Soccer
De valaki még ennél is meg tudja magyarázni, hogy nem lett volna jogos a 11-es, úgyhogy a labdarúgás nem véletlenül továbbra is ilyen népszerű, hiszen a játék maga a posztmodern, minden lehetséges és annak az ellenkezője is egyszerre.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
sok baj van a focival, de a VAR létezése pont nem azNem a sport undorító, hanem a körülmények és az azokat irányítók.Jó hát én ünnepnapokon nézek soccert, de ezzel a mai meccsel végleg a vb-re és a magyar válogatott talalkozóira korlátozom magam, undorító egy sport ezNa jó, soccerből nekem a vb-ig ennyi bőven elég volt, szuper lesz, hogy feljut a Forest, de ilyen csillagos feljutáshoz én nem asszisztálokJó reggelt 😉😉😉 ezt mondom kb az első fèlèv után amióta bevezettèk. Főleg amikor megadták azt az idióta tizit Lenglet balszerencsès mozdulatánál kb 3 ève 😀 😛 csak arra jó, hogy igazolják a hülyesèget minden lelkiismeret furdalás nèlkül😛
Tehát a videóbíróval is simán el lehet csalni bármilyen szituációt, ez tényleg a világ legcsodálatosabb játéka
r.baggio
dande
r.baggio
Ez egy gyönyörű játék, amit egyre jobban tönkre tesznek, sajnos..
#JC6
a használata már igen, de az NBA, NFL sem hiba mentes hiába van videóbíró
rengeteg olyan tévedést javítanak ki ennek köszönhetően ami alapvetően jó, sajnos még így is marad pár de ettől még nem fogom utálni
ami főleg bosszantó számomra az hogy az időhúzást és a látványos fetrengést engedik, azt instant megoldaná
ha nettó játékidő lenne és legyen 2x30-35 perc, tv társaságok is tudnának rendesebben tervezni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Bocs, de nekem már kezd kicsit fárasztó és uncsi lenni ezek a hozzászólásaid itt a soccer topicban, hogy minden második hozzászólásodban lehitványozod, szarozod ezt a sportot. Minek nézed akkor állítólag csak ünnepnapkon is, ha évek óta ezt szajkózod már, hogy na, ez megint micsoda megcsúfolása volt ennek a játéknak stb. stb. Máshol is vannak régóta videóvisszanézéses tévedések, máshol is vannak unalmas, meg bombajó meccsek, a legtöbb csapatsport elüzletiesedik szintén régóta, mégse írjuk be állandóan ezt oda, ahova gondolom mindenki azért megy abba a topicba mert szereti, érdekli az adott sportág. Ja de azért a League 8 playoffját még tessékmegnézni okvetlen, mert az nagyon jó lesz!😊 Most milyen lenne neked pl. ha valaki minden játékhéten megnézne egy college foci meccset és beírná abba hogy ez micsoda pocsék színvonalú, vontatott, pénzorientált liga, minek is nézem, na most már pedig csak az NFLt fogom?😊Jó hát én ünnepnapokon nézek soccert, de ezzel a mai meccsel végleg a vb-re és a magyar válogatott talalkozóira korlátozom magam, undorító egy sport ezNa jó, soccerből nekem a vb-ig ennyi bőven elég volt, szuper lesz, hogy feljut a Forest, de ilyen csillagos feljutáshoz én nem asszisztálokJó reggelt 😉😉😉 ezt mondom kb az első fèlèv után amióta bevezettèk. Főleg amikor megadták azt az idióta tizit Lenglet balszerencsès mozdulatánál kb 3 ève 😀 😛 csak arra jó, hogy igazolják a hülyesèget minden lelkiismeret furdalás nèlkül😛
Tehát a videóbíróval is simán el lehet csalni bármilyen szituációt, ez tényleg a világ legcsodálatosabb játéka
r.baggio
dande
r.baggio
Szerkesztette: zavi27
Nem a sport undorító, hanem a körülmények és az azokat irányítók.Jó hát én ünnepnapokon nézek soccert, de ezzel a mai meccsel végleg a vb-re és a magyar válogatott talalkozóira korlátozom magam, undorító egy sport ezNa jó, soccerből nekem a vb-ig ennyi bőven elég volt, szuper lesz, hogy feljut a Forest, de ilyen csillagos feljutáshoz én nem asszisztálokJó reggelt 😉😉😉 ezt mondom kb az első fèlèv után amióta bevezettèk. Főleg amikor megadták azt az idióta tizit Lenglet balszerencsès mozdulatánál kb 3 ève 😀 😛 csak arra jó, hogy igazolják a hülyesèget minden lelkiismeret furdalás nèlkül😛
r.baggio
dande
r.baggio
Ez egy gyönyörű játék, amit egyre jobban tönkre tesznek, sajnos..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Ez nem, de utána majdnem a vège előtt volt mèg egy eset amit meg se nèztek az simán adható voltÉs végül egy Horvath is a pályán lesz a Forest feljutásánál, de csak sikerült találnia a csapatnak egy még rosszabb módot a heartbreaker vereségnélEz nem 11es, akkorát homorít hogy az elképesztő. Volt kontakt, de már az ugrás után/közben, ebben semmi szabálytalan nem volt. Sárgát talán én sem adtam volna, de mivel a spori eleve a 11esre való rájátszást szankcionálta vele így az is érthető.
Should this have been a penalty to Huddersfield? 👀 pic.twitter.com/tf9dLI8oaw
— ESPN+ (@ESPNPlus) May 29, 2022
r.baggio
davemayer
És végül egy Horvath is a pályán lesz a Forest feljutásánál, de csak sikerült találnia a csapatnak egy még rosszabb módot a heartbreaker vereségnélEz nem 11es, akkorát homorít hogy az elképesztő. Volt kontakt, de már az ugrás után/közben, ebben semmi szabálytalan nem volt. Sárgát talán én sem adtam volna, de mivel a spori eleve a 11esre való rájátszást szankcionálta vele így az is érthető.
