Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A Marca nem tudom eldönteni mennyire trustworthy oldal mondjuk Romanohoz képest. Elő vagyok rá fizetve az interjúk és a vélemény cikkek miatt, szeretem, de minden nap egy egész újságot ki kell tömni cikkekkel, nagy sztorival. A spanyol fociban vannak jó besúgóik, Endricket is megírták jó előre, viszont amég nem hivatalos, addig ki tudja.Font a Marca szerint.CR7 elvileg már Szaud Arábia van Kampman házában, hogy aláírja a szerződését. 7 éves, évi 170 misiért. 2.5 év focistaként, többit nagykövetként.Ez USD?
Sixo
csebi
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sztem egyetlen eset volt késő amikor a gol, labda kint bent vagy les. Ugye a japán gol.ami ugye írtam korábban, van egy objektív tény hogy a labda gól vagy sem"Van egy kis szívfájdalmam, noha az elsők között kardoskodtam a VAR mellett. Amikor azt méricskélték, hány milliméteren múlt, hogy nem volt kint a labda, midőn Japán gólt szerzett Spanyolország ellen, úgy éreztem: az informatikusok, a matematikusok egyet előre-, a labdarúgó-játékvezetők egyet hátraléptek a futball rendszerében. Jól emlékszünk a fotókra, mémekre, amelyek azokban a napokban bejárták az internetet, és bár a számítógép döntését elfogadom, nekem ez az egész kicsit életidegen a labdarúgástól. Talán régimódi vagyok, de amikor a játékvezető csak a saját szemére hagyatkozhatott, százból százszor kirúgást ítélt volna abban a helyzetben, és lehet, hogy a számítógép szerint tévedek, tudom, hogy chip van a labdában, és elfogadom a döntést – mégis számomra kicsit szívfájdító ez az egész. Mert nekem a játékvezetés nem csupán abból áll, hogy pontosan tudom a szabályokat, és azokat a megfelelő pillanatban helyesen alkalmazom is, hanem ahogyan mi magunk között mondani szoktuk, menedzseljük a mérkőzést – érzék kell ahhoz, hogy az adott pillanatban eltaláld, mire van szükség, hogy a mérkőzés rendben, nyugalomban mehessen tovább. Minél többet használjuk a számítógépet, annál inkább kihalnak az igazi egyéniségek. Erről egészen konkrét, közeli példát mondhatok. Puhl Sándor talán nem tudta fejből mondani a szabálykönyvet, de úgy vezette a mérkőzést, úgy irányította az eseményeket, hogy a vitatható döntést is elfogadta tőle mindenki. És ez a titok, ehhez nem kellett neki számítógép. Nekem az a fontos, hogy ne a gépek vezessék a mérkőzést, hanem egy ember, aki érti és érzi, mire van szükség, hogy a játék, a játékos legyen főszerepben."Ez mekkora hülye
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/a-vb-jatekvezetoi-tanulsaga-informatikusok-elore-birok-hatra-2930899
YoungZeeZee
csebi
valaki lesen van vagy sem ...
