Soccer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
A kopasznak mekkora ötletei vannakValaki törölje már le a 🐫 nyálat a buksijáról mert csillog amikor nagy ötlete támad
🚨 FIFA president Gianni Infantino wants to hold the World Cup every THREE years in a bid to transform international football.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 20, 2022
✍️ @MailSport pic.twitter.com/zBqddVCKlx
Sixo
🚨 FIFA president Gianni Infantino wants to hold the World Cup every THREE years in a bid to transform international football.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) December 20, 2022
✍️ @MailSport pic.twitter.com/zBqddVCKlx
kommentár nélkül...
Poloska vagyok.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣A dontobol az elso es a 2hosszabbitast lattam no meg a tiziket.meg a "nő"-jének is 😊
Embapè 22 evesen van am fasza.3 bunteto bevagni igy.nem mindennapi.
YoungZeeZee
NB2
A dontobol az elso es a 2hosszabbitast lattam no meg a tiziket.meg a "nő"-jének is 😊
YoungZeeZee
Konkrétan ez az interjú a best. Egy másik univerzumAhhhhhh, nem bírom 😆Kemény anyag:
sport.mandiner.hu/cikk/20221218_dzsudzsak_balazs_boldog_vagyok_hogy_a_vilag_legnagyobb_jatekosai_is_befogadtak
jobbágy#JC6
Mennyire kell egoistának lenni ha az utolsó meccséről ilyet emel ki ?
még a gólpasszhoz is közel jártam az első félidőben,Hálásak leszünk érte:
Mindig számíthat rám a magyar labdarúgás, ha csak tanácsra vagy bármi egyébre is volna szükség, én itt leszek.Amikor találkozol egy régi csapattarssal akivel tudod hogy soha többet nem beszélsz, de jopofizol. Ő meg erre büszke 😀
leballagott a lobbiba Roberto Carlos és odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom felToca
Ahhhhhh, nem bírom 😆Kemény anyag:
sport.mandiner.hu/cikk/20221218_dzsudzsak_balazs_boldog_vagyok_hogy_a_vilag_legnagyobb_jatekosai_is_befogadtak
jobbágy#JC6
Mennyire kell egoistának lenni ha az utolsó meccséről ilyet emel ki ?
még a gólpasszhoz is közel jártam az első félidőben,Hálásak leszünk érte:
Mindig számíthat rám a magyar labdarúgás, ha csak tanácsra vagy bármi egyébre is volna szükség, én itt leszek.Amikor találkozol egy régi csapattarssal akivel tudod hogy soha többet nem beszélsz, de jopofizol. Ő meg erre büszke 😀
leballagott a lobbiba Roberto Carlos és odaszólt nekem, hogy „ugyanaz ám a számom még mindig!” és szó szerint számon kérte, hogy miért nem hívom fel
- hogy kezdődött a verekedés kisfiam?Szemét kapus!Ezek a Melbournei derbik...most jött szembe velem egy videó, ami úgy indult, hogy vissza lett dobva egy füst a táborba (gondolom a kapus volt)
Absolutely unacceptable ugly scenes at 20 minutes at the Melbourne Derby. Glover got smashed by a bin by some fuckwit. Terrible. Game paused. As if Aus football couldn’t get any worse rn #MCYvMVC pic.twitter.com/zN8CMMEFVe
— Evan Morgan Grahame (@Evan_M_G) December 17, 2022
Sixo
NB2
Rohadtul megérdemelte!
Bazzani
- hát igazgató úr, én csak visszaütöttem!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Szemét kapus!Ezek a Melbournei derbik...most jött szembe velem egy videó, ami úgy indult, hogy vissza lett dobva egy füst a táborba (gondolom a kapus volt)
Absolutely unacceptable ugly scenes at 20 minutes at the Melbourne Derby. Glover got smashed by a bin by some fuckwit. Terrible. Game paused. As if Aus football couldn’t get any worse rn #MCYvMVC pic.twitter.com/zN8CMMEFVe
Sixo
NB2
Rohadtul megérdemelte!
Ezek a Melbournei derbik...most jött szembe velem egy videó, ami úgy indult, hogy vissza lett dobva egy füst a táborba (gondolom a kapus volt)
Sixo
Ezek a Melbournei derbik...Rögbin meg oszirulezen nem szokott ilyen lenni, érdekes (mondjuk egy átlag rögbijátékos megfogja a fenti szurkert, aztán véletlenül már le is csavarta a földre, és hát oszirulezben is vannak kisebb hegyomlás méretű playák, akik készségszinten szaladnak fel a hátadon, hogy pofán rúghassanak)
Sixo
94ben elég meredek hajjal ment a VB-re.mondjuk nem voltak a vb-n 94-ben a haboru miatt. de bomba csapatuk volt
Sixo
bilic, stimac, jarni, ,boban , jugovic, prosineczki ,savicevic, , kodro, suker, boksic, mijatovic. etc
ATYAURISTEN 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
Nyugodjon békében Sinisa, nagyon szerettem a játékát!RIP
Stoki
Én is
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Én akkor kezdtem el így érezni mikor az első gyerekkori csapattarsam hunyt elNyugodjon békében Sinisa, nagyon szerettem a játékát!De mocskosul öregnek érzi magát az ember 😕 hullanak a nagyok mindkét futballnál, borzalmas
Stoki
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nyugodjon békében Sinisa, nagyon szerettem a játékát!Nemár. 😕 😕
Stoki
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
és akkor ott van Kobe meg Benedek isNyugodjon békében Sinisa, nagyon szerettem a játékát!De mocskosul öregnek érzi magát az ember 😕 hullanak a nagyok mindkét futballnál, borzalmas
Stoki
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nyugodjon békében Sinisa, nagyon szerettem a játékát!De mocskosul öregnek érzi magát az ember 😕 hullanak a nagyok mindkét futballnál, borzalmas
Stoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal