Soccer
André Ayew to Nottingham Forest, here we go! Agreement completed now on a six month deal, Ayew’s already in UK to undergo medical tests 🚨🔴🌳🇬🇭 #NFFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 2, 2023
Ayew was available as free agent. pic.twitter.com/Npc3sQNgiT
Megint előjön a Juvés énem. Portanovát hasonlóval vádolták és ott is erős bizonyítékok vannak. A különbség, hogy őt decemberben 6 év börtönre ítélték. Mintha a olaszokat a bűncselekményeket komolyabban büntetnék.Úgy vagyok vele, hogy nem az én feladatom innen eldönteni, hogy ártatlan-e, szóval csak szimplán rohadtul örülök. 😀Greenwood ellen ejtették a vádakat 😮Tippre akkor az áldozattal megállapodtak peren kívül.
Pedig elég durva bizonyítékok jöttek ki anno.
Heisman nádor
Sixo
dugo93
Úgy vagyok vele, hogy nem az én feladatom innen eldönteni, hogy ártatlan-e, szóval csak szimplán rohadtul örülök. 😀Greenwood ellen ejtették a vádakat 😮Tippre akkor az áldozattal megállapodtak peren kívül.
Heisman nádor
Sixo
Greenwood ellen ejtették a vádakat 😮Tippre akkor az áldozattal megállapodtak peren kívül.
Heisman nádor
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
OFFICIAL: Ajax confirmed that 39-year-old former player John Heitinga will be the head coach of the first team for the rest of the season. 🔴⚪️ pic.twitter.com/KQguSDQMnm
— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) February 2, 2023
de jövőre épp lesz egy. arra benevezhetett volna.EB-n kívül kb mindent megnyert, hova feszüljön?Még nincs 30anno Lahm is 30 éves volt mikor bejelentette a visszavonulást.
Official. Raphaël Varane announces his retirement from international football, he won’t play for French national team anymore. 🚨🇫🇷 #France #MUFC pic.twitter.com/ZsMrEm5VhF
Sixo
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
EB-n kívül kb mindent megnyert, hova feszüljön?Még nincs 30anno Lahm is 30 éves volt mikor bejelentette a visszavonulást.
Official. Raphaël Varane announces his retirement from international football, he won’t play for French national team anymore. 🚨🇫🇷 #France #MUFC pic.twitter.com/ZsMrEm5VhF
Sixo
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Még nincs 30anno Lahm is 30 éves volt mikor bejelentette a visszavonulást.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) February 1, 2023
Barça director Alemany confirms the situation for Julián Araujo deal: “We didn't arrive on time due to a computer error — the delay was 18 seconds”. 🚨🔵🔴 #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 1, 2023
“We'll have to wait and see what FIFA decide”. pic.twitter.com/LX25pg0ADr
Azért az 50+1%-os szabály alól is van kivétel, mely úgy szól, hogy ha egy befektetőnek az adott klubban való tevékenysége legalább 20 éven keresztül folyamatosan jelentős fejlődést eredményez a klub számára, akkor az az adott befektető kérelmezheti a többségi befolyás gyakorlásának engedélyezését a DFL-től. Így pl. a Leverkusen és a Wolfsburg esetében a vállalat (Bayer és Volkswagen) a többségi beolyás gyakorlója, a Hoffenheim esetén pedig Hopp. Előbbi kettő teljesen logikus, már eleve a gyári munkások alapították őket. A Hoffenheim már keményebb dió volt, igaz ott még mindig lehet védeni azt, hogy Hopp sokat tesz a klubért. Azóta ezek a hangok, mely szerint egyáltalán nem valóak a Bundesligába, majdhogynem el is csitultak.Igen az 51% szabaly .lehet vakon voltamMegmondom őszintén, ezt a témát csak felületesen ismerem, de ha jól tudom, ez a "tradíció" nem ennek szól, hanem annak, hogy a Lipcse kb felrúgta a német klubmodellt, ahol a szurkolóknak konkrét beleszólásuk van a klub működésébe, Lipcsében nincs klasszikus szurkolói jelenlét a döntéshozásban, a RB irányít.(De lehet hogy full hülyeséget írok, sorry előre is)Faszsag.👀 @RBLeipzig vs @fcunion pic.twitter.com/p1zjOOhTmN
— EuroFoot (@eurofootcom) January 31, 2023
Tony Adams
Az rb megvette a megyei vagy milyen csapatot oszt annyi.feljutotttak.szisztematikusan.
Tradicio?20 ev mulva majd lesz.de ez a csapat kb a nullarol indult.penz es know how.
Mennyivel jobb a psg megvasarlasa? Vagy anno a cselzie?
Vagy a man utd?
YoungZeeZee
Tony Adams
YoungZeeZee
A Lipcse elfogadtatása ezért is nehéz egyébként, mert ők úgy játsszák ki ezt a szabályt, hogy ugyan papíron vannak a klubnak tagjai, viszont a tudatosan drágán meghatározott éves tagdíjak miatt a számuk elenyésző, arról nem is beszélve, hogy egytől-egyig a Red Bull alkalmazottai, akik nyilvánvalóan a döntéshozatalban a "kólások" érdekeit képviselik. Szóval teljesen jól festette le a helyzetet Young ZeeZee.
This January transfer window was something else 🤑 pic.twitter.com/nXwWgzxAcJ
— B/R Football (@brfootball) February 1, 2023
A legfrissebb hírek szerint azért büntették meg ezért a Juvét és a többieket nem, mert Paratici jegyzete alapján a Juvénél ez szervezett szinten folyt, míg a többinél egy-egy esetről lehet beszélni.De akkor ezek szerint a Barca nem volt rosszhiszemű....vagy nem is értem, mert ha ennyire egyértelmű a dolog, akkor sok Juvéval üzletelő csapatnak kellene a vádlottak padjára kerülni.Ez már bőven több, mint gyanús. Vizsgálták a Barcát az ügyben, de a spanyolok nem találták bűnösnek, ami semmit sem jelent. Amin lebukott az egész, az Fabio Paratici híres jegyzet füzete, amiben leírt mindent, azt is, hogy ez az egész csere üzlet egy csalás, és azt is, hogy mennyi lehet a 2 játékos valós értéke, ami töredéke a valóban kifizetett összegeknek. Balszerencséjére ez a füzet hatóság kezébe került.Ok, elolvastam a cikket...ezek szerint gyanús mert nem ért 60 millió eurót, nem mintha Arthur ért volna annyit...de ez még mindig csak egy gyanú, bármelyik más átigazolás is lehetett gyanús, de nem arról szól a cikk, hogy ezzel csalt volna a Barca...nem is hallottam arról az oldalról, hogy vizsgálnák az ügyet, pedig a spanyol rendőrség kétlem, hogy nagyon kímélné a Barcát...látva az adózási ügyeket. Szóval ez nekem még mindenképp kevés, mindattól függetlenül, hogy egy tróger vezette akkor a Barcelonát.Erről van valami hír? Hogy nyíltan csaltak volna, mert én csak azt olvastam, hogy csúnyán túlköltekeztek, megszopták és most próbálhatnak rendet rakni, amennyire engedik nekik. Az hogy a csapatok próbálnak trükközni időnként, az még nálam nem csalás, de biztosan lemaradtam valamiről. A Juve esetében mintha másról szólna a dolog, ott feketén fizettek pénzeket.www.forbes.com/sites/emmetgates/2021/11/27/juventus-being-under-investigation-by-italys-financial-police-should-come-as-a-surprise-to-no-one/?sh=10999ccb669d
Vagy komolyan kérdezem, a nyíltan csaltak akkor gondolom bizonyított tény a Barca esetében, csak lemaradtam valamiről?!
Klaci79
Ez s trade mind2 oldalról ugyanazért jött
És ez volt a másik balhé nem csak a fű alatti lóvé
Negritis, a vajda
Klaci79
Sixo
Nekem abban a cserében csak az tűnt fel, hogy a Barca nem járt jól Pjanic leigazolásával, nem mintha Arthur jó lett volna akkoriban.