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Doelpunt van Dani de Wit
— Hollanda Ligl #Eredivisie 🇳🇱🇹🇷 (@hollandaligleri) May 29, 2022
de Wit kon bijna niet over de opwinding heen hahahaha
Alkmaar wordt gesloopt.#AZVIT@burakzihni61 pic.twitter.com/sVeor9Wsnj
Milos Kerkez with a wonderful match for AZ Alkmaar in a 6-1 win to clinch a Conference League berth.
— Hungarian Football 🇭🇺 (@HungarianFooty) May 29, 2022
Minutes 90
Assists 1
Touches 62
Passing 30/40 (75%)
Tackles 3
Duels Won 6/8 (75%)
Keys Passes 2
Fouls Drawn 2
18 years old. Brilliant. 🇭🇺
Jó hát én ünnepnapokon nézek soccert, de ezzel a mai meccsel végleg a vb-re és a magyar válogatott talalkozóira korlátozom magam, undorító egy sport ezNa jó, soccerből nekem a vb-ig ennyi bőven elég volt, szuper lesz, hogy feljut a Forest, de ilyen csillagos feljutáshoz én nem asszisztálokJó reggelt 😉😉😉 ezt mondom kb az első fèlèv után amióta bevezettèk. Főleg amikor megadták azt az idióta tizit Lenglet balszerencsès mozdulatánál kb 3 ève 😀 😛 csak arra jó, hogy igazolják a hülyesèget minden lelkiismeret furdalás nèlkül😛
r.baggio
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Na jó, soccerből nekem a vb-ig ennyi bőven elég volt, szuper lesz, hogy feljut a Forest, de ilyen csillagos feljutáshoz én nem asszisztálokJó reggelt 😉😉😉 ezt mondom kb az első fèlèv után amióta bevezettèk. Főleg amikor megadták azt az idióta tizit Lenglet balszerencsès mozdulatánál kb 3 ève 😀 😛 csak arra jó, hogy igazolják a hülyesèget minden lelkiismeret furdalás nèlkül😛
r.baggio
pontezt akartam mondani. a ko tv es az indy500 jobb nezettseget hoz , mint a foci. 😀az ARENA4+-on már megy az év meccse, hajrá Forest!Ja hogy Arena 4+....de a KO TV az nagyon fontos 😡😡😡😡😡😡😡ok utána Indy 500 de az meg 10ig tart.....gratula megint nekik...
kristof
dande
vagyis money
jó jinx volt 😊1-0-ra nyer a Huddersfield 😕Ez csak arra, hogy nem kötelező aHa zsoldosseregről van szó, akkor kb egyértelmű a helyzet.
Kupa meccseken drukkolni az adott ország egy másik zsoldos seregének feltétlenül.
ozibozi
Azt elfogadom, hogy valaki még képes ugyanúgy szurkolni a fradinak, mint régen, mert őt a kedvenc csapata játéka érdekli, de felőlem most már bármelyik magyarnak csúfolt klub kizúghat az albán nyolcadik helyezett ellen is, szemernyit nem tud érdekelni.
Mondjuk a bl döntő se hozott lázba, amennyiben az kell az embereknek, hogy az eredményesség végképp egyenlő legyen a totális nézhetetlenséggel, csak a mezeken levő logók meg nevek számítanak, amire lehet nyáladzani, ám legyen.
17:30-tól úgy is fontosabb meccs jön, megy a Forest a PL-ért, remélem a tegnapi Grimsby Town vs Wrexhamre jobban hajaz majd a mérkőzés képe
r.baggio
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

---
Na jó, soccerből nekem a vb-ig ennyi bőven elég volt, szuper lesz, hogy feljut a Forest, de ilyen csillagos feljutáshoz én nem asszisztálokde mar a vb-n kiderult 18-ban h szart nem er a var.
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

---
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Tök felesleges idegelni magad rajtukaz ARENA4+-on már megy az év meccse, hajrá Forest!Ja hogy Arena 4+....de a KO TV az nagyon fontos 😡😡😡😡😡😡😡ok utána Indy 500 de az meg 10ig tart.....gratula megint nekik...
kristof
dande
socceronline.me/huddersfield-vs-nottingham-forest-live/stream-1
az ARENA4+-on már megy az év meccse, hajrá Forest!Ja hogy Arena 4+....de a KO TV az nagyon fontos 😡😡😡😡😡😡😡ok utána Indy 500 de az meg 10ig tart.....gratula megint nekik...
kristof
Olvasva a parizsi dolgokat.Elképzelheteted mi balkánozás menne ha ez pesten történt volna.
Mikor kapunk zartkapusat miattuk?
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ki mondta h eredeti es vicces akarok lenni😀Olvasva a parizsi dolgokat.Ez nagyjából annyira eredeti meg vicces mint amikor a Pats drukkerek mindenhez odaírták, hogy 2 meccs eltiltás Bradynek.
YoungZeeZee
Bazzani
Olvasva a parizsi dolgokat.Ez nagyjából annyira eredeti meg vicces mint amikor a Pats drukkerek mindenhez odaírták, hogy 2 meccs eltiltás Bradynek.
YoungZeeZee
Sadio Mané has decided to leave Liverpool this summer 🚨🔴 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 29, 2022
He’s ready for a new experience after many special years with Reds - it will be confirmed to the club.
FC Bayern are strong contenders - but it’s still open and not completed as Sadio wanted to wait for the final. pic.twitter.com/hr6R5NmuZ0