Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A kopasznak mekkora ötletei vannak

Sixo
Valaki törölje már le a 🐫 nyálat a buksijáról mert csillog amikor nagy ötlete támad

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 531 — LIGHTS OUT!
A kopasznak mekkora ötletei vannak

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 021 — Kinek mit intézett a kormánya
 index.hu/sport/futball/2022/12/19/utolso-utjara-kisertek-szinisa-mihajlovicsot/

kommentár nélkül...

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 146
A dontobol az elso es a 2hosszabbitast lattam no meg a tiziket.
Embapè 22 evesen van am fasza.3 bunteto bevagni igy.nem mindennapi.
YoungZeeZee
meg a "nő"-jének is 😊
NB2
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 572 — nabege2@yahoo.com
YoungZeeZee
meg a "nő"-jének is 😊
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 656
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 656
A malaga legyurte a playoffos alavest!
több mint 3 éve
Ahhhhhh, nem bírom 😆

sport.mandiner.hu/cikk/20221218_dzsudzsak_balazs_boldog_vagyok_hogy_a_vilag_legnagyobb_jatekosai_is_befogadtak
jobbágy#JC6
Kemény anyag:
Mennyire kell egoistának lenni ha az utolsó meccséről ilyet emel ki ?
még a gólpasszhoz is közel jártam az első félidőben,
Hálásak leszünk érte:
Mindig számíthat rám a magyar labdarúgás, ha csak tanácsra vagy bármi egyébre is volna szükség, én itt leszek.
Amikor találkozol egy régi csapattarssal akivel tudod hogy soha többet nem beszélsz, de jopofizol. Ő meg erre büszke 😀
leballagott a lobbiba Roberto Carlos és odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom fel
Toca
Konkrétan ez az interjú a best. Egy másik univerzum
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 590 — Vikings fan
Ahhhhhh, nem bírom 😆

sport.mandiner.hu/cikk/20221218_dzsudzsak_balazs_boldog_vagyok_hogy_a_vilag_legnagyobb_jatekosai_is_befogadtak
jobbágy#JC6
Kemény anyag:
Mennyire kell egoistának lenni ha az utolsó meccséről ilyet emel ki ?
még a gólpasszhoz is közel jártam az első félidőben,
Hálásak leszünk érte:
Mindig számíthat rám a magyar labdarúgás, ha csak tanácsra vagy bármi egyébre is volna szükség, én itt leszek.
Amikor találkozol egy régi csapattarssal akivel tudod hogy soha többet nem beszélsz, de jopofizol. Ő meg erre büszke 😀
leballagott a lobbiba Roberto Carlos és odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom fel
több mint 3 éve
Ahhhhhh, nem bírom 😆

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 630
Ezek a Melbournei derbik...

Sixo
most jött szembe velem egy videó, ami úgy indult, hogy vissza lett dobva egy füst a táborba (gondolom a kapus volt)
NB2
Szemét kapus!
Rohadtul megérdemelte!
Bazzani
- hogy kezdődött a verekedés kisfiam?
- hát igazgató úr, én csak visszaütöttem!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley

Sixo
most jött szembe velem egy videó, ami úgy indult, hogy vissza lett dobva egy füst a táborba (gondolom a kapus volt)
NB2
Szemét kapus!
Rohadtul megérdemelte!

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 572 — nabege2@yahoo.com

Sixo
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 738 — Cowboys fan

Sixo
Rögbin meg oszirulezen nem szokott ilyen lenni, érdekes (mondjuk egy átlag rögbijátékos megfogja a fenti szurkert, aztán véletlenül már le is csavarta a földre, és hát oszirulezben is vannak kisebb hegyomlás méretű playák, akik készségszinten szaladnak fel a hátadon, hogy pofán rúghassanak)
több mint 3 éve

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 656
94ben elég meredek hajjal ment a VB-re.

Sixo
mondjuk nem voltak a vb-n 94-ben a haboru miatt. de bomba csapatuk volt
bilic, stimac, jarni, ,boban , jugovic, prosineczki ,savicevic, , kodro, suker, boksic, mijatovic. etc

ATYAURISTEN 😀

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 182 — Gràcies Pep!
Nyugodjon békében Sinisa, nagyon szerettem a játékát!
Stoki
RIP
Én is

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
94ben elég meredek hajjal ment a VB-re.

több mint 3 éve
Nyugodjék békében.

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 225 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 youtube.com/watch?v=ubfFz3AICTQ&feature=share 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 648 — Lucas Scott
Stoki
De mocskosul öregnek érzi magát az ember 😕 hullanak a nagyok mindkét futballnál, borzalmas
r.baggio
Én akkor kezdtem el így érezni mikor az első gyerekkori csapattarsam hunyt el

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 225 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Stoki
Nemár. 😕 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 272 — The Mathematician
Stoki
De mocskosul öregnek érzi magát az ember 😕 hullanak a nagyok mindkét futballnál, borzalmas
r.baggio
és akkor ott van Kobe meg Benedek is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Stoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal