Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 954 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát ezt Peru csúnyán elkúrta

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535
Auszik
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 165
Csicska franciák 😄
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 372
Ritkan rosszak ezek a NL meccsek. Nagy csapatokat 0-ra motivalja.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 954 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Este 8-tól Ausztrália-Peru pótselejtező!
warr_b
Parádés null-null, hosszabbítás...

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 372
Magic Mike beleért Modric tizijébe, de így is bement, vezetnek a horvátok a franciák ellen.
empty taxi
Franciak fognak nyerni. 2-1 vagy 3-1 lesz a hazai csapatnak. 😁
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Magic Mike beleért Modric tizijébe, de így is bement, vezetnek a horvátok a franciák ellen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 073 — Kinek mit intézett a kormánya
Jorginho is rúgott kettőt. Sierra Leone vs Bissau-Guineai

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szép gólt bikkantott az azeri.

Madden hates me.
több mint 3 éve
Este Palermo-Padova playoff döntő visszavágó.
Tavaly a Padova ugyanitt bukott el (első meccset 1-0-ra hozta a Palermo).
warr_b
A történelem ismételte önmagát 😁
warr_b
Vagy ha a MC vel ugyanaz a tulajod akkor ez a minimum 😉
több mint 3 éve
Nigéria gurított egy tizest Sao Toménak 😊 Osimhen négy gól.

A szlovákok meg kikaptak Kazahsztánban 😛

több mint 3 éve
Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.
Mikey
elvileg 100 milláért tervezünk eladni játékosokat

www.thisisanfield.com/2022/06/liverpool-hoping-to-raise-100-million-by-selling-5-players-this-summer/
Negritis
mondjuk Edwards szögre akasztotta az öltönyt, nem tudom, Ward tud-e majd hasonlóképpen áron felül rásózni másokra nálunk feleslegesnek ítélt embereket.
slowmotion
Azert ha a világ top2-3 csapatában létszámfeletti vagy az még nem jelenti, hogy a kutyának nem kellenél. Elég sok Pool peremember tudna 1 vagy 2 szinttel lejjebb nagyon jó, vagy akár kulcs játékos is lenni.
alatriste
Nézd meg Stylest 😉
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 612 — Bla, bla, bla
Ökörség ennyi pénzt adni bárkiért is, szóval ezt kár nézni. Eladásokból egy elég nagy - ha nem a teljes - része fedezve lesz a 64 milliónak már idén nyáron.
Mikey

www.thisisanfield.com/2022/06/liverpool-hoping-to-raise-100-million-by-selling-5-players-this-summer/
Negritis
mondjuk Edwards szögre akasztotta az öltönyt, nem tudom, Ward tud-e majd hasonlóképpen áron felül rásózni másokra nálunk feleslegesnek ítélt embereket.
slowmotion
Azert ha a világ top2-3 csapatában létszámfeletti vagy az még nem jelenti, hogy a kutyának nem kellenél. Elég sok Pool peremember tudna 1 vagy 2 szinttel lejjebb nagyon jó, vagy akár kulcs játékos is lenni.
alatriste
Minimanót megnézném olcsóért a Milanban RWnek Szélvészméker helyett...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 897 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mikey

Negritis
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 756 — Cowboys fan
Mikey

Negritis
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 756 — Cowboys fan
Akik Núnezzel kapcsolatban érdeklődnek, azok a BL-t mennyire követték? Csak mert lehet jönni a portugál liga gyengeségével, de amikor a Bayern, a Barca, az Ajax és a Liverpool ellen is megvillansz (itt most konkrétan gólra gondolok), akkor azért aligha lehet a gyenge ellenfelekkel takarózni. Én nagyon örültem, amikor felvetették a MIlannál, rá is fért volna a csapatra egy ilyen csatár, természetesen erre azért esély nem volt
Wyatt
Díaz kapcsán is lehetett januárban olvasni, hogy csak a portugál liga az, ahonnan jön. Aztán tessék, egyből beilleszkedett és nagyon is hasznosan játszott.
Mikey
jelenleg jota aki érdekes, de remélem a sérülései miatt tűnik gyengébbnek mer tavaly meg nagyon jó volt
Negritis
neki vannak on-off periódusai, tavaly is voltak szerintem.
év elején meg fosta a gólokat.

az a lényeg, hogy mindig legyen valaki, aki a hátára veszi a csapatot.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 336 — The Mathematician
Mikey

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 652
Darwin done deal. 🍾
alatriste
Újabb tipikus PL-es igazolás... 1 szezonos csatár? Pipa. Adjunk ki csillagászati összeget támadóért ismét? Pipa.
Beki
na most nem hibáztatlak azért, mert halvány lila fingod sincs a Liverpool scoutingjáról 😉, de röviden összefoglalva sosem egy szezonból indulnak ki, és elég durván data driven megközelítést alkalmaznak.
ha valaki szexi meg menő játékosokat igazol ész és koncepcó nélkül, az a piros menkeszteri csapat. a Liverpoolnál a legnagyobb "flop" pénzügyileg az Keita, aki fizikailag kevés a PL-hez, egyébként a bundásban simán elkaristolt.
még Oxlade-Chamberlain is baszó idényt tolt, amikor kiszabadítottuk az Emirates-ből, csak a BL-elődöntőn ronggyá szaggatta a térdét.
slowmotion
1 jó szezon után ennyit adni érte ökörség, lelkük rajta, analitika ide vagy oda, tipikus PL move, részemről zártam a dolgot.
Beki
Valóban egyszerűbb ennyivel elintézni, mint utánaolvasni annak és elgondolkodni azon, hogy mi alapján igazol a Liverpool.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 336 — The Mathematician
Akik Núnezzel kapcsolatban érdeklődnek, azok a BL-t mennyire követték? Csak mert lehet jönni a portugál liga gyengeségével, de amikor a Bayern, a Barca, az Ajax és a Liverpool ellen is megvillansz (itt most konkrétan gólra gondolok), akkor azért aligha lehet a gyenge ellenfelekkel takarózni. Én nagyon örültem, amikor felvetették a MIlannál, rá is fért volna a csapatra egy ilyen csatár, természetesen erre azért esély nem volt
Wyatt
Díaz kapcsán is lehetett januárban olvasni, hogy csak a portugál liga az, ahonnan jön. Aztán tessék, egyből beilleszkedett és nagyon is hasznosan játszott.
Mikey
jelenleg jota aki érdekes, de remélem a sérülései miatt tűnik gyengébbnek mer tavaly meg nagyon jó volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 652
Wyatt

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 165
Pokettinot kirugtak a tottenhamtol😀
YoungZeeZee
Nem Conte a Tottenham edzoje?
Toto21
😃
több mint 3 éve
Este 8-tól Ausztrália-Peru pótselejtező!

több mint 3 éve
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/06/13/katari-vilagbajnoksag-felautomata-videobiro-ot-csere/

Madden hates me.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"

empty taxi
Nagyon jó játékos, kilógott felfelé az ajaxból, kis fejlődéssel nemzetközileg is meghatàrozó lesz.
davemayer
nem tudom kit varok jobban. ot vagy Mazrauiot?
csebi
szerintem Mazraoui-nak nagyobb hatása lesz. Végre lehet egy jó jobbszélsö védö. Gravenbrech elsö szezonjában nem hiszem, hogy Goretzka és Kimmich mellett sok idöt töltene pályán.
Toto21
Majd meglátod. Én a holland kupadöntőn csak lestem, hogy ki ez a csávó, brutálisan nyomta, kitűnt a mezőnyből teljesen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306