Soccer
Ziyech PSG-be igazolása kútba esett egyelőre.
Keylor Navas kölcsönbe megy a Forresthez. Dean Hendersonnak akkor ennyi lenne?
Kapust igazolt az Espanyol Fernando Pachaco személyében, aki eddig az Almeria egyik cserekapus volt.
Amcsi van pl AS Roma és már a Milannál is megvolt a hatalom átvétel ha jól tudom, vagy kínai az Internél, az Agnelli család vagyona tavaly meg kb 200 milliárd euró volt. Hány az Agnelliknél gazdagabb tulajt tudsz mondani az PLben? Érzésre azt mondanám az arabok országok, az meg 2. Persze az is más kérdés, hogy mind1 mekkora vagyona van a tulajnak, az számít mennyit szán a csapatra. És hát az FFP miatt hiába is akarna nem tud egy bizonyos szintig lehet, az meg bevételhez kötött. Ez van a Juvenél is, és most már a Romanál is a kezdeti 800 milliós költések után, nem tudnak többet a csapat tenni hiába szeretnék. Csak amíg a PLben engedélyezett, hogy néhány fős cégek euró milliókkal támogassanak csapatokat és ez senkinek sem fura, addig az a Seria A-ban bíróság.Van igazán gazdag hátterű csapat az olaszoknál? Na ugye.2031-ig szól a szerződés 🙂Ha ezt a Serie A-ban csinálják volna, akkor az összes csapatot Seria C-ben lenne és a tulajt a csapat eladására kényszerítették volna. Fura, hogy miért csak Olaszországban veszik a szabályokat legalább részben komolyan.
Hát ezek mekkora trollok... Azért vicces ez, hogy előbb az arabok ürítettek az FFP asztalára de most a amcsik is odaférköztek
FLZOLI
Sixo
Ha lenne amcsi meg arab pénz ott is nem vennék ennyire sem komolyan, elhiheted.
davemayer
Volt persze kisebb eljárás nagyobb stikák után, pl amikor a Chelsea eltiltották ha jól emlékszem 2 évre az átigazolásoktól. De például amikor a City-t kizárták 2 évre a BL-ből utána egyből vissza is vonták közröhej tárgyává téve az FFP-t.
Nem érzem, hogy ennek bármi köze lenne a tulajok vagyonához, hacsak nem arra gondolsz, hogy olyan erős politikai hatalmuk van, hogy a vizsgáló és végrehajtó szervezeteket is képesek lefizetni.
Szerintem ez inkább a ligák hozzáállása közötti különbsége. PL ligában gondolkodik és tisztában van azzal, hogy a legnagyobb csapatok erős megbüntetése mekkora bevétel kieséssel járna az egész ligának. Az olaszoknál meg leszarják, hogy 60%al fog esni az egész liga bevétele/nézettsége ha egy nagy csapatot kizárnak, másik 3at meg pont büntetéssel sújtanak és így azon szezonjuknak annyi.
Van igazán gazdag hátterű csapat az olaszoknál? Na ugye.2031-ig szól a szerződés 🙂Ha ezt a Serie A-ban csinálják volna, akkor az összes csapatot Seria C-ben lenne és a tulajt a csapat eladására kényszerítették volna. Fura, hogy miért csak Olaszországban veszik a szabályokat legalább részben komolyan.
Hát ezek mekkora trollok... Azért vicces ez, hogy előbb az arabok ürítettek az FFP asztalára de most a amcsik is odaférköztek
FLZOLI
Sixo
Ha lenne amcsi meg arab pénz ott is nem vennék ennyire sem komolyan, elhiheted.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2031-ig szól a szerződés 🙂Ha ezt a Serie A-ban csinálják volna, akkor az összes csapatot Seria C-ben lenne és a tulajt a csapat eladására kényszerítették volna. Fura, hogy miért csak Olaszországban veszik a szabályokat legalább részben komolyan.
FLZOLI
mondjuk teljesen más okkal basztatják a 2 csapatotNa még Fernandezt is csak behúzta Chelsea...és akkor még a Barcát piszkálják...ahhoz képest amit ezene a télen műveltek...Barcát ÉS a chelseat is "piszkálják".
dande2
Több mint nevetséges ez az egész, vagy legyen fizetési sapka és pénzkeret vagy mondják ki hogy mindenki azt csinál amit akar.
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Chelsea - Enzo Fernandez
Arsenal- Jorginho
Man United - Marcel Sabitzer
Tottenham - Pedro Porro
Liverpool- James Milner 2 year contract extension
Na még Fernandezt is csak behúzta Chelsea...és akkor még a Barcát piszkálják...ahhoz képest amit ezene a télen műveltek...Barcát ÉS a chelseat is "piszkálják".
dande2
Több mint nevetséges ez az egész, vagy legyen fizetési sapka és pénzkeret vagy mondják ki hogy mindenki azt csinál amit akar.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Es a nagy vb hype.Én akkor bírtam őket, amikor ott játszott a 90es évekbeli egyik kedvenc játékosom, Thomas "Icke" Hässler.Kirjakooooooffffffbizony, sose felejtem őket. Mindig vártam a Sat 1-en a meccseiket.Winfried Schäfer És bandája.oh, régi kedvenc német csapatom a 90-es évekből😊🚨🇬🇪OFFICIAL: Budu Zivzivadze pens a deal with Karlsruher SC!
