTS OUT!
Cedric Soares fél évre kölcsönbe a Fulhamnél.
Ziyech PSG-be igazolása kútba esett egyelőre.
Keylor Navas kölcsönbe megy a Forresthez. Dean Hendersonnak akkor ennyi lenne?
Kapust igazolt az Espanyol Fernando Pachaco személyében, aki eddig az Almeria egyik cserekapus volt.

több mint 3 éve
2031-ig szól a szerződés 🙂
Hát ezek mekkora trollok... Azért vicces ez, hogy előbb az arabok ürítettek az FFP asztalára de most a amcsik is odaférköztek
FLZOLI
Ha ezt a Serie A-ban csinálják volna, akkor az összes csapatot Seria C-ben lenne és a tulajt a csapat eladására kényszerítették volna. Fura, hogy miért csak Olaszországban veszik a szabályokat legalább részben komolyan.
Sixo
Van igazán gazdag hátterű csapat az olaszoknál? Na ugye.

Ha lenne amcsi meg arab pénz ott is nem vennék ennyire sem komolyan, elhiheted.
davemayer
Amcsi van pl AS Roma és már a Milannál is megvolt a hatalom átvétel ha jól tudom, vagy kínai az Internél, az Agnelli család vagyona tavaly meg kb 200 milliárd euró volt. Hány az Agnelliknél gazdagabb tulajt tudsz mondani az PLben? Érzésre azt mondanám az arabok országok, az meg 2. Persze az is más kérdés, hogy mind1 mekkora vagyona van a tulajnak, az számít mennyit szán a csapatra. És hát az FFP miatt hiába is akarna nem tud egy bizonyos szintig lehet, az meg bevételhez kötött. Ez van a Juvenél is, és most már a Romanál is a kezdeti 800 milliós költések után, nem tudnak többet a csapat tenni hiába szeretnék. Csak amíg a PLben engedélyezett, hogy néhány fős cégek euró milliókkal támogassanak csapatokat és ez senkinek sem fura, addig az a Seria A-ban bíróság.
Volt persze kisebb eljárás nagyobb stikák után, pl amikor a Chelsea eltiltották ha jól emlékszem 2 évre az átigazolásoktól. De például amikor a City-t kizárták 2 évre a BL-ből utána egyből vissza is vonták közröhej tárgyává téve az FFP-t.
Nem érzem, hogy ennek bármi köze lenne a tulajok vagyonához, hacsak nem arra gondolsz, hogy olyan erős politikai hatalmuk van, hogy a vizsgáló és végrehajtó szervezeteket is képesek lefizetni.
Szerintem ez inkább a ligák hozzáállása közötti különbsége. PL ligában gondolkodik és tisztában van azzal, hogy a legnagyobb csapatok erős megbüntetése mekkora bevétel kieséssel járna az egész ligának. Az olaszoknál meg leszarják, hogy 60%al fog esni az egész liga bevétele/nézettsége ha egy nagy csapatot kizárnak, másik 3at meg pont büntetéssel sújtanak és így azon szezonjuknak annyi.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Hát ezek mekkora trollok... Azért vicces ez, hogy előbb az arabok ürítettek az FFP asztalára de most a amcsik is odaférköztek
FLZOLI
Ha ezt a Serie A-ban csinálják volna, akkor az összes csapatot Seria C-ben lenne és a tulajt a csapat eladására kényszerítették volna. Fura, hogy miért csak Olaszországban veszik a szabályokat legalább részben komolyan.
Sixo
Van igazán gazdag hátterű csapat az olaszoknál? Na ugye.

Ha lenne amcsi meg arab pénz ott is nem vennék ennyire sem komolyan, elhiheted.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
FLZOLI

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 264 — The Mathematician
Na még Fernandezt is csak behúzta Chelsea...és akkor még a Barcát piszkálják...ahhoz képest amit ezene a télen műveltek...
dande2
Barcát ÉS a chelseat is "piszkálják".

