Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 618 — Bla, bla, bla
Közben Sterling Chelsea felé tart
ozibozi
Az igen. De röhögnék, ha majd az Evertonba menne levezetni. Tökéletes karriert futna be ahhoz, hogy utálhassuk. 😀
Mikey
én nem utálom. sok pénzt kaptunk érte, abból jött lényegében Bobby (meg Benteke is, de őt ugyanannyiért el is adtuk egy évvel később, amiből meg Gini és/vagy Mané érkezett). meg hát Klopp rendszerével sem feltétlenül lett volna kompatibilis, tiszta win-win volt az eladása.
slowmotion
Amit írsz az teljesen a helyén van, de ettől én pl. nagyon nem szerettem már a Poolban sem. Semmi bajom a melegekkel, de az a "mozgáskultúra" ami Neki van az annyira irritáló, hogy rossz nézni!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 769 — Cowboys fan
ozibozi
Az igen. De röhögnék, ha majd az Evertonba menne levezetni. Tökéletes karriert futna be ahhoz, hogy utálhassuk. 😀
Mikey
én nem utálom. sok pénzt kaptunk érte, abból jött lényegében Bobby (meg Benteke is, de őt ugyanannyiért el is adtuk egy évvel később, amiből meg Gini és/vagy Mané érkezett). meg hát Klopp rendszerével sem feltétlenül lett volna kompatibilis, tiszta win-win volt az eladása.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 652
ozibozi

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"
ozibozi
De jó, eddig pedig nem utáltam őket... visszavonulhatna már ez a kretén
davemayer
Rosszabb lesz Chelsea, nem baj. 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
ozibozi
De jó, eddig pedig nem utáltam őket... visszavonulhatna már ez a kretén

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job
Ezeket plíz a viccek topikba linkeljétek, oda valók.
Tony Adams
Ha már "hányós" topic nincs...
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 349 — The Mathematician
Tony Adams
jó hát a teljes mennyei mehetne oda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Akinek Szöllősi posztmaszturbációs prosztata ingerlése nem volt elég itt van Dr. Tésztás György mélyelemzése

www.origo.hu/sport/futball/20220619-mezey-gyorgy-elemzes-nemzetek-ligaja-anglia-magyarorszag-40.html

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 165
 m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-hajra-magyarooorszag-enekelte-a-miniszterelnok-az-oltozoben-2898761

A cikk még kommentelhető😄

“Szöllősi a felszopófantom ismét lecsapott.”

Istenem de jó 😃😃😃

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"
Hahahaha Nuno Tavaresért 40 milliót kértünk az Atalantától. Kb ha a szerződését átveszik és meghívják Artetat egy ebédre még úgy is lehúzzuk őket 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ezért nyomulunk Tielemansra, aki 6-7-8-at tudja, ha akarjuk
Willie Parker
Allitolag az Vieira varhato erkezesevel lehult, pedig tutira vettek hetek óta, annyira elsodleges celpont volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 335
Viera érdekes lehet, valahol olvastam róla hogy ő egy Bernardo Silva 2.0. Látszik hogy Arteta keresi mindenkinek a Citys klónját, lehet hogy belőle egy 5 posztos ember lesz, ha nem is idén, de pár éven belül.
Remélem Salibával is zöld ágra vergődünk, adjuk el, vagy használjuk, túl nagy érték ő ahhoz, hogy kölcsönadogassuk.
Tony Adams
Vieira egy kreativ, tupontos passzologep. De az erteke abban van, hogy o teljes erteke tamado a labdaval is. Vagyis kivul tud inside forwardot, belul Mezzalat vagy barmilyen playmakert jatszani (AP, Roaming P, WideP, inverted winger), ugyanis gyorsan cipeli a labdat, es jol cselez.
Csak en azt gondoltam, eddig olyan embert kerestek (KP), aki a bunkovari Xhaka helyere jonne hatosba. Nos, az nem Vieira.

Saliba minden heten elmondja, neki Franciaorszag az elsoszamu prioritas. Persze nem o donti ezt el, szerzodese van, es tobbet er, mint amit ott ki tudnak csengetni.
ulpianus
Nem tudom, szerintem inkább 8-ast keresnek Artetáék, rohadt fent játszott Xhaka, ha volt Partey. City klónok vagyunk, Rodi=Partey,
Tony Adams
Ezért nyomulunk Tielemansra, aki 6-7-8-at tudja, ha akarjuk
több mint 3 éve
Viera érdekes lehet, valahol olvastam róla hogy ő egy Bernardo Silva 2.0. Látszik hogy Arteta keresi mindenkinek a Citys klónját, lehet hogy belőle egy 5 posztos ember lesz, ha nem is idén, de pár éven belül.
Remélem Salibával is zöld ágra vergődünk, adjuk el, vagy használjuk, túl nagy érték ő ahhoz, hogy kölcsönadogassuk.
Tony Adams
Vieira egy kreativ, tupontos passzologep. De az erteke abban van, hogy o teljes erteke tamado a labdaval is. Vagyis kivul tud inside forwardot, belul Mezzalat vagy barmilyen playmakert jatszani (AP, Roaming P, WideP, inverted winger), ugyanis gyorsan cipeli a labdat, es jol cselez.
Csak en azt gondoltam, eddig olyan embert kerestek (KP), aki a bunkovari Xhaka helyere jonne hatosba. Nos, az nem Vieira.