ezeket ugye a bíró/partjelző hasra mondta be régen most már ki van mérve miliméterre pontosan
a probléma az hogy ezek az infok túl lassan jönnek ki hogy mi és miért - ugye itt segítene az NFL-es bemondási rendszer
ez a barom meg leírja hogy 10ből 10x a bíró rossz döntést hoz, de az a foci szellemisége
nonszensz kretén
ha be lenne vezetve a tiszta játékidő akkor nem kéne 25 percet hosszabbítani félidőnként és lenne ideje mondjuk bemondani a bírónak hogy mi a véreres f@52 volt amiért döntött ahogy döntött
Negritis, a vajda
Többi esetnél egyből mutattak
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
ami ugye írtam korábban, van egy objektív tény hogy a labda gól vagy sem"Van egy kis szívfájdalmam, noha az elsők között kardoskodtam a VAR mellett. Amikor azt méricskélték, hány milliméteren múlt, hogy nem volt kint a labda, midőn Japán gólt szerzett Spanyolország ellen, úgy éreztem: az informatikusok, a matematikusok egyet előre-, a labdarúgó-játékvezetők egyet hátraléptek a futball rendszerében. Jól emlékszünk a fotókra, mémekre, amelyek azokban a napokban bejárták az internetet, és bár a számítógép döntését elfogadom, nekem ez az egész kicsit életidegen a labdarúgástól. Talán régimódi vagyok, de amikor a játékvezető csak a saját szemére hagyatkozhatott, százból százszor kirúgást ítélt volna abban a helyzetben, és lehet, hogy a számítógép szerint tévedek, tudom, hogy chip van a labdában, és elfogadom a döntést – mégis számomra kicsit szívfájdító ez az egész. Mert nekem a játékvezetés nem csupán abból áll, hogy pontosan tudom a szabályokat, és azokat a megfelelő pillanatban helyesen alkalmazom is, hanem ahogyan mi magunk között mondani szoktuk, menedzseljük a mérkőzést – érzék kell ahhoz, hogy az adott pillanatban eltaláld, mire van szükség, hogy a mérkőzés rendben, nyugalomban mehessen tovább. Minél többet használjuk a számítógépet, annál inkább kihalnak az igazi egyéniségek. Erről egészen konkrét, közeli példát mondhatok. Puhl Sándor talán nem tudta fejből mondani a szabálykönyvet, de úgy vezette a mérkőzést, úgy irányította az eseményeket, hogy a vitatható döntést is elfogadta tőle mindenki. És ez a titok, ehhez nem kellett neki számítógép. Nekem az a fontos, hogy ne a gépek vezessék a mérkőzést, hanem egy ember, aki érti és érzi, mire van szükség, hogy a játék, a játékos legyen főszerepben."Ez mekkora hülye
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/a-vb-jatekvezetoi-tanulsaga-informatikusok-elore-birok-hatra-2930899
YoungZeeZee
csebi
valaki lesen van vagy sem ...
ezeket ugye a bíró/partjelző hasra mondta be régen most már ki van mérve miliméterre pontosan
a probléma az hogy ezek az infok túl lassan jönnek ki hogy mi és miért - ugye itt segítene az NFL-es bemondási rendszer
ez a barom meg leírja hogy 10ből 10x a bíró rossz döntést hoz, de az a foci szellemisége
nonszensz kretén
ha be lenne vezetve a tiszta játékidő akkor nem kéne 25 percet hosszabbítani félidőnként és lenne ideje mondjuk bemondani a bírónak hogy mi a véreres f@52 volt amiért döntött ahogy döntött
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
CR7 elvileg már Szaud Arábia van Kampman házában, hogy aláírja a szerződését. 7 éves, évi 170 misiért. 2.5 év focistaként, többit nagykövetként.Nuno Vaultier Mathias mit szól ehhez?
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Font a Marca szerint.CR7 elvileg már Szaud Arábia van Kampman házában, hogy aláírja a szerződését. 7 éves, évi 170 misiért. 2.5 év focistaként, többit nagykövetként.Ez USD?
Sixo
csebi
több mint 3 éve
CR7 elvileg már Szaud Arábia van Kampman házában, hogy aláírja a szerződését. 7 éves, évi 170 misiért. 2.5 év focistaként, többit nagykövetként.Ez USD?
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
CR7 elvileg már Szaud Arábia van Kampman házában, hogy aláírja a szerződését. 7 éves, évi 170 misiért. 2.5 év focistaként, többit nagykövetként.
