Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Gula ügyes edzőbuktató 😀Tedesco hivatalosan menesztve! 😊mi a faszom van, általában is ennyi edzőt rúgnak ki október előtt?
Toto21
Negritis, a vajda

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ha vkinek kimaradt volna Gulácsi parádéja:
WHAT THE FUCK Peter Gulacsi#RBLDON pic.twitter.com/clwBPuOuIR
— Miles Gonzales Morales (@yfzmellekhr) September 6, 2022
empty taxi
ikertornyok. és nem ilyen biszem-baszom BL-ben
több mint 3 éve
Tedesco hivatalosan menesztve! 😊mi a faszom van, általában is ennyi edzőt rúgnak ki október előtt?
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tedesco hivatalosan menesztve! 😊
több mint 3 éve
Ha vkinek kimaradt volna Gulácsi parádéja:WHAT THE FUCK Peter Gulacsi#RBLDON pic.twitter.com/clwBPuOuIR
— Miles Gonzales Morales (@yfzmellekhr) September 6, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
pl sznobok/haterekGondolom leginkább a buta kivénhedt exfocista nagyotmondók főleg 🙂Azért sokan mondták hogy be fog sulniHåland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
NB2
davemayer
Negritis, a vajda
FLZOLI
barca/mcity/guardiaola kritikusok haterek
de nemcsak nagyotmondók, hanem értelmesebb cikk is volt arról hogy milyen veszélyei vannak annak az igazolásnak
én se voltam 100%ig biztos benne hogy beválik, de ha őt se tudja használni Pep akkor végképp menjen a sunyiba
több mint 3 éve
Tuchel spec szerintem őt se tudná használni...klopp alatt nem működneHát szerintem ő egy olyan őstehetség, aki megtestesíti a mai modern 9 est. Szerintem bárhova menne ugyanilyen jó lenne.Azért sokan mondták hogy be fog sulniHåland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
NB2
davemayer
Negritis, a vajda
kapitnono
és guardiolanal is az volt a kérdés hogy a rendszerbe passzolhat-e
mármint jelenlegi rendszerekben, és kérdés hogy mennyire változhat a játékos alapból vagy az edző mer mind2 azért vaskalapos kicsit
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Gondolom leginkább a buta kivénhedt exfocista nagyotmondók főleg 🙂Azért sokan mondták hogy be fog sulniHåland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
NB2
davemayer
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
klopp alatt nem működneHát szerintem ő egy olyan őstehetség, aki megtestesíti a mai modern 9 est. Szerintem bárhova menne ugyanilyen jó lenne.Azért sokan mondták hogy be fog sulniHåland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
NB2
davemayer
Negritis, a vajda
kapitnono
és guardiolanal is az volt a kérdés hogy a rendszerbe passzolhat-e
mármint jelenlegi rendszerekben, és kérdés hogy mennyire változhat a játékos alapból vagy az edző mer mind2 azért vaskalapos kicsit
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Hát szerintem ő egy olyan őstehetség, aki megtestesíti a mai modern 9 est. Szerintem bárhova menne ugyanilyen jó lenne.Azért sokan mondták hogy be fog sulniHåland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
NB2
davemayer
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
Azért sokan mondták hogy be fog sulniHåland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
NB2
davemayer
több mint 3 éve
Bálesz, hol lehet jegyet venni csak egy meccsre? Nekem a Fradi meccsjegy csak a bérletet hozza ki.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
A német nyelvterület döntött valószínűleg. Én sem örültem anno hogy lipcsébe ment, főleg Olmo miatt - ugyanaz a helyzet mint anno az angol válogatottnál volt a Lampard+ Gerrard, képtelenek együtt hatásosan játszani de mindkettő elég jó ahhoz hogy kezdő legyen.A Lipcsével és Dominikkal kb a lehető legjobb dolog történne, ha ez a bohóc eltakarodna onnan.Dominikkal a leheto legjobb dolog akkor tortent volna, ha egy eve nem a Lipcsehez ir ala, hanem par honappal azt megelozoen a Milanhoz. Oriasi need volt egeszen mostanaig egy iranyito a csapatba, a jelenlegi Milan tokeletes lett volna neki a szintlepeshez, plusz legalabb tanul nemi fegyelmet is Maldiniek mellett.
ozibozi
Ez a Lipcse Marsch iranyitasaval sem volt neki tokeletes, meg o is folyamatosan rotalta, pedig o aztan tenyleg ismerte Szobot a Salzburgbol. Nem igazan van magyar, akinel azt mondom, hogy fejlodes szempontjabol nem nagyon jo a Bundesliga, de Szobo eseteben egyre inkabb erzem ugy, hogy rosszul dontottek.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A Lipcsével és Dominikkal kb a lehető legjobb dolog történne, ha ez a bohóc eltakarodna onnan.Hú de várom már.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Håland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.Lehetett ezt tudni, ez volt az utolsó építőkocka, ö vagy Kane. Innentől a kövi 10 évben minimum 6 pl és minimum egy BL.
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Na, ennyit az NB I legertekesebb jatekosarol, a Fradi egy ev utan elpasszolta az iszonyat hudenagy szupertehetseg Gavricsot.Nem tudom mit mutathatott edzésen hogy sosem játszott. Ez így elég gáz vétel volt, nem ertem mert ki sem próbálták élesben.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A bundásban simán tud pár évet előre menni, ha folyamatosan játszik, de neki olasz- spanyol kell, ahol kijön a teknik és a fej. Szvaz
több mint 3 éve
A Lipcsével és Dominikkal kb a lehető legjobb dolog történne, ha ez a bohóc eltakarodna onnan.Dominikkal a leheto legjobb dolog akkor tortent volna, ha egy eve nem a Lipcsehez ir ala, hanem par honappal azt megelozoen a Milanhoz. Oriasi need volt egeszen mostanaig egy iranyito a csapatba, a jelenlegi Milan tokeletes lett volna neki a szintlepeshez, plusz legalabb tanul nemi fegyelmet is Maldiniek mellett.
ozibozi
Ez a Lipcse Marsch iranyitasaval sem volt neki tokeletes, meg o is folyamatosan rotalta, pedig o aztan tenyleg ismerte Szobot a Salzburgbol. Nem igazan van magyar, akinel azt mondom, hogy fejlodes szempontjabol nem nagyon jo a Bundesliga, de Szobo eseteben egyre inkabb erzem ugy, hogy rosszul dontottek.
több mint 3 éve
A Lipcsével és Dominikkal kb a lehető legjobb dolog történne, ha ez a bohóc eltakarodna onnan.
több mint 3 éve
Håland a legjobb dolog ami a Cityvel történhetett. A BL PO-ban el kell dugni Guardiolát és meg is nyeri a City idén már szerintem.
több mint 3 éve
Eszméletlen mit muvel ez a Real OMG
több mint 3 éve
Na, ennyit az NB I legertekesebb jatekosarol, a Fradi egy ev utan elpasszolta az iszonyat hudenagy szupertehetseg Gavricsot.Loncar menni Belgium
Stez
több mint 3 éve
Na, ennyit az NB I legertekesebb jatekosarol, a Fradi egy ev utan elpasszolta az iszonyat hudenagy szupertehetseg Gavricsot.
több mint 3 éve
Real meg 5 perc alatt lerendezte a meccset...