Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
kommentátoroknak érdekesség, de haszontalan információaz abszolút felesleges, de legalább használhatatlan táblázat tankönyvi definíciója, szerintem csak az idődet vesztegetted a beszúrással, a többiek meg a válaszolgatással
empty taxi
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
az abszolút felesleges, de legalább használhatatlan táblázat tankönyvi definíciója, szerintem csak az idődet vesztegetted a beszúrással, a többiek meg a válaszolgatással
empty taxi
több mint 3 éve
Amúgy hihetetlen ez a Kondás. Lassan többször bukott meg, mint mondjuk Feri, de mindig kap új lehetőséget 😃
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az maximum a kötelező opció aktiválódását jelentené, amiről 2020. őszén született egyezség + klub nem jelentette be még ezt sem, még ha aktívvá is vált az opció. Ilyeneket nem kellene beleszámolni.Chiesa ide számít a 40 millájávalIgazán odaírhatnák h az adatokat honnan veszik, vagy mi alapján írták oda amit, mert elég false adatok jöttek ki. 😀 Juventusnál pl a tényleges költekezések: Bremer 41M, Kostic 12M, Cambiaso 8M, Miliknél volt 1 misi asszem a kölcsön, emellett Paredes ingyen kölcsönnel jött.
empty taxi
Beki
www.transfermarkt.com/juventus-turin/transfers/verein/506
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Közben hivatalosan is Kondás Elemér a Vasas vezetőedzőjeJa, látom. Szomorú vagyok.
zacknorb
több mint 3 éve
Chiesa ide számít a 40 millájávalIgazán odaírhatnák h az adatokat honnan veszik, vagy mi alapján írták oda amit, mert elég false adatok jöttek ki. 😀 Juventusnál pl a tényleges költekezések: Bremer 41M, Kostic 12M, Cambiaso 8M, Miliknél volt 1 misi asszem a kölcsön, emellett Paredes ingyen kölcsönnel jött.
empty taxi
Beki
www.transfermarkt.com/juventus-turin/transfers/verein/506
több mint 3 éve
Közben hivatalosan is Kondás Elemér a Vasas vezetőedzője
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Egy két véletlen kivételtől eltekintve a 2 továbbjutó a pénzt költő. CSapatok is lesznek majd
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Igazán odaírhatnák h az adatokat honnan veszik, vagy mi alapján írták oda amit, mert elég false adatok jöttek ki. 😀 Juventusnál pl a tényleges költekezések: Bremer 41M, Kostic 12M, Cambiaso 8M, Miliknél volt 1 misi asszem a kölcsön, emellett Paredes ingyen kölcsönnel jött.
empty taxi
több mint 3 éve
Mindenki a Unitedet fikázza, hogy mennyit költött. Tessék, itt még a TOP20-ban sem vagyunk benne! 😀
empty taxi
több mint 3 éve
Felkészül Boris
több mint 3 éve
És Supka Attila is OUT
Poloska vagyok.
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kondás lesz, valószínű.Basszameg, én is ezt hallom. Bónuszként esetleg: Supka.
Szerk: vagy Pinyő
😃
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-kuttor-attilaval-szerzodest-bontottak-hivatalos-2912069csempionsíp
Kondás tartja a délelőtti edzést...
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Még Supkát kell kirúgni Kövesdről hogy beinduljon a vándorlás.
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-kuttor-attilaval-szerzodest-bontottak-hivatalos-2912069Kondás tartja a délelőtti edzést...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ha Horváthferi, Pinyő és Tésztásgyuri ötvözete jön, az is jobb a kopasz fenoménnél 😄🤣Hihihi, végre valami jó hír.én a helyedben megvárnám ki jön 😀
Takarodjon jó messzire.
warr_b
NB2

több mint 3 éve
Hihihi, végre valami jó hír.én a helyedben megvárnám ki jön 😀
Takarodjon jó messzire.
warr_b
több mint 3 éve
Hihihi, végre valami jó hír.Takarodjon jó messzire.

több mint 3 éve
nba sem sokkal jobb, de premier leagueben is kell vagy 5x bukni miellőtt elásnakPinyő is coming 😊Horváth Feri kipipálhatna még egy NB1es csapatot.
gabokocka
Az NFL van még ennyire retardált egy liga, mint az NB1.Pinyő is coming 😊Kuttornak meg pont megüresedett a HC poszt a Halinál.
gabokocka
JoeyPorter
tüsi91
Szerkesztette: Negritis, a vajda