Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....
dande2
Válogatott szünet miatt adná magát, de ugye a gyökér vezetőség 2025-ig adott neki szerződést és nem nagyon férne bele a költségvetésbe a kivágása. Viszont lényeg h a nézőtéren vminek tudott örülni:
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Tetszik ez a Serie A forduló, már csak egy Napoli vereség kéne. 🤭

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 945 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az Union veretlenül vezeti a bundást, ahogy mindenki várta.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
hű azért ez a Fradi mennyire tele van haszontalan külföldiekkel...ok, hogy Bicske az ellenfél, na de a játékuk elképesztő gyenge
Klaci79
Kurva anyjukat tényleg, izmoznak minden bajnokin, tök mindegy ki az ellenfél, most meg nem tudják hozni a hendit amikor kéne nekem a mixhez 😀.
eaglesmcnabb
kurva ideges az orosz, időnként akkora üvöltés van...na de nem is emlékszem, hogy egy-két ilyen légióst mikor láttam utoljára nemzetközi kupameccsen....gondolom ezek ilyenkor játszanak csak a milliós fizetésekért
Klaci79
na hátha még találnak egyet 😀

vagy nem. bezzeg MTK 28. perc 4-0...

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
hű azért ez a Fradi mennyire tele van haszontalan külföldiekkel...ok, hogy Bicske az ellenfél, na de a játékuk elképesztő gyenge
Klaci79
Kurva anyjukat tényleg, izmoznak minden bajnokin, tök mindegy ki az ellenfél, most meg nem tudják hozni a hendit amikor kéne nekem a mixhez 😀.
eaglesmcnabb
kurva ideges az orosz, időnként akkora üvöltés van...na de nem is emlékszem, hogy egy-két ilyen légióst mikor láttam utoljára nemzetközi kupameccsen....gondolom ezek ilyenkor játszanak csak a milliós fizetésekért
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Juve😆
jobbágy#JC6
Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
davemayer
Nagyon hosszú folyamat eredménye, de a legnagyobb gond az volt, hogy Allegri elképzelései szerint igazoltak. Pl ez a Kostic gyerek 30 évesen...
A másik gyöngyvirág meg Miretti a kp-n... az olasz média hegyezi rá a cerkát, de a csávó ebből a f*startály középpályáról nem tud kiemelkedni; az olasz tucat középszer tipikus mintapéldája.
Beki
meg hát az sem hasznos, ha a plájmákered félidő előtt zuhanyozni vonul
slowmotion
Az a baj, hogy 40 percig is jobb volt a Monza. Viszont mutatja, hogy mekkora lehet a gond az öltözőben, ha Di Marianak is elmennek otthonról és 2017. után kap pirosat könyöklésért.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
Klaci79

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 750 — Cowboys fan
Juve😆
jobbágy#JC6
Nem is értem a koncepciót amúgy, van egy Vlahovic-uk aztán annyi, olyan arcok vannak a kezdőben hogy egy olasz középcsapatba nem férnének be. Totál elfogyott ez a csapat.
davemayer
Nagyon hosszú folyamat eredménye, de a legnagyobb gond az volt, hogy Allegri elképzelései szerint igazoltak. Pl ez a Kostic gyerek 30 évesen...
A másik gyöngyvirág meg Miretti a kp-n... az olasz média hegyezi rá a cerkát, de a csávó ebből a f*startály középpályáról nem tud kiemelkedni; az olasz tucat középszer tipikus mintapéldája.
Beki
meg hát az sem hasznos, ha a plájmákered félidő előtt zuhanyozni vonul
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Juve😆
jobbágy#JC6
davemayer
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
Juve😆
jobbágy#JC6

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 164
Juve😆
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 538 — LIGHTS OUT!
Szar ez a foci, ki találta ki ...

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 945 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hajrá Kerület

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊
eloel
több mint 3 éve

több mint 3 éve
eloel 3 230 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
15 évesen bemutatozni... nagyon kemény. hibátlan foci volt a mai. 😊

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a Spurs Pool City hármasból hoztok 5-9 pontot, meg is èrdemlitek az első helyet 😏 (tudom lesz egy Leeds meccs is de nyilván ezek a mèrvadóak).

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Ted Lassooooooooooooooo!! 😀😀😀
Coach Beard!!!!!!!!!!!!!!!!!!😀😀😀
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 861 — "Montoya por favor!"
Ez szedd ki te bohóc

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
T-BAAAAAAAG!!!!!!
több mint 3 éve

Tony Adams
Förtelmes szezonja van, de ezen a meccsen a kb -4es psxg-t nem érdemelte meg szerintem. A 6+2 kapott gólból nem igazán tudok kiemelni egyet sem amire azt tudom mondani, hogy nah igen itt nagyot hibázott. Gondoljuk Kane fejesére, vagy Bentancur kapufás góljára, akár a 2 bomba Sonny gólra, szerintem egyikről sem tehetett. Persze csinált faszságokat, rendkívül bizonytalan volt, és egész szezon alapján minden kritikát megérdemel.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 667 — Lucas Scott
@csebi bocs...
Mikey
Megint nem nézted? 😕

Amúgy írtam én h vmi nem tiszta most a csapatnal. Kérdés h a rohadt sokert kivásárolt edzőt meg tudják-e fúrni a játékosok mint Kovacot meg Ancelottit
csebi
Mert szerinted három meccs után rájöttek, hogy nem tetszik nekik?
Mikey
Tavaly vették.
gdavid
Arra értettem, hogy az első három bajnokit simán nyerték, aztán kezdtek el bénázni.
Mikey
Az első három meccs után nem volt még probléma a rotacio hiánya illetve h minimálisan sem kommunikál arról h ki miért mikor csere. Állítólag empátia hiány van nála plusz önkritikát sem gyakorol.
Nagyon rossz híreket lehet olvasni, ilyeneket tényleg akkor olvastam mikor megfurtak Carlot meg Kovacot.
Ma leült több játékossal beszélni hat meglátjuk mi lesz ebből

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 861 — "Montoya por favor!"
Törötörötötötőőő - Saliba 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz