Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Hogy küldheti az MLSZ Bogárt erre a rangadóra? Totál vakon van a gyerek..
több mint 3 éve
Az egyik fő kieső esélyes Leichesternél edzőváltás volt, a keret alapján simán bent kell maradniuk ha kompetens edzőt találnak.Warrb jól megszívta, így fixen a Leeds fog kiesni.Hmm?
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Schön lesen volt annál a passznál, ami Kodronak ment. Bár nem vagyok naprakész, hogy az most les-e.
több mint 3 éve
Inkább ne, valami párhuzamos univerzumban vezet meccset.nagyon szar a spori. szokas szerint total vakon vannak a birok ezen a meccsen.Dardait nem cserelik le kipirosozza magat.Ahhoz képest Botka meg Kovacevic taposása is narancs
Kenny
petey
Lehetne hozni ezekre a meccsekre kulfoldi birot.
Akar azt a Kovacs Istvant Romaniabol.
Kenny
több mint 3 éve
nagyon szar a spori. szokas szerint total vakon vannak a birok ezen a meccsen.Dardait nem cserelik le kipirosozza magat.Ahhoz képest Botka meg Kovacevic taposása is narancs
Kenny
petey
Lehetne hozni ezekre a meccsekre kulfoldi birot.
Akar azt a Kovacs Istvant Romaniabol.
több mint 3 éve
Terézvárosban már esik az eső.
több mint 3 éve
Ég és föld a hozzáállás a Huszti meccsekhez képestNa, most nem megy az rbd-től a kurvagyenge? EEE fradika meg leadja a pontokat, hátha bent maradtok? 😊Trollfoci színvonal kijött belőledEzt az undorító palit, aki a kezdőrúgást végezte el a Fradi-Vidin, ég a pofámról a bőr…Vezet is a setétvár 😀
Elpasszolja, majd ahogy indul lefelé, szopó mozdulatot imitált a vidi játékosnak majd mondta, hogy “sz*pni fogtok”.
Legalja öcsém, életemben nem láttam még ilyet.
jobbágy#JC6
warr_b
petey
warr_b
több mint 3 éve
Dardait nem cserelik le kipirosozza magat.Ahhoz képest Botka meg Kovacevic taposása is narancs
Kenny
több mint 3 éve
Fradi úgyis bajnok lesz a WhiteCastle még nem eshet mert Garancsi mélytorokig és melegszarig bevette a vezírt
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
edzobuktas folyik hetek ota.Na, most nem megy az rbd-től a kurvagyenge? EEE fradika meg leadja a pontokat, hátha bent maradtok? 😊Trollfoci színvonal kijött belőledEzt az undorító palit, aki a kezdőrúgást végezte el a Fradi-Vidin, ég a pofámról a bőr…Vezet is a setétvár 😀
Elpasszolja, majd ahogy indul lefelé, szopó mozdulatot imitált a vidi játékosnak majd mondta, hogy “sz*pni fogtok”.
jobbágy#JC6
warr_b
petey
warr_b
több mint 3 éve
Na, most nem megy az rbd-től a kurvagyenge? EEE fradika meg leadja a pontokat, hátha bent maradtok? 😊Trollfoci színvonal kijött belőledEzt az undorító palit, aki a kezdőrúgást végezte el a Fradi-Vidin, ég a pofámról a bőr…Vezet is a setétvár 😀
jobbágy#JC6
warr_b
petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Trollfoci színvonal kijött belőledEzt az undorító palit, aki a kezdőrúgást végezte el a Fradi-Vidin, ég a pofámról a bőr…Vezet is a setétvár 😀
jobbágy#JC6
warr_b
több mint 3 éve
Ezt az undorító palit, aki a kezdőrúgást végezte el a Fradi-Vidin, ég a pofámról a bőr…Vezet is a setétvár 😀
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
Az meleg védekezés, mind Dibusz mind a csokifiú..
több mint 3 éve
Warrb jól megszívta, így fixen a Leeds fog kiesni.Hmm?
Sixo

több mint 3 éve
Ezt az undorító palit, aki a kezdőrúgást végezte el a Fradi-Vidin, ég a pofámról a bőr… Elpasszolja, majd ahogy indul lefelé, szopó mozdulatot imitált a vidi játékosnak majd mondta, hogy “sz*pni fogtok”.
több mint 3 éve
A La Gazzetta dello Sport szerint az Inter Inzaghi leváltásán gondolkodik. A hírek szerint a posztra a fő jelöltek: de Zerbi, Conte, Motta, Simeone.
több mint 3 éve
Megvan a Kecsó kriptonitjaA Magickövesd
több mint 3 éve
Ez a kövesdi kapus az élete meccsét nyomta
több mint 3 éve
Azért az kemény lenne ha végül ez a kapushiba döntené el a salatastalat…Egy bajnokságban - vagyis nem egyenes kieséses rendszerben- sosem "egy akármi" dönt.
csebi
Ezzel az erővel az októberi Köln elleni vereségen, az augusztusi Bremen ellenin, vagy a hazai Bayern elleni ikszen is múlhat, hogy a Dortmund nem lesz bajnok (de még simán lehet, akár 20 pont előnnyel is), vagy sok elpuskázott helyzeten döntetlennél, kihagyott tizenegyesen, rosszkor jött eltiltáson, és így tovább.
Sőt, egy egyenes kiesés szakaszban lévő meccsen se az utolsó perc utolsó kapufája dönt, hiszen volt addig 90 perc lőni 8 gólt, de persze a "sors-hívő" ember hajlamos így látni, egyetlen sorsfordító epizódra egyszerűsíteni, abba sűríteni események ezreit, holott egy bajnokság kismillió ilyen esemény hatására alakul úgy, ahogy.
De persze sokan szeretik a "mi lett volna ha" játékot, még úgy is, ha tudják, hogyha mondjuk Hitler 130 éve kisgyerekként nyakát töri, akkor is lett volna második világháború.
Rövidebben: nem egy kapushiba dönt.