Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
csak árnyalni akartam hogy nincs mellényúlásOx 35 volt Ő mondjuk valóban ide vehető igen. Bár szerintem ő is kicsit a sérülései miatt fürdött be de tény, hogy ár/érték arányban ő inkább a nem mint igen kategória.minimanó, shakira, oxlade és naby azért minimum nem váltak be vagy ezért vagy azértAz biztos, hogy érdemes megnézni a 15–16-os Pool keretet. Köszönőviszonyban sincs a mostani szinttel sem minőségben sem mélységben. Akik már akkor is itt voltak: Bobby, Henderson, Milner, Gomez, (TAA de ő ekkor még nem volt felnőt csapat tagja). Minden többi érkező már Klopp alatt (FSG együttműködéssel jött) és ami nagyon durva azóta nem volt 1 melléfogás se. Nincsenek nemhogy 50-70 milliós baklövés igazolások de még a 10 milliós szerződtetések is mind bejöttek. Egyedül Naby valami 50-e durva a mai napig de az elmúlt 2 évben nem annyira sérülékeny és baromi hasznos is. De talán ő az egyetlen aki nem lett akkora bomba igazolás - de ő se szar. (És nála csak VvD és Ali jött drágábban).En meg mindig nem tartom annyira nagynak mint a szakma...sztem a poolt nehezebb volt kihuzni a "szarbol" mint a cityt szinten tartani.de ez kb egy messig c ronaldo vita.Irgalmatlan pech, hogy ezt a kopasz katalánt is pont ilyenkor eszi a PLben a fene.Aki ráadásul nem is jó ez csak egy kókler aki mindig jó időben van jó helyen, mázlista kopasz 🥳🤪🥳🎉🥳🥳 (irónia 🤪)
alatriste
dande
YoungZeeZee
alatriste
Negritis
Shakira 13millió, padra jött ott is volt, szerintem tőle többet nem vártunk. Nem lehet minden ~10 milliós érkezőből világsztárt nevelni, vannak akik azon a szinten maradnak... 😀
Taki 7-ért jött, szintén zenész.
Naby-t kifejtettem.
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ox 35 volt Ő mondjuk valóban ide vehető igen. Bár szerintem ő is kicsit a sérülései miatt fürdött be de tény, hogy ár/érték arányban ő inkább a nem mint igen kategória.minimanó, shakira, oxlade és naby azért minimum nem váltak be vagy ezért vagy azértAz biztos, hogy érdemes megnézni a 15–16-os Pool keretet. Köszönőviszonyban sincs a mostani szinttel sem minőségben sem mélységben. Akik már akkor is itt voltak: Bobby, Henderson, Milner, Gomez, (TAA de ő ekkor még nem volt felnőt csapat tagja). Minden többi érkező már Klopp alatt (FSG együttműködéssel jött) és ami nagyon durva azóta nem volt 1 melléfogás se. Nincsenek nemhogy 50-70 milliós baklövés igazolások de még a 10 milliós szerződtetések is mind bejöttek. Egyedül Naby valami 50-e durva a mai napig de az elmúlt 2 évben nem annyira sérülékeny és baromi hasznos is. De talán ő az egyetlen aki nem lett akkora bomba igazolás - de ő se szar. (És nála csak VvD és Ali jött drágábban).En meg mindig nem tartom annyira nagynak mint a szakma...sztem a poolt nehezebb volt kihuzni a "szarbol" mint a cityt szinten tartani.de ez kb egy messig c ronaldo vita.Irgalmatlan pech, hogy ezt a kopasz katalánt is pont ilyenkor eszi a PLben a fene.Aki ráadásul nem is jó ez csak egy kókler aki mindig jó időben van jó helyen, mázlista kopasz 🥳🤪🥳🎉🥳🥳 (irónia 🤪)
alatriste
dande
YoungZeeZee
alatriste
Negritis
Shakira 13millió, padra jött ott is volt, szerintem tőle többet nem vártunk. Nem lehet minden ~10 milliós érkezőből világsztárt nevelni, vannak akik azon a szinten maradnak... 😀
Taki 7-ért jött, szintén zenész.