Klaci79
De akkor ezek szerint a Barca nem volt rosszhiszemű....vagy nem is értem, mert ha ennyire egyértelmű a dolog, akkor sok Juvéval üzletelő csapatnak kellene a vádlottak padjára kerülni.Ez már bőven több, mint gyanús. Vizsgálták a Barcát az ügyben, de a spanyolok nem találták bűnösnek, ami semmit sem jelent. Amin lebukott az egész, az Fabio Paratici híres jegyzet füzete, amiben leírt mindent, azt is, hogy ez az egész csere üzlet egy csalás, és azt is, hogy mennyi lehet a 2 játékos valós értéke, ami töredéke a valóban kifizetett összegeknek. Balszerencséjére ez a füzet hatóság kezébe került.Ok, elolvastam a cikket...ezek szerint gyanús mert nem ért 60 millió eurót, nem mintha Arthur ért volna annyit...de ez még mindig csak egy gyanú, bármelyik más átigazolás is lehetett gyanús, de nem arról szól a cikk, hogy ezzel csalt volna a Barca...nem is hallottam arról az oldalról, hogy vizsgálnák az ügyet, pedig a spanyol rendőrség kétlem, hogy nagyon kímélné a Barcát...látva az adózási ügyeket. Szóval ez nekem még mindenképp kevés, mindattól függetlenül, hogy egy tróger vezette akkor a Barcelonát.Erről van valami hír? Hogy nyíltan csaltak volna, mert én csak azt olvastam, hogy csúnyán túlköltekeztek, megszopták és most próbálhatnak rendet rakni, amennyire engedik nekik. Az hogy a csapatok próbálnak trükközni időnként, az még nálam nem csalás, de biztosan lemaradtam valamiről. A Juve esetében mintha másról szólna a dolog, ott feketén fizettek pénzeket.www.forbes.com/sites/emmetgates/2021/11/27/juventus-being-under-investigation-by-italys-financial-police-should-come-as-a-surprise-to-no-one/?sh=10999ccb669d
Vagy komolyan kérdezem, a nyíltan csaltak akkor gondolom bizonyított tény a Barca esetében, csak lemaradtam valamiről?!
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
Sixo
Nekem abban a cserében csak az tűnt fel, hogy a Barca nem járt jól Pjanic leigazolásával, nem mintha Arthur jó lett volna akkoriban.
21-year-old Arsenal loanee Folarin Balogun has a hat trick for Reims and is now the top goalscorer in Ligue 1, ahead of Mbappe and Neymar 😱
— ESPN FC (@ESPNFC) February 1, 2023
The future is bright 📈 pic.twitter.com/os2EbNwNe1
Ez már bőven több, mint gyanús. Vizsgálták a Barcát az ügyben, de a spanyolok nem találták bűnösnek, ami semmit sem jelent. Amin lebukott az egész, az Fabio Paratici híres jegyzet füzete, amiben leírt mindent, azt is, hogy ez az egész csere üzlet egy csalás, és azt is, hogy mennyi lehet a 2 játékos valós értéke, ami töredéke a valóban kifizetett összegeknek. Balszerencséjére ez a füzet hatóság kezébe került.Ok, elolvastam a cikket...ezek szerint gyanús mert nem ért 60 millió eurót, nem mintha Arthur ért volna annyit...de ez még mindig csak egy gyanú, bármelyik más átigazolás is lehetett gyanús, de nem arról szól a cikk, hogy ezzel csalt volna a Barca...nem is hallottam arról az oldalról, hogy vizsgálnák az ügyet, pedig a spanyol rendőrség kétlem, hogy nagyon kímélné a Barcát...látva az adózási ügyeket. Szóval ez nekem még mindenképp kevés, mindattól függetlenül, hogy egy tróger vezette akkor a Barcelonát.Erről van valami hír? Hogy nyíltan csaltak volna, mert én csak azt olvastam, hogy csúnyán túlköltekeztek, megszopták és most próbálhatnak rendet rakni, amennyire engedik nekik. Az hogy a csapatok próbálnak trükközni időnként, az még nálam nem csalás, de biztosan lemaradtam valamiről. A Juve esetében mintha másról szólna a dolog, ott feketén fizettek pénzeket.www.forbes.com/sites/emmetgates/2021/11/27/juventus-being-under-investigation-by-italys-financial-police-should-come-as-a-surprise-to-no-one/?sh=10999ccb669d
