Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
He will earn €200M-a-season, including salary and advertising agreements 🤑
— SPORTbible (@sportbible) November 30, 2022
Via Marca pic.twitter.com/jZHqWuzenP
több mint 3 éve
Jó, nekem aztán tök mindegy 🙂 ha úgy ahogy van megszűnik se hiányozna a Juve 😄Del Piero idejében néztem olasz focit és miatta tudtam a Juvének szurkolni, azt ahogy elment hálisten a serie a-t is elengedtem
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem is beszélve, hogy az Exor folyamatosan pótolta a mínuszokat, amit Agnelliék összehoztak.Ember miről beszélsz. Jövőre lesz pont 100 éve. hogy Agnelli család kezében van a csapat. Ezeknek 254misi aprópénz, közel 100 milliárd eurós összvagyonnal rendelkező cégről beszélünk. Ez nem a barca, itt nem a szurkolók a tulajdonosok.Majd megveszi őket valami arab sejk, ha már Roncit évi 60 millió ejrós fizuval csábítgatják Szaúdba.254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
football-italia.net/teams/juventus/
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7
r.baggio
warr_b
Sixo
több mint 3 éve
Nah, azok komoly csapatok dicső múlttal és tradíciókkal.A Vasasról ès a Commamdersről is ezt gondolod ugye 😉😏🤪Jó, nekem aztán tök mindegy 🙂 ha úgy ahogy van megszűnik se hiányozna a Juve 😄Ember miről beszélsz. Jövőre lesz pont 100 éve. hogy Agnelli család kezében van a csapat. Ezeknek 254misi aprópénz, közel 100 milliárd eurós összvagyonnal rendelkező cégről beszélünk. Ez nem a barca, itt nem a szurkolók a tulajdonosok.Majd megveszi őket valami arab sejk, ha már Roncit évi 60 millió ejrós fizuval csábítgatják Szaúdba.254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7
r.baggio
warr_b
Sixo
warr_b
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A Vasasról ès a Commamdersről is ezt gondolod ugye 😉😏🤪Jó, nekem aztán tök mindegy 🙂 ha úgy ahogy van megszűnik se hiányozna a Juve 😄Ember miről beszélsz. Jövőre lesz pont 100 éve. hogy Agnelli család kezében van a csapat. Ezeknek 254misi aprópénz, közel 100 milliárd eurós összvagyonnal rendelkező cégről beszélünk. Ez nem a barca, itt nem a szurkolók a tulajdonosok.Majd megveszi őket valami arab sejk, ha már Roncit évi 60 millió ejrós fizuval csábítgatják Szaúdba.254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7
r.baggio
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Kolo Touré a Wigan vezetőedzője lett 😀Így vígan van a csapat.
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jó, nekem aztán tök mindegy 🙂 ha úgy ahogy van megszűnik se hiányozna a Juve 😄Ember miről beszélsz. Jövőre lesz pont 100 éve. hogy Agnelli család kezében van a csapat. Ezeknek 254misi aprópénz, közel 100 milliárd eurós összvagyonnal rendelkező cégről beszélünk. Ez nem a barca, itt nem a szurkolók a tulajdonosok.Majd megveszi őket valami arab sejk, ha már Roncit évi 60 millió ejrós fizuval csábítgatják Szaúdba.254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7
r.baggio
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
Ember miről beszélsz. Jövőre lesz pont 100 éve. hogy Agnelli család kezében van a csapat. Ezeknek 254misi aprópénz, közel 100 milliárd eurós összvagyonnal rendelkező cégről beszélünk. Ez nem a barca, itt nem a szurkolók a tulajdonosok.Majd megveszi őket valami arab sejk, ha már Roncit évi 60 millió ejrós fizuval csábítgatják Szaúdba.254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7
r.baggio
warr_b
több mint 3 éve
Kolo Touré a Wigan vezetőedzője lett 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Dehogy fogja megvenni. A Juve többségi tulaja az Exor cég, ami stabil lábakon áll.Majd megveszi őket valami arab sejk, ha már Roncit évi 60 millió ejrós fizuval csábítgatják Szaúdba.254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7
r.baggio
warr_b
több mint 3 éve
Addig nincs baj, amíg Pochettino a Spursnél van.Hát ja. Csak már nem Tuchel az edző.Én a chelsea drukker haveromtól már korábban hallottam hogy megállapodtak és nyáron megy Werner 2.0-át előadni Londonba.confirmedkent nekem tegnap jott szembe.kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
Laimer -> Bayern (UFA igazolas)
csebi
davemayer
csebi
davemayer
slowmotion

több mint 3 éve
Hát ja. Csak már nem Tuchel az edző.Én a chelsea drukker haveromtól már korábban hallottam hogy megállapodtak és nyáron megy Werner 2.0-át előadni Londonba.confirmedkent nekem tegnap jott szembe.kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
csebi
davemayer
csebi
davemayer
több mint 3 éve
Én a chelsea drukker haveromtól már korábban hallottam hogy megállapodtak és nyáron megy Werner 2.0-át előadni Londonba.confirmedkent nekem tegnap jott szembe.kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
csebi
davemayer
csebi
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
confirmedkent nekem tegnap jott szembe.kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Ez legalább 2 hetes hír
Nkunku -> Chelsea
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
kozben fontosabb atigazolasi bejelentesek meg kimaradnak itt a jovo nyarrol:Nkunku -> Chelsea
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Majd megveszi őket valami arab sejk, ha már Roncit évi 60 millió ejrós fizuval csábítgatják Szaúdba.254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7
r.baggio

több mint 3 éve
254 millió euró éves veszteség, ízlelgessük ezt egy kicsit... nonszensz ami itt folyikÁhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
bogec7

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Áhh, értem! Nem voltam képben még tegnap, milyen ügyről van szó, de ma reggeli cikkekből már kiokosodtam 😊Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
davemayer
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Gondolom súlyosbodik az ügyük ezért jobbnak látták lemondani és a "háttérben" lerendezni.mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)talán végre az a megtisztulás amire szükség van?
bogec7
bőrszalonnánál se ártana
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mi történt a Juvénál? 😮 lemondott mindenki 😮 (mmint az elnökségből Agnelli meg Nedved is)football-italia.net/teams/juventus/
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Akkor ennyit a visszatèrèsről 😏 mondjuk egy Inter nevű csapatba elmenni játszani háát, na jó tett annyit, hogy ne zavarjon 😉🤪Lionel Messi is set to join Inter Miami next season, he will become the highest-paid player in MLS history, per @TimesSport 😱 pic.twitter.com/JuVWzXsW1R
— PFF FC (@PFF_FC) November 28, 2022
Sixo
több mint 3 éve
Lionel Messi is set to join Inter Miami next season, he will become the highest-paid player in MLS history, per @TimesSport 😱 pic.twitter.com/JuVWzXsW1R
— PFF FC (@PFF_FC) November 28, 2022
több mint 3 éve
Elozben torokben(hat hozzászólással lejjebb)
twitter.com/sportbible/status/1596912189725900801?t=qqDs1qxxSqk7ZnZLh4ikHQ&s=19
YoungZeeZee