Naby-t kifejtettem.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Dehogy húzom 😀 Ezek az évek arra jók, hogy legalább a Pool miatt nem kell fájjon a fejem. Fájt eleget egész gyerekkoromban. 😊 Évről évre harc a bajnoki címért, kupadöntők és itt-ott trófeák is. A fejfájásos rész nem ilyen.Klopp szerzett már 99, 97 és 92 pontot az elmúlt 4 évben. Ezzekkel minden idők 8 legtöbb PL pontjából 3 helyet is ő hozott össze.Ne húzd fel magad, ez is csak azt bizonyítja hogy hígult a PL.
A 8 rekord pontból 6 bajnoki címet ért az adott évben. 2 nem, lehet tippelni melyik 2.
1 PL trófeája van.
Fergussonnak sose volt 91 pontnál többje és 13 bajnoki címre lett.(93/94ben 92 pontja lett a MUnak de akkor még 43 meccsen.)
Irgalmatlan pech, hogy ezt a kopasz katalánt is pont ilyenkor eszi a PLben a fene.
alatriste
A 2000-es évek elején 75 ponttal bajnok tudtál lenni a La Ligában, rá 10 évre meg bőven 90 pont fölött kellett szerezni. Egyszerűen azóta nagyobb az olló a kicsik és nagyok között. Mivel az angoloknál egyenletesebb a pénzelosztás, ott később nyílt ki az olló mint a spanyoloknál.
eaglesmcnabb
Én nem vagyok telhetetlen, nekem ez is bőven elég csak szeretem az érdekes statokat és kicsit valahol sajnálom, hogy nap végén majd fel lesz Kloppnak hánytorgatva, hogy 1(?) bajnoki címet szerzett csak az ittléte alatt.
Peppet sem tartom rossz edzőnek egyáltalán de kisebb küzdelmek árán jutott el ugyan arra a szintre mint Jürgen ezt szerintem nem lehet nem elismerni. Az, hogy most ugyan olyan szinten vannak nekem egyértelmű. Csak Klopp útja rögösebb volt, több tudatos jó döntése kellett bejöjjön, hogy most egyenragú partnere legyen egy egyértelműen jobb lehetőségekkel rendelkező csapatnak.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
minimanó, shakira, oxlade és naby azért minimum nem váltak be vagy ezért vagy azértAz biztos, hogy érdemes megnézni a 15–16-os Pool keretet. Köszönőviszonyban sincs a mostani szinttel sem minőségben sem mélységben. Akik már akkor is itt voltak: Bobby, Henderson, Milner, Gomez, (TAA de ő ekkor még nem volt felnőt csapat tagja). Minden többi érkező már Klopp alatt (FSG együttműködéssel jött) és ami nagyon durva azóta nem volt 1 melléfogás se. Nincsenek nemhogy 50-70 milliós baklövés igazolások de még a 10 milliós szerződtetések is mind bejöttek. Egyedül Naby valami 50-e durva a mai napig de az elmúlt 2 évben nem annyira sérülékeny és baromi hasznos is. De talán ő az egyetlen aki nem lett akkora bomba igazolás - de ő se szar. (És nála csak VvD és Ali jött drágábban).En meg mindig nem tartom annyira nagynak mint a szakma...sztem a poolt nehezebb volt kihuzni a "szarbol" mint a cityt szinten tartani.de ez kb egy messig c ronaldo vita.Irgalmatlan pech, hogy ezt a kopasz katalánt is pont ilyenkor eszi a PLben a fene.Aki ráadásul nem is jó ez csak egy kókler aki mindig jó időben van jó helyen, mázlista kopasz 🥳🤪🥳🎉🥳🥳 (irónia 🤪)
alatriste
dande
YoungZeeZee
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az biztos, hogy érdemes megnézni a 15–16-os Pool keretet. Köszönőviszonyban sincs a mostani szinttel sem minőségben sem mélységben. Akik már akkor is itt voltak: Bobby, Henderson, Milner, Gomez, (TAA de ő ekkor még nem volt felnőt csapat tagja). Minden többi érkező már Klopp alatt (FSG együttműködéssel jött) és ami nagyon durva azóta nem volt 1 melléfogás se. Nincsenek nemhogy 50-70 milliós baklövés igazolások de még a 10 milliós szerződtetések is mind bejöttek. Egyedül Naby valami 50-e durva a mai napig de az elmúlt 2 évben nem annyira sérülékeny és baromi hasznos is. De talán ő az egyetlen aki nem lett akkora bomba igazolás - de ő se szar. (És nála csak VvD és Ali jött drágábban).En meg mindig nem tartom annyira nagynak mint a szakma...sztem a poolt nehezebb volt kihuzni a "szarbol" mint a cityt szinten tartani.de ez kb egy messig c ronaldo vita.Irgalmatlan pech, hogy ezt a kopasz katalánt is pont ilyenkor eszi a PLben a fene.Aki ráadásul nem is jó ez csak egy kókler aki mindig jó időben van jó helyen, mázlista kopasz 🥳🤪🥳🎉🥳🥳 (irónia 🤪)
alatriste
dande
YoungZeeZee

Liverpool Fc
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 660
nb1.hu/hazai-labdarugas/magyarorszag-anglia-parades-gesztus-a-gyerekeknek
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 660
En meg mindig nem tartom annyira nagynak mint a szakma...sztem a poolt nehezebb volt kihuzni a "szarbol" mint a cityt szinten tartani.de ez kb egy messig c ronaldo vita.Irgalmatlan pech, hogy ezt a kopasz katalánt is pont ilyenkor eszi a PLben a fene.Aki ráadásul nem is jó ez csak egy kókler aki mindig jó időben van jó helyen, mázlista kopasz 🥳🤪🥳🎉🥳🥳 (irónia 🤪)
alatriste
dande
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 660
Ha vhol is tamadjak.nem itt erre ertem😀Támadni?Klopp szerzett már 99, 97 és 92 pontot az elmúlt 4 évben. Ezzekkel minden idők 8 legtöbb PL pontjából 3 helyet is ő hozott össze.Ket korszakos csapat egy eraban ritka.ezert nem kell tamadni kloppot.
A 8 rekord pontból 6 bajnoki címet ért az adott évben. 2 nem, lehet tippelni melyik 2.
1 PL trófeája van.
Fergussonnak sose volt 91 pontnál többje és 13 bajnoki címre lett.(93/94ben 92 pontja lett a MUnak de akkor még 43 meccsen.)
Irgalmatlan pech, hogy ezt a kopasz katalánt is pont ilyenkor eszi a PLben a fene.
alatriste
YoungZeeZee
alatriste
több mint 3 éve
Klopp szerzett már 99, 97 és 92 pontot az elmúlt 4 évben. Ezzekkel minden idők 8 legtöbb PL pontjából 3 helyet is ő hozott össze.Ne húzd fel magad, ez is csak azt bizonyítja hogy hígult a PL.
1 PL trófeája van.
alatriste
A 2000-es évek elején 75 ponttal bajnok tudtál lenni a La Ligában, rá 10 évre meg bőven 90 pont fölött kellett szerezni. Egyszerűen azóta nagyobb az olló a kicsik és nagyok között. Mivel az angoloknál egyenletesebb a pénzelosztás, ott később nyílt ki az olló mint a spanyoloknál.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nb1.hu/otp-bank-liga/fradi-oriasi-fordulat-tokmac-ugyebenRendezzünk má' valami gyűjtést, hogy szegény Fradi meg tudja tartani Tökmagot, kevés az a havi 45-50 milla fizu 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Támadni?Klopp szerzett már 99, 97 és 92 pontot az elmúlt 4 évben. Ezzekkel minden idők 8 legtöbb PL pontjából 3 helyet is ő hozott össze.Ket korszakos csapat egy eraban ritka.ezert nem kell tamadni kloppot.
1 PL trófeája van.
alatriste
YoungZeeZee

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Irgalmatlan pech, hogy ezt a kopasz katalánt is pont ilyenkor eszi a PLben a fene.Aki ráadásul nem is jó ez csak egy kókler aki mindig jó időben van jó helyen, mázlista kopasz 🥳🤪🥳🎉🥳🥳 (irónia 🤪)
alatriste
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/05/23/edin-terzic-borussia-dortmund/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 660
Klopp szerzett már 99, 97 és 92 pontot az elmúlt 4 évben. Ezzekkel minden idők 8 legtöbb PL pontjából 3 helyet is ő hozott össze.Ket korszakos csapat egy eraban ritka.ezert nem kell tamadni kloppot.
1 PL trófeája van.
alatriste
több mint 3 éve
Szerintem csak segíteni akartak lélekben felkészíteni a nottinghamieket a Forest újabb choke jobjáraIlyen ez a popszakma 😥no Bajner, no party!
warr_b
Löfli
A Hamburg már hozta a szokásos formáját, ma a Lautern a soros

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
no Bajner, no party!Ilyen ez a popszakma 😥96.-ban egyenlíteni, majd a 119.-ben megnyerni... viccSok hűhó semmiért...96. percben egyenlített a Grimsby 😪Úgy tűnik, a St. Johnstone első osztályú marad.Vezet, de végül a Solihull lesz a befutó
És a Notts County is vezet!
warr_b
slowmotion
Hosszabbítás...
warr_b
slowmotion
davemayer
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Klopp szerzett már 99, 97 és 92 pontot az elmúlt 4 évben. Ezzekkel minden idők 8 legtöbb PL pontjából 3 helyet is ő hozott össze.A 8 rekord pontból 6 bajnoki címet ért az adott évben. 2 nem, lehet tippelni melyik 2.
1 PL trófeája van.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ilyen ez a popszakma 😥96.-ban egyenlíteni, majd a 119.-ben megnyerni... viccSok hűhó semmiért...96. percben egyenlített a Grimsby 😪Úgy tűnik, a St. Johnstone első osztályú marad.Vezet, de végül a Solihull lesz a befutó
warr_b
slowmotion
Hosszabbítás...
warr_b
slowmotion
davemayer

több mint 3 éve
Sokat monda Hertharol, hogy a bennmaradast jelento ket golt egyarant vedo szerezte. A kozeppalya es a tamadosor reggelig nem szenvedett volna be egyet sem.
több mint 3 éve
96.-ban egyenlíteni, majd a 119.-ben megnyerni... viccSok hűhó semmiért...96. percben egyenlített a Grimsby 😪Úgy tűnik, a St. Johnstone első osztályú marad.Vezet, de végül a Solihull lesz a befutó
warr_b
slowmotion
Hosszabbítás...
warr_b
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sok hűhó semmiért...96. percben egyenlített a Grimsby 😪Úgy tűnik, a St. Johnstone első osztályú marad.Vezet, de végül a Solihull lesz a befutó
warr_b
slowmotion
Hosszabbítás...
warr_b
több mint 3 éve
96. percben egyenlített a Grimsby 😪Úgy tűnik, a St. Johnstone első osztályú marad.Vezet, de végül a Solihull lesz a befutó
warr_b
slowmotion
Hosszabbítás...

több mint 3 éve
Úgy tűnik, a St. Johnstone első osztályú marad.Vezet, de végül a Solihull lesz a befutó
warr_b