Soccer
Ne temesd az Újpestet! A Honvéd és a Vasas is simán képes kiesni még. A Honvédnál sincs lé. Hemi bá nem akarja megint megvenni a klubbot?Jó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
A luxemburgi csodavédő is remekül mutatkozik be.
Bazzani
Stoki
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Mondjuk a Samp kb meg is szűnik.
Bazzani
Rájöttem mire tartja a Honvéd Lukic-ot. Tizenegyest értékesíteni. 30 perc alatt kb ez volt az egyetlen értelmes megmozdulása. De legalább vezetünk.Ez egyel (amúgy volt egy jó lövése is) több mint amit bármelyik lila csinált.
iktriad
Jó mondjuk nulla labdát kapott eddig.Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Stoki
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Mondjuk a Samp kb meg is szűnik.
Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Bazzani
Szerkesztette: Stoki
nevetnek ha hivnak tenyleg 😀Vszinűnek tartom hogy még mindig Dárdai lenne az edzőjük ha nem Bobic a GM. Kivancsi vagyok megkeresik-e most is illetve hogy elfogadja-e.Jó de ez is meddig megy? Gondban vannak mindig Dárdai jön vissza majd nyáron nem kap pénzt igazolásra de minden más menedzser meg kapott?Végre a Hertha dilettáns vezetése csak kiejti a csapatot.Bobicot kirúgták, jöhet vissza Dárdai megmenteni őket - újra.
Meg is érdemlik amilyen gusztustalan módon belekeverték a Dárdai gyerekeit a kisded farokméregetèsbe.
Jó pár évig megint csak egy első osztályú berlini csapat lesz✌️
ozibozi
davemayer
csebi
davemayer
A csapat 2 motorja, Sané és Musiala totál formán kívül van, nem csoda hogy meddő a játékuk. Arra is kiváncsi lennék mikor történt velük utoljára hogy zsinórban 3 bundás meccsen nem lőttek egyen sem minimum 2 gólt.Néztem a keddi meccset, nekem nagyon statikusnak tűnik az egész. Mintha Nagelsmann meg akarná ölni a kreativitást. Mindenki legyen posztján és majd felőrölik az ellenfelet. De center poszton Chupo súlytalan. Csak a labdajáratás megy, de helyzet nagyon nem akad. Valami nagyon nem klappolNem nagyon ad a gép most a Bayernnek.Már nem is nézem. De itt hamarabb cserélik le most a fel keretet mint h Nagelsmannt kivágják. Sztem ezt nem értik a játékosok.
Sixo
csebi
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Vszinűnek tartom hogy még mindig Dárdai lenne az edzőjük ha nem Bobic a GM. Kivancsi vagyok megkeresik-e most is illetve hogy elfogadja-e.Jó de ez is meddig megy? Gondban vannak mindig Dárdai jön vissza majd nyáron nem kap pénzt igazolásra de minden más menedzser meg kapott?Végre a Hertha dilettáns vezetése csak kiejti a csapatot.Bobicot kirúgták, jöhet vissza Dárdai megmenteni őket - újra.
Meg is érdemlik amilyen gusztustalan módon belekeverték a Dárdai gyerekeit a kisded farokméregetèsbe.
ozibozi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Néztem a keddi meccset, nekem nagyon statikusnak tűnik az egész. Mintha Nagelsmann meg akarná ölni a kreativitást. Mindenki legyen posztján és majd felőrölik az ellenfelet. De center poszton Chupo súlytalan. Csak a labdajáratás megy, de helyzet nagyon nem akad. Valami nagyon nem klappolNem nagyon ad a gép most a Bayernnek.Már nem is nézem. De itt hamarabb cserélik le most a fel keretet mint h Nagelsmannt kivágják. Sztem ezt nem értik a játékosok.
Sixo
csebi
Dunk ezért majd felveszi a gólprémiumot? 😂Naná, így volt felrajzolva 😉
Tony Adams
Amúgy mindig is mondtam, hogy hokis módra próbálkozni kéne belenyúlni a lövésekbe, mert ha a kapus elindul az egyik irányba, akkor el van indulva, viszonylag nehéz kidobni a horgonyt, felhúzni és a másik irányba visszavetődni.
Jó de ez is meddig megy? Gondban vannak mindig Dárdai jön vissza majd nyáron nem kap pénzt igazolásra de minden más menedzser meg kapott?Végre a Hertha dilettáns vezetése csak kiejti a csapatot.Bobicot kirúgták, jöhet vissza Dárdai megmenteni őket - újra.
ozibozi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nem nagyon ad a gép most a Bayernnek.Már nem is nézem. De itt hamarabb cserélik le most a fel keretet mint h Nagelsmannt kivágják. Sztem ezt nem értik a játékosok.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Szerk.: Origi ezt bebszta.
