Soccer
A inspiração e o amor marcaram a jornada de Rei Pelé, que faleceu no dia de hoje.
— Pelé (@Pele) December 29, 2022
Amor, amor e amor, para sempre.
.
Inspiration and love marked the journey of King Pelé, who peacefully passed away today.
Love, love and love, forever. pic.twitter.com/CP9syIdL3i
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
A legnagyobb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
sztem a 2000es évekTökéletes lenyomata annak a kornak, amikor az alvilág és a proli világ focista királyai kéz a kézben jártakNem szoktam szeretni Bartus László hülyeségeit, de Simonról tökéletesen írta meg egyszer, hogy úgy halt meg, ahogy élt.
FLZOLI
Egyértelműen a kilencvenes évek volt a magyar futball legalja.
Kampman
a 90es években még voltak morzsái annak az időszaknak mikor számítottunk valahol, de a 2000es években már csak a duma és a nihil maradt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Tökéletes lenyomata annak a kornak, amikor az alvilág és a proli világ focista királyai kéz a kézben jártakNem szoktam szeretni Bartus László hülyeségeit, de Simonról tökéletesen írta meg egyszer, hogy úgy halt meg, ahogy élt.
FLZOLI
Egyértelműen a kilencvenes évek volt a magyar futball legalja.
Fú Bellinghem 130 millióért elég combos lenne, pláne, hogy nincs értelmes csatár és szélső védő a Realban, aki mondjuk 2 év múlva nem rehabon fog ülni a kerületi sztk-ban...130 millió 2023-ban egy ilyen játékosért aprópénz. a srác 19 éves és már most a posztja egyik legjobbja, a határ tényleg a csillagos ég az esetében.
Mondjuk azért a Tschu, Cama, Valverde, Jude négyes bitang lenne, dinamikában fényévekkel a többi csapat előtt.
FLZOLI
És hat a Bayernbe is minden kell csak szélső nem.Saka simán No1 szélső lehet a világon, nagyon kiürült az a poszt. Bár szerintem országon belül nem ad el senki kulcsjátékost a vezetőség, így marad kb a Barca, PSG, Bayern, Real lehúzása.Mondjuk az Arsenálnál több pozícióváltás a Chelseaben van. Potter határozottan képviseli a pozíciók jelentésének kiüresedését. (Igaza van szvsz, mindegy.) Fontosabb, kinek mi a feladata.Szerintem is a legfontosabb - és a legdrágább is - a kezdőt upgradelni.
De ettõl visszalépve is, az Arsenal jelenleg 4-2-3-1 bõl is hátul 4-4-2, elõl 2-3-5 felállást használ. (Tudom, hogy többet és tudom ki merre mozog variációkban, kivel van párban, háromszögben, de többnyire).
És szvsz ebbõl kettõben Vieira nem ott és azt játszaná mint Felix.
Mindegy, lehet egyik sem érkezik. De a lényeg: lehet bárki bármilyen jó, a rencer feladataira alkalmas játék, amiben kiemelkedhet.
Most nagyon szívesen írnék egy hszt arról, miként lehet Messi újra király Galtier rencerében, miután Pokettino alatt halvány volt. Csak senkit se érdekelne. 😄 És én nem is vagyok szaki.
Meglátjuk kibõl mi lesz. De Arteta nem igazol össze meg vissza. Én érteni vélem kinek mi lenne a szerepe. Attól még besülhet bárki.
(De amit elõször megtanulsz FManagerben, ha mások ellen játszol nem AI ellen: Ne igazolj a padra! Igazolj jobbat, mint aki van. Szal próbálkozni kell.)
ulpianus
Ahol én erre lehetőséget érzek - és nem azt mondom hogy nem imádom aki most az adott poszton játszik - az a kapus poszt, Granit posztja, de valamiért úgy érzem, Tierneyben nem bízik Arteta, ő az utolsó embere kb a régi rezsimnek, szerintem őt fogjuk leghamarabb lecserélni.
És van bennem egy olyan félelem is, hogy egy nálunk nagyobb hal lerabolja egy sztárunkat. Mert jól állunk, de az amcsi tulajok ha kapnak egy 100-150 millás csekket, akkor bárkit elengednek. 😕
Tony Adams
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Khm ezèrt a hasonlatèrt èn kèrek 3 hèt bant minimum 😉🥴youtu.be/829lQdCrveYA labdarúgás Zámbójimmije volt
Tökéletes lenyomata annak a kornak, amikor az alvilág és a proli világ focista királyai kéz a kézben jártak
FLZOLI
ozibozi
Láttam máshol, szarházi gyökér banda 😕Big news: Ali Daei, the world’s 2nd highest scorer of international goals after @Cristiano had his wife & child on board a commercial airliner to Dubai when it was diverted to Kish in Iran and they were removed from the plane. Regime are hostage taking and will demand a ransom. https://t.co/Wt5u06F6Hi pic.twitter.com/C6HWffoo4R
— Omid Djalili (@omid9) December 26, 2022
Tony Adams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Saka simán No1 szélső lehet a világon, nagyon kiürült az a poszt. Bár szerintem országon belül nem ad el senki kulcsjátékost a vezetőség, így marad kb a Barca, PSG, Bayern, Real lehúzása.Mondjuk az Arsenálnál több pozícióváltás a Chelseaben van. Potter határozottan képviseli a pozíciók jelentésének kiüresedését. (Igaza van szvsz, mindegy.) Fontosabb, kinek mi a feladata.Szerintem is a legfontosabb - és a legdrágább is - a kezdőt upgradelni.
De ettõl visszalépve is, az Arsenal jelenleg 4-2-3-1 bõl is hátul 4-4-2, elõl 2-3-5 felállást használ. (Tudom, hogy többet és tudom ki merre mozog variációkban, kivel van párban, háromszögben, de többnyire).
Mindegy, lehet egyik sem érkezik. De a lényeg: lehet bárki bármilyen jó, a rencer feladataira alkalmas játék, amiben kiemelkedhet.
Most nagyon szívesen írnék egy hszt arról, miként lehet Messi újra király Galtier rencerében, miután Pokettino alatt halvány volt. Csak senkit se érdekelne. 😄 És én nem is vagyok szaki.
Meglátjuk kibõl mi lesz. De Arteta nem igazol össze meg vissza. Én érteni vélem kinek mi lenne a szerepe. Attól még besülhet bárki.
(De amit elõször megtanulsz FManagerben, ha mások ellen játszol nem AI ellen: Ne igazolj a padra! Igazolj jobbat, mint aki van. Szal próbálkozni kell.)
ulpianus
Ahol én erre lehetőséget érzek - és nem azt mondom hogy nem imádom aki most az adott poszton játszik - az a kapus poszt, Granit posztja, de valamiért úgy érzem, Tierneyben nem bízik Arteta, ő az utolsó embere kb a régi rezsimnek, szerintem őt fogjuk leghamarabb lecserélni.
És van bennem egy olyan félelem is, hogy egy nálunk nagyobb hal lerabolja egy sztárunkat. Mert jól állunk, de az amcsi tulajok ha kapnak egy 100-150 millás csekket, akkor bárkit elengednek. 😕
Tony Adams
Mondjuk az Arsenálnál több pozícióváltás a Chelseaben van. Potter határozottan képviseli a pozíciók jelentésének kiüresedését. (Igaza van szvsz, mindegy.) Fontosabb, kinek mi a feladata.Szerintem is a legfontosabb - és a legdrágább is - a kezdőt upgradelni.
ulpianus
Szééép találat 🙂youtu.be/829lQdCrveYA labdarúgás Zámbójimmije volt
Tökéletes lenyomata annak a kornak, amikor az alvilág és a proli világ focista királyai kéz a kézben jártak
FLZOLI
ozibozi
youtu.be/829lQdCrveYA labdarúgás Zámbójimmije volt
FLZOLI
Mondjuk azért a Tschu, Cama, Valverde, Jude négyes bitang lenne, dinamikában fényévekkel a többi csapat előtt.

Állat vagyok, ami enni kér...
Big news: Ali Daei, the world’s 2nd highest scorer of international goals after @Cristiano had his wife & child on board a commercial airliner to Dubai when it was diverted to Kish in Iran and they were removed from the plane. Regime are hostage taking and will demand a ransom. https://t.co/Wt5u06F6Hi pic.twitter.com/C6HWffoo4R
— Omid Djalili (@omid9) December 26, 2022