Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 949 — Colts Fan
Na úgy látszik a FIFAnál is felszaladtak a szemöldökök a 8 éves Chelseas szerződésekre. 😀😀😀

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 687 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo
NEM NEM NEM. Persze megértem ha elmegy oda, de nagyon nem szeretném. MU Chelsea RM Bayern ezek fájnának ha valamelyikhez menne (az Arsenalt fel sem vetem 😛)
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 132 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Tegnap volt a Juvénál a részvényesi ülés. Ősszel lemondandó vezetőség utódait megválasztották. Legnagyobb tisztségekbe Gianluca Ferrero és Maurizio Scanavino lett kinevezve. A hírek szerint mindkettő gazdasági szférából jön, Scanavino Elkann belső körének tagja. Legjobb tudomásom szerint egyikük sem dolgozott korábban sporton belül. Valamit elhoztuk az AS Roma jegyeladásáért felelős vezetőjét. Az Olimpico majdhogynem 70ezret átlagol, Torinoban meg a 41.5k-s Allianzot nem sikerül megtölteni. Minden arra utal, hogy mostantól egy sokkal tudatosabb költekezésben gondolkodik a csapat, ami az elmúlt 2 szezon -500 millió eurós mérlege után érthető. Kijelentették, hogy nagy igazolásokra ne számítsunk, inkább az utánpótlásra fog építeni a csapat. Ezzel valszeg a béreket is megkurtítják, Rabiot így 99%, hogy megy mondjuk ez így is 98% volt, de más játékosok is akik sokat keresnek repülhetnek, pl Szczesny akinek a fizetése után már nem is tudom miért de sokkal több adót kell fizetni, mint a többieké után.

Ha lesz pont büntetés akkor remélem még idén megkapjuk, amíg még újraépül a csapat. Biztosan fellebbezni fog a vezetés. Elvileg ez már a 3. bíró volt akinél megpróbálták az ügyet, ő volt az első aki el is ítélte a Juvét.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
Kompany mint edző, hihetetlen..
jobbágy#JC6
Legalább nem kell idegeskednem, hogy Artetát viszi el a City Pep utódnak. 😊
Tony Adams
Le lehet koccanni Kompanyról, ő hozzánk fog jönni, úgy is jó belga háttere van a csapatban.

több mint 3 éve
jobbágy#JC6
Legalább nem kell idegeskednem, hogy Artetát viszi el a City Pep utódnak. 😊
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 351
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 687 — Így remélem megfelelek nektek.....

Tony Adams
Már 6. vagyunk 😁
steelwolf
Sebaj aztán jöhet újabb 9 bajnoki cím 😁🤪
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 156 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Tony Adams
Már 6. vagyunk 😁
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 110 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bundás évnyitó eddig furcsa fújások és Szobo assist
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 982 — The Mathematician
Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭
Tony Adams
ezzel mi is a baj?
rúdtánc vb is van
Negritis, a vajda
Baszod azért egy rúdtánc verseny kicsit komolyabb sportérték és teljesítmény, mint a picsarázás 😃
Hanni
nemtom mi van egy twerk versenyen, de nem látom mi a gond azzal hogy létezik olyan
és miért a sportérték számít?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 794 — Poloska confirmed
Be kellett zárnom mára a zinternetet, a nője TWERK-VILÁGBAJNOKSÁGON -éééééérteed, twerk-vbn- vesz rendszeresen részt. 😭😭😭😭😭
Tony Adams
ezzel mi is a baj?
rúdtánc vb is van
Negritis, a vajda
Baszod azért egy rúdtánc verseny kicsit komolyabb sportérték és teljesítmény, mint a picsarázás 😃
több mint 3 éve
Tony Adams
ezzel mi is a baj?
rúdtánc vb is van

több mint 3 éve

több mint 3 éve

Beki
Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.
Sebii
Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.
Sixo
Rövid távon Holding, hosszabb távon Gabriel upgrade.
Heisman nádor

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 283 — "Montoya por favor!"

