Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
Ha fociztál valaha, akkor kellene tudni annyit, hogy a vezető és védekező csapatának kb majdnem teljesen mind1 hogy tiszta játékidő van vagy nem. Fasz mind1 hogy szét kell törni a támadók lendületét, meg kell bontani az önbizalmakat vagy bármit is .
Ez kb a taktika része.
Az a csapat aki ezt érti pont ki fogja védekezni azt a plussz pár percet ami így megmarad.
Csodát nem ettől várnék.
ozibozi
Ki beszelt erről? Amit te említesz teljesen más, a játék tördeléséről én szót sem ejtettem. Olvasd el újra.

Itt a lényeg hogy a pontrúgásoknál, bedobasoknál, kirúgásoknál és szimulálással ne lehessen húzni az időt. Plusz ne legyen kérdés hogy mennyi a hosszabbítás, az mikor jár le, ugye pl a tegnapi "hogy fújta le" (🤣) stb.
davemayer
Igen kb 10 perc hosszabbítás gyakorlatilag - a mostanihoz képest-
Ennyi lenne a
Különbség
ozibozi
Nem akarod érteni,de mind1 is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 960
Leültem egyetlen kedvenc soccercsapatom meccsét nézni, a színvonalra direkt nem akartam újfent kitérni, erre még a videóbíróval is sikerült kegyetlen nagyot csalni, pedig az ő javukra ítéltek, persze hogy beírom, de nyugalom, ezentúl nem fogom (ahogy az f1-nél vagy a marvel gagyiknál is visszafogom magam)

De valaki még ennél is meg tudja magyarázni, hogy nem lett volna jogos a 11-es, úgyhogy a labdarúgás nem véletlenül továbbra is ilyen népszerű, hiszen a játék maga a posztmodern, minden lehetséges és annak az ellenkezője is egyszerre.
r.baggio
engem jobban zavar az, hogy kb csak ebben a sportban lehet igy huzni az idot vagy alibizni.pedig fociztam es nb1-es tarcsiig jutottam, de mar zavar ez, mint nezo.
a hokiban sincs tamadoido ,de ott ha nem rakod oda magad rendesen akkor hordanyon visznek le.
YoungZeeZee
Ennek tudatában felfoghatatlan számomra a soccert övező tömegpszichózis
r.baggio
Nem atomfizika pedig, a legegyszerűbb, így a legegyszerűbbek is értik, És hát sajnos vagy sem, (de nagyrészt egyet értek Sobrival ebben, még ha a 99%-on talán módosítanék), az emberiség nagyobb része egy bites 😀
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 535
Ha fociztál valaha, akkor kellene tudni annyit, hogy a vezető és védekező csapatának kb majdnem teljesen mind1 hogy tiszta játékidő van vagy nem. Fasz mind1 hogy szét kell törni a támadók lendületét, meg kell bontani az önbizalmakat vagy bármit is .
Ez kb a taktika része.
Az a csapat aki ezt érti pont ki fogja védekezni azt a plussz pár percet ami így megmarad.
Csodát nem ettől várnék.
ozibozi
Ki beszelt erről? Amit te említesz teljesen más, a játék tördeléséről én szót sem ejtettem. Olvasd el újra.

Itt a lényeg hogy a pontrúgásoknál, bedobasoknál, kirúgásoknál és szimulálással ne lehessen húzni az időt. Plusz ne legyen kérdés hogy mennyi a hosszabbítás, az mikor jár le, ugye pl a tegnapi "hogy fújta le" (🤣) stb.
davemayer
Igen kb 10 perc hosszabbítás gyakorlatilag - a mostanihoz képest-
Ennyi lenne a
Különbség
több mint 3 éve
Ez kb a taktika része.
Csodát nem ettől várnék.
ozibozi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 750 — Cowboys fan