Mi a franc folyik Milánó szebbik felén?Tegnap nyertek 😉
jobbágy#JC6
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Christian Eriksen leaving Old Trafford on crutches [@xiw4n] pic.twitter.com/2T6x0uy10v
— utdreport (@utdreport) January 28, 2023
Breaking | Tottenham Hotspur have submitted a verbal offer of €25m for Bayer Leverkusen's Piero Hincapié, according to Bild. More follows.
— Get German Football News (@GGFN_) January 29, 2023
Az ötlet jó, és végre hiányposztra,de csodálkoznék ha ennyiért elengedni a Bayer.
Weston McKennie to Leeds, here we go! Understand Leeds will pay €1.2m loan fee — deal will include buy option clause for €33m plus add ons 🚨⚪️🇺🇸 #LUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 28, 2023
Leeds president Radrizzani unlocked the deal with Juventus in the night.
McKennie has agreed personal terms with Leeds. pic.twitter.com/mY1g6Fuql0
Tudták jól nyáron, hogy ha nem adják el az PSGnek akkor ingyen távozni fog 2023 nyárán. A tulajokat képviselő Peter Zhang úgy döntött inkább maradjon egy évet és utána menjen ingyen hátha akkor bajnoki cím lehet belőle idén. Minden oka megvolt optimistának lennie, hiszem az Inter kerete szezon előtt kimagaslóan a legjobb volt és Simone Inzaghi focija nagyon tetszetős, megvolt az tanuló éve is a bajnok cím hajszában. Minden adott volt a bajnok címhez, csak azzal nem számoltak, hogy szép foci nem mindig eredményes, Inzaghi nem egy Conte kaliber amikor 3 pont begyűjtéséről van szó. Az is látszik, hogy pénz is alig van, lejárt szerződésűek jönnek, meg 30+os veteránok minimum pénzért. Serie A év védőjéért, Bremerért 42 misit nem tudtak felüllicitálni. Nem csak Skiniart hanem de Vrij helyére is kell találniuk valakit hosszútávra, Acerbi nem vészes, de 35 éves lesz 2 hét múlva.Ez kurva nagy érvágás lesz a $intérnek...Milan Škriniar had full agreement with Paris Saint-Germain last July but Inter didn’t want to sell him 🚨🔴🔵 #PSG
He can be considered new PSG player starting from July 2023 on free deal, Spurs or Man Utd were never close.
Paris will try to anticipate the deal & sign him now. pic.twitter.com/gRGXdgREDy
Sixo
nagir
Na pénz a tényleg nincs!Ott nincs annyi pénz. Most arról pletykálnak, hogy marad Rómában és fél évig nem fog játszani. Már az ügynöke is lebaszta, hogy nem írta alá a Bournemouth szerződést, így ő sem kapta meg a jutalékát.Megmondta, hogy a Milanba akar szerződni!Roma are considering legal action against Nicolo Zaniolo, reports @DiMarzio. The player had refused to meet Bournemouth and had refused to play for Roma as he was seeking a transfer.https://t.co/sDJdXX9QjZ
— Get Italian Football News (@_GIFN) January 28, 2023
Sixo
nagir
Sixo
Zaniolo is csinálhatta volna okosabban az tény...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Ott nincs annyi pénz. Most arról pletykálnak, hogy marad Rómában és fél évig nem fog játszani. Már az ügynöke is lebaszta, hogy nem írta alá a Bournemouth szerződést, így ő sem kapta meg a jutalékát.Megmondta, hogy a Milanba akar szerződni!Roma are considering legal action against Nicolo Zaniolo, reports @DiMarzio. The player had refused to meet Bournemouth and had refused to play for Roma as he was seeking a transfer.https://t.co/sDJdXX9QjZ
— Get Italian Football News (@_GIFN) January 28, 2023
Sixo
nagir
Ez kurva nagy érvágás lesz a $intérnek...Milan Škriniar had full agreement with Paris Saint-Germain last July but Inter didn’t want to sell him 🚨🔴🔵 #PSG
He can be considered new PSG player starting from July 2023 on free deal, Spurs or Man Utd were never close.
Paris will try to anticipate the deal & sign him now. pic.twitter.com/gRGXdgREDy
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!