Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Lálószt az antarktiszra kellene számúzni fújjon a pingvinek között...😏
több mint 3 éve
Ámokfutó f@sszopó játékvezetés megint...hogy hagyhatják, hogy ilyen gyökét vezessen bajnokit a VB után?
több mint 3 éve
ott baszta el hogy nem előzte be messit a psg-be igazolással, utána már nem maradt olyan csapat ahol elfért volna és ki is tudták volna fizetni.Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet.Elfogadta? 4 hónapja még verte Jorge Mendest, hogy szerezzen neki csapatot a BL-ben vagy valahol. Naponta jöttek ki a hírek, hogy most Bayernhez ajánlották, most a Frankfurthoz, most éppen a Napolihoz. Minden csapat nemet mondott neki. Ez nálam nem belátás, hanem nem volt más választása.
Engem továbbra is az lep meg, hogy rájött, hogy neki lefőtt a kávé, valszeg kevés volt az érdeklődő is, de úgy gondoltam, hogy akkor is megpróbálja valami európai klubban.
Jughead
Sixo
Lahoz közben nyomatja tovább az ámokfutását, nem is értem hogy futhatott be ekkora karriert egy ekkora nyomorék.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Lahoz jo szarul fuj ez kifele volt szabad.
több mint 3 éve
ezt a kamu tizit ...(nem a jogosságra írom, hanem amilyen idióta módon összejött...) közük nincs a meccshez...😡
több mint 3 éve
Nem rá mondtak nemet, ezekben még eljátszogatott volna, hanem a pénzre és kereskedelmi jogbevételek elosztására. Ez többször előjött.Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet.Elfogadta? 4 hónapja még verte Jorge Mendest, hogy szerezzen neki csapatot a BL-ben vagy valahol. Naponta jöttek ki a hírek, hogy most Bayernhez ajánlották, most a Frankfurthoz, most éppen a Napolihoz. Minden csapat nemet mondott neki. Ez nálam nem belátás, hanem nem volt más választása.
Engem továbbra is az lep meg, hogy rájött, hogy neki lefőtt a kávé, valszeg kevés volt az érdeklődő is, de úgy gondoltam, hogy akkor is megpróbálja valami európai klubban.
Jughead
Sixo
több mint 3 éve
Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet.Elfogadta? 4 hónapja még verte Jorge Mendest, hogy szerezzen neki csapatot a BL-ben vagy valahol. Naponta jöttek ki a hírek, hogy most Bayernhez ajánlották, most a Frankfurthoz, most éppen a Napolihoz. Minden csapat nemet mondott neki. Ez nálam nem belátás, hanem nem volt más választása.
Jughead
több mint 3 éve
Most ismételten mindenki vele foglalkozott, így olvastam róla meg néztem videókat. Jól kerül helyzetbe, de nem tud rendesen lőni. Nem csoda hogy ilyen highlightsokat lehet most összevágni róla, mert az egyik aspektusban rohadt jó, másikban meg nulla, főleg most. Salahról írta mindig a sok Poolos hogy mennyi helyzetet hagy ki, na most ebből van mégegy, ha viszont ki tudtok sok helyzetet alakítani nem lesz nagy baj.Amúgy igen. 😀 És nem vágom mi van az uruguayival, messze a legtöbb ziccert ő hagyja ki. De majd lesz ez jobb is.Fáes dupla. 😂😂jobban fejezett ma be mint Nunez, elhoznám próbajátékra
Öngólból.
Mikey
Heisman nádor
Mikey
Azért októberben Jesus is sok helyzetet hagyott ki, de az ő extrája jobban átjön a TV-n. Meg őt én nem is fogom mémelni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 656
Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet.Illetve elojonni azzal h mit mondott korabban sajnos nevetseges mert annyi minden tortenik h at kell gondolni dolgokat vagy igy vagy ugy ujravizsgalni mik a lehetosegek stb...es ez az elet barmely teruletere igaz.
Jughead
Neki igy alakult.
több mint 3 éve
Xavi, Sneijder és Eto’o Katarban, Iniesta Japánban, Del Piero Ausztráliában és Indiában, nagyon sokan (pl. Pirlo, Gerrard, Lampard) az MLS-ben vezettek le pusztán pénzért (és még megannyi nevet lehetne hozni), jellemzően fiatalabban, mint Ronaldo. Értem, hogy Ronaldo meg utálni kell, de egy megszokott dolog az, hogy valaki pénzért levezet. Engem továbbra is az lep meg, hogy rájött, hogy neki lefőtt a kávé, valszeg kevés volt az érdeklődő is, de úgy gondoltam, hogy akkor is megpróbálja valami európai klubban.
több mint 3 éve
Amúgy igen. 😀 És nem vágom mi van az uruguayival, messze a legtöbb ziccert ő hagyja ki. De majd lesz ez jobb is.Fáes dupla. 😂😂jobban fejezett ma be mint Nunez, elhoznám próbajátékra
Öngólból.
Mikey
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
.@piersmorgan: "If it was just about money, you'd be in Saudi Arabia earning this king's ransom, but that's not what motivates you. You want to keep at the top."@Cristiano Ronaldo: "Exactly."
— Ryan Maquiñana (@RMaq28) December 30, 2022
That was a month ago. https://t.co/LNAkll6eZJ pic.twitter.com/L4RDb4XXY7
több mint 3 éve
Lemaradtam az esti PL meccsekről, mi a Faes történt?? 😀
több mint 3 éve
— football images that precede unfortunate events (@CursedFootball) December 30, 2022
😀😀😀
több mint 3 éve
Fáes dupla. 😂😂jobban fejezett ma be mint Nunez, elhoznám próbajátékra
Öngólból.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
miket hagyunk ki ma is megint, nem hiszem el.
több mint 3 éve
Csóri
több mint 3 éve
Hogy lehet ezt feldolgozni?Sebők: Van az a pénz!!! 💰
🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Fáes dupla. 😂😂Öngólból.
több mint 3 éve
szegény Ward, simán az övé lett volna ha a védő nem pörgeti fel.
több mint 3 éve
a 20. percben már időt húz a nyomorult pérez. elképesztő.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 656
ennyi idosen ha vki neked ennyit adna h kb mindent megnyertel mar.Itt csak a penzt latja, semmi egyebet.🚨 Al Nassr are closing on deal to sign Cristiano Ronaldo! Meeting ongoing in order to check all the contract and get documents sorted. 🇵🇹🇸🇦 #RonaldoMiért? Engem meglep, mert ennél egoistábbnak gondoltam, de úgy néz ki belátta, hogy megöregedett.
Contract to be valid until June 2025, as expected — salary close to €200m per year, with commercial deals included. - Romano
Hanyinger...
Beki
Jughead
Beki
sztem senki sem mondana azt h o nem kell.
több mint 3 éve
what. the. fuck.
több mint 3 éve
A mankón támaszkodó Díazt mutatják a pálya mellett....Sebők Vili a stúdióban: „az ki? 🫵”
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Szerkesztette: Mikey