Több mint nevetséges ez az egész, vagy legyen fizetési sapka és pénzkeret vagy mondják ki hogy mindenki azt csinál amit akar.
davemayer
mondjuk teljesen más okkal basztatják a 2 csapatot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 511
Deadline day deals:

Chelsea - Enzo Fernandez
Arsenal- Jorginho
Man United - Marcel Sabitzer
Tottenham - Pedro Porro
Liverpool- James Milner 2 year contract extension
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Na még Fernandezt is csak behúzta Chelsea...és akkor még a Barcát piszkálják...ahhoz képest amit ezene a télen műveltek...
dande2
Barcát ÉS a chelseat is "piszkálják".

Több mint nevetséges ez az egész, vagy legyen fizetési sapka és pénzkeret vagy mondják ki hogy mindenki azt csinál amit akar.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 991 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 654

Tony Adams
oh, régi kedvenc német csapatom a 90-es évekből😊
zavi27
Winfried Schäfer És bandája.
ozibozi
bizony, sose felejtem őket. Mindig vártam a Sat 1-en a meccseiket.
zavi27
Kirjakooooooffffff
NB2
Én akkor bírtam őket, amikor ott játszott a 90es évekbeli egyik kedvenc játékosom, Thomas "Icke" Hässler.

Ez, amit Szalai Atival csinál a sajtó, főleg a magyar, kb másfél éve, nem is tudom a srác hogy bírja..
jobbágy#JC6
Kb, Ici-picit ciki a magyar portálokra nézve, hogy nagyjából bárkire, aki fiatal és egyenest tud rúgni a labdába, simán viszik 20+ misiért, miatta meg minden "komoly kérő" sokallja a vételárat. De a "fél Premiership keresi" (nso.hu)....
iktriad
Es a nagy vb hype.
Laundi vagy ki volt cikk h akar 10m ert mehet..lett belole 4.
Livakovic vagy ki..vele mi lett?nem igazol sehova nem?

Szalainal meg mindig az a baj h magyar.viccen kivul.azert nem adnak erte sokat.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Tony Adams
zavi27
ozibozi
zavi27
Kirjakooooooffffff
NB2
Én akkor bírtam őket, amikor ott játszott a 90es évekbeli egyik kedvenc játékosom, Thomas "Icke" Hässler.

Ez, amit Szalai Atival csinál a sajtó, főleg a magyar, kb másfél éve, nem is tudom a srác hogy bírja..
jobbágy#JC6
Kb, Ici-picit ciki a magyar portálokra nézve, hogy nagyjából bárkire, aki fiatal és egyenest tud rúgni a labdába, simán viszik 20+ misiért, miatta meg minden "komoly kérő" sokallja a vételárat. De a "fél Premiership keresi" (nso.hu)....

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 333
Jorginho 12 M font, 1,5+1 éves szerződés.
Csóri Lokonga elbszta a helyezkedését, a CSK a Fulhamig zavarta. 😀

Szerk.: A hírek szerint Jorginho a keret 3.(!!!!!!!!!!!) legjobban kereső játékosa lesz, az azért kemény......
Tony Adams
Gondolom így Caicedo off, remélem is, h ez is ilyen Mudryk lufi lesz.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 654
Ha mar bundas.
Mikor elindult az arena4 es az nfl jott h a sport1 milyen haverkodos nfl kozben es ez nem profi stb...
Bakker ezek a bundas meccsek elotti vmik.sebok vilivel meg a tobbivel vmi rossz stand up.
több mint 3 éve

Sixo
Ugye nem ő is Schafer posztjára?
r.baggio
De nem igazoljak le.
YoungZeeZee
De akarták
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 654

Sixo
r.baggio
De nem igazoljak le.
több mint 3 éve
Neki ott lefőtt a kávé.
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=UbiZwktytn8
több mint 3 éve
Megtaláltam, Szalai utódját, kár ,hogy svéd

Sixo
Gyökér csapathoz Gyökeres csatár! 😀
több mint 3 éve
Megtaláltam, Szalai utódját, kár ,hogy svéd

több mint 3 éve
Harry Souttar a Leicesterbe igazolt, jó kis vbje volt, szimpi gyerek
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
xD xD xD xD

Sixo
Mikor valaki sokat gondol magáról és visszanyal a fagyi. 😀
több mint 3 éve
xD xD xD xD

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 570 — nabege2@yahoo.com

Tony Adams
zavi27
ozibozi
zavi27
Kirjakooooooffffff
több mint 3 éve