Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Tedesco hivatalosan menesztve! 😊
Toto21
mi a faszom van, általában is ennyi edzőt rúgnak ki október előtt?
Negritis, a vajda
Gula ügyes edzőbuktató 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
Ha vkinek kimaradt volna Gulácsi parádéja:

empty taxi

ikertornyok. és nem ilyen biszem-baszom BL-ben

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 349 — The Mathematician
Toto21
mi a faszom van, általában is ennyi edzőt rúgnak ki október előtt?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 374
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Ha vkinek kimaradt volna Gulácsi parádéja:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Håland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.
NB2
Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
davemayer
Azért sokan mondták hogy be fog sulni
Negritis, a vajda
Gondolom leginkább a buta kivénhedt exfocista nagyotmondók főleg 🙂
FLZOLI
pl sznobok/haterek
barca/mcity/guardiaola kritikusok haterek
de nemcsak nagyotmondók, hanem értelmesebb cikk is volt arról hogy milyen veszélyei vannak annak az igazolásnak

én se voltam 100%ig biztos benne hogy beválik, de ha őt se tudja használni Pep akkor végképp menjen a sunyiba

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Håland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.
NB2
Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
davemayer
Negritis, a vajda
Hát szerintem ő egy olyan őstehetség, aki megtestesíti a mai modern 9 est. Szerintem bárhova menne ugyanilyen jó lenne.
kapitnono
klopp alatt nem működne
és guardiolanal is az volt a kérdés hogy a rendszerbe passzolhat-e

mármint jelenlegi rendszerekben, és kérdés hogy mennyire változhat a játékos alapból vagy az edző mer mind2 azért vaskalapos kicsit
Negritis, a vajda
Tuchel spec szerintem őt se tudná használni...

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
NB2
davemayer
Negritis, a vajda
Gondolom leginkább a buta kivénhedt exfocista nagyotmondók főleg 🙂

több mint 3 éve
NB2
davemayer
Negritis, a vajda
Hát szerintem ő egy olyan őstehetség, aki megtestesíti a mai modern 9 est. Szerintem bárhova menne ugyanilyen jó lenne.
kapitnono
klopp alatt nem működne
és guardiolanal is az volt a kérdés hogy a rendszerbe passzolhat-e

mármint jelenlegi rendszerekben, és kérdés hogy mennyire változhat a játékos alapból vagy az edző mer mind2 azért vaskalapos kicsit

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 282 — WHO DAT!!!!
NB2
davemayer
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
NB2
davemayer

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535
Emlékeztek még, ahogy az a kopasz fasz miként baszta szét a Huszti karrierjét a Zenitben? Legjobb évei kuka
Pedig qrva jó volt, a statjai is rendben voltak.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 166
Bálesz, hol lehet jegyet venni csak egy meccsre? Nekem a Fradi meccsjegy csak a bérletet hozza ki.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
A Lipcsével és Dominikkal kb a lehető legjobb dolog történne, ha ez a bohóc eltakarodna onnan.
ozibozi
Dominikkal a leheto legjobb dolog akkor tortent volna, ha egy eve nem a Lipcsehez ir ala, hanem par honappal azt megelozoen a Milanhoz. Oriasi need volt egeszen mostanaig egy iranyito a csapatba, a jelenlegi Milan tokeletes lett volna neki a szintlepeshez, plusz legalabb tanul nemi fegyelmet is Maldiniek mellett.

Ez a Lipcse Marsch iranyitasaval sem volt neki tokeletes, meg o is folyamatosan rotalta, pedig o aztan tenyleg ismerte Szobot a Salzburgbol. Nem igazan van magyar, akinel azt mondom, hogy fejlodes szempontjabol nem nagyon jo a Bundesliga, de Szobo eseteben egyre inkabb erzem ugy, hogy rosszul dontottek.
Stez
A német nyelvterület döntött valószínűleg. Én sem örültem anno hogy lipcsébe ment, főleg Olmo miatt - ugyanaz a helyzet mint anno az angol válogatottnál volt a Lampard+ Gerrard, képtelenek együtt hatásosan játszani de mindkettő elég jó ahhoz hogy kezdő legyen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A Lipcsével és Dominikkal kb a lehető legjobb dolog történne, ha ez a bohóc eltakarodna onnan.
ozibozi
Hú de várom már.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
NB2

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Na, ennyit az NB I legertekesebb jatekosarol, a Fradi egy ev utan elpasszolta az iszonyat hudenagy szupertehetseg Gavricsot.
Stez
Nem tudom mit mutathatott edzésen hogy sosem játszott. Ez így elég gáz vétel volt, nem ertem mert ki sem próbálták élesben.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A bundásban simán tud pár évet előre menni, ha folyamatosan játszik, de neki olasz- spanyol kell, ahol kijön a teknik és a fej. Szvaz
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 494 — Whoops, looks like something went wrong.
ozibozi
Dominikkal a leheto legjobb dolog akkor tortent volna, ha egy eve nem a Lipcsehez ir ala, hanem par honappal azt megelozoen a Milanhoz. Oriasi need volt egeszen mostanaig egy iranyito a csapatba, a jelenlegi Milan tokeletes lett volna neki a szintlepeshez, plusz legalabb tanul nemi fegyelmet is Maldiniek mellett.

Ez a Lipcse Marsch iranyitasaval sem volt neki tokeletes, meg o is folyamatosan rotalta, pedig o aztan tenyleg ismerte Szobot a Salzburgbol. Nem igazan van magyar, akinel azt mondom, hogy fejlodes szempontjabol nem nagyon jo a Bundesliga, de Szobo eseteben egyre inkabb erzem ugy, hogy rosszul dontottek.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 599 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 166
Eszméletlen mit muvel ez a Real OMG
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 335
Na, ennyit az NB I legertekesebb jatekosarol, a Fradi egy ev utan elpasszolta az iszonyat hudenagy szupertehetseg Gavricsot.
Stez
Loncar menni Belgium
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 494 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 599 — nabege2@yahoo.com
Real meg 5 perc alatt lerendezte a meccset...