több mint 3 éve
"Van egy kis szívfájdalmam, noha az elsők között kardoskodtam a VAR mellett. Amikor azt méricskélték, hány milliméteren múlt, hogy nem volt kint a labda, midőn Japán gólt szerzett Spanyolország ellen, úgy éreztem: az informatikusok, a matematikusok egyet előre-, a labdarúgó-játékvezetők egyet hátraléptek a futball rendszerében. Jól emlékszünk a fotókra, mémekre, amelyek azokban a napokban bejárták az internetet, és bár a számítógép döntését elfogadom, nekem ez az egész kicsit életidegen a labdarúgástól. Talán régimódi vagyok, de amikor a játékvezető csak a saját szemére hagyatkozhatott, százból százszor kirúgást ítélt volna abban a helyzetben, és lehet, hogy a számítógép szerint tévedek, tudom, hogy chip van a labdában, és elfogadom a döntést – mégis számomra kicsit szívfájdító ez az egész. Mert nekem a játékvezetés nem csupán abból áll, hogy pontosan tudom a szabályokat, és azokat a megfelelő pillanatban helyesen alkalmazom is, hanem ahogyan mi magunk között mondani szoktuk, menedzseljük a mérkőzést – érzék kell ahhoz, hogy az adott pillanatban eltaláld, mire van szükség, hogy a mérkőzés rendben, nyugalomban mehessen tovább. Minél többet használjuk a számítógépet, annál inkább kihalnak az igazi egyéniségek. Erről egészen konkrét, közeli példát mondhatok. Puhl Sándor talán nem tudta fejből mondani a szabálykönyvet, de úgy vezette a mérkőzést, úgy irányította az eseményeket, hogy a vitatható döntést is elfogadta tőle mindenki. És ez a titok, ehhez nem kellett neki számítógép. Nekem az a fontos, hogy ne a gépek vezessék a mérkőzést, hanem egy ember, aki érti és érzi, mire van szükség, hogy a játék, a játékos legyen főszerepben."Ez mekkora hülye
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Pedig évtizedek óta ezt adják el "varázslatnak", amire általában egy "ettől szép a futball" mondat teszi a pontot.érzék kell ahhoz, hogy az adott pillanatban eltaláld, mire van szükség, hogy a mérkőzés rendben, nyugalomban mehessen tovább.Ezek nagyon ciki mondatok.
Puhl Sándor talán nem tudta fejből mondani a szabálykönyvet, de úgy vezette a mérkőzést, úgy irányította az eseményeket, hogy a vitatható döntést is elfogadta tőle mindenki.
YoungZeeZee
Nem tudta Puhl fejből a szabálykönyvet?!
El kell "találni" mi kell a mérkőzés nyugodt menedzseléséhez?!
Nem tudom ki írta ezt, de súlyos szereptévesztési problémai vannak, ha játékvezető.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=dsB3E3_Z2bonem tudom, miért Keane faltja a legrosszabb, amikor nem is a támasztó lábat találta el, ráadásul Haaland végigjátszotta a meccset, majd utána is pályára lépett.
A 3-at azt inkább átugrottam
Zsellértelkes Vrij
built for this shit
több mint 3 éve
érzék kell ahhoz, hogy az adott pillanatban eltaláld, mire van szükség, hogy a mérkőzés rendben, nyugalomban mehessen tovább.Ezek nagyon ciki mondatok.
Puhl Sándor talán nem tudta fejből mondani a szabálykönyvet, de úgy vezette a mérkőzést, úgy irányította az eseményeket, hogy a vitatható döntést is elfogadta tőle mindenki.
YoungZeeZee
Nem tudta Puhl fejből a szabálykönyvet?!
El kell "találni" mi kell a mérkőzés nyugodt menedzseléséhez?!
Nem tudom ki írta ezt, de súlyos szereptévesztési problémai vannak, ha játékvezető.
