Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 114 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bayer Leverkusen-Fradi
több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Sacramento State Hornets 24 437 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Leverkusent kapta a Fradi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 138 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 576 — Lucas Scott
Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az Aranylabdara
csebi
Nem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.

Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.

Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
Blevi
ez nem sértődöttség. Lewa elmondta, hogy azért igazol a Barcába, mert onnan nagyobb eséllyel lesz Aranylabdás. én csak örülök neki, hogy mostantól lényegében csak erre kell koncentrálnia.
szerk.: btw: nem volt egyértelműen fiatalítás a cél. mi akartuk még, hogy maradjon Lewa, ő utasította el a szerződés hosszabbítási ajánlatainkat, sőt ő nyilatkozott úgy, hogy nem fog velünk hosszabbítani.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 114 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Közben 10kor nyílik a jegyvásárlás a Szurkolói klubbnak az észtek elleni felkészülési és a bolgárok elleni EB selejtezőre.
Utóbbin ugyebár a bérletesek miatt már fix félház van.
Viszont az MLSZ-t is utólérte az infláció, drágultak a jegyárak és MLSZ klubtagsá már nem -20% hanem csak -10%

Szerkesztette: zacknorb
több mint 3 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
csebi
Nem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.

Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.

Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 971 — Sworn to the Dark
valahogy szurkoljuk ki, hogy a Shaktart kapja a Fradi, mert a többiek ellen sok esélyt nem látok.

built for this shit

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 576 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 231 — Gràcies Pep!
Xavinak sok munkaja lesz meg.
Lehet bajnoksagra koncentralni.
Aggaszto az elcsapatok elleni produkcio.
Blevi
Nem tudom, hogy Xavi mennyire tudja ezt megoldani. Törés nagyon jol játszott hétvégén, mégis állandóan Raphinha játszik, akinek ez túl sok. Hátul mindig jön a hiba tőle, elől meg semmi. Sebesség se rugótechnika. Kessie helyen meg inkább játszon valami saját nevelés, abból jó születhet…
Klaci79
Kessie a sokadik sikertelen próbálkozás arra, hogy a középpályára a “törpék” közé jöjjön egy fizikálisabb játékos, helló Keita, Song - mind nagyon bevált.
Tegnapi is agyig fel volt tolva, hogy ne zavarja a labda. A Milánóban kifejezetten jó teljesítményt nyújtott, Barca-ban pedig nagyon látszik, hogy nem érti a labdás játékot és mindig egy ütemmel lassabb.
Sokkal jobb lenne, ha Nico játszana helyette.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Sacramento State Hornets 24 437 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
úristen a Rennes hogy esett ki baszki 😀😀
Löfli
Mai napi 2. 11es párbaja, 7 körben dőlt el. Spanod, Ugochukwu rontotta el.
Sixo
hát de nem is az, hanem hogy a Shakhtar egy 119. perces öngóllal egyenlített 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 500 — Cowboys fan
Concacaf ligában is volt két 11es párbaj. Anderlechté elég simára sikeredett, 3at berúgtak, Ludogorets mind3at kihagyta.
Sixo
Más szóval eltört a Rúdugróléc?
több mint 3 éve
Concacaf ligában is volt két 11es párbaj. Anderlechté elég simára sikeredett, 3at berúgtak, Ludogorets mind3at kihagyta.

több mint 3 éve
Löfli
Mai napi 2. 11es párbaja, 7 körben dőlt el. Spanod, Ugochukwu rontotta el.

több mint 3 éve

Don't blink!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Blevi
Nem tudom, hogy Xavi mennyire tudja ezt megoldani. Törés nagyon jol játszott hétvégén, mégis állandóan Raphinha játszik, akinek ez túl sok. Hátul mindig jön a hiba tőle, elől meg semmi. Sebesség se rugótechnika. Kessie helyen meg inkább játszon valami saját nevelés, abból jó születhet…
Klaci79
Egyelore van mentsege. A serulesek a BL-ben a hatso sor most a kozeppalya. De azert sokat kaptunk most is.
Raphinha spanyol kozepcsapatok ellen ok, de nemzetkozi szinten nulla. Kessie mehet felolem. Lewandowsky ha nem szolgaljak ki sulytalan.

Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
Blevi
több mint 3 éve

Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
Amúgy Lewa egy pocsék 11est leszámítva csinált valamit az egész meccsen?
Sixo
Pont annyit mint az egész csapata
kapitnono
Nem tudom mit néztél, de nem játszott rosszul a Barca, 3-4 kivétellel. Nyilván ők sem 3 fix kezdő nélkül akartak volna játszani. Így ennyit tudnak, de nem volt ez rossz…persze ha neked úgyis mindegy, akkor igazad van
Klaci79
Semlegesként néztem a meccset,de annyira látszott hogy a tizi után nem akartak semmit csinálni csak megtartani az 1-0-t.De ha megnézed a statisztika sem hazudik, főleg a 2. félidőben.
kapitnono
Jah, focizhattak volna jobban is Kessie-vel Raphinha-val, Európa egyik legjobb formában levő csapata ellen…mindig van fölfelé, de pont annyit fociztak, mint amennyit a mu 2-1 után
több mint 3 éve
Nah első látványos Lewa megmozdulás

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 581 — WHO DAT!!!!
Amúgy Lewa egy pocsék 11est leszámítva csinált valamit az egész meccsen?
Sixo
Pont annyit mint az egész csapata
kapitnono
Nem tudom mit néztél, de nem játszott rosszul a Barca, 3-4 kivétellel. Nyilván ők sem 3 fix kezdő nélkül akartak volna játszani. Így ennyit tudnak, de nem volt ez rossz…persze ha neked úgyis mindegy, akkor igazad van
Klaci79
Semlegesként néztem a meccset,de annyira látszott hogy a tizi után nem akartak semmit csinálni csak megtartani az 1-0-t.De ha megnézed a statisztika sem hazudik, főleg a 2. félidőben.

több mint 3 éve
Nagyot védekezett Varane.

több mint 3 éve
Rashford nem örült a lecserélésnek.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
nem tudom hol van nagyobb cigánykodás a MU vagy a Roma meccsén, de hányingerkeltő, remélem mindenhol lesz vagy 7 perc hosszabbítás
NB2
Hogy 7 perccel tovább cigánykodjanak ?