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
Ok, elolvastam a cikket...ezek szerint gyanús mert nem ért 60 millió eurót, nem mintha Arthur ért volna annyit...de ez még mindig csak egy gyanú, bármelyik más átigazolás is lehetett gyanús, de nem arról szól a cikk, hogy ezzel csalt volna a Barca...nem is hallottam arról az oldalról, hogy vizsgálnák az ügyet, pedig a spanyol rendőrség kétlem, hogy nagyon kímélné a Barcát...látva az adózási ügyeket. Szóval ez nekem még mindenképp kevés, mindattól függetlenül, hogy egy tróger vezette akkor a Barcelonát.Erről van valami hír? Hogy nyíltan csaltak volna, mert én csak azt olvastam, hogy csúnyán túlköltekeztek, megszopták és most próbálhatnak rendet rakni, amennyire engedik nekik. Az hogy a csapatok próbálnak trükközni időnként, az még nálam nem csalás, de biztosan lemaradtam valamiről. A Juve esetében mintha másról szólna a dolog, ott feketén fizettek pénzeket.www.forbes.com/sites/emmetgates/2021/11/27/juventus-being-under-investigation-by-italys-financial-police-should-come-as-a-surprise-to-no-one/?sh=10999ccb669d
Klaci79
Negritis, a vajda
Igen az 51% szabaly .lehet vakon voltamMegmondom őszintén, ezt a témát csak felületesen ismerem, de ha jól tudom, ez a "tradíció" nem ennek szól, hanem annak, hogy a Lipcse kb felrúgta a német klubmodellt, ahol a szurkolóknak konkrét beleszólásuk van a klub működésébe, Lipcsében nincs klasszikus szurkolói jelenlét a döntéshozásban, a RB irányít.(De lehet hogy full hülyeséget írok, sorry előre is)Faszsag.👀 @RBLeipzig vs @fcunion pic.twitter.com/p1zjOOhTmN
Tony Adams
Az rb megvette a megyei vagy milyen csapatot oszt annyi.feljutotttak.szisztematikusan.
Tradicio?20 ev mulva majd lesz.de ez a csapat kb a nullarol indult.penz es know how.
Vagy a man utd?
YoungZeeZee
Tony Adams
Megmondom őszintén, ezt a témát csak felületesen ismerem, de ha jól tudom, ez a "tradíció" nem ennek szól, hanem annak, hogy a Lipcse kb felrúgta a német klubmodellt, ahol a szurkolóknak konkrét beleszólásuk van a klub működésébe, Lipcsében nincs klasszikus szurkolói jelenlét a döntéshozásban, a RB irányít.(De lehet hogy full hülyeséget írok, sorry előre is)Faszsag.👀 @RBLeipzig vs @fcunion pic.twitter.com/p1zjOOhTmN
Tony Adams
Vagy a man utd?
YoungZeeZee
Faszsag.👀 @RBLeipzig vs @fcunion pic.twitter.com/p1zjOOhTmN
Tony Adams
Vagy a man utd?
Erről van valami hír? Hogy nyíltan csaltak volna, mert én csak azt olvastam, hogy csúnyán túlköltekeztek, megszopták és most próbálhatnak rendet rakni, amennyire engedik nekik. Az hogy a csapatok próbálnak trükközni időnként, az még nálam nem csalás, de biztosan lemaradtam valamiről. A Juve esetében mintha másról szólna a dolog, ott feketén fizettek pénzeket.www.forbes.com/sites/emmetgates/2021/11/27/juventus-being-under-investigation-by-italys-financial-police-should-come-as-a-surprise-to-no-one/?sh=10999ccb669d
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!