több mint 3 éve
Szóval a bíró hozzon rossz döntést mer az a foci Ok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hogyan tartsd a felszínen Zsuzsit című cikkünk következik:m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-birosag-ele-allt-a-magyar-gorogon-palyara-ugro-szurkolo-2930929
😆
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 656
"Van egy kis szívfájdalmam, noha az elsők között kardoskodtam a VAR mellett. Amikor azt méricskélték, hány milliméteren múlt, hogy nem volt kint a labda, midőn Japán gólt szerzett Spanyolország ellen, úgy éreztem: az informatikusok, a matematikusok egyet előre-, a labdarúgó-játékvezetők egyet hátraléptek a futball rendszerében. Jól emlékszünk a fotókra, mémekre, amelyek azokban a napokban bejárták az internetet, és bár a számítógép döntését elfogadom, nekem ez az egész kicsit életidegen a labdarúgástól. Talán régimódi vagyok, de amikor a játékvezető csak a saját szemére hagyatkozhatott, százból százszor kirúgást ítélt volna abban a helyzetben, és lehet, hogy a számítógép szerint tévedek, tudom, hogy chip van a labdában, és elfogadom a döntést – mégis számomra kicsit szívfájdító ez az egész. Mert nekem a játékvezetés nem csupán abból áll, hogy pontosan tudom a szabályokat, és azokat a megfelelő pillanatban helyesen alkalmazom is, hanem ahogyan mi magunk között mondani szoktuk, menedzseljük a mérkőzést – érzék kell ahhoz, hogy az adott pillanatban eltaláld, mire van szükség, hogy a mérkőzés rendben, nyugalomban mehessen tovább. Minél többet használjuk a számítógépet, annál inkább kihalnak az igazi egyéniségek. Erről egészen konkrét, közeli példát mondhatok. Puhl Sándor talán nem tudta fejből mondani a szabálykönyvet, de úgy vezette a mérkőzést, úgy irányította az eseményeket, hogy a vitatható döntést is elfogadta tőle mindenki. És ez a titok, ehhez nem kellett neki számítógép. Nekem az a fontos, hogy ne a gépek vezessék a mérkőzést, hanem egy ember, aki érti és érzi, mire van szükség, hogy a játék, a játékos legyen főszerepben."www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/a-vb-jatekvezetoi-tanulsaga-informatikusok-elore-birok-hatra-2930899
több mint 3 éve
ÁmenSalt Bae has been banned from prestigious football tournament following World Cup fiasco. pic.twitter.com/xO3WGCqDyM
— SPORTbible (@sportbible) December 22, 2022
több mint 3 éve
Majd szóljatok, ha a ti csapatotok is tud ilyen minőségi szögletet rúgni. Már ekkor is látszott, hogy a kisszögleté a jövő.Zinedine Zidane knew how to take a corner... pic.twitter.com/pvSrmDhoLE
— 90s Football (@90sfootball) December 21, 2022
több mint 3 éve
sportposzt.com/a-24-eves-kylian-mbappe-rakott-rendet-a-franciak-oltozojeben-a-vb-donto-szuneteben-video/?fbclid=IwAR1z5RnQyoSgZUvmRkKedwAyVzQGOCIlZFi25w_0qGHZRYBnCNQVMqeDFREmekkora motivátor ez a dösamp 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
@warr_b AFF-kupát követed? tegnap jó kis upsettel indult a torna, Kambodzsa 3-2-re verte Fülöp-szigeteket, de a többin eddig jött a papírformaJaja, na vajon idén Thaiföld vagy Vietnám nyeri? 😄
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
@warr_b AFF-kupát követed? tegnap jó kis upsettel indult a torna, Kambodzsa 3-2-re verte Fülöp-szigeteket, de a többin eddig jött a papírforma

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Jaj de várom már. Kíváncsi vagyok, Gianni zseniális ötlet zsákjából mit húz még elő amivel tovább javíthatja a vb-t.🌍 Így néz majd ki a négy év múlva esedékes vb lebonyolítása:
— Unibet Hungary (@UnibetHungary) December 20, 2022
- 48 csapat (16 európai)
- 16 rendező város
- 12 négyes csoport
- a csoportok első két helyezettje plusz a legjobb nyolc harmadik helyezett jut tovább
- az egyenes kieséses szakaszban 32 csapat szerepel pic.twitter.com/1LdfUES2tU
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=dsB3E3_Z2boA 3-at azt inkább átugrottam
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Gondolom cserének jön Sepe mögéMemo Ochoa has agreed terms with Salernitana and he will fly to Italy on Thursday in order to complete move to Serie A. 🚨🇲🇽 #transfers
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 20, 2022
It’s a free move as his contract with America’s set to expire. pic.twitter.com/XQbnnGkYml