Soccer
🚨Chelsea accused of using long-term contracts to cheat the Premier League’s Financial Fair Play rules.
— TheSecretScout (@TheSecretScout_) January 20, 2023
According to FIFA statutes, clubs are only permitted to give players contracts of up to five years, but Chelsea have been routinely handing out far longer deals this season.
NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)Harry Kane is the top priority for Manchester United’s this summer. Kane is open to joining.
— Tottenham Tiers (@TottenhamTiers) January 20, 2023
[@SamiMokbel81_DM] 🥇
Sixo
Harry Kane is the top priority for Manchester United’s this summer. Kane is open to joining.
— Tottenham Tiers (@TottenhamTiers) January 20, 2023
[@SamiMokbel81_DM] 🥇
Ha lesz pont büntetés akkor remélem még idén megkapjuk, amíg még újraépül a csapat. Biztosan fellebbezni fog a vezetés. Elvileg ez már a 3. bíró volt akinél megpróbálták az ügyet, ő volt az első aki el is ítélte a Juvét.
Szerkesztette: Sixo
Le lehet koccanni Kompanyról, ő hozzánk fog jönni, úgy is jó belga háttere van a csapatban.Kompany mint edző, hihetetlen..Legalább nem kell idegeskednem, hogy Artetát viszi el a City Pep utódnak. 😊
jobbágy#JC6
Tony Adams
Kompany mint edző, hihetetlen..Legalább nem kell idegeskednem, hogy Artetát viszi el a City Pep utódnak. 😊
jobbágy#JC6
Sebaj aztán jöhet újabb 9 bajnoki cím 😁🤪Már 6. vagyunk 😁Serie A’s FIGC Prosecutor has ruled that Juventus will be given a -15 point deduction as result of the “Plusvalenza Case”, club’s capital gain violations 🚨 #Juventus
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 20, 2023
Tony Adams
steelwolf
Már 6. vagyunk 😁Serie A’s FIGC Prosecutor has ruled that Juventus will be given a -15 point deduction as result of the “Plusvalenza Case”, club’s capital gain violations 🚨 #Juventus
Tony Adams
Serie A’s FIGC Prosecutor has ruled that Juventus will be given a -15 point deduction as result of the “Plusvalenza Case”, club’s capital gain violations 🚨 #Juventus
nemtom mi van egy twerk versenyen, de nem látom mi a gond azzal hogy létezik olyanBaszod azért egy rúdtánc verseny kicsit komolyabb sportérték és teljesítmény, mint a picsarázás 😃Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭ezzel mi is a baj?
Tony Adams
rúdtánc vb is van
Negritis, a vajda
Hanni
és miért a sportérték számít?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Baszod azért egy rúdtánc verseny kicsit komolyabb sportérték és teljesítmény, mint a picsarázás 😃Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭ezzel mi is a baj?
Tony Adams
rúdtánc vb is van
Negritis, a vajda
Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭ezzel mi is a baj?
Tony Adams
rúdtánc vb is van
🚨 BREAKING:
— Barstool Football (@StoolFootball) January 20, 2023
Dani Alves has been sent to prison without any option of bail. pic.twitter.com/sF28OX1VNy
Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭Rövid távon Holding, hosszabb távon Gabriel upgrade.Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) January 20, 2023
Beki
Sebii
Sixo
Heisman nádor
Szerkesztette: Tony Adams
Rövid távon Holding, hosszabb távon Gabriel upgrade.Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
Beki
Sebii
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
ha nem is Kane, de mondjuk Weghorst.Lol miért felelnek meg, az egyik legjobb kapusa bundásnak már jópár éve. Ez kb mintha Kane elmenne Lewa mögé padozni. Bár a hírek szerint Neuernek több mint 1 év legjobb esetben is amíg a nyílt törés után felépül. Jó esély van, hogy jövő télig nem lesz Neuer.Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.Sommer 9,5m -> Bayernelvileg 8.5 misis plusz bonuszok.
Toto21
fél szezont levédi, és utána kiderül, hogy mi lesz Neuerrel. kész vállalni a párharcot is, amit ha elbukna akkor a BM még mindig elengedi hasonló összegért. na akkor ez az a dolog, amit Nübel nem akart/mert vállalni.
csebi
Toto21
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
Beki
Sebii
Lol miért felelnek meg, az egyik legjobb kapusa bundásnak már jópár éve. Ez kb mintha Kane elmenne Lewa mögé padozni. Bár a hírek szerint Neuernek több mint 1 év legjobb esetben is amíg a nyílt törés után felépül. Jó esély van, hogy jövő télig nem lesz Neuer.Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.Sommer 9,5m -> Bayernelvileg 8.5 misis plusz bonuszok.
Toto21
fél szezont levédi, és utána kiderül, hogy mi lesz Neuerrel. kész vállalni a párharcot is, amit ha elbukna akkor a BM még mindig elengedi hasonló összegért. na akkor ez az a dolog, amit Nübel nem akart/mert vállalni.
csebi
Toto21
sztem én is sokkal szarabb szezont vártam tőlükugye az alapallitasom volt, hogy nem bajnok aspirans a barca. ezt megcafoltak. nem kiabaltam el semmit, de ami jar az jar. en elismerem a tevedeseim.Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
Ceballos az egyetlen aki idén focira emlékeztető dolgokra képes, de miért is kezdene ugyan.
eaglesmcnabb
csebi
dande2
csebi
ugye az alapallitasom volt, hogy nem bajnok aspirans a barca. ezt megcafoltak. nem kiabaltam el semmit, de ami jar az jar. en elismerem a tevedeseim.Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
Ceballos az egyetlen aki idén focira emlékeztető dolgokra képes, de miért is kezdene ugyan.
eaglesmcnabb
csebi
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.#Kiwior to @Arsenal! €25m fee to @acspezia. Player will fly on Saturday/Sunday. ⌛️🔴⚪️ #AFC #Arsenal @SkySport @SkySports
Beki
Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
eaglesmcnabb
csebi