Saliba minden heten elmondja, neki Franciaorszag az elsoszamu prioritas. Persze nem o donti ezt el, szerzodese van, es tobbet er, mint amit ott ki tudnak csengetni.
ulpianus
Nem tudom, szerintem inkább 8-ast keresnek Artetáék, rohadt fent játszott Xhaka, ha volt Partey. City klónok vagyunk, Rodi=Partey,
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 977 — #NoStress
Respekt.

youtu.be/8qw6FZ5uk18

több mint 3 éve
Tony Adams

több mint 3 éve
Gabi Jesusnak örülnék, de 2023-ban lejáró játékosért az a 60M font amit perpill a City kér kurva sok.
Ez a Marquinhos gyerek sötét ló, de Edunak jó kapcsolatai vannak otthon, Martinelliről sem tudtam többet, amikor idejött.
Lisandro Martinez-ről olvasni még hozzánk, na őt nagyon adnám.
Tony Adams
Csatarkent Nketiah hosszabbitott. De Jesus (mint legfobb eselyes) mellett több nevet is hallani (Oshimen drága lett Artetanak, a Newcastle hajlando fizetni. Abrahamet akartak, szintén sokba fajt volna. Meg targyalnak Scamaccarol, Nkunkurol). Jesus anno Brazilban nagy golvago volt. Csak a Cicitaka nehezen lett a kedvence.

Fabio Vieira érkezett (99%), de nemtom minek. Leginkább 10-es, amire van ket ember is. Tud jobb szélen parfele playmaker tamado szerepet, de az meg Saka helye. Monnyuk Pepe onnan tavozik. Ha 4-1-4-1 lesz, ott van értelme. És Arteta próbálta azt.
ulpianus
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085
 index.hu/kulfold/2022/06/19/fifa-vilagbajnoksag-szextilalom/

Remelem lesz olimpia is katarban az olimpiai falu egy bortonne valna akkor.
Oszinten.igy foleg nem kellett volna nekik adni.ertem en az o reszuket es tiszteletben is tartom, de ezek az esemenyek kb csak "tanc es baszas".
Konkretan a szurkolok 80%-nak kell majd alkalmazkodni es ez tobb mint turistalkodas..
YoungZeeZee
Legalább következő alkalommal több pénzt kell csúsztassanak a döntéshozóknak, hogy ilyen állam kapja a rendezést.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 668
 index.hu/kulfold/2022/06/19/fifa-vilagbajnoksag-szextilalom/

Remelem lesz olimpia is katarban az olimpiai falu egy bortonne valna akkor.
Oszinten.igy foleg nem kellett volna nekik adni.ertem en az o reszuket es tiszteletben is tartom, de ezek az esemenyek kb csak "tanc es baszas".
Konkretan a szurkolok 80%-nak kell majd alkalmazkodni es ez tobb mint turistalkodas..
több mint 3 éve
Gabi Jesusnak örülnék, de 2023-ban lejáró játékosért az a 60M font amit perpill a City kér kurva sok.
Ez a Marquinhos gyerek sötét ló, de Edunak jó kapcsolatai vannak otthon, Martinelliről sem tudtam többet, amikor idejött.
Lisandro Martinez-ről olvasni még hozzánk, na őt nagyon adnám.
Tony Adams
Csatarkent Nketiah hosszabbitott. De Jesus (mint legfobb eselyes) mellett több nevet is hallani (Oshimen drága lett Artetanak, a Newcastle hajlando fizetni. Abrahamet akartak, szintén sokba fajt volna. Meg targyalnak Scamaccarol, Nkunkurol). Jesus anno Brazilban nagy golvago volt. Csak a Cicitaka nehezen lett a kedvence.

Fabio Vieira érkezett (99%), de nemtom minek. Leginkább 10-es, amire van ket ember is. Tud jobb szélen parfele playmaker tamado szerepet, de az meg Saka helye. Monnyuk Pepe onnan tavozik. Ha 4-1-4-1 lesz, ott van értelme. És Arteta próbálta azt.

Szerkesztette: ulpianus

több mint 3 éve
Azért nekem picit visszatetsző volt itt a pool magatartása kifejezetten a Thiago transfer fényében.
Nyilván Business meg minden csakhat akkor lehet legközelebb a Bayern is így jár el.
csebi
Én pont azt olvastam tegnap, hogy a két klub közötti jó viszony miatt ment bele a Liverpool az olcsóbb vételárba.
Mikey
Azért a pool negyed annyit sem engedett mint a Bayern szvsz tehát ne ítéljük már oda a pool vezetőségének a FairPlay díjat.
csebi
Ne akard elérni, hogy megsajnáljam a csóró Bayernt. 😛
Mikey
Másik végletbe se essünk azért 😉
csebi
Szó nincs róla. Szimplán annyit írtam, hogy más nem kapta volna meg 42.5 alatt, ennyi.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 669 — Lucas Scott
Azért nekem picit visszatetsző volt itt a pool magatartása kifejezetten a Thiago transfer fényében.
Nyilván Business meg minden csakhat akkor lehet legközelebb a Bayern is így jár el.
csebi
Én pont azt olvastam tegnap, hogy a két klub közötti jó viszony miatt ment bele a Liverpool az olcsóbb vételárba.
Mikey
Azért a pool negyed annyit sem engedett mint a Bayern szvsz tehát ne ítéljük már oda a pool vezetőségének a FairPlay díjat.
csebi
Mikey
Másik végletbe se essünk azért 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi
Mikey
csebi

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 669 — Lucas Scott
csebi
Mikey

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.