Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Én azért is inkább CF-t hoznék, mert Jesus és Nketiah is ki tud menni a szélre esetleg. sőt Jesust sokszor kombinálja Xhakaval és Martinellivel a bal oldalon Arteta. Nem lenne rossz Mudryk, de jobban elosztanám a pénzt, és hoznám a szélre továbbra is Yeremyt a pénzügyileg rosszul álló Villarrealból, vagy esetleg Álex Baenat akit akármikor láttam nagyon tetszett.
Heisman nádor
Joao Felixre ment ra nagyon az Arsenal, megint. Fiatal, nagy tehetsegkent indult. Meglatjuk. Tud kozepen es bal oldalt is jatszani.
ulpianus
Felix fasza gyerek, szimpi, de: "tud középen és bal oldalt is játszani". Vieira pont ezt tudja, csak jelenleg más szinten, és bele vertek kb 40 M fontot. Nekem a két játékos profilra ugyanaz.
Akkor már hoznék egy más profilt,aki mást hoz ebbe a csapatba.
Tony Adams
Vieira középpályás, Felix csatár és tkp. Vieira jobb oldalon szok lenni ha nem bent. Sztem nem ugyanaz, de meglássuk ahogy a vak is mondta.
ulpianus
Fábio Vieira, CM, CAM, RW, Shadow Striker pozíciókban tud játszani, ő Ødegaard vagy Saka cseréje, profilban illik oda. Portóban 4-4-2-ben papíron ő volt sokszor a második csatár. Xhakát azért nem tudja pózolni, mert nem tud úgy védekezni. Nagyobb luxus igazolás lenne Félix mint Mudryk, aki Martinelli mellé lenne, és akkor Gabi tud felmenni csatárba ha Nketiahat le kell cserélni a 70.percben.

Mudryk árába azt is bele kell számolni, hogy a háború miatt nem tud igazolni csakúgy a helyére valakit a Shakhtar.
Heisman nádor
Vieira amúgy ha jól rémlik bal lábas. Nekem ő inkább egy Bernardo Silva "kón", hosszabb távon az válhat belőle. Szemmel láthatóan idén nem számolnak vele alapemberként.
Bevallom kevés Atleti meccset nézek, mivel nem szórakoztató amit művelnek, de nekem Felix tulajdonságokban mindig is közelebb ált egy klasszikus 10-eshez, mint egy 9-eshez. Egy fantasztikus játékos, de nem tudom hol tudnánk ebben a csapatban jelenleg kezdőként használni.
De őszintén szólva én egy Tesco gazdaságos LW-vel most megelégednék.
Nem tudom mennyire valid a Transfermarkt, de szerintük pl Trossardnak is lejár nyáron a szerződése....
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
Én azért is inkább CF-t hoznék, mert Jesus és Nketiah is ki tud menni a szélre esetleg. sőt Jesust sokszor kombinálja Xhakaval és Martinellivel a bal oldalon Arteta. Nem lenne rossz Mudryk, de jobban elosztanám a pénzt, és hoznám a szélre továbbra is Yeremyt a pénzügyileg rosszul álló Villarrealból, vagy esetleg Álex Baenat akit akármikor láttam nagyon tetszett.
Heisman nádor
Joao Felixre ment ra nagyon az Arsenal, megint. Fiatal, nagy tehetsegkent indult. Meglatjuk. Tud kozepen es bal oldalt is jatszani.
ulpianus
Felix fasza gyerek, szimpi, de: "tud középen és bal oldalt is játszani". Vieira pont ezt tudja, csak jelenleg más szinten, és bele vertek kb 40 M fontot. Nekem a két játékos profilra ugyanaz.
Tony Adams
Vieira középpályás, Felix csatár és tkp. Vieira jobb oldalon szok lenni ha nem bent. Sztem nem ugyanaz, de meglássuk ahogy a vak is mondta.
ulpianus
Fábio Vieira, CM, CAM, RW, Shadow Striker pozíciókban tud játszani, ő Ødegaard vagy Saka cseréje, profilban illik oda. Portóban 4-4-2-ben papíron ő volt sokszor a második csatár. Xhakát azért nem tudja pózolni, mert nem tud úgy védekezni. Nagyobb luxus igazolás lenne Félix mint Mudryk, aki Martinelli mellé lenne, és akkor Gabi tud felmenni csatárba ha Nketiahat le kell cserélni a 70.percben.

Mudryk árába azt is bele kell számolni, hogy a háború miatt nem tud igazolni csakúgy a helyére valakit a Shakhtar.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 youtu.be/829lQdCrveY

Tökéletes lenyomata annak a kornak, amikor az alvilág és a proli világ focista királyai kéz a kézben jártak

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 272 — The Mathematician
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/hollandia-szerzodest-bontott-a-korabbi-mu-vedovel-az-ajax-2931499

még 1 szerződés bontás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Negotiations are progressing to final stages for Benoit Badiashile to join Chelsea, expectation is for the deal to be completed soon for €35/40m fee. - Romano
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 630
Cody Gakpo a Liverpoolé, 37 millió fontért érkezik.
Mikey
Szánalmas baszki, már nyáron meg kellett volna vennie a MUnak 30ért a szaros Antony helyett csak ez a fasz holland a sajátját preferálta az ajaxból - 3x annyiért a szarabbat... tipikus mai united move ez is.
davemayer
Jah hát nem igazoltok valami okosan, az egyszer biztos.

Közben nézem Gakpo statjait. Tavaly 27 bajnokin 12+13, idén 14 bajnokin 9+12. Tyűű.
Mikey
Jó azért a számokból nem érdemes kiindulni, a holland ligában nincs nagy védekezés.
Ami biztos, hogy egy kiváló játékos, aki okosan játszik, nagyon jó az összjátékban és átlagosnál jobb a rúgótechnikája. Fizikálisan teljesen jó a PL-be, több poszt jó neki de a legjobb a bal oldali támadó 4-3-3-ban. Plusz még hogy szerény srác, beáll a sorba, nem arcoskodik, jó karakter.

Az egyetlen ami probléma lehet ha nem kap elég stabil meccsszámot, ha pl rendszeresen csak csereként küldik pályára ne számítsatok tőle stabilan jó teljesítményre. Nem nagyon látom miért kellett ő a poolnak, de remélem fog játszani mert nagy kedvencem lett - aztán 1-2 év múlva igazoljon egy normális csapathoz.
davemayer
Nyilván, a statisztika csak egy dolog, de azért 14 meccsen 21 pont, az még a holland bajnokságban is jól hangzik. Én szerintem még sosem láttam játszani, de nagyjából azokat olvastam róla, amiket te is írtál, szóval elméletben tökéletes igazolás.

Ami fura, hogy bal oldalon elvileg Díaz az ember, és ugye a másik két posztra is megvan a kezdő évekre, de az már kiderült idén is megint, hogy kell a depth ha a bajnokság a cél. Önmagában pedig a Gakpóval kiegészülő hatos nagyon jól hangzik.

De nekem a középpálya a nagyon lyukas, oda kellene legalább két új kezdő. Hiába a sok minőségi támadó, ha nincs aki támadást építsen. Enzo Fernándezt mondják nagyon, hogy közel van a megállapodás, és már januárban jönni fog, ő az írások alapján nagyszerű játékos szintén.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Mikey
Szánalmas baszki, már nyáron meg kellett volna vennie a MUnak 30ért a szaros Antony helyett csak ez a fasz holland a sajátját preferálta az ajaxból - 3x annyiért a szarabbat... tipikus mai united move ez is.
davemayer

Közben nézem Gakpo statjait. Tavaly 27 bajnokin 12+13, idén 14 bajnokin 9+12. Tyűű.
Mikey
Jó azért a számokból nem érdemes kiindulni, a holland ligában nincs nagy védekezés.
Ami biztos, hogy egy kiváló játékos, aki okosan játszik, nagyon jó az összjátékban és átlagosnál jobb a rúgótechnikája. Fizikálisan teljesen jó a PL-be, több poszt jó neki de a legjobb a bal oldali támadó 4-3-3-ban. Plusz még hogy szerény srác, beáll a sorba, nem arcoskodik, jó karakter.

Az egyetlen ami probléma lehet ha nem kap elég stabil meccsszámot, ha pl rendszeresen csak csereként küldik pályára ne számítsatok tőle stabilan jó teljesítményre. Nem nagyon látom miért kellett ő a poolnak, de remélem fog játszani mert nagy kedvencem lett - aztán 1-2 év múlva igazoljon egy normális csapathoz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mikey
davemayer

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Heisman nádor
ulpianus
Tony Adams

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Heisman nádor
ulpianus
több mint 3 éve
Mikey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Úgy rémlik aki a boxing day után szokta vezetni a tabellát pontokkal az ritkán nem bajnok mostanàban.
ozibozi
Kivéve ha az a csapat az arsenal

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 738 — Cowboys fan
Úgy rémlik aki a boxing day után szokta vezetni a tabellát pontokkal az ritkán nem bajnok mostanàban.
ozibozi
Azért a Pool jelentkezne, többször sikerült onnan elveszíteni az első helyet, mint megnyerni.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 738 — Cowboys fan
Hát a második félidő elején nem volt túl sok védekezés, és leginkább a Pool kapuja előtt. A Villa a saját fegyverünkkel akart megverni, de nem sikerült a szükséges mennyiségű gólhelyzet háromszorosát kidolgozniuk, így meg nem is nyerhettek.
slowmotion
bánom hogy nem láttam, de sajnos épp vonaton hesseltem

Bajcetic most mutatkozott be?
Negritis, a vajda
Nem, a Boszmusz 9:0-kor már kapott 20 percet. Csak akkor nem szerzett gólt másfél perc alatt 😀
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Heisman nádor

több mint 3 éve
Nketiah egy állat, mondjatok még angol csatárt, aki kb annyi idős mint ő, és ennyi pl gólja van. Nem sokat találtok.
Szerintem hülyeség lenne csatárt venni, Balogun is ragyogóan játszik a franciáknál, és Martinelli is csatár volt eredetileg.
Egy bal szélső kell,én ezzel a Mudyk gyerekkel nagyon meg tudnék barátkozni.
Tony Adams
Nketiahrol egy erdekes stat volt most a meccsen: 11 meccsen lepett palyara otthon, 11 gol. Azert az nem rossz, foleg ha vki leginkabb csere.

De mondom, korosztalyos szinten annyi golja van, ami nem sok embernek a vilagon. U 18 es 23 kozt 63 meccsen 48 gol, meg U 21ben volt neki ha jol emlexem 14 golos vmi rekodja, meg ilyesmik. Nem rossz csatar, csak meg a PLben nem kapott igazan kezdoszerepet, de nem veletlen nem engedik el, hatha bevalik ott is.

több mint 3 éve
Nketiah egy állat, mondjatok még angol csatárt, aki kb annyi idős mint ő, és ennyi pl gólja van. Nem sokat találtok.
Szerintem hülyeség lenne csatárt venni, Balogun is ragyogóan játszik a franciáknál, és Martinelli is csatár volt eredetileg.
Egy bal szélső kell,én ezzel a Mudyk gyerekkel nagyon meg tudnék barátkozni.
több mint 3 éve
Jàtszott Martinelli a VBn.

Nketiah tehetséges, ezért tolja az Arsenal is. Nem a szép szeméért. Korosztályos szintén mindenhol jó volt. Kérdés, képes-e megtenni az utolsó lépést? Ami neki megy, a labdakezelés, szūk területen a támadójáték. Minden másban nem kiemelkedõ, csak elfogadható. De a gyors reakció és gondolkodás, jó technikával igazi csatárerény. Önbizalma most van. Játékidõt kap. Bár nagyon keres csatárt az Arsenal. Megint tárgyalnak a Juveból eladó, egyszer már komoly ajánlatot kapott Vlahoviccal. És még vagy 5 nevet olvastam. De egyelõre van játékideje.
ulpianus

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 272 — The Mathematician
 www.instagram.com/reel/Cl4CPNYDQrb/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
T. Henry azt nevezte meg különbségként, a tavaly Arsenalhoz képest (amit pár perce Arteta is), hogy ha vezet is az ellenfél, vagy csak nincs gól, nem változtatnak azonnal. Tudják hogy jók, bíznak a játékukban. Kicsit többet futnak, erõsebb a letámadás, de a játék ugyanaz.

több mint 3 éve
Jàtszott Martinelli a VBn.

Nketiah tehetséges, ezért tolja az Arsenal is. Nem a szép szeméért. Korosztályos szintén mindenhol jó volt. Kérdés, képes-e megtenni az utolsó lépést? Ami neki megy, a labdakezelés, szūk területen a támadójáték. Minden másban nem kiemelkedõ, csak elfogadható. De a gyors reakció és gondolkodás, jó technikával igazi csatárerény. Önbizalma most van. Játékidõt kap. Bár nagyon keres csatárt az Arsenal. Megint tárgyalnak a Juveból eladó, egyszer már komoly ajánlatot kapott Vlahoviccal. És még vagy 5 nevet olvastam. De egyelõre van játékideje.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 511
több mint 3 éve
Martinelli hogy nem játszott a brazil válogatottban 😀
Ő veszteségük
Heisman nádor
nketiah meg az angoloknál, legjobb playa!
eaglesmcnabb
Egyre jobban tudok bízni benne is, de inkább super egyszer-egyszer megvillan, mintsem stabil kezdő még egy Top 6 csapatnál. Hoznék mégegy középcsatárt inkább Mudryk helyett, esetleg egy Giroud szerű Target Mant.

több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Luton-Norwich hatalmas meccs volt.