Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 656
Elozben torokben
 twitter.com/sportbible/status/1596912189725900801?t=qqDs1qxxSqk7ZnZLh4ikHQ&s=19
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"
The Russian Football Union at the next meeting of the executive committee will consider the issue of transferring to the Asian Football Confederation.

Russian national football team was suspended from all competitions under the auspices of the UEFA.
Zsellértelkes Vrij
hmm, egy jó Zenit - Sydney FC az ázsiai BL-ben, jól hangzik
Löfli
Nagy öngól lenne a kluboknak, mert előbb-utóbb visszatérnének az UEFA versenyekbe.
Viszont a válogatott könnyebben juthatna ki a VB-re.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 975 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
The Russian Football Union at the next meeting of the executive committee will consider the issue of transferring to the Asian Football Confederation.

Russian national football team was suspended from all competitions under the auspices of the UEFA.
Zsellértelkes Vrij
hmm, egy jó Zenit - Sydney FC az ázsiai BL-ben, jól hangzik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 225 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 759

Tony Adams
Ez nem inkább közelharc-kiképzés a következő sorozási turnusra felkészülésként?
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 915 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Aztakurva, hogy fejbekúrta...
Ez konkrétan sitt lesz neki szerintem, nem csak kitiltás...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 531 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 656
Las Palmas - Tenerife kanári-szigeteki rangadó kezdődik közben a spíler 2-őn.
deyell
bezzeg a kiesesi rangadot nem adtak a malagaval.
vegul a kek-feherek nyertek 1-0-ra
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
Las Palmas - Tenerife kanári-szigeteki rangadó kezdődik közben a spíler 2-őn.

built for this shit

több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
ha valaki igazi focit akar látni ma, Spíler 1 élőben közvetíti ezeket a meccseket

13:45 King's Lynn Town - Stevenage
16:00 Forest Green Rovers - Alvechurch
18:00 Dagenham & Redbridge - Gillingham

lehet szurkolni a hatodosztályú King's Lynn Townnak és a hetedosztályú Alvechurchnek!

built for this shit

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 276 — The Mathematician
Na mesélj, miért van bajod ezen klubokkal de a city az ok? Kiváncsi vagyok.
davemayer
posztra vesznek és alapvetően fitet vesznek
valamint masszívan építenek az akadémiákra
a másik 3ra ez igaz?
megnézik ki a legnagyobb név a piacon és megpróbálják behúzni vagy sikerül vagy nem, de egy közepes nevet aki system fit már nem biztos hogy elhoznak
Negritis, a vajda
Aha, mióta követed a focit, 4-5 éve? 😛🤣

Ez amit leírtál a city-re koránt sem jellemző, hasonlítsd össze amit írtál azzal hogy csak most nyáton megvették a legjobb csatárt (Haaland) és a legnagyobb csatártehetséget (Alvarez).

A mu pl mindig is épített az akadémiára, nézd meg az elmúlt 20-25 évet (legtöbb pl játékost a mu hozott fel a fiataloktól), az utóbbi szűk 10 évnek van ténylegesen rossz játékos politikája, de még itt is beépítettek jópár játékost (Lingard, Henderson,McTominay és főleg Rashford).
Kirakat igazolásai minden komoly pl klubnak van, finoman szólva sem látom azt a különbséget amit írtál a city javára.
davemayer
az elmúlt 5-10 évre gondoltam mert azok a trendek érdekelnek, nem a 20 évvel ezelőtti felépítésből áll egy klub politika és főleg nem akkor ha masszívan változott közben

Alvarezt amúgy télen vették, csak egyből visszaküldték kölcsönbe a rivernek
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/itt-a-city-uj-aranybanyaja-moncz-attila-publicisztikaja-2904567
de ami a fontos azok ebben a cikkben szépen elhangzanak, és ez kurvára nem igaz arra a 3ra amiről beszélek
én is rühellem a city-t de azért sokkal profibban és ésszerűbben működiok mint a másik 3

ha a liverpool ebbe az irányba menne akkor engem nem zavarna ha olaj pénz kerül ide, viszont ha a bőrszalonnai úton indolunk el akkor nehéz lesz szurkolni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
davemayer
a másik 3ra ez igaz?
megnézik ki a legnagyobb név a piacon és megpróbálják behúzni vagy sikerül vagy nem, de egy közepes nevet aki system fit már nem biztos hogy elhoznak
Negritis, a vajda
Aha, mióta követed a focit, 4-5 éve? 😛🤣

Ez amit leírtál a city-re koránt sem jellemző, hasonlítsd össze amit írtál azzal hogy csak most nyáton megvették a legjobb csatárt (Haaland) és a legnagyobb csatártehetséget (Alvarez).

A mu pl mindig is épített az akadémiára, nézd meg az elmúlt 20-25 évet (legtöbb pl játékost a mu hozott fel a fiataloktól), az utóbbi szűk 10 évnek van ténylegesen rossz játékos politikája, de még itt is beépítettek jópár játékost (Lingard, Henderson,McTominay és főleg Rashford).
Kirakat igazolásai minden komoly pl klubnak van, finoman szólva sem látom azt a különbséget amit írtál a city javára.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
davemayer
a másik 3ra ez igaz?