Beki
Nem nézek Seria A-t, így fogalmam sincs ki Ő. Elvileg Gabriel cseréjének szánjuk, aki tud vkp-t is játszani.
Sebii
Egy kifejezetten tehetséges 22 éves lengyel védő a Speziából, 9szeres válogatott. Több nagy csapat kívánság listáján szerepelt. Lipcse vele akarta Gvardiolt helyettesíteni, de a Juve is benne gondolkodott amikor mélyíteni akarta a csapat védelmét.
Sixo
Rövid távon Holding, hosszabb távon Gabriel upgrade.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 559 — Lucas Scott
Sommer 9,5m -> Bayern
Toto21
elvileg 8.5 misis plusz bonuszok.

fél szezont levédi, és utána kiderül, hogy mi lesz Neuerrel. kész vállalni a párharcot is, amit ha elbukna akkor a BM még mindig elengedi hasonló összegért. na akkor ez az a dolog, amit Nübel nem akart/mert vállalni.
csebi
Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.
Toto21
Lol miért felelnek meg, az egyik legjobb kapusa bundásnak már jópár éve. Ez kb mintha Kane elmenne Lewa mögé padozni. Bár a hírek szerint Neuernek több mint 1 év legjobb esetben is amíg a nyílt törés után felépül. Jó esély van, hogy jövő télig nem lesz Neuer.
Sixo
ha nem is Kane, de mondjuk Weghorst.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Saliba dobálja vissza a hosszabbítási ajánlatokat, lehet ő a B opció.
több mint 3 éve

Beki
Sebii

több mint 3 éve
Sommer 9,5m -> Bayern
Toto21
elvileg 8.5 misis plusz bonuszok.

fél szezont levédi, és utána kiderül, hogy mi lesz Neuerrel. kész vállalni a párharcot is, amit ha elbukna akkor a BM még mindig elengedi hasonló összegért. na akkor ez az a dolog, amit Nübel nem akart/mert vállalni.
csebi
Sommernek megfelel a pad is. Elég fizetést fog kapni és München elég élhetö város. Szerintem win-win.
Toto21
Lol miért felelnek meg, az egyik legjobb kapusa bundásnak már jópár éve. Ez kb mintha Kane elmenne Lewa mögé padozni. Bár a hírek szerint Neuernek több mint 1 év legjobb esetben is amíg a nyílt törés után felépül. Jó esély van, hogy jövő télig nem lesz Neuer.

több mint 3 éve
ancelotti monnyon le, nézhetetlen fos ma is.
Ceballos az egyetlen aki idén focira emlékeztető dolgokra képes, de miért is kezdene ugyan.
eaglesmcnabb
ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
csebi
Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏
dande2
ugye az alapallitasom volt, hogy nem bajnok aspirans a barca. ezt megcafoltak. nem kiabaltam el semmit, de ami jar az jar. en elismerem a tevedeseim.
csebi
sztem én is sokkal szarabb szezont vártam tőlük

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 559 — Lucas Scott
Ceballos az egyetlen aki idén focira emlékeztető dolgokra képes, de miért is kezdene ugyan.
eaglesmcnabb
ugyanitt megkövetem a Barca drukkeret. a bajnokságban jól tolják, simán esélyesek. bár azzal nem számoltam, hogy a Real ennyire leolvad, de a laligában igenis konzisztenesen, bajnok esélyeshez méltóan játszik a Barca.
csebi
Óvatosan 😊, lesz mèg egy classico is ès hajlamosak vagyunk az instabilitásra de legyen így 😏
dande2
ugye az alapallitasom volt, hogy nem bajnok aspirans a barca. ezt megcafoltak. nem kiabaltam el semmit, de ami jar az jar. en elismerem a tevedeseim.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 068

Beki
több mint 3 éve
eaglesmcnabb
csebi