zacknorb
 www.youtube.com/watch?v=DICdP7Mkj50
YoungZeeZee
sok bátor (h)arcos hogy visszaretten, amikor belövik közéjük az első könnygázgránátot
több mint 3 éve
Nagy Adi meg egy evet rohadhat az olasz kettobe.
Zsenialis klubvaltas volt az is. Oriasi csalodas a karrierje, bar lehet ennyit tud es csak mi lattunk bele tobbet mint Balazsnal.
Kenny
Nem tudom ti mit lattatok bele, szerintem nemzetköhi szintet nézve nagyjából a helyén van. Volt esélye megragadni a serie A-ban, nem az ő szintje valószinűleg. Neki talán tényleg Spanyolországba kellene visszamenni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha fociztál valaha, akkor kellene tudni annyit, hogy a vezető és védekező csapatának kb majdnem teljesen mind1 hogy tiszta játékidő van vagy nem. Fasz mind1 hogy ha szét kell törni a támadók lendületét, meg kell bontani az önbizalmakat vagy bármit is .
Ez kb a taktika része.
Csodát nem ettől várnék. A Flow nem ezen fog megváltozni, kb mintha azt mondanád, legyen még 10 p hosszabítás.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
inkább azt nézzétek meg milyen epik módon jutott fel az Excelsior az Eredivisie-be 😊

www.flashscore.com/match/xUgqKyBa/#/match-summary/match-summary
Löfli
Néztem élőben, elképesztő volt. Mondjuk én kevésbé örültem, den Haag W-re fogadtam 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
r.baggio
Ez nem 11es, akkorát homorít hogy az elképesztő. Volt kontakt, de már az ugrás után/közben, ebben semmi szabálytalan nem volt. Sárgát talán én sem adtam volna, de mivel a spori eleve a 11esre való rájátszást szankcionálta vele így az is érthető.
davemayer
Ez nem, de utána majdnem a vège előtt volt mèg egy eset amit meg se nèztek az simán adható volt
dande
Ez 11-es volt. Elkésett a védő, mert a labda már sehol nem volt, kontak viszont volt, nem is kicsi, amivel össze is akasztotta a támadó két lábát. Csak azért nem megadni egy szabálytalanságot mert ráhomorított az elszenvedő!? Na ne már... 🥴
nagir
Előre homorít, érted? Nem a kontakt miatt esik, hanem a kontakt előtt már dobja magát, aztán érezve azt elfekszik a földön. Amúgy ha a hátsó kamerás lassítást megnézed ( a spori kb azt a szöget láthatta) ott még a kontakt sem látszik, annyit lát hogy a védő leteszi a lábát, a támadó meg előre ugrik, behajlítja-kinyújtja-majd újra behajlítja a lábát, 0 töréssel a mozdulatában. Ezt simán vehette annak hogy csak eljátssza a kontaktot.
Azon a lassításon ami a kapu mögötti kamera képe van ott latszik hogy valószínű volt kontakt, ezèrt döntött úgy a támadó hogy szépen elterül a földön.
Egyébként hülye volt, mert ha ezt a látványos ugró mozdulatot nem teszi hanem futásban "beleszalad" a védő lábába azonnal befújta volna.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Leültem egyetlen kedvenc soccercsapatom meccsét nézni, a színvonalra direkt nem akartam újfent kitérni, erre még a videóbíróval is sikerült kegyetlen nagyot csalni, pedig az ő javukra ítéltek, persze hogy beírom, de nyugalom, ezentúl nem fogom (ahogy az f1-nél vagy a marvel gagyiknál is visszafogom magam)

De valaki még ennél is meg tudja magyarázni, hogy nem lett volna jogos a 11-es, úgyhogy a labdarúgás nem véletlenül továbbra is ilyen népszerű, hiszen a játék maga a posztmodern, minden lehetséges és annak az ellenkezője is egyszerre.
r.baggio
engem jobban zavar az, hogy kb csak ebben a sportban lehet igy huzni az idot vagy alibizni.pedig fociztam es nb1-es tarcsiig jutottam, de mar zavar ez, mint nezo.
a hokiban sincs tamadoido ,de ott ha nem rakod oda magad rendesen akkor hordanyon visznek le.
YoungZeeZee
El fog jutni a 2x30 percig egyszer ez a sportág, ha belegondoltok a var ellen is az volt az egyik legfőbb ellenérv hogy nem lehet minden meccsre bevezetni, mert ez a sportág attól szép hogy minden szintjén ugyanazok a szabályok és a tradíció... aztán látjuk, hogy alapvetően működik, és nagyon sok helyen bevezették már.
Ugyanez lesz ezzel is, csak ki kell várni. A fetrengés és szimulálás ellen a leghatásosabb (és kvázi egyetlen) fegyver az ha kiveszed belőle az elvesztegetett (megnyert) időt, csak és kizárólag ekkor fognak felhagyni vele a játékosok.

