Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na, vajon mit jelent be Szalai Ádám?
Esélyes a visszavonulás a válogatottól.
zacknorb
Németek elleni lesz az utolsó meccse a válogatottban
jobbágy#JC6
Azt az egy olaszok ellenit még nem bírná ki?Ráadásul hazai pályán búcsúzhatna..
JoeyPorter
Jaj bocs, ne haragudj, olaszokat akartam írni
jobbágy#JC6
Sikerült elpáváskodni a visszavonulását. Ahelyett hogy búcsút vesz mindenkitől szidja az újságírókat hogy megírták mielőtt mondott volna bármit is. Sértődjön meg akkor. Négyéves szint.
Nemes samu09
A szemétmocsok újságíró a reggeli kávé után belenézett a jósgömbjébe, majd megírta a hírt. Még véletlenül sem a bu.zi MLSZ-ből jött az infó.😀
Tony Adams
De bakker, ehhez mèg jósgömb sem kell. Ennyi esze neki is lehetne hogy várhatóan kitalàlják, mert ugyan mi mást akarna ennyi idősen bejelenteni? Leszerződtette a Real Madrid?🤔🤪 Ezèrt valóban méltatlan volt reklamálnia....
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
zacknorb
jobbágy#JC6
JoeyPorter
jobbágy#JC6
Sikerült elpáváskodni a visszavonulását. Ahelyett hogy búcsút vesz mindenkitől szidja az újságírókat hogy megírták mielőtt mondott volna bármit is. Sértődjön meg akkor. Négyéves szint.
Nemes samu09
A szemétmocsok újságíró a reggeli kávé után belenézett a jósgömbjébe, majd megírta a hírt. Még véletlenül sem a bu.zi MLSZ-ből jött az infó.😀
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 624 — I like the Texans, I like who we are
zacknorb
jobbágy#JC6
JoeyPorter
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
zacknorb
Igen, ez lett
Na, és mivel az olaszok ellen fog visszavonulni, ezért lesz még inkább polarizáló a tervezett Zsuzsi-game a görögök ellen
zacknorb
Adná magát egy Zeusz mintás szatyorból egy aranyporral hintett gyros amibe a csípőssel beleírják a számot és viszlát, mehet is a VIP páholyba a NER közeli aranyásók nagy örömére.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 750 — Cowboys fan
zacknorb
Igen, ez lett
Na, és mivel az olaszok ellen fog visszavonulni, ezért lesz még inkább polarizáló a tervezett Zsuzsi-game a görögök ellen
zacknorb
aszittem, már jön is a következő gyerek
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 064 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Igen, ez lett

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 667 — Lucas Scott
Neuer és Goretzka COVID pozitívak
zacknorb
Mivan te f.....opó???? nem mehet akkor 😊
NB2
majd TORStegen bizonyithat.
csebi
remélem a pörölyével megcsap valakit 😀
Negritis, a vajda
a tor inkabb arra szolt h nyeli a golokat 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 332 — The Mathematician
zacknorb
NB2
csebi
remélem a pörölyével megcsap valakit 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 889 — a new hope (again)
zacknorb
NB2
nem azt mondta, hogy mivan te naplopó? 😯

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
zacknorb
NB2

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 587 — nabege2@yahoo.com
zacknorb
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 064 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 334
Hát én beszarok, komolyan😆
A 2018-ban kirúgott Michal Hipp, aki az egyik legrosszabb edző volt, aki Szombathelyen megfordult, most visszatért 🤣🤣🤣
Erre tényleg nincsenek szavak, ami a magyar fociban megy
jobbágy#JC6
De legalább azt nem lehet mondani hogy Hipp hopp visszajött.... Bocsánat
Gergőbácsi
Én, amikor először megláttam, azt hittem, hogy ő lesz a stadion új gondnoka:

www.transfermarkt.com/michal-hipp/profil/trainer/8137
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 164
zacknorb
jobbágy#JC6
JoeyPorter
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....
dande2
Válogatott szünet miatt adná magát, de ugye a gyökér vezetőség 2025-ig adott neki szerződést és nem nagyon férne bele a költségvetésbe a kivágása. Viszont lényeg h a nézőtéren vminek tudott örülni:

Beki
Arrivabene a meccs előtt azt nyilatkozta, hogy el sem gondolkodnak a kirúgásán. Egy 4 éves projekthez hozzák aminek az elején járunk most.
Sixo
Most kellene Allegrit kitenni, minden tisztelettel iránta, de ez a második korszak nem jön be. Pochettinoval próbálkozhatnánk....
dande2
Válogatott szünet miatt adná magát, de ugye a gyökér vezetőség 2025-ig adott neki szerződést és nem nagyon férne bele a költségvetésbe a kivágása. Viszont lényeg h a nézőtéren vminek tudott örülni:

Beki
Arrivabene a meccs előtt azt nyilatkozta, hogy el sem gondolkodnak a kirúgásán. Egy 4 éves projekthez hozzák aminek az elején járunk most.
Sixo
Ok de csak èn nem látom az irány? 😛 Mármint a játèkban, mert a játèkosanyag nem annyira rossz. Igaz Pogba idehozatala nem vètek volt, hanem bűn🥴
dande2
Sixo: igen, 4 éves projektnek indult és tavalyi f*s teljesítményt még lehetett védeni azzal, hogy kb Locatellire volt egyedül pénz + Keanre kapkodással a mercato vége előtt. Viszont kész, ennyi ez a projekt megbukott és az egyetlen dolog, ami itt tartja még Allegrit az a 2025ig tartó szerződése és a lóvé, amit kapna, ha menesztenék.

dande: azért a kerettel is akadnak gondok, de a játék... ne is említsem, hogy jövőre Cuadrado és Alex Sandro ingyen távozik, nagyon jó lesz őket pótolni (mert az nem megoldás h Danilo bohóckodik jobbon, meg DS-Pellegrini-Cambiaso trió meg balon).
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
zacknorb
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
zacknorb
több mint 3 éve

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 416 — Packers Suicide Squad
A 2018-ban kirúgott Michal Hipp, aki az egyik legrosszabb edző volt, aki Szombathelyen megfordult, most visszatért 🤣🤣🤣
jobbágy#JC6
De legalább azt nem lehet mondani hogy Hipp hopp visszajött.... Bocsánat

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 332 — The Mathematician
Szerintem olaszban egyebkent azert hozzak vissza folyton a korabban kirugott edzoket hamar, mert biztos van valami jogi okossag, hogyha „elo” szerzodessel rendelkezik valaki, akkor fizetik nekik azt, amit amugy is kellene, ha ujra kinevezik az illetot, nem kell duplan perkalniuk neki.

Mert hogy ugye olaszban az van, hogy ha kirugnak, akkor hiaba nem el a szerzodesed az adott klubbal, a szovetsegben az ugyanugy be van jegyezve egeszen addig, amig az alap megallapodas szolt.

Igy van az, hogy az olaszoknal egy halom csapat van most is, ahol papiron meg 2-3 edzot fizetnek parhuzamosan ugyanugy. A Milannal a Berlusconi-era vegen peldaul asszem egyszerre negy edzot fizetett a klub. Feltetelezem igy, ha te visszahivsz valakit, akinek jogilag meg fizetnel, akkor visszateres eseten ugyanaz a szerzodes lep ervenybe, amit meg legutobb kotottetek, es nem kell semmi pluszt rapakolni.

Szvsz ez a penz es a matek miatt van igy.
Stez
mondjuk ha a semmiért kapok pénzt tőlük miért mennék vissza dolgozni is a pénzért?
valszeg azért valamivel többet kapnak de régit nem kell fizetni tovább

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 476 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem olaszban egyebkent azert hozzak vissza folyton a korabban kirugott edzoket hamar, mert biztos van valami jogi okossag, hogyha „elo” szerzodessel rendelkezik valaki, akkor fizetik nekik azt, amit amugy is kellene, ha ujra kinevezik az illetot, nem kell duplan perkalniuk neki.

Mert hogy ugye olaszban az van, hogy ha kirugnak, akkor hiaba nem el a szerzodesed az adott klubbal, a szovetsegben az ugyanugy be van jegyezve egeszen addig, amig az alap megallapodas szolt.

Igy van az, hogy az olaszoknal egy halom csapat van most is, ahol papiron meg 2-3 edzot fizetnek parhuzamosan ugyanugy. A Milannal a Berlusconi-era vegen peldaul asszem egyszerre negy edzot fizetett a klub. Feltetelezem igy, ha te visszahivsz valakit, akinek jogilag meg fizetnel, akkor visszateres eseten ugyanaz a szerzodes lep ervenybe, amit meg legutobb kotottetek, es nem kell semmi pluszt rapakolni.

Szvsz ez a penz es a matek miatt van igy.

Szerkesztette: Stez

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
jobbágy#JC6
ezt a szintet csak az olasz foci tudja konstansan hozni, ott pl a Pisánál 8 meccs kellett hozzá hogy rájöjjenek, a kirúgott hc elődje volt az igazi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 476 — Whoops, looks like something went wrong.

Sixo
Ezt jol elszurta. Vart volna meg egy honapot, es mar a Juventus kispadjan ulne. 😀
Stez
Mert a Benevento nem fogja elengedni, ha a Juve megkeresi, Fabio barátom, ülj le a padunkra
gabokocka
Nem. A Juventus nem fog kifizetni milliokat azert, hogy elhozzon egy frissen szerzodott edzot, foleg olyat, aki meg „szuz” a szakmaban, teljesen lutri.

Egyebkent viszont a szurkolok miatt lattam volna, hogy megprobalkoznak Cannavaroval, mert o oriasi kedvenc, szeretnek a drukkerek.
Stez
Nem fog a Beneventonak kifizetni pár milliót, de az Allegrinek kifizetnek egy raklap pénzt, hogy távozzon a stábjával. Azt hiszem a Gazzetta 80 misit írt ha ki akarnánk rúgni Allegrit. Zavart érzek az erőben.
Cannavaro meg 2 szezont játszott nálunk. Nem hinném, hogy túl sokan emlékeznének rá. Amúgy is az a legsötétebb időkből való szezonok voltak.
Sixo
Monterot pedzegetik az ifiktől
Willie Parker
De az továbbra sem oldja meg azt a gondot, hogy állítólagosan olyan szerződést kötött a csapat Allegrivel, amiután ha kirúgják nagyon sokat kellene fizetni. Egyes becslések szerint az összeg elérni azt a magasságot ami egy BL és nem BL szereplés között van. Itt nem az a gond, hogy ne lenne edzőt akinek látna többet a csapat, mint amit most Allegri mutat.
Sixo
Sose értettem ezeket a kikötéseket: szarul dolgozol, tehát kapsz egy valag zsét...

Horváth Feri ebből szült lovat.
Willie Parker
Mondjuk Ferinel nem nagyon kellene kikotest keresned, o dolgozhat, mert megvannak a megfelelo ismerosei hozza. 😊

Azert itt a magyar szakmaban az a nagy szo, ha valami bejaratott foszer kepes olyat alkotni, hogy ezzel kiessen a pixisbol es ne legyen az elso ket osztalyban aztan klub, aki foglalkoztatja, akar edzokent, akar szakmai barmilyenkitalaltizehozekent.

több mint 3 éve

Sixo
Ezt jol elszurta. Vart volna meg egy honapot, es mar a Juventus kispadjan ulne. 😀
Stez
Mert a Benevento nem fogja elengedni, ha a Juve megkeresi, Fabio barátom, ülj le a padunkra
gabokocka
Nem. A Juventus nem fog kifizetni milliokat azert, hogy elhozzon egy frissen szerzodott edzot, foleg olyat, aki meg „szuz” a szakmaban, teljesen lutri.

Egyebkent viszont a szurkolok miatt lattam volna, hogy megprobalkoznak Cannavaroval, mert o oriasi kedvenc, szeretnek a drukkerek.
Stez
Nem fog a Beneventonak kifizetni pár milliót, de az Allegrinek kifizetnek egy raklap pénzt, hogy távozzon a stábjával. Azt hiszem a Gazzetta 80 misit írt ha ki akarnánk rúgni Allegrit. Zavart érzek az erőben.
Cannavaro meg 2 szezont játszott nálunk. Nem hinném, hogy túl sokan emlékeznének rá. Amúgy is az a legsötétebb időkből való szezonok voltak.
Sixo
Monterot pedzegetik az ifiktől
Willie Parker
De az továbbra sem oldja meg azt a gondot, hogy állítólagosan olyan szerződést kötött a csapat Allegrivel, amiután ha kirúgják nagyon sokat kellene fizetni. Egyes becslések szerint az összeg elérni azt a magasságot ami egy BL és nem BL szereplés között van. Itt nem az a gond, hogy ne lenne edzőt akinek látna többet a csapat, mint amit most Allegri mutat.
Sixo
Sose értettem ezeket a kikötéseket: szarul dolgozol, tehát kapsz egy valag zsét...

Horváth Feri ebből szült lovat.
Willie Parker
Tornyi bá is megkereste vele a nyugdíjra valót pár év alatt 😀
eaglesmcnabb
meg hany ilyen magyar edzo van plusz szakkommentator.