— Georgian Footy (@GeorgianFooty) January 31, 2023
Coming in from MOL Fehérvár, the Georgian international forward signs until 2025.🇭🇺➡️🇩🇪 pic.twitter.com/aJz0Y7T4Jg
Tony Adams
zavi27
ozibozi
zavi27
NB2
Ez, amit Szalai Atival csinál a sajtó, főleg a magyar, kb másfél éve, nem is tudom a srác hogy bírja..Kb, Ici-picit ciki a magyar portálokra nézve, hogy nagyjából bárkire, aki fiatal és egyenest tud rúgni a labdába, simán viszik 20+ misiért, miatta meg minden "komoly kérő" sokallja a vételárat. De a "fél Premiership keresi" (nso.hu)....
jobbágy#JC6
iktriad
Laundi vagy ki volt cikk h akar 10m ert mehet..lett belole 4.
Livakovic vagy ki..vele mi lett?nem igazol sehova nem?
Szalainal meg mindig az a baj h magyar.viccen kivul.azert nem adnak erte sokat.
Én akkor bírtam őket, amikor ott játszott a 90es évekbeli egyik kedvenc játékosom, Thomas "Icke" Hässler.Kirjakooooooffffffbizony, sose felejtem őket. Mindig vártam a Sat 1-en a meccseiket.Winfried Schäfer És bandája.oh, régi kedvenc német csapatom a 90-es évekből😊🚨🇬🇪OFFICIAL: Budu Zivzivadze pens a deal with Karlsruher SC!
Coming in from MOL Fehérvár, the Georgian international forward signs until 2025.🇭🇺➡️🇩🇪 pic.twitter.com/aJz0Y7T4Jg
Tony Adams
zavi27
ozibozi
zavi27
NB2
Ez, amit Szalai Atival csinál a sajtó, főleg a magyar, kb másfél éve, nem is tudom a srác hogy bírja..Kb, Ici-picit ciki a magyar portálokra nézve, hogy nagyjából bárkire, aki fiatal és egyenest tud rúgni a labdába, simán viszik 20+ misiért, miatta meg minden "komoly kérő" sokallja a vételárat. De a "fél Premiership keresi" (nso.hu)....
jobbágy#JC6
Szerkesztette: iktriad
Jorginho 12 M font, 1,5+1 éves szerződés.Gondolom így Caicedo off, remélem is, h ez is ilyen Mudryk lufi lesz.
Csóri Lokonga elbszta a helyezkedését, a CSK a Fulhamig zavarta. 😀
Szerk.: A hírek szerint Jorginho a keret 3.(!!!!!!!!!!!) legjobban kereső játékosa lesz, az azért kemény......
Tony Adams
Mikor elindult az arena4 es az nfl jott h a sport1 milyen haverkodos nfl kozben es ez nem profi stb...
Bakker ezek a bundas meccsek elotti vmik.sebok vilivel meg a tobbivel vmi rossz stand up.
De akartákDe nem igazoljak le.Ugye nem ő is Schafer posztjára?Isco and Union Berlin deal, on the verge of collapsing after medical tests in the morning with the German club 🚨⛔️ #DeadlineDay
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 31, 2023
“Conditions of the deal have changed compared to initial discussions”, as player’s camp tells @PhlipMarq. pic.twitter.com/FF9fg5qaGZ
Sixo
r.baggio
YoungZeeZee
De nem igazoljak le.Ugye nem ő is Schafer posztjára?Isco and Union Berlin deal, on the verge of collapsing after medical tests in the morning with the German club 🚨⛔️ #DeadlineDay
“Conditions of the deal have changed compared to initial discussions”, as player’s camp tells @PhlipMarq. pic.twitter.com/FF9fg5qaGZ
Sixo
r.baggio
Ugye nem ő is Schafer posztjára?Isco and Union Berlin deal, on the verge of collapsing after medical tests in the morning with the German club 🚨⛔️ #DeadlineDay
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Megtaláltam, Szalai utódját, kár ,hogy svédGyökér csapathoz Gyökeres csatár! 😀
Coventry's striker Viktor Gyokeres is a target for Everton on deadline day
— PFF FC (@PFF_FC) January 31, 2023
In the championship this season:
177 possessions in penalty area - 1st
7 shots deemed unsavable by the goalkeeper - 1st
23 defensive-line breaking passes received - 3rd#EFC pic.twitter.com/Nym7Hv2xAe
Sixo
Coventry's striker Viktor Gyokeres is a target for Everton on deadline day
— PFF FC (@PFF_FC) January 31, 2023
In the championship this season:
177 possessions in penalty area - 1st
7 shots deemed unsavable by the goalkeeper - 1st
23 defensive-line breaking passes received - 3rd#EFC pic.twitter.com/Nym7Hv2xAe
xD xD xD xDMikor valaki sokat gondol magáról és visszanyal a fagyi. 😀
Nicolo Zaniolo had accepted a move to Bournemouth last night but the English club refused the transfer, reports @DiMarzio. More follows.
— Get Italian Football News (@_GIFN) January 31, 2023
Sixo
Nicolo Zaniolo had accepted a move to Bournemouth last night but the English club refused the transfer, reports @DiMarzio. More follows.
— Get Italian Football News (@_GIFN) January 31, 2023
Kirjakooooooffffffbizony, sose felejtem őket. Mindig vártam a Sat 1-en a meccseiket.Winfried Schäfer És bandája.oh, régi kedvenc német csapatom a 90-es évekből😊🚨🇬🇪OFFICIAL: Budu Zivzivadze pens a deal with Karlsruher SC!
Tony Adams
zavi27
ozibozi
zavi27
Isco and Union Berlin deal, on the verge of collapsing after medical tests in the morning with the German club 🚨⛔️ #DeadlineDay