Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
playmaker90 San Francisco 49ers 215
Ez a Gavi mekkora egy köpedelem törpepatkány... 🙂
FLZOLI
Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
Klaci79
Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.
roberto23
azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...
a 2. félidőben úgyis csak a reál lesz a pályán...a Barca gyenge, nem a bírókkal kell foglalkozni, főleg ha nem 11-esek meg gólok kérhetőek számon rajta
Klaci79
végre egy normális komment
több mint 3 éve
FLZOLI
Ez tapsot érdemel....18 éves gyerek, a világ egyik legnagyobb tehetsége és már törpepatkány 😀 😀 😀
Klaci79
Ja, csak ezen a meccsen a világ egyik legnagyobb tehetségének nem nagyon kellene már pályán lennie.
roberto23
nyugodjál meg attól megnyugszol
playmaker90
Nyugodt vagyok. Pusztán egy tényt közöltem.
roberto23
nem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio Ramost
playmaker90
😀 hát ha te mondod.
roberto23
igen én
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
FLZOLI
Klaci79
roberto23
azért ha kapott volna a egy sárgát, gondolom visszafogottabb lett volna utána...de mondjuk ha ezekért a szabálytalanságokért egyből adnák a pirosat, akkor tényleg nem lenne a pályán, de akkor sok meccset nem is fejeznének be...
a 2. félidőben úgyis csak a reál lesz a pályán...a Barca gyenge, nem a bírókkal kell foglalkozni, főleg ha nem 11-esek meg gólok kérhetőek számon rajta
több mint 3 éve
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
nem kellene pályán lennie ahogy a másik oldalon a brazil kölöknek aki tolt egy Sergio Ramost
playmaker90
Nem nagyon rémlik hogy a De jong birkózáson kívül mást is csinált volna
kapitnono
tehát az teljesen normális dolog hogy nyakon ragadsz valakit, tolsz egy birkózásba illő ipont ami már pirosas de mellé úgy vonyítasz a bíróval mint akinek elmennek otthonról? ugyanúgy kilehetett volna őt is nyomni ahogy Gavit, de nem kislány foci hogy 3/3 szabálytalanság 2 sárga, 1 sárga és innentől rezeghetne a léc, ennyi és nem több.
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
playmaker90
😀 hát ha te mondod.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 581 — WHO DAT!!!!
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23
playmaker90
Nem nagyon rémlik hogy a De jong birkózáson kívül mást is csinált volna

több mint 3 éve
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90
roberto23

Szerkesztette: playmaker90
több mint 3 éve
FLZOLI
Klaci79
roberto23
playmaker90

több mint 3 éve
FLZOLI
Klaci79
roberto23
több mint 3 éve
FLZOLI
Klaci79

több mint 3 éve
FLZOLI
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 943
Gégére ment, még thai boxban sem engedik
több mint 3 éve
Hahh most sincs sárga…. 😀

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 581 — WHO DAT!!!!
Gavi úgy látom ma bármit csinálhat, 3 sárgás belépője volt természetesen 0 sárga...

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 777 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 354
Barca real bazzeg
Miért nincs VAR a retkes magyar kupa meccseken???
több mint 3 éve
Azért az megér egy misét, hogy a barca tökmindegy kb mit csinál véletlenül sincs sárga…

Azon már meg se lepődok, hogy közük nincs a meccshez, de egy mákos góllal vezetnek.

több mint 3 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 539 — Ajmo Vatreni
Édes faszom....
Már megint milyen gólt kap a Madrid?
több mint 3 éve
épp akartam volna mondani, hogy már megint Kessie-t kell nézni...erre tessék
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 285 — "Montoya por favor!"

Sky Sports cost: £40/month
BT Sport cost: £22.50/month
Amazon Prime cost: £9/month
Over £70/month to watch football legally in the UK.
Yet both Arsenal-Everton and Liverpool-Wolves were NOT televised in the UK.
No wonder illegal streams are so popular.

Coolearie
De a 3 PM blackout az angol foci védőszentje, ezt Európában nem érthetik !!!44!!!!!4!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 943
Ezt kevesen tudták volna így megoldani ahogy Benzema berakta
több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 437 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
MB1 legkedveltebb csapata az ország legkedveltebb játékosa ellen, 3 gól fél óra alatt, are you not entertained?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 500 — Cowboys fan
nameg lehet Salah is ülhetne kicsit és a Jota/Nunez/Gakpo trióval menni előre -továbbiakban
Negritis, a vajda
most már lehetne, de attól még a leggólképesebb támadónk, ráadásul sok volt a sérülés is, nem volt lehetőség nem játszatni még csak pihentetés céljából sem. Doak az, ami - U18-as ígéret -, Ox meg minden, csak nem támadó.[/i]
slowmotion
ebben nem értek egyet, a szezon elején azért Bobby formában volt, ott volt Diaz/Nunez simán kaphatott volna Mo pihenőt
Negritis, a vajda
aha. na most a szezon elején Zsota sérült volt, tehát amint kiderült, hogy Carvalho nem alkalmas kezdő támadó szerepkörre, onnantól volt Diaz (októberig), Nunez (mínusz a 3-5. fordulók, mert kiállíttatta magát a Palack ellen), Bobby, aki fajlagosan túl hajlamos a sérülésekre... meg Mo. ehhez ugye visszatért ugyan Zsota az ötödik forduló után, de nála ugyanaz a helyzet, mint Bobbynál, plusz szinte ugyanakkor bejött a BL is, hogy heti kettő meccs lehessen.
ha ezt ötvözzük azzal, hogy Mo viszont nem szokott nagyon megsérülni, akkor arra jön ki a matek, hogy inkább a támadósor közepét-baloldalát kell forgatni, tehát nem nagyon volt lehetőség Salah pihentetésére.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 138 — LIGHTS OUT!
Nekem is küldhetett volna egyet.
 sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/nem-akarmilyen-ajandekkal-lepte-meg-tarsait-messi-a-vb-gyozelem-utan--fotoval/2023030209112188010

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 949
kibaszott spíler szarjon már kaktuszt hogy a telekom tv-gon nem lehet nézni
minden más megy simán
Negritis, a vajda
vodafone tv-n se lehet, ki van ez találva... de az egy az megy csak a kettő nem 😀
eaglesmcnabb
Pillanatnyi zavar lehetett, met a pool meccs vegen kapcsoltba be es siman ment.
YoungZeeZee
nem pillanatnyi zavar, a tv-ben tudom nézni a la ligát a spíler kettőn, de a vodafone tv appon nincs rajta csak a spíler kettő, kb amióta létrejött a csatorna. De tök jó tudni, hogy a t-komnál is ez van 😀
eaglesmcnabb
Negrinek irtam a spiler elerheto a tkom appon.nem tudom mieota de siman megy.elotte nem volt ez.