Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.
A luxemburgi csodavédő is remekül mutatkozik be.
Bazzani
Jó igazolás volt, ja, mint ahogy a kopter is nagyon veszélyes!
Stoki
Jó mondjuk nulla labdát kapott eddig.
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Mondjuk a Samp kb meg is szűnik.
Bazzani
Ne temesd az Újpestet! A Honvéd és a Vasas is simán képes kiesni még. A Honvédnál sincs lé. Hemi bá nem akarja megint megvenni a klubbot?
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
Rájöttem mire tartja a Honvéd Lukic-ot. Tizenegyest értékesíteni. 30 perc alatt kb ez volt az egyetlen értelmes megmozdulása. De legalább vezetünk.
iktriad
Ez egyel (amúgy volt egy jó lövése is) több mint amit bármelyik lila csinált.

több mint 3 éve
Nem tudom mi ment nálunk nyáron felkészülés gyanánt de máskor ne ezeket gyakoroljuk ha lehet.
Bazzani
Stoki
Jó mondjuk nulla labdát kapott eddig.
Legalább egy évben esik ki a két csapatom (Samp, Újpest) nem kell két évben is szomorkodni.
Mondjuk a Samp kb meg is szűnik.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rájöttem mire tartja a Honvéd Lukic-ot. Tizenegyest értékesíteni. 30 perc alatt kb ez volt az egyetlen értelmes megmozdulása. De legalább vezetünk.
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Bazzani

Szerkesztette: Stoki
több mint 3 éve

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 654
Végre a Hertha dilettáns vezetése csak kiejti a csapatot.
Meg is érdemlik amilyen gusztustalan módon belekeverték a Dárdai gyerekeit a kisded farokméregetèsbe.
Jó pár évig megint csak egy első osztályú berlini csapat lesz✌️
ozibozi
Bobicot kirúgták, jöhet vissza Dárdai megmenteni őket - újra.
davemayer
Jó de ez is meddig megy? Gondban vannak mindig Dárdai jön vissza majd nyáron nem kap pénzt igazolásra de minden más menedzser meg kapott?
csebi
Vszinűnek tartom hogy még mindig Dárdai lenne az edzőjük ha nem Bobic a GM. Kivancsi vagyok megkeresik-e most is illetve hogy elfogadja-e.
davemayer
nevetnek ha hivnak tenyleg 😀
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Nem nagyon ad a gép most a Bayernnek.
Sixo
Már nem is nézem. De itt hamarabb cserélik le most a fel keretet mint h Nagelsmannt kivágják. Sztem ezt nem értik a játékosok.
csebi
Néztem a keddi meccset, nekem nagyon statikusnak tűnik az egész. Mintha Nagelsmann meg akarná ölni a kreativitást. Mindenki legyen posztján és majd felőrölik az ellenfelet. De center poszton Chupo súlytalan. Csak a labdajáratás megy, de helyzet nagyon nem akad. Valami nagyon nem klappol
Toto21
A csapat 2 motorja, Sané és Musiala totál formán kívül van, nem csoda hogy meddő a játékuk. Arra is kiváncsi lennék mikor történt velük utoljára hogy zsinórban 3 bundás meccsen nem lőttek egyen sem minimum 2 gólt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Meg is érdemlik amilyen gusztustalan módon belekeverték a Dárdai gyerekeit a kisded farokméregetèsbe.
ozibozi
davemayer
Jó de ez is meddig megy? Gondban vannak mindig Dárdai jön vissza majd nyáron nem kap pénzt igazolásra de minden más menedzser meg kapott?
csebi
Vszinűnek tartom hogy még mindig Dárdai lenne az edzőjük ha nem Bobic a GM. Kivancsi vagyok megkeresik-e most is illetve hogy elfogadja-e.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 348
Sixo
Már nem is nézem. De itt hamarabb cserélik le most a fel keretet mint h Nagelsmannt kivágják. Sztem ezt nem értik a játékosok.
csebi
Néztem a keddi meccset, nekem nagyon statikusnak tűnik az egész. Mintha Nagelsmann meg akarná ölni a kreativitást. Mindenki legyen posztján és majd felőrölik az ellenfelet. De center poszton Chupo súlytalan. Csak a labdajáratás megy, de helyzet nagyon nem akad. Valami nagyon nem klappol
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 735 — Cowboys fan
Dunk ezért majd felveszi a gólprémiumot? 😂
Tony Adams
Naná, így volt felrajzolva 😉

Amúgy mindig is mondtam, hogy hokis módra próbálkozni kéne belenyúlni a lövésekbe, mert ha a kapus elindul az egyik irányba, akkor el van indulva, viszonylag nehéz kidobni a horgonyt, felhúzni és a másik irányba visszavetődni.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Dunk ezért majd felveszi a gólprémiumot? 😂
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 647 — Lucas Scott
ozibozi
davemayer

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 647 — Lucas Scott
Sixo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Lehet megint énekelni a "Pioli on fire"-t.😬

Szerk.: Origi ezt bebszta.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 376
Mi a franc folyik Milánó szebbik felén?
jobbágy#JC6
Tegnap nyertek 😉

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 511
Milan - Sassuolo fél óra 5 gól, négyet meg is adnak.✌️
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 144
Mi a franc folyik Milánó szebbik felén?
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 530 — LIGHTS OUT!
Az egyik legjobb egy nagyon nehéz szezonrész előtt

több mint 3 éve

Az ötlet jó, és végre hiányposztra,de csodálkoznék ha ennyiért elengedni a Bayer.
több mint 3 éve
Ha megveszik szezon végén jó, ha nem megint beszoptuk

több mint 3 éve

Sixo
Ez kurva nagy érvágás lesz a $intérnek...
nagir
Tudták jól nyáron, hogy ha nem adják el az PSGnek akkor ingyen távozni fog 2023 nyárán. A tulajokat képviselő Peter Zhang úgy döntött inkább maradjon egy évet és utána menjen ingyen hátha akkor bajnoki cím lehet belőle idén. Minden oka megvolt optimistának lennie, hiszem az Inter kerete szezon előtt kimagaslóan a legjobb volt és Simone Inzaghi focija nagyon tetszetős, megvolt az tanuló éve is a bajnok cím hajszában. Minden adott volt a bajnok címhez, csak azzal nem számoltak, hogy szép foci nem mindig eredményes, Inzaghi nem egy Conte kaliber amikor 3 pont begyűjtéséről van szó. Az is látszik, hogy pénz is alig van, lejárt szerződésűek jönnek, meg 30+os veteránok minimum pénzért. Serie A év védőjéért, Bremerért 42 misit nem tudtak felüllicitálni. Nem csak Skiniart hanem de Vrij helyére is kell találniuk valakit hosszútávra, Acerbi nem vészes, de 35 éves lesz 2 hét múlva.

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 607 — Bla, bla, bla

Sixo
Megmondta, hogy a Milanba akar szerződni!
nagir
Ott nincs annyi pénz. Most arról pletykálnak, hogy marad Rómában és fél évig nem fog játszani. Már az ügynöke is lebaszta, hogy nem írta alá a Bournemouth szerződést, így ő sem kapta meg a jutalékát.
Sixo
Na pénz a tényleg nincs!
Zaniolo is csinálhatta volna okosabban az tény...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve

Sixo
Megmondta, hogy a Milanba akar szerződni!
nagir
Ott nincs annyi pénz. Most arról pletykálnak, hogy marad Rómában és fél évig nem fog játszani. Már az ügynöke is lebaszta, hogy nem írta alá a Bournemouth szerződést, így ő sem kapta meg a jutalékát.

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 607 — Bla, bla, bla

Sixo
Ez kurva nagy érvágás lesz a $intérnek...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!