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
-
Sixo
hát ez szopó
slowmotion
Az aranykor vége 😕 Ezzel a tulajdonosváltási dologgal az egész klubbmodel fog változni úgy néz ki. 😕
Ward volt, aki Michael Edwards munkáját vette át mint sportigazgató és működtette Edwards után ezt a teljesen analitikus felépítést.
Ian Graham is megy, aki pedig a csapat elemzőrészlegének igazgatója volt.

Ne legyen igazam, de ez nagyon úgy néz ki, hogy egy korszak végét jelzi. Klopp is elképzelhető, hogy lassan menni fog. Pedig szentül hittem, hogy ha Klopp megy is valamikor a következő években Lijndersszel és a stabil klubmodellel nem fog akkorát visszaesni a csapat, mert ez nem egy ember köré épült, hanem egy jól felépített, modern gondolkodás köré. Na most a háttérből megy el a jelenlegi talán két legfontosabb ember. Edwards távozása is furcsa volt már korábban de "belsős" ember lépett a helyére ami után az egész sajtó elég pozitív volt. Na most sokkal nagyobb a pánik hangulat. Tulajdonosváltás, sportigazgató lemond, elemzőcsapat vezetője lemond... meh 😕

Benne van sajnos, hogy közel 10 év elég "bőséges" év után újra az lesz a cél, hogy valahogy 4. legyen a csapat és időnként ez is nagy falat lesz. (Persze, ha jön egy sportmosni vágyó újabb olajos állam (amit nagyon nem tudnék szeretni) lehet a pénz megmarad, de a szakmai tudás most nagyot esik vissza év végén sajnos).
alatriste
Az egyébként tuti, hogy ha valami arab/ázsiai milliárdos veszi meg a klubot, akkor onnantól én nem fogom követni. Persze emlékszem a legendás mondásra, hogy a tulajdonosok csak azért vannak, hogy aláírják a csekkeket, de akkor is. Az FSG egész szemlélete, ahogy a klubhoz és a stadionhoz is állnak, szimpatikus. Természetesen voltak ordas faszságaik, de azokból általában visszatáncoltak sűrű elnézések közepette. Egy arabból valahogy nem tudok ilyet kinézni. Tudom, előítéletes vagyok, nem tagadom.
Mikey
nehéz kérdés ez mert pl nekem a City típusú építkezéssel nincs bajom
egy mu, chelsea vagy psg már más kérdés
Negritis, a vajda

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
-
Sixo
hát ez szopó
slowmotion
Az aranykor vége 😕 Ezzel a tulajdonosváltási dologgal az egész klubbmodel fog változni úgy néz ki. 😕
Ward volt, aki Michael Edwards munkáját vette át mint sportigazgató és működtette Edwards után ezt a teljesen analitikus felépítést.

Ne legyen igazam, de ez nagyon úgy néz ki, hogy egy korszak végét jelzi. Klopp is elképzelhető, hogy lassan menni fog. Pedig szentül hittem, hogy ha Klopp megy is valamikor a következő években Lijndersszel és a stabil klubmodellel nem fog akkorát visszaesni a csapat, mert ez nem egy ember köré épült, hanem egy jól felépített, modern gondolkodás köré. Na most a háttérből megy el a jelenlegi talán két legfontosabb ember. Edwards távozása is furcsa volt már korábban de "belsős" ember lépett a helyére ami után az egész sajtó elég pozitív volt. Na most sokkal nagyobb a pánik hangulat. Tulajdonosváltás, sportigazgató lemond, elemzőcsapat vezetője lemond... meh 😕

Benne van sajnos, hogy közel 10 év elég "bőséges" év után újra az lesz a cél, hogy valahogy 4. legyen a csapat és időnként ez is nagy falat lesz. (Persze, ha jön egy sportmosni vágyó újabb olajos állam (amit nagyon nem tudnék szeretni) lehet a pénz megmarad, de a szakmai tudás most nagyot esik vissza év végén sajnos).
alatriste
Az egyébként tuti, hogy ha valami arab/ázsiai milliárdos veszi meg a klubot, akkor onnantól én nem fogom követni. Persze emlékszem a legendás mondásra, hogy a tulajdonosok csak azért vannak, hogy aláírják a csekkeket, de akkor is. Az FSG egész szemlélete, ahogy a klubhoz és a stadionhoz is állnak, szimpatikus. Természetesen voltak ordas faszságaik, de azokból általában visszatáncoltak sűrű elnézések közepette. Egy arabból valahogy nem tudok ilyet kinézni. Tudom, előítéletes vagyok, nem tagadom.
Mikey
nehéz kérdés ez mert pl nekem a City típusú építkezéssel nincs bajom
egy mu, chelsea vagy psg már más kérdés

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 630
-
Sixo
hát ez szopó
slowmotion

alatriste

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 892 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
-
Sixo
hát ez szopó
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 3 éve

Sixo
És nem csak ő megy... érdekes.
Mikey

több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 791 — Saturday Night Lights
fene egye meg ...

Sixo
A portugál Dzsudzsi... a végén még jön ide az MB2-be ő is
vpi
Aztán majd mi is elbúcsúztatjuk.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 630

Sixo
És nem csak ő megy... érdekes.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 738 — Cowboys fan

Sixo