Többször lemérték már hogy egy átlagos futballmeccsen az aktív játékidő 60 perc környékén mozog, idő kérdése és bevezetik szvsz. Sokat lehet nyerni vele, a szimulálás eltűnését, a hosszabbításból adódó bíró szidás is eltűnhet. Lehet hogy ezzel a szimultán meccsek vége nehezebben lesz összehangolható (látjuk az amerikai fociban is), de ez csekély áldozat amellett amit presztízsben és hatékonyságban nyerhet a sportág.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 664

zacknorb
 www.youtube.com/watch?v=DICdP7Mkj50
több mint 3 éve
Berlusconi kontra nagyádám.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 658 — Omar's Coming Yo!
Nagy Adi meg egy evet rohadhat az olasz kettobe.
Zsenialis klubvaltas volt az is. Oriasi csalodas a karrierje, bar lehet ennyit tud es csak mi lattunk bele tobbet mint Balazsnal.

Szerkesztette: Kenny

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 064 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve

r.baggio
Akkor most a belga kapus MVP címe a nagyobb gáz, vagy egy flakoné, vagy esetleg Benzema a ciki, vagy egy Niki Foles? Mind bajnokok,
A ‘világ azévi legjobb csapatából’ lettek MVP-k pont az évben, hiszen/ráadásul még meg is nyerték… plusz nem 1 meccs még sorozat is 😉
Akkor ez most ez hogy?

több mint 3 éve
Auxerre --> Ligue 1!
Végre!
Fattyu
Kovács Kálmán likes it, de Scifo Is bólogat

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 750 — Cowboys fan
inkább azt nézzétek meg milyen epik módon jutott fel az Excelsior az Eredivisie-be 😊

Löfli
akkor megint három rotterdami csapat lesz az első ligában, mert valahogy a Sparta is megúszta a kiesést
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 332 — The Mathematician

Löfli

Kampman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 174

Löfli

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 981 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 664

r.baggio
YoungZeeZee
Ó arról már annyiszor írtam, de igen, alapvetően az a soccer nézhetetlenségének az oka, hogy a csapatok nincsenek semmilyen módon rákenyszerítve a támadójátékra. Így kb tényleg az a csodával határos szituáció, mikor a nagy tét ellenére sok helyzet adódik, hiszen kizárólag a hátrányban levő gárdát szorítja bármikor is az idő, de "egy gólt meg bármikor lehet találni", szóval annyira azért őket se feltétlen rögtön.

r.baggio
lepj tul ezen.
en sem ertek sok mindent, de elengedem.
van aki a sportokat korulvevo tomegpszichozist nem erti.emberek orjongenek

en csak hetkoznap nezek soccert, de azt sem miden heten. hetvegek teljesen kiesnek es igy nekem jobb a szamize.
szoval kb csak bl, el, ekl jut nagyjabol. illetve valogatott meccsek.
ezeket a meccseket latva, mindig meglepodok, hogy milyen szorakoztato a legtobb meccs.
pl a bl kiesesi meccsek nem voltak rosszak.
több mint 3 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 085
Auxerre --> Ligue 1!
Végre!

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

r.baggio
YoungZeeZee
Ó arról már annyiszor írtam, de igen, alapvetően az a soccer nézhetetlenségének az oka, hogy a csapatok nincsenek semmilyen módon rákenyszerítve a támadójátékra. Így kb tényleg az a csodával határos szituáció, mikor a nagy tét ellenére sok helyzet adódik, hiszen kizárólag a hátrányban levő gárdát szorítja bármikor is az idő, de "egy gólt meg bármikor lehet találni", szóval annyira azért őket se feltétlen rögtön.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 611 — Bla, bla, bla
r.baggio
Ez nem 11es, akkorát homorít hogy az elképesztő. Volt kontakt, de már az ugrás után/közben, ebben semmi szabálytalan nem volt. Sárgát talán én sem adtam volna, de mivel a spori eleve a 11esre való rájátszást szankcionálta vele így az is érthető.
davemayer
Ez nem, de utána majdnem a vège előtt volt mèg egy eset amit meg se nèztek az simán adható volt
dande
Ez 11-es volt. Elkésett a védő, mert a labda már sehol nem volt, kontak viszont volt, nem is kicsi, amivel össze is akasztotta a támadó két lábát. Csak azért nem megadni egy szabálytalanságot mert ráhomorított az elszenvedő!? Na ne már... 🥴

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 664

r.baggio