Soccer
A major surprise as Julian Ward informs Liverpool he will step down as sporting director at the end of the season.
— James Pearce (@JamesPearceLFC) November 24, 2022
Full story.... #LFC https://t.co/m9ucSNCaEI
Peace. Nem kell mindent komolyan venni.A portugál Dzsudszi? Mert 38 évesen (idősebben, mint a már évek játszó komolytalan bajnokságokban lévő Dzsudzsák) már nem kell egy top bajnokságba?fene egye meg ...A portugál Dzsudzsi... a végén még jön ide az MB2-be ő is
🚨 Cristiano Ronaldo is edging CLOSER to a move to Al-Nassr! 🇸🇦😳
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) November 24, 2022
(Source: @marcapic.twitter.com/qj6bNhQaNm
Sixo
vpi
Jughead
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
A portugál Dzsudszi? Mert 38 évesen (idősebben, mint a már évek játszó komolytalan bajnokságokban lévő Dzsudzsák) már nem kell egy top bajnokságba?fene egye meg ...A portugál Dzsudzsi... a végén még jön ide az MB2-be ő is
Sixo
vpi
fene egye meg ...A portugál Dzsudzsi... a végén még jön ide az MB2-be ő is
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Szerencsére nekem 45 perc alatt beengedett és sikerült most. Ennyi járt a múltkori olasz szégyen után.nem csak te vagy így, megint remek a rendszerEn 20 perc alatt beértem.Engem a végén kidobott 😕
Sztem ma elfogy kb az osszes
gabokocka
Dzsokijuing
zacknorb
Jaja, ott a helyem😃Lehet szerbek ellen kimegyek, ha lesz jegy, de most nem érzem ezt a 65 ezret hogy kiadjamellenben szombaton lesz Fradis garázsvásár a Grupiban, ha érdekel JC.
jobbágy#JC6
zacknorb
Lehet szerbek ellen kimegyek, ha lesz jegy, de most nem érzem ezt a 65 ezret hogy kiadjamellenben szombaton lesz Fradis garázsvásár a Grupiban, ha érdekel JC.
jobbágy#JC6
Poloska vagyok.
Cristiano Ronaldo has been fined £50,000 and handed a two-game suspension by the Football Association pic.twitter.com/ptISMhCNyH
— SPORTbible (@sportbible) November 23, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
anyja picsáját, hogy nem hagy egy könnyebb évet NorbinakOFFICIAL: Pep Guardiola has extended his contract as Manchester City manager to 2025 😤 pic.twitter.com/EyPbwaMurK
— B/R Football (@brfootball) November 23, 2022
empty taxi
OFFICIAL: Pep Guardiola has extended his contract as Manchester City manager to 2025 😤 pic.twitter.com/EyPbwaMurK
— B/R Football (@brfootball) November 23, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Haver ismerőse végül vett a fiamnak, ezt megúsztam, de tényleg kuka a rendszer.nem csak te vagy így, megint remek a rendszerEn 20 perc alatt beértem.Engem a végén kidobott 😕
gabokocka
Dzsokijuing
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
nem csak te vagy így, megint remek a rendszerEn 20 perc alatt beértem.Engem a végén kidobott 😕
gabokocka
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
Az szopo...En 20 perc alatt beértem.Engem a végén kidobott 😕
gabokocka
Dzsokijuing
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
En 20 perc alatt beértem.Engem a végén kidobott 😕
gabokocka
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Nekem van kártya, és külön-külön, ha lesz kedvezmény 16 lenne, meg úgyse mennék a CB szektorába ha fizetnének se. Plusz a bérletet csak a stadion felébe lehet venni.Nem lesz olcsóbb. 18000 igy a 4 jegy, külön-külön valszeg nem lenne jegye a fiamnak minden meccsre és 20000 lenne.ez 1 dolog, a másik hogy az a hír, hogy elv erre nincs MLSZ kártyás kedvezmény, akkor pedig olcsóbb a külön jegy, ha arra van (és ha marad még jegy)Remek MLSZ rendszer.Nekem 33 perc, egymást előzgetjük 😊
Válogatott bérlet, csak 2400-an vannak előttem, 42 perc várakozás idő 😀, de legalább 8 perc alatt lement 13 perc szerintük.(meg 500 előttem levő igénylés).
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
Nem lesz olcsóbb. 18000 igy a 4 jegy, külön-külön valszeg nem lenne jegye a fiamnak minden meccsre és 20000 lenne.ez 1 dolog, a másik hogy az a hír, hogy elv erre nincs MLSZ kártyás kedvezmény, akkor pedig olcsóbb a külön jegy, ha arra van (és ha marad még jegy)Remek MLSZ rendszer.Nekem 33 perc, egymást előzgetjük 😊
Válogatott bérlet, csak 2400-an vannak előttem, 42 perc várakozás idő 😀, de legalább 8 perc alatt lement 13 perc szerintük.(meg 500 előttem levő igénylés).
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
ez 1 dolog, a másik hogy az a hír, hogy elv erre nincs MLSZ kártyás kedvezmény, akkor pedig olcsóbb a külön jegy, ha arra van (és ha marad még jegy)Remek MLSZ rendszer.Nekem 33 perc, egymást előzgetjük 😊
zacknorb
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
Remek MLSZ rendszer.Nekem 33 perc, egymást előzgetjük 😊
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.