Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 955 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
volt izlandon is meccs, a Breidablik 3-1-re verte az ír Shamrock Roverst, remélem 0 fok, 50 km/h-s szél, hóvihar is volt, na meg a rénszarvasok is befutottak a 2. félidőben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 711
Jó volt ez a Celtic - Rangers meccs.
Sixo
Fradi - MTK, nem láttad, hogy Miovski volt a vendég gólszerző!?
5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 968 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem bántásból meg semmi ilyen, mert a győzelmet nem kell megmagyarázni, de a fradi sorsolása ennyire jó, vagy ennyire szar csapatok vannak ebben ez EL-ben, mert őszintén szólva, annyira nem mutatnak semmit, ami miatt ne a fradi nyerjen 1-1 ilyen meccsen, hogy az már furcsa.
Klaci79
Ezt írtam már, hogy az idei vhogy klasszisokkal gyengèbbnek èrződik mint a tavalyi....
5 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 078
Nem bántásból meg semmi ilyen, mert a győzelmet nem kell megmagyarázni, de a fradi sorsolása ennyire jó, vagy ennyire szar csapatok vannak ebben ez EL-ben, mert őszintén szólva, annyira nem mutatnak semmit, ami miatt ne a fradi nyerjen 1-1 ilyen meccsen, hogy az már furcsa.
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 637 — Omar's Coming Yo!
KUPATAVASZ PALI!

5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 505 — LIGHTS OUT!
Jó volt ez a Celtic - Rangers meccs.

5 hónapja
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem most ,mérkőzés nézés közben.Mi lesz ezzel a Fradival ha nyer a Tisza ?
Dagobert bácsi
Péter is szereti a focit. Minden marad a régi.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 885 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
remélem mindenki az Arab-kupa negyeddöntőjének a sztármeccsét nézi, Kampmanék vezetnek Palesztina ellen
Löfli
Hopp, hosszabbítás!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Dagobert bácsi 320
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem most ,mérkőzés nézés közben.Mi lesz ezzel a Fradival ha nyer a Tisza ?
5 hónapja
YoungZeeZee 9 647
Azért ez a Rangers nem egy veretes csapat. Időnként fáj nézni, ahogy működnek.
szaba
És ez már javított állapotuk.
zacknorb
Amennyire képben vagyok / követem a gurulóst, nekem az rémlik, hogy azért BL / UEFA kupa csoportkör megvolt nekik elég stabilan.
szaba
a jelen a kerdes es iden kb4.hely es kivan mindenki szurkolok stb..volt is cikk
5 hónapja
képtelenség megfogni ezt a palit.
Kenny
Épp azon gondolkodom, hogy ennyi fejesgólt más nem szerzett Európában az elmúlt 1-2 évben, ugye?
5 hónapja
képtelenség megfogni ezt a palit.

5 hónapja
szaba
zacknorb
Amennyire képben vagyok / követem a gurulóst, nekem az rémlik, hogy azért BL / UEFA kupa csoportkör megvolt nekik elég stabilan.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 992 — Kinek mit intézett a kormánya
Csak a szoki Varga fejesgól

Poloska vagyok.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 992 — Kinek mit intézett a kormánya
szaba

Poloska vagyok.
5 hónapja
5 hónapja
Yusufnak a balfaszkodását meddig kell nézni még?

5 hónapja
remélem mindenki az Arab-kupa negyeddöntőjének a sztármeccsét nézi, Kampmanék vezetnek Palesztina ellen
Löfli
Marokkóban El Karti az Pleboj Karti rokona?

Poloska vagyok.
5 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 955 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Dagobert bácsi 320
Hát ezt kurvaszépen kijátszották
5 hónapja
Csöpi

Poloska vagyok.
5 hónapja
VIP-be több a skót, mint a magyar és már vonul a szeku rendet rakni. Gólnál kicsit felugrottak a derék skót legények és meg lettek dobálva 😀

5 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 322
Labdaszedők figyeljenek a meccs végén ha így marad, nehogy letarolja őket valami vadbarom
5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Az tuti hogy azon a vonalon állítottak valamit 😆
5 hónapja
Dagobert bácsi 320
miovski te hitvány paraszt, menj ki ünnepelni a Fradi tábor elé.
Kenny
Jól teszi ,vagy is értem miért (különben a Fradinak szurkolok itt )