Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 349 — The Mathematician
Engem csak az angol bajnokság sorsa érdekel.
Coolearie
gondolom minden a spíleren

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Engem csak az angol bajnokság sorsa érdekel.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 618 — Bla, bla, bla
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/
Duff
A dilettáns Egri Viktorról azért empty és stez véleményére kiváncsi lennék, mint Milan szurkoló!?!?!🥴

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 623 — Vikings fan
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/szakértők és nem kellett agyhalott fidesz propagandát hallgatni a félidő reklámsávban. Elmennek a retkes kurva anyjukba.
Duff
Ha nem szüntették volna meg akkor is hallgathattad volna a propagandát ott szóval ilyen alapon jobb hogy megszűnt. 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 668
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/13-ev-utan-megszunik-az-egyik-legnepszerubb-hazai-sportcsatorna
NB2 a király
Johet az arena4 dupla +
YoungZeeZee
Ami a diginél pont nem fogható 😀
Toca Őrgróf
Na majd mostantol es akkor lesz a 3 csatorna helyett az arena 4 es annak a fizetos reszei arena4+ arena4++ es az arena4+++
Felszabadul egy csomo jog nem?
Mondjuk meg nincs info errol a digitol.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 506
A digisport volt az egyetlen sportcsatorna ahol még bírtam soccert nézni, mert voltak még vállalható kommentátorok/szakértők és nem kellett agyhalott fidesz propagandát hallgatni a félidő reklámsávban. Elmennek a retkes kurva anyjukba.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 623 — Vikings fan
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/13-ev-utan-megszunik-az-egyik-legnepszerubb-hazai-sportcsatorna
NB2 a király
Johet az arena4 dupla +
YoungZeeZee
Ami a diginél pont nem fogható 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 668
NB2 a király
Johet az arena4 dupla +
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/magyar_foci/2022/06/23/atigazolas-ftc-fradi-rasmus-thelander/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Pogba egy retardált, de képességek tekintetében bőven elit kategória. A rothadó MU öltöző után a lazább olasz életstílus és Allegri jót tehet neki és visszatérhet a top szintre.
Pláne ha a válogatottban majd egy Zidane lesz a boss a félkegyelmű helyett

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 599 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 030 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pogba bakker megint minek az egyik legtúrtèkeltebb játèkos evör.....😒
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 494 — Whoops, looks like something went wrong.

Beki
Megint fel lehet venni az elégetett mezeket
William von Parker, clarissimus
Sokat elmond a Dzsuve kp-járól h Pogba kb instant a legjobb emberke lesz a poszton.
Beki
Jatszani sem fog evi 30 meccsnel tobbet. Reg levezet a csavo, megelhetesi futballista.
Stez
Engem aztán nem érdekel, ha ilyen Rabiot meg Artúr féle léhűtőknél már egy dekával motiváltabban lép pályára már elég. Egymaga több asszisztot adott, mint az összes Juve kp.
Beki
Pogba? Motivacio? Lattad ot focikazni az elmult harom evben? 😀
Nala motivalatlanabb jatekos nem lesz a Juveban. 😀

több mint 3 éve
Törölt felhasználó

Beki
Sokat elmond a Dzsuve kp-járól h Pogba kb instant a legjobb emberke lesz a poszton.
Beki
Jatszani sem fog evi 30 meccsnel tobbet. Reg levezet a csavo, megelhetesi futballista.
Stez
Engem aztán nem érdekel, ha ilyen Rabiot meg Artúr féle léhűtőknél már egy dekával motiváltabban lép pályára már elég. Egymaga több asszisztot adott, mint az összes Juve kp.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 494 — Whoops, looks like something went wrong.

Beki
Beki

több mint 3 éve
Törölt felhasználó

Beki
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 335

Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 843 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/ujabb-euromillios-uzletet-kotott-az-mtk-hivatalos?fbclid=IwAR1FwdvxVEBdNbMrFPcltaqS_IF-h4UxhpoArgglpfXHUZlE0dK4jX4x3Ug

Remélem igaz a matematika, mert akkor rendben van

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 669 — Lucas Scott
Mane mellett Miamano is elv hivatalosan Monaco.
13 millio font plusz meg 2-3 ösztönzők.
Mane asszem 28 millio font körül mozgott.

Necot 10-en párért akarjuk eladni és elvileg lenne is vevő. (Ramsey miatt létszám feletti lett).

Sadionak sok sikert Münchenben. Személyesen sokkal jobban kedveltem őt meg Bobbyt mint Mo-t, de a fiatalitas el kellett kezdődjön/folytatódjon.
alatriste
Manenal 43 millio dollart irnak ergo majdnem 41 misi EUR, az fontban is inkabb 35.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 335

Tony Adams
Kahn lesz a dominus, éppen olyan alkat.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 349 — The Mathematician

Tony Adams
én meg aszittem hogy csak elírták a serve us-t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan