Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 949 — Colts Fan

Sixo
ÉN tényleg csak Gallagher-t sajnálom, nekem annyira tetszett tavaly a játéka a Palaceban, remélem megkegyelmeznek neki, és kölcsönadják valami szar csapatba, amit kb egymaga bent tart.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 701 — "Grammar maci"
Az év edzője: Marco Rossi

Ez egy vicc.
jobbágy#JC6
Ki más?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn

Ez egy vicc.
jobbágy#JC6
Mint ahogy az egész gála, amikor felsorolta a "sztárvendégeket" már kapcsoltam is el.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 351

Ez egy vicc.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 131 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Chelsea and Atlético Madrid are now completing final details of João Félix deal as Blues want to be fast and get it 100% sealed this week. 🔵🇵🇹 #CFC

Full agreement on personal terms as João has accepted Chelsea move — they will cover his full salary until June 30.
Beki
Erre a posztra nem elég Mount és Gallagher???
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Chelsea and Atlético Madrid are now completing final details of João Félix deal as Blues want to be fast and get it 100% sealed this week. 🔵🇵🇹 #CFC

Full agreement on personal terms as João has accepted Chelsea move — they will cover his full salary until June 30.
több mint 3 éve
Na visszavonult a mester, nem gyenge névsorba sikerült belépnie, mint személyes no1 kedvencem.
Davids, Totti, Julio Baptista, Lassana Diarra, Pepe, és Bale.

Lassan kereshetek új kedvencet magamnak, amíg a portugál vissza nem vonul, asszem camavinga lesz az, de addig még talán van egy kis idő!
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 584 — je suis poloska
Na visszavonult a mester, nem gyenge névsorba sikerült belépnie, mint személyes no1 kedvencem.

Lassan kereshetek új kedvencet magamnak, amíg a portugál vissza nem vonul, asszem camavinga lesz az, de addig még talán van egy kis idő!
eaglesmcnabb
Ramos
jobbágy#JC6
még jó hogy nem rögtön materazzi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 351

eaglesmcnabb
Ramos
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 584 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
20-25 éve remete volt 😕
ozibozi
😕
Ha jók az infóim, Zomborinak sincs már sok hátra 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 935
20-25 éve remete volt 😕
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mészáros Bubu 😕(

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Gareth Bale retires from professional football. The decision has been made and announced.
Beki

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Gareth Bale retires from professional football. The decision has been made and announced.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 430 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
csak most láttam, de valaki magyarázza már el pls, hogy a Pool - Wolves meccsen Toti góljánál ki a faszom volt lesen? 😀
 youtu.be/pHpr8Gg1RXA?t=224
Löfli
Elv a szögletrúgó, amikor a középről kifejelt labda elé került. De erről se a meccsen se azóta nem volt amúgy olyan felvétel, ahol a fejelés pillanatában látni lehetne hol is áll a rúgó.
alatriste
Athleticen ezeket a csodálatos minőségű képeket találtam 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 945 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
csak most láttam, de valaki magyarázza már el pls, hogy a Pool - Wolves meccsen Toti góljánál ki a faszom volt lesen? 😀
Löfli
Elv a szögletrúgó, amikor a középről kifejelt labda elé került. De erről se a meccsen se azóta nem volt amúgy olyan felvétel, ahol a fejelés pillanatában látni lehetne hol is áll a rúgó.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 430 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve

Negritis, a vajda
500000€-t fizetett ki, és a hétvégén vert is 2 gólt. Nagyon durva sztori!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 776 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Már már művészet, hogy a franciák ilyen mérgező és retardált emberekkel teletűzdelt szövetséggel maguk mögött előtt még vb döntőt tudtak játszani

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 559 — Lucas Scott
közben Sommer presszionálja a Gladbachot, ők meg elvileg 8 misit kérnek most, amit meg a BM sokall ... mondjuk nem értem, sztem ennyit lazán megérne nekünk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.