Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ettől mèg nem jó...Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....mindig így csinálják az MLS-ben
dande2
shawnka
több mint 3 éve
Na várjá hogy volt az a 28-3 bocs 😏 meg az 52. SB?Akkor ez bukta😡😡😡Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
dande2
shawnka
több mint 3 éve
Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....mindig így csinálják az MLS-ben
dande2
több mint 3 éve
Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.Joao Felix mostani értéke szerintem közelebb van az 50hez, mint a 100hoz.
Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.
Ugyanitt Lemar, Carrasco, DePaul is eladó.
ulpianus
több mint 3 éve
Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....
több mint 3 éve
lelátón csak latinók voltak szinte .)
több mint 3 éve
Akkor ez bukta😡😡😡Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
dande2
több mint 3 éve
Akkor ez bukta😡😡😡
több mint 3 éve
Döntőben ilyen már történt, hogy senki nem rúgta be a vesztes csapatból?
több mint 3 éve
Vazmeg nyomot egy Robie Baggot...inkább egy Terry 2008-at
dande2
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez bazmeg 😬
több mint 3 éve
Vazmeg nyomot egy Robie Baggot...
több mint 3 éve
Danny Rich mehet Ramosék mellé a Pantheonba.
több mint 3 éve
Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.Breakout és durva szezont vártak Joao-tól, de kiderült hogy vagy Simeone, vagy ő, és itt előbb küldenek el mindenkit is, mint Cholot
Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.
ulpianus
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ráadásul ha jól èrtettem az LA cserekapusa philadelphiai gyerek....mint az Astorsnál aki elkapta olyan lehetelen módon a labdát....jó kis homerek 😛
több mint 3 éve
Nekem mondjuk tökmindegy ki nyer csak Gazdag lőjje be a tizit (ha rúg)
több mint 3 éve
Nyomorèk Bale, amióta először eljött a Spursből nem kedvelem......
több mint 3 éve
Brutál meccs 😊
több mint 3 éve
Speaker nagy jinx mester..Nem lesz tizi parbaj, nem lesz legtöbb gól, erre tessék 🙂
több mint 3 éve
ez az MLS foci eddig is ilyen agyatlan hülyék gyülekezete volt???ezt a meccset egy spanyol középcsapat 3-2 után rutinból lehozza😊
több mint 3 éve
Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
ezt a balfasz Phillyt
több mint 3 éve
LA kanadai kapusa Crépeau csóri MLS döntő hosszabbításában pirosat kap, eltöri a lábát, so a vb-je is ugrott
Poloska vagyok.